- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Headless #108214 üzenetére
Amennyiben az LTE nem szükséges számodra, a THL 5000-es egy nagyon jó készülék. Egyszer használtam a GPS-ét autóval való navigálásra, arra teljesen jó volt, de nem próbáltam gyalog-vagy biciklitúrán, viszont a 4400-assal mentem bicajtúrázni, és tökéletesen működött - egészen addig, míg egy balesetben el nem repültem a telefonnal együtt...
Személy szerint ha e kettő közül kéne választanom, és nem érdekelne a 4G, akkor nem az Elephone-t választanám, mivel annál mindig volt valami nyűg a készülékkel. Nem volt rossz, csak nem volt jó sem.
-
pluhm
aktív tag
válasz
Headless #108214 üzenetére
Üdv! Nekem P6000 van, de a gps szinte használhatatlan. Jól pozicionál, meg pontos, de iszonyatosan pörgeti a processzort, ezáltal melegszik és nagyon gyorsan merül az akksi. Én Sports Trackerrel próbáltam (olyan, mint az endomondo), egy óra futás után 60%-ról lement az akksi 15%-ra és tűz forró volt a telefon a processzornál. Utána olvastam, azt ajánlották, hogy a processzor frekijét kell lejjebb vinni ezeknél az alkalmazásoknál (kb. 900, 1000 mhz-re), akkor jó lesz. Én ezt nem próbáltam ki, sportra inkább egy régi, kis méretű telefont használok, ami futásnál is kényelmesebb, bicózásnál meg a bicós felső egyik zsebében elfér a másik mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest