- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
Na, a telóm is vám elé van állítva...
Remélem a jövő héten már a kezemben lesz... V12. -
banderasz77
addikt
válasz
osztraksajt #9460 üzenetére
Na, az utolsó mondatod csak megerősíthetem...
-
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
Milyen ez a Platinet micro SDHC márka? Van itt valakinek ilyen? 32GB Class6 + Reader 6.500.- HUF
-
banderasz77
addikt
válasz
MotorBoy79 #9181 üzenetére
Sajna nincs PayPal....
-
banderasz77
addikt
Jön nekem egy Ulefone V12. Kérdés, hogy a céges e-mail eket fogom-e tudni rajta nézegetni. Kolléga azt rebesgeti, hogy tudnia kell a Microsoft Exchange-el szinkronizálni. Másik, a privát e-mailem az yahoo, meg lehet-e oldani, hogy kapjak értesítést ha jön e-mail.
ui.: 4.x Andoid van rajta...
-
banderasz77
addikt
Mi az a CWM egyébként?
-
banderasz77
addikt
Erre esetleg bárki?
-
banderasz77
addikt
válasz
banderasz77 #8338 üzenetére
Látom már ezt az amok akármit, de hogyan lehetne itt fizetni pay pal rendszerben?
-
banderasz77
addikt
Lehet kicsit off, de ez a közösség már úgy is a china rendelésekről szól a telókon kívül.
A gyerekeknek szeretnék rendelni egy tabletet Karácsonyra. 9 és 7 évesek és persze elsődlegesen játékra kellene.
Szóval szeretném kérdezni, hogy ár/érték arányban mit ajánlotok és honnan? Ebben teljesen analfabéta vagyok, ja és wifijük van otthon, nem lenne rossz, ha egy két netes dolog is menne pl. egyszervolt.hu és társaik.... -
banderasz77
addikt
válasz
berigazek #8221 üzenetére
Sajnálom.....
Olvasgattam az offokat, én is elváltam nyár elején 12 év után. A gyümölcse 2 csodaszép gyermek, 1 lány és 1 fiú.
Nem könnyű. Érzelmileg és anyagilag sem, én tudom....Szóval meglepném magam életem első okostelefonjával és kissé tanácstalan vagyok, nagy a választék. Árban talán ez lenne a max. Szóval Thl W3+ vagy...?
-
banderasz77
addikt
Közkérdés.
A ZOPO márkáról mi a véleményetek? Minőség/ár tekintetében?
-
banderasz77
addikt
Melyik lehet a jobb telefon? Árban ugyan ott vannak:
Alcatel 997D
ZOPO ZP300+ Field -
banderasz77
addikt
-
banderasz77
addikt
Na most már teljesen kész vagyok.
Kérdésem, melyik a legjobb két illetve négymagos alternatíva messzi-messzi földről?
Jó lenne már legalább ezt eldönteni, utána filozofálgatok a rendelés helyéről...Üdv.
-
banderasz77
addikt
Kérdés, mi az a root-olás és a bsod?
még új vagyok a témában
-
banderasz77
addikt
válasz
Mathiax Rex #7390 üzenetére
Na itt akkor befejeztem a China telórendelős pályafutásomat.....
Életem első normálisabb, nem hogy okos telefonomat venném meg, nem akarom letörni a saját szarvam illetve elvenni a kedvem az egésztől...
Maradok a jók kis hazai számlás, garanciális nemsokára megjelenő Alcatel 997D-nél....főleg, hogy az ÁFA is visszajön majd belőle. Ennél úgy sem lesz jobb alternatíva
-
banderasz77
addikt
Erről mi a véleményetek? Esetleg valakinek van már ilyen?
JiaYu G3 JY-G3 Smart Phone 4.5 Inch IPS Retina Screen Android 4.0 MTK6577 3G GPS WiFi
Nagyon szimpi, vetélytársa lehet egy kiszemelt Alcatel 997D-nek?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Na kár volt idetalálnom. Végre eldöntöttem magamnak, hogy valahára veszek egy okostelefont. Végre ki is szemeltem magamnak a hamarosan megjelenő 997D-t.
Erre itt van ez a sok hootablet meg hasonlók olcsóbbnál olcsóbb jó kis telefonokkal. Most mi legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged