-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolipapa66 #116559 üzenetére
Ez most mi?
Egyébként meg annyiszor volt szó már erről, hogy szerintem mindenki tudja, hogy kell.
-
UtolsOFF.
Cége válogatja. -
-
-
-
-
-
válasz
HerbertSobel #115948 üzenetére
Hiányzik róla a megszokott "lenovos" home gomb.
Szerintem ez nem eredeti vagy a képet szúrták el.Le vagyok maradva, nem szóltam.
-
-
-
válasz
zolipapa66 #115888 üzenetére
A dual SIM-telefonokkal minden nap B20.-nap.
-
-
-
-
-
-
válasz
WOT-H-A-C #115444 üzenetére
A G4 is megvan még, de a céges telefonom okos "kell" legyen, de nem akarok magamnál tartani két okosat, így az 5c-t hozom-viszem egyelőre.
(Egyébként mindig is ki akartam próbálni az iOS-t, és az 50 ezres "álomhatár" alatt csak ezt tudtam megvenni.
)
Nem mondom, kompromisszumos, főleg a 8 giga tárhely miatt, de egyelőre együtt tudok ezekkel élni.
-
válasz
Surda- #115440 üzenetére
A Hongmiból a kamera, azon belül a képek színei, és a szuper jó minőségű makrók hiányoznak.
Kár, hogy a visszajelzések alapján "túl jól" sikerült, és semelyik utód (1s, 2, 2 Pro) nem hozta ezt a szintet már...
A 3 képeire kíváncsi leszek! Bár most egy iPhone 5c-vel "csalom" épp' az Androidot, de továbbra is érdekelnek a jó kamerás olcsó készülékek. -
-
válasz
Core2duo6600 #115379 üzenetére
Eddig akárhány Samsung két SIM-es készülék volt a kezemben, mindegyiken beállítható volt, hogy melyik kártyahelyen menjen a gyorsabb net, de EGYSZERRE csak az egyik kártyahelyen ment a gyorsabb net, a másik lekapcsolt 2G-re.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Jenne #115167 üzenetére
Google keresés, első találat...
Teljesen mindegy, hogy rajta van-e vagy sem. Ha kell, rajta hagyod, ha nem, formázod a kártyát.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Bjorngolf #114064 üzenetére
Amennyiben a kamera nem annyira fontos: Doogee X5 Pro
-
-
-
válasz
mrgymisi #113549 üzenetére
Google barátunk első találatát próbáltad már?
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
zolipapa66 #112090 üzenetére
Tényleg jó ez a 3 az 1-ben megoldás.
Nem tudom kivenni anélkül a memóriakártyát, hogy ki ne kapcsolnám a készüléket...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
CoolBoy323 #110246 üzenetére
A topikja alapján én kerülném.
-
-
-
-
válasz
nyuszi123456 #110198 üzenetére
Azokon az útvonalakon, ahol én közlekedem, már most van olyan, hogy csak 4G van, 3G nincs.
-
válasz
RVR400 #110194 üzenetére
Kb. 243239842342342386345654536456983453453453748654353453469874564 alkalommal lett már kitárgyalva, hogy NEM csak a sebesség a 4G előnye a 3G-vel szemben, hanem a lefedettség.
Egyszerűen a szolgáltatók már "csak" a 4G-t fejlesztik, a 3G-t nem vagy sokkal kisebb mértékben.
És NEM "kompatibilisek felülről" a tornyok, tehát simán lehet olyan, hogy 4G-elérés van valahol, de 3G nincs. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CineDOG1:
Valami nem egyértelmű ezzel az f1.0-s fényképezővel.
A GSMArena.com oldalán nem írják egyértelműen ezt a tulajdonságot, csak valami interpolált képet említenek.
"Users can (artificially of course) reduce the aperture down to f/1.0."RVR400:
A hátoldali második kamera két megapixeles.
Az előlapi kamera 8 megapixeles felbontású.b0bcat:
A GSMArena.com oldala QHD-t ír. -
-
-
-
-
válasz
tibcsi0407 #108624 üzenetére
A Xiaomiknál nem szokott lenni.
Biztos a Gonosz Epöl kitiltatta őket onnan... -
-
-
-
-
-
válasz
#79335424 #108277 üzenetére
Somatom:
Én MuzikJunkie nevét hallottam ilyen esetre.WOT-H-A-C:
Amennyiben nem MuzikJunkie nevét küldted el, az infó nekem is jöhet! -
-
válasz
klampfer #108026 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy amit te linkelsz, az ÁFA nélküli ár, ha megfogják a VÁM-on, akkor az még rámehet, viszont a linkelt ZTE V6 EU raktárból van, ami ÁFA-mentes árat jelent.
Arról nem beszélve, hogy inkább fizetnék kicsivel többet egy ZTE készülékre, mint egy nem annyira ismert márka készülékéért. -
-
válasz
diegho #107559 üzenetére
Mert a márka sem igazán népszerű itt, az oldalon.
-
-
-
válasz
eszementális #107429 üzenetére
Tedd fel töltőre 2-3 órára, utána próbáld meg bekapcsolni.
-
-
-
válasz
gfefe #107156 üzenetére
Szerintem a saját topikjában több válaszra várhatsz.
-
válasz
gyikhuszar #107111 üzenetére
Mi a baj a dual standby készülékekkel?
Akármilyen fontos ember lehetsz, azért elég kicsi az esélye, hogy egyszerre a két számon volna hívásod, de ha mégis, akkor meg egy keresztbe átirányítással megoldható, ha az egyik számon beszélsz, a közben a másikra befutó hívásról is értesülj.
-
-
válasz
svgyula #106708 üzenetére
Olyan dologról beszélgettek, amiben nem lesz egyetértés sosem.
Én is elég nagy mobilnet felhasználó vagyok, függetlenül attól, hogy itthon is meg a munkahelyemen is van wifi. De pl. a tömegközlekedési eszközökön nincs, meg amúgy is, különbözőek a felhasználási szokásaink. -
válasz
svgyula #106696 üzenetére
Először én sem értettem, miért fontos a 4G, meg a különböző megahertzek, aztán láttam, hogy a 3G-képes készülékemmel gyengébb volt ugyanazon az útvonalon a térerő, mint a 4G-képessel.
A k. szolgáltatók nem igazán fejlesztenek a 3G-re, inkább preferálják a 4G-t. Így jobban tudsz használni egy 4G-képes készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Autós topik
- Apple Watch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest