- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
alex89 #47407 üzenetére
vowneynak is van itthon "supportja"elég rendesen. hála kurtcobain-nek
. minőségi kis darab, én is azt nyúzom és megmarad egy jódarabig,mert legalább egy évre veszek telefont és alaposan körül jártam a kérdést én is. buherálást nemigényel a gyári rom, csak a kínai appok eltávolítása miatt kell a root. utánna unrootolhatod és kész. még egy jobb luncher nem árt ha van rajta, de ez igazából szubjektív. ha nem nyúlsz hozzá van egy stock droidod ahogy a guglinál meálmodták....
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #47247 üzenetére
4.1 robot 256 rammal és rommal
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
mobile uncle toolsban az audio részben mit kell állítanom, hogy hangosabb legyen a telefon hangszóró, mert beszéd közben halk nagyon?
(#46776) Jazz
az akkut kifelejtetted. a legtöbb model bőven agyongyalázza akkuidőben az itthoni sztár telefonokat.
-
tolvaj!
őstag
válasz
motocoder #46277 üzenetére
valamelyik topikban láttam egy antutu tesztet 1000 en és az is bőven lekörözte ezt az eredményt. asszem a G4 topikban volt. a kollega lött három tesztet 1000-en 1200-őn és 1500-ön. de még az 1000 es is erősebb volt. mondjuk én ace 2ről jöttem MTK platformmra és hagy ne mondjam az 5577es pricik 512 rammal agyon gyalázták az én 2x800amat 768 rammal.... jó leszez a telefon szerintem is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #46135 üzenetére
jóember. én miről beszéltem? egy lencse hogy lehetne megapixeles? az jóesetben egy domború üveglap. rossz esetben műanyag. az érzékelő mérete számít. egy nagyméretű érzékelő lapka sokkal több fényt enged be ha abból kevesebbet teszel rá a nyákra ami maga a szenzor akkor lesz egy alacsonyabb felbontású ám sokkal jobb minőségű képed. mivel FÉNYkép ezért számít mennyi fényt fogad be. ha neked egy négyzetcentiméterre jut 12mpx-nyi érzékelő lapka akkor lesz egy 12mpxs képed. de ha 1 négyzetcentiméterre csak 5 mpx nyi érzékelőt raksz akkor nagyobb hely lesz az érzékelőűknek és több fényt tudnak befogadni. tehát jobb minőségű lesz a képed. persze a felhasznált alkatrészektől is függ és ez az amit a kínaiak kispórolnak általában
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #46121 üzenetére
htc ONE 4mpx...... gondolkodj el rajta.
ha a kóreaiak is erre jutottak hogy nem kell nagyobb?
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #46037 üzenetére
Kicsi a felbontás és minimális a ram. Jobb is hogy nem tetszik
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #45906 üzenetére
akkor én most sz.pok úgynéz ki. tegnap elött vámkezelésre várt, tegnap vám elé állítva, majd 20 precre rá azt írja posta vámkezelésre vár.
-
tolvaj!
őstag
válasz
margithid #45867 üzenetére
én két ismerősömet is rábeszéltem a p770re. oké hogy "csak" kétmagos, de pont ezért bőven elegendő hozzá a 3500-as akku. felszereltség és tápellátás alapján bestbuy a cucc ennyiért.
(#45870) margithid
nézz körül a needromon. ott hátha találsz valamit ami megfelel és nincsenek benne tyúklábas cuccok.
-
tolvaj!
őstag
válasz
margithid #45852 üzenetére
a lenovokon sima android van, egy két moddelre van nagyon frankó MIUI. amúgy miért vennél kjétmagosat, ha kapsz 4 magosat is azért a pénzért? páromnak THL w100 van már lassan két hónapja és nagyon jó készülék pörög csinál mindent ahogy kell és kényelmes kecses telefon. vagy ottvan az amoi n850 azt már 100 dollárért is megkapod és az is 4magos 1giga ramal.
-
tolvaj!
őstag
válasz
turbulencia8 #45493 üzenetére
Mert a google nem csak gps alapján lő be, hanem gsm és wifi adatok alapján is. Ezeket az előzményeket a böngésző tárolja... de ez csak tipp, ezt nálam okosabb majd megerősíti vagy cáfolja.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #45383 üzenetére
egy valamit ne felejts el. két külön készülékről van szó...lehet másképp van optimalizálva az oprendszer és ez is befolyásolhatja az órajelek állítását.
(#45384) wiggly
a rootot te is megtudod csinálni házilag. ha nagyon kezdő vagy de olvasni tudsz akkor 5 perc. ha haladó vagy akkor egy -
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #45233 üzenetére
ez nem teljesen igaz mint tudjuk, csak még nem kapható
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
nemcsak out of stock, de még a proci is sima mt6589. már a g3s is T-s procival jött-az utolsó eresztés- ezért szerintem még a specifikáció kicsit változni fog...azt is meg merem kockáztatni, hogy már 4.3-as droiddal fog érkezni, hiszen majdnem egy hónapja kiadta azt is a google és azért a kínaiak elég hamar bedobják az új rendszereket.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #44433 üzenetére
nem benned van a hiba ahány ember annyi méret, ízlés, stb..... de én ellenben 5" alatt nem veszek többet telefont. tegnap volt szerencsém megtapogatni egy vivo xplayt és az 5,7" fel se tünt....igaz a gazdája csodálkozott, hogy egy kézzel babrálom kényelmesen, de ez én vagyok. nekem az ascend mate is jó volt még a maga 6,1"-jával
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #44169 üzenetére
Bocsi, de tényleg nem értem, miért baj, hogy csak a, micro sim tudja a 3G-t. Tényleg nem kötözködök, csak értetlenül állok a dolog előtt...
-
tolvaj!
őstag
válasz
Ferenc1989 #44163 üzenetére
mivel viszonylag újmodell így elég nagy az esélye, hogy már a jövőhéten tele lesz a raktár, de valószínű, hogy elkapkodják azt is, mert bestbuy a cucc az áráért
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
Keeperv85 #43310 üzenetére
közben a gazdája betalált engem is és elbeszélgettünk
elmondtam neki az én nézőpontomat és ajánlottam, hogy próbálja meg Jtag eltetni valakivel, mert az szerintem egy samsung. nekem is belinkelte a dolgokat, de ha exynos procira húzott egy mtkhoz való scatterral egy kínai romot....szerintem sérült a bootloader és lehet az emmc is, de ha a második is akkor van egy nagyon drága papírnehezéke, amit nem is lehet éleszteni...
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
vampire17 #43114 üzenetére
ha az igényeidet lejjebb adnád 0,3"-al akkor ajánlanám még a jiayu G4 újabb kiadását. az már T-s procival van, de "csak" 4,7"-es
(#43116) vampire17
te is belesétáltál abba a csapdába mint már oly sokan3000mAh az az akku, te is a kissebiket találtad meg, mert van belőle egy "karcsúbb" kiadás is.
-
tolvaj!
őstag
válasz
_Alabástrom_ #42578 üzenetére
én pl vodásként bementem egy telenoros boltba és a srác ingyen megvágta nekem microsim vágóval. még csak zsebpénzt sem kért érte. szerintem jobban jársz te is ha bemész valahova és megcsináltatod.
-
tolvaj!
őstag
válasz
albinolynx #41717 üzenetére
thl w100 jackpot!!! ma délután csináltam meg mielött párom elment éjszakára és mikor felhívott le kellett vennem a telefonomon a hangerőt
220 ra tekertem fel a gyári 184 ről.
-
tolvaj!
őstag
válasz
Crytek #41130 üzenetére
hát pedig már legalább két embernek van is. nézz be a topicba.
-
tolvaj!
őstag
válasz
motocoder #41056 üzenetére
biztos lehetsz benne, hogy frekventált turisztikai helyeken 2100 van ( pl balcsi vagy tiszakécske és hasonlók). a vodának már csak a roaming miatt is érdeke beruházni a fejletteb adótornyokra ilyen helyeken, mert gyakrabban keverednek oda külföldiek és tejelnek a honi szolgáltatóknak.
-
tolvaj!
őstag
Kezembe került egy euronics újság. Samsung galaxy core duos 80 pénz.... egyre jobban szeretem a kínai telefonokat....
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
bostone #39602 üzenetére
igazság szerint a topic neve egy kicsit megtévesztő. valóban android dualsim, de itt inkább a kínai okostelefonokat tárgyaljuk ki, főleg az MTK platformosokat. magánvéleményem, az ,hogy a tipo mint olyan nem vállalható készülék, mert kínából tudsz rendelni azon az áron amibe itthon egy tipo dual kerül, sokkal sokkal fejlettebbet. minimum 2mag, nagyobb és jobb kijelző, jobb grafikus gyorsító, és legalább ugyanannyi, ha nem kétszer akkor ram. ahogy a neten látom az árát cirka 30000.- ebből a oénzből már tudsz venni sokkal jobbat. kicsit rádobsz, és kapsz egy THL W100-at.. gondold át
-
tolvaj!
őstag
válasz
anonym1s #39232 üzenetére
3 változat van. Youth, youth- T és advance. mindhárom teló megvásárolható karcsúsított kivitelben ( 1850akku és kissebb vastagság) de a normál telefon az 11 milis és 3000-es akkuval volt eredetileg, és az is kapható.
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #39115 üzenetére
és emlékezzünk meg csendben Kurt barátunkról aki most vadászpuska helyett fórum szinten lett öngyilkos
de akkor is kurv@ jó vicc!
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
65xx társproci driver... lényeg, hogy nem települ a telefon win7 x64. eszközkezelőben kézifrissítés kipróbálva, gép üzeni driver nem található
. ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged