Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
zte v987-en szeretném frissíteni a rom-ot bruno 2-ről bruno 3-ra. meg lehet oldani úgy a dolgot, hogy a beállításaim (programok, widgetek, stb.) megmaradjanak?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s gyakran elveszti a térerőt, szívem szerint visszaküldeném minideal-nek. meg fogják vajon csinálni?
-
janakbacsi
őstag
válasz
albinolynx #38895 üzenetére
nem a küldéssel van a baj, hanem a garanciális ügyintézéssel. ha ne adj isten vissza kell küldeni nekik a készüléket, akkor ilyen tortúrára kell számítanod. én biztos, hogy nem kockáztatnám meg még egyszer. nyilván kicsi az esélye annak, hogy rossz lesz a készülék, de azért benne van a pakliban.
-
janakbacsi
őstag
válasz
albinolynx #38882 üzenetére
ttmalls-al nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak. vissza kellett egy készüléket küldeni nekik javításra és kb. 3 hónap volt mire visszakaptam. értetlenkedtek, töketlenkedtek, a visszaúti postadíjat is kifizettették velem. kb. 20-30 db emailt kellett írnom nekik mire sikerült megjavítaniuk a készüléket. egyszóval töketlen banda, biztos hogy nem veszek tőlük többé semmit.
-
janakbacsi
őstag
válasz
CoolBoy323 #37998 üzenetére
igen próbáltam. azzal sem jó.
-
janakbacsi
őstag
márciusban vettem minideal-től 2 db jiayu g2s telefont, egyik sem akar műholdat találni. érdemes ezeket visszaküldeni? meg fogják javítani?
-
janakbacsi
őstag
Max 4 colos méretig jó minőségű kamerával tudtok készüléket ajánlani? Köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
bedove x21 készülék érintő kijelzőjének alsó fele nem reagál az érintésre. kb. 2 hónapja vettem aliexpressről. a linken látható a hiba. mit javasoltok? küldjem vissza? vigyem el valahová hátha meg tudják csinálni? vagy vegyek hozzá csak egy új kijelzőt ha lehet és szereltessem be itthon valakivel? előre is köszönöm a segítséget.
http://www.youtube.com/watch?v=yy1GowFs1Jc&feature=youtu.be
-
janakbacsi
őstag
zopo c2 világítós gombjai nagyon halványak. lehet ezen segíteni? köszi.
-
janakbacsi
őstag
lányom lenovo a65-ös készülékét nem lehet bekapcsolni. eléggé mostoha körülmények között tengődik a telefon. tud valaki javaslatot tenni, hogy hova vihetném el javítani. vagy nincs értelme? köszi.
-
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #32085 üzenetére
létezik hogy tönkre ment a micro sd foglalat? 2 hetes a telefon.
-
janakbacsi
őstag
zte v987 nem ismeri fel az sd kártyát. sd card unmounted - ezt írja ki. pc-ben működik. mi lehet a baj?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s készülékemet eladnám, mert megérkezett az új 4 magos. akit érdekel keressen meg privátban.
-
janakbacsi
őstag
válasz
alexw801 #29906 üzenetére
megvan. itt a megoldás.
That is not an issue, that's the normal behavior of the official ROM. You have to install ZTE drivers that appear in the virtual disk that is mounted on the computer when the phone is plugged in. After installing the drivers you are then able to choose the other options from that menu. -
janakbacsi
őstag
zte v987-et ha rádugom a pc-re nem tudok az sd kártyára másolni semmit, mert nem engedi átállítani a kapcsolatot usb storage-ra. built-in cd-rom van bejelölve és nem lehet módosítani.
-
janakbacsi
őstag
néhány hét elteltével a telefonom mindig kiírja hogy sérült az sd kártya és nem hajlandó róla beolvasni az adatokat. a pc viszont tökéletesen kezeli. ha leformázom és utána visszateszem, akkor megint jó. ez rohadt idegesítő. van valakinek ötlete, hogy mi lehet a hiba? jiayu g2s-ben van a kártya.
-
janakbacsi
őstag
ttmalls-nak visszaküldtem egy telefont javításra, kifizettem a postadíjat odafelé és most azt akarja, hogy a visszaküldés díját is fizessem ki. ez normális dolog? akinek volt már garanciális dolga, annak hogy ment ez a folyamat?
-
janakbacsi
őstag
válasz
Mr. WolfDog #25410 üzenetére
+ 5 usd szállítás + 4% paypal díj
-
janakbacsi
őstag
bruno martins nagyon jókat írt a zte v987-ről. kicsit ugyan drága (290 usd) de lehet, hogy megpróbálom. van esetleg már valakinek itt a fórumon ilyen?
-
janakbacsi
őstag
válasz
#40993792 #24355 üzenetére
megint kezdődik az egész hercehurca mint amit a g3-al végigcsináltam. nem tudok drivert feltenni a pc-re, így nem tudom flash tool-al életre kelteni a g2s-t. elkélne egy kis segítség. köszi. a g3-nál már annyi mindent próbáltem, hogy nem emlékszem arra, hogy vágül is hogyan tudtam a pc-re varázsolni a szükséges drivert. ha rádugom, akkor először azt mondja hogy az eszköz csatlakoztatva, utána meg azt, hogy az eszköz eltávolítva.
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-en nem tudom visszaállítani a mentést cwm-ből. azt írja ki hogy error while restoring /system! most mit tegyek?
-
janakbacsi
őstag
reggel ha bekapcsolom a telefont és hív valaki, de nem veszem fel nem tudom visszanézni a call log-ot, mert csak az előző napi hívások vannak benne. hiába kapcsolom ki-be, csak akkor mutatja az aktuális call log-ot, ha kiveszem az akksit és visszateszem. jiayu g2s. ez orvosolható? nagyon idegesítő.
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-hez csinált már valaki magyar nyelvű romot?
-
janakbacsi
őstag
barátom feleségének 2 hete érkezett meg a jiayu g3. fiának annyira megtetszett, hogy ő is akar egyet. kérdés: rendeljek neki is g3-at vagy érdemesebb már valamilyen 4 magos felé irányítani őt? ha igen, melyik javasolt?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s készülékem a mai naptól nem jelzi a hívási előzményeket, magyarul a call log teljesen üres. mi a teendő?
-
janakbacsi
őstag
tmallbox-on megadott árhoz hozzá kell még számolni valamit (szállítás vagy paypal költség)?
ha igen kb. mennyivel lesz magasabb a teljes összeg? -
janakbacsi
őstag
barátom megkért, hogy rendeljek a kislányának kínai telefont. a következők az elvárásai:
max. 150 USD
fehér szín
legyen benne magyar nyelv alapból
max. 4,5 coll-os képátló
6577 processzorköszönöm a javaslatokat.
-
janakbacsi
őstag
3 féle gépre próbáltam feltenni a g3 drivert, két laptopra win7 64 bit és egy desktopra win7 32 bit de egyikre sem sikerült. valaki segítsen legyen szíves bp-en mert idegileg kivagyok tőle. cwm recovery kellene rá és egy magyarul tudó rom. előre is köszi.
-
janakbacsi
őstag
válasz
Simon02 #21505 üzenetére
akkor most már csak azt nem értem, hogy akkor ugyanerre a laptopra ugyanezzel a win7 64 bites op. rendszerrel, hogyan tudtam feltelepíteni a másik jiayu telefonom a g2s drivereit? mert azt minden probléma nélkül meg tudtam csinálni. akkor próbáljam ki egy 32 bites win7-re felrakni a drivereket?
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #21496 üzenetére
most már szétb....sz az ideg. ez már legalább a tizedik kínai dual sim-es telefon ami a kezeim közé kerül, de eddig mindegyikkel megbírkóztam. ezzel a g3-al meggyűlik a bajom. nem és nem megy fel a driver a pc-re.
-
janakbacsi
őstag
válasz
#40993792 #21484 üzenetére
win 7 64 bit, lenovo notebook, automatikus frissítés, mármint a windows nincs engedélyezve. ha rádugom a pc-re a g3-at akkor azt írja ki a gép váltakozva, hogy az eszköz csatlakoztatva, utána meg azt, hogy az eszköz eltávolítva. kézzel nem tudom kitallózni az előre letöltött drivereket, mert az eszközkezelőben nem jelenik meg.
-
janakbacsi
őstag
jiayu g3-at rádugom a pc-re és nem tudom a drivereket feltenni. az eszközkezelőben megjelenik aztán pár másodperc múlva eltűnik az eszköz. pdanet-el sem megy. így nem tudom root-olni, cwm-et felrakni. kérem segítseget! köszönöm. mát több gépen is próbáltam, pc, laptop és ugyanaz a helyzet.
-
janakbacsi
őstag
megérkezett a minideal-től a második jiayu g2s, ami a barátomé lenne. egy kis probléma van csak vele. nem lehet bekapcsolni és tölteni sem. kérhetek a szakértő uraktól valamilyen ötletet?
-
janakbacsi
őstag
g2s epic results:
ave. fps 36,7
res: 960x540
perf. level: high -
janakbacsi
őstag
barátom feleségének rendeltem egy jiayu g3-ast és ceruzát is kért, de én nem tudom, hogy milyet kellene venni hozzá. kérek segítséget. köszönöm.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #20491 üzenetére
bármilyen romot rakok a jiayu g2s-re a sim kártyák behelyezése után ez fogad: process com.android.phone has stopped és nem tudom használni a telefont. érdemes lehet visszaküldeni? vagy lehet rajta segíteni valahogy?
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #20489 üzenetére
újratettem a romot, utána kártya nélkül ment, majd miután beraktam a 2 kártyát megint android process stopped vagy mi szösz van. akkor ezt most mi?
-
janakbacsi
őstag
megérkezett a g2s de nem tudom használni. betettem a két kártyát és process com.android.phone has stopped fogad és csak okézni lehet. mi lehet a gyógymód? érdekes hogy előtte egy másik kártyával, csak eggyel tudtam használni.
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-re melyik romot érdemes felrakni? vagy nyugodtan használható az eredeti amivel szállították?
-
janakbacsi
őstag
por, karc és vízálló lenovo a660-as telefonomat eladnám, akit érdekel keressen meg privátban.
-
janakbacsi
őstag
a jiayu g2s-hez létezik magyar nyelvű rom?
-
janakbacsi
őstag
lenovo a660-asom képernyője gyakran nem reagál az érintésre. ezen lehet valahogyan segíteni?
-
janakbacsi
őstag
lenovo a660 van valakinek? most szeretnék egyet rendelni. jó lenne tudni mik a tapasztalatok.
-
janakbacsi
őstag
-
janakbacsi
őstag
huawei u8836d telefonomat eladnám, akit érdekel privátban keressen meg!
http://www.etowalk.com/huawei-u8836d-ascend-g500-pro-shine-gorilla-glass-ips-android-dual-sim-43qhd-dualcore-10ghz_p3029.html
-
janakbacsi
őstag
huawei dual sim-es telefonom gyári hálózati töltőjének kimenete: 5 V, 1 A. nekem van egy másik töltőm, ami 5 V, 2 A-es. használhatom ezt is hozzá? vagy tönkreteszi az akksit?
-
janakbacsi
őstag
5165-re valaki?
-
janakbacsi
őstag
ZTE V970-et akarok rendelni. tmallbox-on 187 usd, merimobiles-on 208 usd az ára. merimobiles-t ismerem, már rendeltem tőlük, de 20 dodó az mégiscsak 20 dodó. rendelt már valaki a tmallbox-tól? mennyi a valószinűsége, hogy fizetnem kell vámot és áfa-t mostanában?
-
janakbacsi
őstag
zte v970-et kinéztem magamnak, tmallbox-on csak 188 usd, merimobiles-on 210 usd az ára. rendelt már valaki tmallbox-tól? mennyire lehetnek megbizhatók? merimobilest már próbáltam, velük nem volt semmilyen probléma. köszi a választ.
-
janakbacsi
őstag
Lenovo A750 factory reset-kor kódot kér. Erre van valakinek ötlete hogy mit kellene beírni?
Én nem adtam meg semmilyen kódot. -
janakbacsi
őstag
Nem csalódtam benne, sőt, nagyon szeretem. Sajnos a munkahelyemen a szigorú előírások miatt androidos telefonra nem telepíthető vállalati e-mail fiók, ezért a céges iphone-t kényszerülök használni a jövőben. Persze ehhez nem nagy kedvem van, mert az androidos "szabad" rendszert szoktam meg és azt szeretem. Nagyon sajnálom, hogy meg kell válnom az A750-től.
-
janakbacsi
őstag
Pár hete vásárolt Lenovo A750 telefonomat eladnám. Akit érdekel keressen meg privátban!
-
janakbacsi
őstag
Valaki esetleg meg tudna nekem mutatni egy zopo zp 100-ast "eloben" budapesten? Szeretnek egyet rendelni de elotte jo lenne kezbefogni, megnyomogatni.
-
janakbacsi
őstag
válasz
hungobungo #1086 üzenetére
komplett mentést akarok csinálni az egész rendszerről.
-
janakbacsi
őstag
LENOVO a750-nél hogyan kell belépni a recoverybe?
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #1014 üzenetére
a
-
janakbacsi
őstag
Megválnék etotalktól rendelt, kiválóan működő kétkártyás készülékemtől. Custom rom van rajta, akit érdekel keressen meg privátban!
-
janakbacsi
őstag
én nem kaptam számlát mellé
-
janakbacsi
őstag
Végre megérkezett a Lenovo A750! Kellene valami jófajta custom rom rá, mert a gyári romban elég sok olyan alkalmazás van, amiről azt sem tudom, hogy mi és nem is használom azokat és csak a helyet foglalja. Rootolása megoldható valahogy? Netem nem nagyon találtam infót róla, csak egy orosz nyelvű fórumot, ahol elég nehéz eligazodni. Előre is köszi a segítséget.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi #902 üzenetére
Egyszerűen nem tudom megtalálni a letöltési linket az orosz nyelvű fórumon, hogy letöltsem a lenovo a60/a65-höz való custom romokat. Szétvág az ideg. Tud valami esetleg egy közvetlen linket küldeni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- sziku69: Szólánc.
- Sorozatok
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest