- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz
Cheesy #125085 üzenetére
"Melyik az a dual active készülék, ami a Redmi 3 Pro szintjén van minőségben de tud B20-at is?"
A B20-at is tudó duál-aktívak nagyon drágák, itt egy lista, Asus Zenfone 2 ZE55-ről indul a licit. 248$ + ÁFA + vámkez. illeték.
Közel egy százas.
Ha a duál-aktívot levesszük, akkor már van egypár ajánlható olcsóbb teló, amik beváltak:
Oukitel K6000 Pro 138 $+sarc, Lenovo Vibe Shot Z90 egy tizessel többért, Elephone P9000 (ennek a minőségét sokan dicsérik, prémium anyaghasználat és illesztés) 198 $ + s., Vernee Apollo Lite 217 $ + s. -
nyisziati
veterán
válasz
Cheesy #125079 üzenetére
Telenor/Telekom fejleszti a fővároson kívül is az 1.800 MHz-es 4G-t.
A Telenor közleményben is leszögezte, hogy a Hipernetet komolyan gondolja, és a B20 (800 MHz) és B3 (1.800 MHz) összekapcsolásával az LTE+ Cat.6-ot megvalósítják, ami 300 MB/s letöltési sebességet eredményez.Ehhez pedig értelemszerűen az 1.800 MHz-et is fejleszteni kell ezerrel, vagyis ha a telód csak ezt tudja (pl. Xiaomi, Meizu, Huawei legtöbb modellje), akkor is lesz belátható időn belül a legtöbb településen B20 nélkül is 4G-d.
-
nyisziati
veterán
válasz
pataslogeza #125060 üzenetére
Honor 5X, Lenovo Vibe Shot Z 90, Elephone P 9000, Vernee Apollo Lite.
Amoled tényleg felejtős, két noname típus van csak ebben a sávban. (Archos Diamond S 181$+sarc, Wiko Highway Star 4G 237$+s.)
-
nyisziati
veterán
válasz
Cheesy #125048 üzenetére
Igen sajna a Xiaomikban és a Meizukban nincs B20.
Ha olyat akarsz, akkor most a legajánlottabbak a Vernee Thor, Oukitel K6000 Pro vagy az Ulefone Paris. Esetleg Elephone P6000 Pro.
Többeknek van a topikban és többnyire jók a tapasztalatok. Kompromisszumok persze mindenhol vannak, de ezekben a telókban a legvállalhatóbbak.
(most kíváncsiságból lenyitottam az Összefoglalót, és tényleg nincs benne a Spemall, habár tavaly óta erősen ajánlott lett a használata, ezért rendeltem én is innen; esetleg ha meg lehet kérni a Topikgazdát, hogy ez bekerüljön... )
-
nyisziati
veterán
válasz
svgyula #125025 üzenetére
Kösz a megerősítést.
Persze nem akarom széttrollkodni a fórumot, csak bosszant, hogy elért egy olyan szintet az új telók kiadása, amikor az új variáns már nemcsak újítást, bővítést tartalmaz, hanem az előző verzió funkciócsonkítását is. Méghozzá fájdalmas mértékben.
Sokszor csak utólag döbben meg a tulaj, ahogy olvastam több fórumban, hogy "jé, ebben nincs ez-az, nem kivehető, nehezen módosítható" stb.Lehet, hogy ezeket a szempontokat is figyelembe kéne venni új teló ajánlásánál.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #125023 üzenetére
Pedig a nyitott bootloader, a dedikált SD-kártyahely, a kivehető aksi mind mellette szól.
Kár, hogy a félévente kiadott új telók megeszik a piacát, pedig az emberek kb. 90%-ának bőven jó lenne.
A Redmi Note 3 mellett igazából max. a nagyobb aksi szól, semmi más. A fingerprint szenzor max. érdekesség, ahogy olvasom a tapasztalatokat, elég sokan kikapcsolják.
A zárt bl, a nem kivehető aksi és a közös SD slot inkább visszalépés.
Másrészről meg pl. a Honor 6-nak is van még piaca, pedig 2 éves flagship. De ha végignézzük a specet, igazából ma is megállja a helyét. Csak az őrült ütemű verziókergetés teszi "elavulttá", holott a külön SD-hely abban is praktikusabb.
Nem véletlen nem cseréli svgyula szaktárs sem...
-
nyisziati
veterán
válasz
csubuka #125020 üzenetére
Van, pl. Xiaomi Redmi Note 2.
Spemall-től +2 év EU garival, áfa nélkül DPD-vel házhozszállítva cakkumpúder nekem 53.000-re jött ki. Ez a Prime változat, 32 GB háttértárral, emelt órajellel, a 16-os értelemszerűen olcsóbb.Szinte mindenben jobb a Xiaomi egyébként (van külön slot az SD-nek, antutuban egy huszassal többet gurít, van accelerometer, slow-motion 60 fps-sel, wi-fi direct, rádió, kivehető aksi).
-
nyisziati
veterán
válasz
PainKiller13 #124967 üzenetére
Ja, nekem is így volt a THL-ben, notiled volt, de gombvilágítás nem, ezért írtam többesszámban a ledeket.
Aztán gyártója válogatja, melyik hogy pozícionálja a telefonjait, mit rak bele az olcsóbbakba és mit csak a drágábba. Ezért írtam a presztízsszempontot, de végülis ez cégfüggő is, nem általános.
-
nyisziati
veterán
-
nyisziati
veterán
válasz
Snakeiboy #124893 üzenetére
Sajna én csak a Note 2-ről tudok első kézből infót nyújtani, az erős közepes. Kis jóindulattal négyes alá.
A Xiaomikat amúgysem a kamerájukért szeretik.A Letv a Kimovil szerint jobb, bár ott csak a 620-ast hozza. Mondjuk azt a telót multimédiára hegyezték ki, úgyhogy ha erre kell, akkor biztosan jobb.
Annak azért még nézzetek utána, mennyire használható az a teló out-of-box, mert ahogy én tudom, eléggé tele van kínai cuccokkal, nincs benne magyar nyelv, se Google Play.
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #124756 üzenetére
Drasztikus különbséget nem látok a kettő közt. Basemarkban kb. 10%, Asphalt 8-ban 4 fps (16->20), ami szintén nem ordító különbség.
Oké, a Mali javára, ebben igazad van. De azért mindkettő elég a mai napig, főleg az árat nézve.Pláne ha azt nézem, hogy szolgáltatói akcióban mennyi gyengébb, vagy hasonló cuccot lehet kapni, esetleg horror áron...
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #124733 üzenetére
Azért van ott két Acer Liquid is értékelhető speccel.
-
nyisziati
veterán
válasz
Tompkins #124592 üzenetére
Vagy van még 4,5 collban Elephone G9. Ennek normális a hardvere, 1 GB/8 GB, MTK 6735 procival és tudja a B20-as 4G-t is.
Fehér színben is van. Kb. 70 EUR, 22.000 Ft + ÁFA.
GPS tesztnek utána kell nézni. -
nyisziati
veterán
válasz
BullZeye #124519 üzenetére
Én konkrétan egy Iphone 6S-t láttam legutoljára így összehasonlítva egy Redmi Note 3Pro-val. 120.000 pont kontra 77.000 , ott nagyjából az általad leírt különbségeket lehetett tapasztalni.
Mínusz 1 másodperc mindkét adatból.Nézd, az emberek túlnyomó többsége ezt nem +50%-nak éli meg, hanem "nem lényeges"-nek. Tapasztalat.
Plane, ha közlöd vele, hogy az a mínusz 1 mp ~200.000 forinttal többe kerül...
(de alsó hangon is minimum 100 mondjuk az SE esetén) -
nyisziati
veterán
~30.000 pont felett már eléggé elmosódnak a különbségek. Szinte csak multitaskingban meg böngészésben venni észre, de ott se drámai, kb. 1 másodperces (vagy kevesebb) a csúszás.
Illetve játéknál számít még, bár a legtöbb embernél nem ez az elsődleges szempont. -
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #124429 üzenetére
Igaz, az már 130, rosszul emlékeztem. A sima K6000 van 100$ körül.
-
nyisziati
veterán
Ha veszel egy shieldet vagy jobbfajta szilikontokot a telóra és egy 9H keménységű kijelzővédőt a képernyőre, az valszeg elég. Néha én is lekoppantom és ezek eddig mindig megvédték.
Telóra a javaslatom az Ulefone Paris vagy az Oukitel K6000 pro. Én nem vennék drága strapatelót, nem túl jók a visszajelzések, nem tudnak annyit, mint amit állítanak róluk. Egy vastagabb tok bőven elég.
-
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #124403 üzenetére
Ebben is van igazság. Tényleg vannak ilyen emberek.
De ha az asztal másik oldalán áll eladóként, és megbízom benne, de ő visszaél vele, az ugyanúgy rosszul esik és csomó pénzbe kerül. Tudom, mindig próbáld ki, írd alá stb... De egyszerűen nem tud mindig mindenre odafigyelni az ember. Hát igen, jó lenne, ha mind az eladó, mind a vevő mindig korrekt lenne.
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #124374 üzenetére
-
nyisziati
veterán
B20 nélkül kb. 90%-ban van 4G ott, ahol megfordulok Bp.-en. /szinte az egész város/
Sőt Budaörsön, Gyálon is. Utóbbin a múlt héten kapcsolták be.A metrón is megy a full 4G B20 nélkül. És csak javulni fog a helyzet hála az erős versenynek.
Úgyhogy szerintem a fővárosba és környékére nyugodtan lehet B20 nélkül is készülni. -
nyisziati
veterán
válasz
Csepe #124231 üzenetére
A hardverspecnek megfelelés nem egyenlő a megbízható hardverrel. Az is szempont volt. Nomeg a jó minőségű kamera, lehetőleg 13 MP fölött...
Már az első két helyezettről sem vagyok meggyőződve, hogy teljesítik a kritériumokat, de ugye árban is már a max. felé közelítenek, sőt, Áfával már a 2. helytől túl is lépik... -
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #124214 üzenetére
Én nem mókolom a sziamiaút, hanem használom. Pedig webshopos rom van rajta, de még csak nem is rootoltam, elég volt a szoftveres mókolásból, out-of-box akarom használni.
Jó ez, bőven elég az ereje, memóriája, kamerája, GPS-e. B20 nekem nem hiányzik, így is 90%-ban 4G-n vagyok. Egyébként viharos tempóban fejleszti a Telenor a B1-et és B3-at. Múlt héten pl. még nem volt a gyáli piacon 4g, mostmár igen.
Akinek meg kell a B20, vesz mást, szerencsére van bőven.
Én azért vettem (pardon, vetettem), mert nekem már nem hiányzik a "B" és "C" kategória bizonytalansága. Inkább rádobok egy huszast, de ~2 évig ne legyen baja, és MINDEN működjön rajta.
Fél évig csak ezért bújtam a portálokat, néztem a YT videókat, olvastam a topikokat. Nem is fogtam mellé.
-
nyisziati
veterán
válasz
hevizms #124177 üzenetére
A hardverelemek minőségében a Redmi magasan veri a Vernee-t. Rövid- és hosszútávon mindenképp jobb befektetés. Csak akkor érdemes a másikat venni, ha kell a B20-as freki.
Ha nem használja a mobilnetet, csak wifi-t, akkor mindenképpen érdemes a Xiaomit venni.
Az árát is jobban tartja, egy év múlva is értelmes összegért lehet rajta túladni. -
nyisziati
veterán
válasz
ahenobarbus #123980 üzenetére
+ 1 a Redmi 2-re.
Ha minőségi telefont szeretnél, azt válaszd. Sokkal kevesebb gondod lesz vele, mint egy "B" vagy "C" branddel. -
nyisziati
veterán
válasz
Atomcsirke #123915 üzenetére
Az interpolálás az a telóknál kb. ugyanaz, mint régen a Ladáknál a Koppány-kipufogó, az ültetés, meg a bólogatós kutya.
Egy rétegnek van rá igénye.
Meg papíron jobban néz ki a "13 Mpixel", mint az 5. -
nyisziati
veterán
válasz
Secretknight #123893 üzenetére
Megoldás: Spemall.
Áfámentes, gyors, garantáltan megjön. A sziamiaúm 2 héten belül megjött.
-
nyisziati
veterán
válasz
Sanyesz. #123772 üzenetére
Rendben, de tényleg sehol nem volt szó B20-ról. Pl. Doogee F5 vagy Ulefone Power. Különösen a Doogee-ról olvastam eddig dicsérő véleményeket. Persze a "B" kategóriához mérten. De annyit megér, akárcsak az Ulefone. 200 dödölét már nem adnék "B" vagy "C"-re.
Még a Xiaomim se volt annyi az összes költséggel, +2 év eur. garival, tokkal, üveglappal se.
-
nyisziati
veterán
válasz
PainKiller13 #123755 üzenetére
200 $-ért már kapsz Redmi 3 Note pro-t is. Na az megéri.
-
nyisziati
veterán
válasz
robi1979 #123680 üzenetére
Szia! A Lenovo Vibe shot Z90-nek szerintem nézz utána, most 153$ az Aliexpress-ről (+áfa). Nagyjából megfelel az elvárásoknak.
Szerk.: lekéstem. 😃
Nekünk itthon van egy Lenovo tabunk és nagyon még vagyunk vele elégedve. Gyors, folyamatosan jönnek a frissítések és hardverileg is rendben van, másfél év alatt semmi gond nem volt vele.
-
nyisziati
veterán
válasz
svgyula #123400 üzenetére
Beleolvastam a PR szövegbe a Honor 7 oldalán, nem semmi...
Biztos valami huszonéves szőkeség írhatta, mástól nem tudnám elképzelni a "nyolcmagvas Kirin", "felejthetetlen szelfik" és "díszelgő kijelző" szófordulatokat...A "mikrofonnal hi-fi felvétel készíthető", ez se gyenge!
-
nyisziati
veterán
válasz
PainKiller13 #123224 üzenetére
Nagyon jó a hardver, ezen az áron ajándék. B20-at is tudja, jó vétel.
Annyi negatívum van, hogy az Elephone "B" kategóriás gyártó, előfordulhat, hogy gyári hibás alkatrész kerül bele. Ennek az esélye magasabb, mint egy "A" kategóriásnál, pl. Huawei, Honor, Xiaomi.
A garancia vagy pénzvisszafizetés működik ilyenkor, csak időbe telik. -
nyisziati
veterán
válasz
gagyilovag #121963 üzenetére
Próbáld meg a normált, szerintem az lesz.
-
nyisziati
veterán
válasz
KamuMazsola #121804 üzenetére
Itt egy összehasonlítás a P9000 és a RN3Pro közt.
A lényeg tul. képp a B20, a többi inkább egyéni pref. (káva, simek, kijelző jellemzői, szenzorok, akkukapacitás).@ fudi2002 : rendben, akkor neked erről van személyes tapasztalatod, nem is vitatom. A másik oldalon viszont ott van B0bcat szaktárs, aki évek óta gyűröget vicckategóriás telókat teljes megelégedéssel. + a családja, ha jól emlékszem.
Sőt, az enyém is "B" brand, tehát ezekkel van egy sorban.
Volt is vele gond (akku fél évesen csere, GPS alig megy), de az árát (140 dodó német raktárból) 1,5 éve simán megérte. Mondjuk van a topikban, aki azt mondja, neki hibátlanul megy a GPS, úgyhogy lehet, hogy egyedi hiba, csak nem akartam ezért visszaküldeni.
Úgyhogy valóban nagyobb a szórás, de ezek vagy orvosolható, vagy tolerálható hibák. -
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #121798 üzenetére
A tulajdonosi véleményt nem általánosítóan értettem, hanem hogy a nyilvánvaló szubjektum (pl. kamera) mellett lehet bizony objektív hiba is (mert a bluetooth tényleg nehezen kapcsolódik ill. könnyen lecsatlakozik, tehát az inkább hardverhiba).
Maradjunk szerintem annyiban: ha a Redmi note 3 egy BMW 316, alapfelszereltséggel, akkor a P 9000 egy fullextrás Dacia Duster. Mindkettőnek más a piaca, mégha ugyanannyiba kerül is.
-
nyisziati
veterán
válasz
fudi2002 #121794 üzenetére
Olvasok viszonylag gyakran Elephone és Xiaomi fórumokat. Valóban van különbség, de nem akkora, mint egy Trabi és BMW közt.
@Duliee: pont a fentebbi miatt nem kaparós az Ele. A régebbóta a piacon lévők megérik az árukat. Majd ez is lejjebb kerül. De 180-at simán megér. Sőt, tulajdonosi vélemény szerint a szoftverfrissítés után már teljesen elégedett vele még 220-ért is. A prémium anyaghasználat meg hab a tortán.
Szerk.: név javítva, bocs. Azt hittem franciás név, csak a regelésnél lemaradt az ékezet.
-
nyisziati
veterán
válasz
fudi2002 #121769 üzenetére
Mitől lenne defektes trabant a P9000? Tényleg érdekelne, mert cseteltem egy youtube feltöltővel, aki leírta, hogy egy szoftverfrissítéssel eltűntek az addig tapasztalt hibák (pl. ujjlenyomat-érzékelő érzéketlensége).
@Duliée: pár hónap és ez is lemegy 180-ra, annyit viszont biztosan megér.
@RVR400: hát azért a Xiaomi esetén is hallani problémákat sárguló képernyőről, gyenge kameráról, falánk MIUI-ról. És azért annak is megy lefelé az ára, ahogy ennek is fog.
Sőt, öcsém kollégájának van is, ő még a gyenge bluetooth-ra és az aksira is panaszkodik. Nesze neked "BMW". -
nyisziati
veterán
válasz
RVR400 #121766 üzenetére
Bocs, de ez a P9000 lite rossz példa szerintem, ugyanis ez inkább kivétel, mint általános.
Az ára valóban gáz, kb. 140$ lenne reális érte.Néha vannak ilyen érthetetlenül túlárazott telefonok, most pl. az Mlais M7-et láttam 200$ körül. Egy hónapja még akciós volt 140-ért, azt hittem, kiárusítják, erre meg...
Mondjuk 140-et megért, de akkor már inkább a Redmi Note 2.A P9000 viszont teljesen jó 220-ért, Redmi Note 3 szint B20-szal.
-
nyisziati
veterán
válasz
Atomgeszi #121755 üzenetére
Én úgy tudom, az eustock-os Redmit teljesen magyarították.
De ha dobsz nekik mélt, biztos pontosítani fognak.
-
nyisziati
veterán
válasz
citkar #121649 üzenetére
Hát igen, az olcsó B20-asok valóban cáfolják a nagy különbség létjogosultságát.
Mindenesetre most lecsekkoltam, és a Honor 6 esetében valamiért a 140 dollár különbség szinte csak a B20 miatt van.
SŐT, az olcsóbbnak van Gorilla Glass-a, a drágábbnak nincs (elvileg). A drágábbik pedig csak single sim-es.
L02 - L04 (european) változat. -
nyisziati
veterán
válasz
fateless #121629 üzenetére
Engem se izgat a szabad RAM, csak ne laggoljon. Ígérem, ugyanúgy nem fogom nézegetni, mint ahogy a romcseréről is leszoktam. Mert már nincs rá szükség.
Sőt, még a Greenify-ról is lemondok, ha fácsé+Viber+böngésző akadásmentesen elfut úgy, hogy váltásnál nem tölti újra az egész hóbelevancot.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #121626 üzenetére
A mostani telómban 1 GB mellett 300-400 mega szabad hely van (és kevés, elég egy kis fácsé vagy több nyitott lap, hogy elfogyjon). Ha váltanék, akkor minimum a dupláját szeretném.
Különben is, 1,2 giga csak Androidra?! A Windows-om nem zabál ennyit, és az desktop rendszer. -
nyisziati
veterán
válasz
zolipapa66 #121570 üzenetére
Hát nem túl meggyőző ez a Meizu.
3 GB RAM, de csak 450 MB szabad.
~40.000 antutu pont. Ennél még a Redmi Note 2 is többet ad. Sőt, a lassan 2 éves Honor 6 is. Írja is a tesztelő a játéklagot. -
nyisziati
veterán
válasz
Milestone2 #121276 üzenetére
Óriási. Én se tudtam erről. Kösz a tippet.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #121184 üzenetére
Kár. Pedig jó lett volna egy all-in-one szervízcentrum. Nem kéne állandóan illetékes javítóbrigád után kajtatni.
-
nyisziati
veterán
válasz
tibcsi0407 #121179 üzenetére
A Wayteq IX. Gyáli úti szervíze más telefonokkal is foglalkozik (pl. THL-lel is). Szép új irodaházban vannak, nagy területen, nem egy sufnituning garázscég. Lehet, hogy érdemes lenne velük fölvenni a kapcsolatot.
-
nyisziati
veterán
válasz
mimey #121148 üzenetére
Szia! Ezekkel a tulajdonságokkal, ebben az ársávban a Jiayu S3-on kívül még a Zopo ZP999 ill. az Elephone P9000 bír.
A Zoporól Somatomot kérdezd, neki régóta megvan.
Az Elephone-ról sok videót megnéztem (mivel 4 Gb RAM-mal nagyon jó vétel 190 EUR-ért+ÁFA), többek közt GPS használatot menetközben, mert nekem is fontos, és kiválóan tartotta a jelet, szögegyenesen vezette a navit. -
nyisziati
veterán
válasz
nemalevente #120978 üzenetére
Hol lehet Redmi Note 3-at magyar garival venni?
-
nyisziati
veterán
válasz
b0bcat #120647 üzenetére
Szerintem ezek nem is rossz értékek. Én a két kezem összetenném, ha csak ennyire merülne a telóm. Nálam 2,5 óra nyomkodás után kb. üres az aksi... (1.900 mAh).
Ha meg system appokat akarsz fagyasztani Greenify-jal, akkor Xposed alá telepítsd és a Google Play-ből vedd meg a donation pack-ot. Kb. 600 Ft, de vastagon megéri.
-
nyisziati
veterán
válasz
Crytek #120100 üzenetére
Cubot H2 (31K antutu) 120$, Ulefone Power (34K) 160$, Oukitel K6000 Pro (32K) 170$, Innos Yi Luo D6000 (28K) 235$. Árak Kínából szállítva.
Ezek mind megfelelnek a kívánalmaidnak. A Cubot és az Innos pedig a 150 mm-be is befér, de a többiek is csak milliméterekkel vannak túl rajta.
EU raktárat rádbízom.
Ja és az Innosnak gyönyörű, full HD-s kijelzője van. -
nyisziati
veterán
válasz
ekrisztian #120068 üzenetére
Próbáld a mélyvíz topikban: [link]
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #119994 üzenetére
Sehol nem írtam, hogy miről nem lehet, vagy lehet itt beszélni. Egyszerűen józan paraszti ésszel belátható, hogy dual-simes telót költséghatékonysági okból keres az ember, ez pedig háttérbe szorítja a dizájnt. Nézd csak meg, hányan írnak a kívánt specifikációk közt dizájnszempontokat.
-
nyisziati
veterán
válasz
gipsztigris #119983 üzenetére
Szerintem meg minden teló téglatest alakú tárgy, ezért nem izgat a külseje, max. az anyaghasználat, meg hogy ne ropogjon.
Mondjuk dual-simes topikban, ahol az első szempontok egyike gyakran az ár, a kinézet firtatása eléggé irreleváns szerintem. 30-40 ezerért már az üveg-fém használata is csoda, nemhogy az egyedi dizájn. -
nyisziati
veterán
válasz
habmalac #119971 üzenetére
A T6 Pro is elég halk volt, amíg rá nem találtam a Mobiluncle Tools-ra.
Telepítettem, majd engineer mode -> engineer mode (MTK) -> jobbra lapozni az oszlopokat a Hardware Testing-ig -> Audio -> Normal Mode -> Type.Itt tudod kiválasztani, hogy mit akarsz állítani: a fenti kishangszórót, a mikrofont vagy a hátlapit.
Több fokozatban level 0-tól level 6-ig, ill. bizonyos esetekben 14-ig. A max. volume-ot érdemes 160-ra venni (vagy 255-re, ahol engedi).Nem érdemes az összes levelt max.-ra venni (255), mert akkor nagyon visszhangos lesz. Inkább level 0=32, majd a maradék 5 vagy 13 fokozatot nagyjából elosztani 255-ig. Bár én a progresszív elosztást állítottam be, tehát level 1=100 stb.
Próbálgatni kell, esetleg megkérni a beszélgetőpartnert, hogy mondja el a tapasztalatait.
-
nyisziati
veterán
válasz
keszo #119925 üzenetére
Valahogy sejtettem előre, hogy nem lesz akkora sikertörténet ez a 4G, mint ahogy beharangozták. Már amikor mondogatták ezt a 150 Mb/s-ot, akkor ráztam a fejem, hogy jó lesz az 50-nek is. Ezt mindenesetre nem gondoltam volna, hogy a 3G-vel lesz kb. pariban.
Mondjuk a ping az jobb, talán fele, dehát...
Ezért nem lehet bízni a rádióhullámokban. Ami fix, az a kábel. Rádióhullámoknál elég egy "költséghatékony" vezető, aki parancsba adja, hogy márpedig duplázzák meg a cellaméreteket, és lőttek a sebességnek.
Valszeg a Vodafone eleve ezért nyomja 800 Mhz-en, mert abból kevesebb torony is elég a hullámok jobb "terülése" miatt (fizikusok majd elmondják szakszavakkal, úgyis tudják, mire gondolok). Persze ez oké, csak akkor lőttek a 150 Mbitnek... -
nyisziati
veterán
válasz
maroni #119743 üzenetére
Nekem is T6 pro van, sajna semmi nem segített. Akkucsere után valamivel jobb lett a helyzet, de nem 100%-os. Próbáltam MIUI rommal, azzal se javult. Nyáron valszeg én is lecserélem, egyelőre a Xiaomi Redmi 2 Note tűnik befutónak. Bár B20 nélküli, de az nekem nem szempont.
-
nyisziati
veterán
[link]Ingyenesen elérhető országos wifi hálózatot hoz létre a Telekom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyomtató topik
- Kompakt vízhűtés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest