Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Huawei P8 - nekik nem 8
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz
nyisziati
üzenetére
Banyek... neked úgy ment, nekem meg másképp.
2G-n is ment a voip, csak nagyobb volt a késés. 3G-n nem volt akkora késés. 4G-n meg nincs. Mindez mobilevoip programmal droidon.
Aztán az asszony melóhelyén kizárólag csak a callback ment a mobilevoippal, mert rohadtulterheltek voltak a cellák. Most kapott egy ájfónt, megy 4G-n, olyan szépen telefonáltunk, hogy azt hittem sima mobilról hív. 2x is rákérdeztem, hogy biztos hogy a mobilevoippal hívsz? És tényleg nem a callback?
Szóval egyrészt készülékfüggő (mennyire optimalizáltan megy a mobilevoip), másrészt hálózatfüggő. -
Ájvé
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Thl szerintem olcsó lé, nekem sem volt bajom a Thl W100-al, jól működött, gyors is volt, de 1 év után elromlott a digitalizer egy csíkban és nagyon rossz volt használni úgy. Szóval én úgy látom erősen kompromisszumosak a készülékei, persze ha valaki ezzel együtt tud élni akkor használja, de számomra úgy sem lesz az ajánlott kategória. Hozzá teszem, ismerős vett rá egy hónapra Lenovo A820-at ami azonos árban futott vele akkoriban és ma is tökéletesen működik neki. Azért nem azt vettem, mert nem volt rajta led villanó amit hasznosnak tartok mint lámpát használni, de hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új AGM G3 Pro ütésálló strapatelefon 12/512GB 5G Wifi6 hőkamera 10000 mah
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest