- Yettel topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
válasz
Azolcsóság #89590 üzenetére
Elég pongyolán fogalmazol, mert nem azért keresik a nagyobb telókat mert "trend", hanem azért, mert normális hardware nincs kisebb kijelzővel szerelt telóban.
A 4,5" telefon sem phablet.
Az ASZF-ben is javítsátok a vám tételt, mert az általatok beszerzett (és nem forgalmazott) készülékekre nincs ilyen tétel.
-
Laza...
addikt
válasz
maggi1886076 #89467 üzenetére
Kereső már adó alá esik? [link]
-
Laza...
addikt
válasz
maggi1886076 #89465 üzenetére
4 simes is létezik...
-
Laza...
addikt
válasz
fateless #89025 üzenetére
Nekem 2 esetben bontottak csomagot, hiányozni nem hiányzott semmi, de az eredeti jól védő csomagolás össze-vissza volt vagdosva, és csak a szerencsének köszönhetően nem sérült meg a csomagban semmi. Kapott szép vámos lezárószalagot, a cuccom meg az eredet, összekaszabolt csomagolás mellé volt hajítva
Jegyzőkönyv, lista, sehol, egy esetben sem
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz
DaemonX #88993 üzenetére
Én 27" monitoron nézem a full HD felbontást, akkor egy tenyérnyi sz@ron nehogy ne legyen már elég a HD...
Más: Jut eszembe 4G: 1GB/150ft, lesz itt olyan internet hogy ihajcsuhaj
Ismét előjön a böngészőkön hogy képek kikapcsolása, adatook tömörítése, bájtokban fogunk forgalmat számolni
Ennek apropóján: Ha valaki már letöltötte az internetet, küldje el nekem is hogy legyen mit nézegetni jövőre
-
Laza...
addikt
válasz
Dominó85 #88956 üzenetére
MT6582M
A gyártó honlapja szerint:
CPU Type Octa Core 1.3 GHz
RAM 1 GB
ROM 4 GB
Support extend card
32GBDe azért a 4 magosok között kell keresni.
kicsit LOL
forrás
Ja, és Android 4.4, azt írják
Ez meg kicsit sem hasonlít másra
Össze-vissza irkálnak mindent. Vedd meg, és derítsd ki magad mit vettél, mert a "gyártó" sem tudja mi van benne
-
Laza...
addikt
válasz
gipsztigris #88895 üzenetére
Ügyes!
-
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #88395 üzenetére
Miért nem a lényegét írod le, ha már írod....
Platformfüggetlen, biztonságos, fájlátvitel szempontjából hótmind1 hogy http/ftp/vagy akármi más, nagy hibatűrés, stb.
(#88397) svgyula
Kár volt M$ linket keresned, mert a lényege hogy platformfüggetlen. Az M$ megoldása a kutyát nem érdekli
-
Laza...
addikt
válasz
#79335424 #88387 üzenetére
Akkor hol is a probléma? Elég ha hardveresen tudja azt ami Neked kell..
Ha megvan a hardveresen tuti teló, írsz magadnak hozzá kernelt, amilyet akarsz. Vagy ez probléma? Esetleg beszállhatsz valamelyik fejlesztői közösségbe, és kalapozol hogy a (Veled együtt
) nagy igényeket kielégítő dolgok is bekerülhessenek xy telefonba.
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #88020 üzenetére
huszonhat coll
-
Laza...
addikt
válasz
include777 #87906 üzenetére
Ha visszaveszed az órajelet, a rendszered akadóssá válik, cserébe az akksi üzemidőben semmit nem nyersz. (tapasztalat, több féle készülékkel is)
A legtöbb amit tehetsz: 3G bekapcsolni csak akkor ha valóban szükséged van rá (mailek letöltéséhez elég a 2G is, jóval kisebb energia mellett), wifi dettó, de túl sokat nem fogyaszt, a gps gyakorlatilag szinte semmit. A fényerő - és így a kijelző- a legnagyobb energiazabáló, ennek fényerejének csökkentésével nyerhetsz a legtöbbet.
Ha durván esik az üzemidő akkor meg kell nézni mi miatt (wakelock app)
-
Laza...
addikt
LOL
és még engem tiltanak ki
-
Laza...
addikt
Mentitek a mundért, mi?
-
Laza...
addikt
válasz
aytukabozs #87854 üzenetére
Nem érted.... Mi van ma Veletek?
Olyat keres, hogy feltölt ötezret, kap érte mittomén 5GB netet, amit felhasználhat mittomén... fél évig. De NEM havonta kell, vagy naponta/hetente feltöltögetni.
Érted?
(#87853) WOT-H-A-C
Holnap beregizem a 12lenovo.com domaint, akkor én is hivatalos lenovo leszek?
Most jön az, hogy én sem a Lenovo oldalt linkeltem
-
Laza...
addikt
-
Laza...
addikt
válasz
#18193920 #87820 üzenetére
A vakerán mégis nyomják a klón fosokat, és majdnem "sorbaállnak" érte. Az emberi hülyeség határtalan.
Az emberek a kínai telóban pont a lényeget nem veszik észre. Konkrétan jó minőséget, a neves brandek árának töredékéért lehet venni. De sokan ezt így értelmezik: Samu s5 tizenkettőé'. Aztán persze jön a sírás, meg a "soha többet kínait" - csak idő kérdése.
A legtutibb ajánlat a 40-60k sávban van, amit valóban érdemes Kínából megvenni. Fölötte túl drága (bár kinekhogy..) alatta meg nem nagyon érdemes (1-2 kivétel one) - szigorúan szerintem.
-
Laza...
addikt
válasz
missmonroe #87807 üzenetére
Ez nagyon minimal összeg...
A Hardveraprón szemezgess
-
Laza...
addikt
válasz
ben-ga #87631 üzenetére
WARNING***********************************************************************************
THIS IS NOT A FLASHABLE ZIP FILE, THIS IS TWRP BACKUPAz elsőre miután rákattintottam. Azaz nem CWM, hanem TWRP szükségesAmit ez a srác csinált, hagyd a fenébe, szerintem kamu az egész. Felbukkaó reklámok, semmi letölthető zip, vagy bármi
-
Laza...
addikt
Ennyire nem szoktam segíteni, hogy még írok egy scriptet is hogy az 1.0 user is tudja firssíteni a telóját.
Vagy írok készülék bemutatót, hogy más is megismerje az adott telót.
Vagy bemutatom milyen power bankot ne vegyél. stb. na mosmár írhatsz, válaszolni már nem fogok.
-
Laza...
addikt
"Ezért lenne sürgős olyan állapotba hoznom a telefont hogy egy laikus is tudja kezelni, mert nem mindenki születik mérnöknek és informatikusnak."
Minden okostelefon kínából így jön. Bekapcsolod, és működik. Komolyan! Próbáld ki
A ThL-ek jellemzően teljesen jók ebből a szempontból, semmi sallang, csak a magyar nyelvet és a g.fiókot kell beállítani
-
Laza...
addikt
Ezt írtad:
"Holnapra be kell állítsam mindenestől a kütyüt az új gazdájának, ezért lenne néhány gyors kérdésem:
Van-e ezen a telefonon is valami 2-3 gombos menü, ahol tudom hard resetelni? Érdemes -e feltenni valami más romot?"Nomeg:
"ki mondta hogy nem csináltam ilyesmit?"Ezzel a tudással (Te magad bizonyítottad be), és hozzáállással nem berhelnék. Pont.
Nincs ezzel semmi baj, mindenki kezdte valahol, és mindenki szeretne többet tudni mint egy átlag felhasználó. Az én kezemben januárban volt először okostelefon, de marha sokat olvastam, nem vagyok profi, de már tudom mikor mit csinálok, és tudom azt is, ha valami nem jön össze, merre van a visszaút. Te ezekkel nem vagy tisztában, ezért is kezelem fenntartással a hozzáállásodat. Amire ki akarok lyukadni: előbb olvass (sokat), és utána a saját készülékeden próbálgathatsz, "játszadozhatsz". Első lépésként azt tanuld meg, hogyan tudsz úgy lementeni mindent a telefonról, ha letéglázod, akkor is jó eséllyel vissza tudd állítani Ez az első lépcső, ajánlott Cappa szakértő tanácsat megfogadni, és bújni a blogját (blogjait).
Addig is telepíthetsz bármit, állítsd be a telefont, az biztosan tutira fog menni, és a vállad is meg lesz veregetve hogy milyen fasza és ügyes gyerek vagy. De ne akarj most azonnal hirtelen felindulásból nekiugrani egy készüléknek, amit nem ismersz
szerk.: Nem köcsög vagy, hanem csak szimlán sértett, és ebből fakadóan kicsit
buta -
Laza...
addikt
100%-ban vedd figyelembe az ÁFA-t.
Nem lenne jobb először kipróbálni a gyári rommal? Még új szaga van, azt sem tudod milyen, de máris szét kell romolni
"Ez kb 225-230-as $ árfolyamnál lenne jó, áfa nélkül. ( félreértés ne essék, nem kikerülni akarom, csak ha mindegyikre megy áfa akkor a rendelésnél ezt 100%-ban figyelembe kell venni)" aha
-
Laza...
addikt
válasz
tobias40 #87455 üzenetére
Itt szájbarágósat nemigen fogsz kapni, ezért van a telónak saját témája, mert a tulajok odajárnak. Ugyanakkor ha teljesen kezdő vagy ebben, és angolul sem tudsz, akkor az olyan vagy mint a cigány vak lova: Vakmerő. Ettől még sikerülhet persze, a romoknál van leírás is mit hogyan csinálj
-
Laza...
addikt
válasz
include777 #87315 üzenetére
48k
Az kicsit erős azért...
Képeket PS nélkül szoktunk feltölteni, távoli képek hiányoznak - közelre minden teló használható képeket lő
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest