- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
tvamos #82077 üzenetére
ZTE Red Bull v9180 ? 52ért megkapod a 2G RAM-os változatot, nagyobb akku mint a Redmi 1S és a GPS-e is ugyanolyan vagy jobb. Érkezik rá MIUI, CM11 illetve több egyéb rendszer is, gyári 4.4 Kitkat frissítés folyamatban.
GPS ügyileg csak azt fogjak nezni hogy bekapcsol es talal poziciot, utana mar tenni fognak ra magasrol ha effektive nem vagy nehezkesen hasznalhato mert elkolbászol álltó helyében... ilyen miatt nem fogjak visszavenni.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #81892 üzenetére
A fastdormancy arra szolgálna hogy bizonyos ido elteltével egy energiatakarékosabb halozati modba rakja a radios részt illetve amikor szukseges akkor visszakapcsoljon magasabb sebességfokozatba. Kétlem hogy a kikapcsolasaval extra akkuidőt is nyert volna...
-
wwenigma
Jómunkásember
Z7 Mini: most jelent meg, nem igazan van rola tapasztalat még csak amit a gyarto ír.
Akku. Korábban beszéltük: [link]
Összefoglalva, ha powerbankot akarsz kivaltani a telefonnal akkor kicsi, viszont a kijelzo is energiatakarékosabb (Sharp IGZO). ZTE V5-öm ha nagyon gyöntölöm akkor 3,5-4óra körül van a kijelzőideje.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha jol ertettem a kollegát akkor egyszerre és nem pedig arra gondolt hogy választható legyen melyikben aktiv a 3G míg a másik csak 2G-n megy.
Bár ahogy utanaolvasok, Z7 mininél is megoszlanak a vélemények hogy most hogy is van ez, felhasznaloi valos tapasztalatot meg nem találok.
Viszont biztos hogy China Unicomm a mi baratunk, mert ő futtat WCDMA halozatot kinaban és kinal FDD-LTE -t.
Masik jelolt a Huawei Honor 3X (ezt megerositettek hogy mindket slot alkalmas parhuzamos 3G-re)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
NickGrabowsi #81366 üzenetére
Van uj verzio belole.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #81331 üzenetére
Elmeletileg uj kiadas van belole, G2F-et erositettek (jobb kijelzo) es az F1et meg gyengitették(lassabb proci).
-
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Viktor0610 #81134 üzenetére
Nem kevés csak kevésnek tunik a 3-4-5000mAh-s kinai csodák mellett. Este ugy is töltőre kerül. Mostani telomban 2400as LiPo van, 3-4 óra kijelzoido megvan es nem ugy hogy halozat nelkul bekapcsolva hagyom hanem eros hasznalattal. Allitolag a benne levo Sharp Igzo kijelzo is eléggé energiatakarékos cucc a többiekkel összevetve.
Na meg jahh, ahogy fentebb irta kollega, S1-ben se túlozták el. (összeeskuvéselmélet: MTK fizeti oket hogy mas proci mellé ne tegyenek nagy akkut.)
gipsztigris: úton van már?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #81128 üzenetére
Szebb design, véknyabb, súlyban 30 gramm minusz, proci +300MHz, Adreno330, FDD LTE, mindkét slot 3G/4G képes, KitKat és további frissítések, ilyenek. [link]
Wireless charging nem izgat, energiapocsékolás ezzel a hatékonysággal. Anyaghasználat minőségét kétségbevonom a korábbi Jiayu-k miatt. De szerencsére lesz iras rola ha jol sejtem?
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #80872 üzenetére
241$ officiale. [link] Akku mar kicsi lehet a procihoz egyebkent meggondolando a csere nekem is.
Jó hogy nincs rá keret.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #80797 üzenetére
Részinfók topikjában, bemutató cikk meg remelem mar korrektor kezében...
Jó lesz ez.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #80644 üzenetére
Nem sajnos mert rendszerpartíción kell mókolni. :/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #80642 üzenetére
Ha rootolva van akkor pl. RootExplorer segitsegevel oda ahova irtam. Ne az SD kartyan keresd menj feljebb a konyvtárszerkezetben. (/system az a rendszerparticio)
TotalCommander alá van ADB plugin, azzal tudsz garazdalkodni PC-rol is. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #80553 üzenetére
/system/data/misc talán. (amugy 270kB)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BomiBoogie #80551 üzenetére
-
wwenigma
Jómunkásember
Ha megérkezett, ez alapjan be tudod azonositani. Sok a hamisitvany belole, bar Chigon elmeletileg tudja mit csinal - csak nem nyul bele.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #80455 üzenetére
Biztos hogy a valos kapacitas szerepel rajta, több tesztben megnézték, minosegi cellak vannak benne.
OT995-öm (450mA töltésnél) ment a Pineng masolat 12Ah-s powerbankommal (ami valojaban valahol 5-6Ah korul van) de G3C (750mA talán, nincs kernelforras hogy megnézzem) már megfektette. Egy iPad valoszinulg el se kezdett volna tolteni róla, míg Xiaomiról vígan bekajál.
Úton van egy kis kütyü ilyen mérésekre nekem is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
csubuka #80450 üzenetére
Gyere at ilyen kerdesekkel ebbe a topikba mert itt megesznek reggelire.
Egyebkent en csak Xiaomi 10400-at ajanlanek, pandawillen elméletileg originált árulnak. Én tőle vettem, eredeti jött 25$-ért. Mást nem érdemes venni, pláne olcsóbban Pineng hamisitvanyokat. Kisebb áramot igenylo telókkal még csak-csak elboldogulnak de a rairt kapacitasnak a felét ha fogják tudni. Egy komolyabb teló ami 700-1000mA-t vagy felette kér enni, megfekteti.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
fudi2002 #80437 üzenetére
Minimum 3,5 óra kijelzőidő vegyes hasznalatnal, folyamatos 3G mobilnet, böngészés, letöltés, játék. Ingress miatt van egy Xiaomi 10400-as powerbankom (dedikalt eszköz töltéstárolásra, ugye-ugye
), szoval nem zavar a "kicsi" akku es a "nagyobb" fogyasztas. Legalább nincs idegeskedés vele semmilyen téren.
gabor#: itt a topikja: ZTE V5 v9180
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #80072 üzenetére
Eleg vicces az a felbontas 5,5"-ra.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
drewcsalad #79885 üzenetére
Kifejezetten az Ingress ilyen, többinel nem tudom. Egyebkent ajanlott a Greenify, alapbeallitasokkal is sokmindent el lehet pucolni a telorol hogy csak akkor fusson amikor kell es ne figyeljen allandoan a hatterbol.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
drewcsalad #79883 üzenetére
Play szolgáltatásaival vigyazni, egyes alkalmazások aktivan hasznaljak. Ha tiltod, előfordulhat hogy eldobja a licenszet vagy bannolnak játékből (Ingress 100%-osan ilyen)
Update ZTE v5 - hétfőn a kezembe lesz a teló, viszont dolgozom így többet irni majd hét közepén fogok róla.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #79845 üzenetére
Nem. A rang semmit nem jelent. Volt hogy egy egynapos frissreges újonc mondott olyat amire csak a szemem kezdett tikkelni mert vitathatatlanul igaza volt és korábban én mondtam hülyeséget. Űberérve volt. Ennyi. Szoval keress meg privatban ha ugy erzed marhaságokat beszélek. Meglátjuk.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
svgyula #79841 üzenetére
Hallod, elhiszem bemondásra. Szakadj le rólam, a probléma valós. Csinaltal egy probat es e szerint minden MTK-s teló jó. Hát, gratulálok.
Mondtam, hogy nem nem mindegyik rossz...
Célozgatni (persze, "celozgatni") meg egy nyilvanos forumon majd arra varni hogy valaki válaszoljon.... hogyismondjam, nem szép dolog.
Dominó85: az ugy már belefér.
Bár láttam olyan GPS logot ami szerintem 5Hz-es frissitessel keszult. Ennyit tudna a SOC-ban levő egység max.
janaman01: privátban barki megkereshet ha ugy erzi nincs igazam és űberérve vagy megoldási javaslata van. Egyébként meg a fenti linkelt topik.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #79839 üzenetére
Hongmi 1s?
Mar irtam hogy hw/sw lehet a hiba forrása. Előfordulhat hogy valami szoftveres bűvészkedés kell a normalis mukodeshez amire tesznek a kisebb gyartók. (bar ezt cafolja hogy a nagyobb gyartoktol is jön vegyesen minden...)
Milyen lassan sétálsz amugy? Masodpercenkent 1 poziciot ad at a szoftvernek a hardver, 1Hz az alap frissítés.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #79830 üzenetére
A jelfeldolgozó egység a SOC-ban van, tehat ha a Te vonaladon haladok akkor kijelenthetem hogy sz*r az MTK SOC jelfeldolgozó egysége. Az antenna mérete nem mérvadó amennyiben a jelfeldolgozó egység számára megfelelő erősségű jelet szolgáltat.
Ha az YGPS (vagy egyéb programok) alapjan megfelelő a jelerősség, nincs baj az antennával.
svgyula: barátom, a személyeskedést moderaltatsd ki a hsz-edből. NEM célhardver vs MTK SOC probléma van , egyértelmu hogy a célhardver jobb. Ugyancsak nem fikazas, hanem tények... de biztos jobban tudod. Warez iGO-t hagyjuk inkabb, sima google terkepet indits es menj setalni, majd kiderül hogy mikor merre visz az utad. És a teló mit mutat...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Killerlaca #79768 üzenetére
A fórumját nézted a Thl T11-nek? [link]
janaman01: ebben nincs arcoskodás...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #79817 üzenetére
Má megvan, csak elmosolyodtam a végére.
Felcseszett a TTFF felemlegetése mint hivatkozási alap.
y300fire: ismerős probléma, ZTE v5-re Nillkin Frosted shieldet néztem, nagyjabol körbeéri a kamerat a magasságában is. Nagyjabol. Tiédre nem leltem ilyet, valami flip tok féleséget próbálj meg nézni hogy legalabb szintbe legyen, ne arra feküdjön fel. Éljenek a vékony telók, lehet nezegetni mikor karcosodik a lencséje.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #79815 üzenetére
Linkeljem a hsz-ed ahol igazat adsz nekem?
Senki nem utálja zsigerből a kínai telefonokat, csak van akinek nem az első fix ideje szamit amikor véleményt alkot egy készülék GPS képességeiről. A kollegának - mint fentebb kiderült - elég ha gyorsan talál hozzávetőleges pozíciót, más nem számít.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dominó85 #79811 üzenetére
Nem, nem az antennától függ csak, de ezt már 100* leirtam, és addig fogom irni amig meg nem érted. Ha a holdakat megfelelő jelerősséggel látja és közbe nem képes poziciót tartani, az MTK jellegzetesség. Legyen sw/hw hiba... tökmindegy mi a neve. Többi dörgedelmes hozzászólásaid meg erre a témára tartogasd.
Kérdezd meg az Ingress közösségtől, mennyire becsülik az MTK-s telefonokat... hinnem kellett volna nekik, mert bizony nehéz jót kifogni. Ha valakik, akkor az Ingress jatekosok tisztában vannak a képességekkel mert gyalogos navigació közben hatványozottan jönnek elő a problémák amiket kevésbé észlelsz kocsiból haladva. (kocsis hasznalatra legalabb van lehetoseg a teló GPS funkciojat kivaltani BT-s vevővel, plussz pénzért)
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #79781 üzenetére
Romfuggo is, de tobbnyire elcseszik sajnos... Gyalogos modban sokkal jobban elojon. [link]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
CoolBoy323 #79773 üzenetére
Sosem a fix ideje a lenyeg, hanem ami utana jon, ezert a hulyeseg miatt szivtam... Gyere at masik topikba...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
janaman01 #79769 üzenetére
Gps kepes tartani a poziciot, nem maszkal el magatol randomra ha pl megallsz?
Tomi_Sci: aksi es fogyasztasilag nincs tapasztalat senkinek, nekem jovoheten erkezik v5. A gps miatt dobtam a G4S-t, kamerailag is jobbnak igerkezik. Nyitottam topikot neki, vannak benne tesztlinkek is (google translate kell hozza)
Ha megis G4S mellett dontesz, tervezz be egy BT-s GPS vevot is a keretbe mert kelleni fog...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Laza... #79637 üzenetére
bár állítólag pár készüléken valóban jól működik.
mod: Én már csak a saját szememnek hiszek, betett hogy a gyors fix miatt ráverték mindegyikre az ajánlott plecsnit közbe meg nem képes poziciot tartani sok.
Még a CM11-ben bizok hogy gyógyír lehet mindegyiknek, amire kijön.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
osztszoroz #79420 üzenetére
Talán megoldodik a GPS hiba. Sanszos mert par oraja fizetttem ki a v5-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Kerékpársportok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Medence topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged