- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #33495 üzenetére
melyik nem melegszik terhelés alatt?
A qualcomm és a TI is melegszik, mint az állat, de az intel és az amd isde ezért van a folyadékhűtés (nem arra gondolok, h a defyt a vízbe dobom
) hanem erre [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Killerlaca #33405 üzenetére
hol írja?
IAYU G4 MTK6589 Smart Phone Android 4.2 Quad Core 1GB RAM 4GB ROM 4.7 Inch 3000mAh Battery HD IPS Retina Screen Gyroscope- Black [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
Bár gondolom ez is ugyan onnan olvashatja az infót, ahonnan az Antutu, így nem lehet szerintem ezzel sem biztosra menni a kamu procikkal...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Killerlaca #33373 üzenetére
Azert nem kellene orankent "upolnod", majd kapsz valaszt, ne izgulj!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
b0bcat #33228 üzenetére
nem vagyok én odavissza érte, csak jelenleg a legjobb ár/érték arányú teló szerintem!!!
még 2 magosból sem igen van, ami olcsóbb lenne annyival, h jobb legyen az a bizonyos mutatója...
Nem vagyok pixelhuszár, qHD HD között én semmit sem láttam, na de azért 5"-on az a WVGA vagy hogy hívják felbontás durva...Defyn, 3,7-en jól mutat, de 5ön tuti rusnya már... de persze akinek jó, vegye meg, én csak a saját véleményem mondtam, hogy hulladék, és ÉN nem fogom ajánlani!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #33081 üzenetére
nem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hun_gery #32767 üzenetére
jogos, kemények vagytok
megérdemlitek!
Deal of the day! Save $30 when you buy JiaYu G4!
egy 10-sel olcsóbb, mint minin.. kérdés, megéri-e kockáztatni az ismeretlenért... vagy csak nekem ismeretlen? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Cotina #32632 üzenetére
nem ez a trollkodás, hanem h nagyon sokat nem csak ide, hanem a hirdetésekbe is leírják, hogy itt-ott-amott hány dollár, szoroznak egyet nagy ügyesen, és pofáznak, h miért drága, mikor ennyi meg annyi kintről...
senkinek semmi köze hozzá!!!
én sem megyek oda Viktorkához, és kérdezem meg, hogy mi a (teremtőd ülő gumójáért) ennyi az áfa és még sorolhatnám napestig a példákat, de nem teszem, mert csak rá fognak már jönni a trollok ezekre
-
CoolBoy323
nagyúr
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
iMaverick #32559 üzenetére
Én már beleuntam (mondom úgy, hogy most is a recoveryben vagyok, és install zip from sdcard megy
)
Nyilván szívesebben használnék minden telón Cyanogen Modot, de erre nincs lehetőség, és csak azt mondom, hangsúlyozom h meglepően jó a gyári rom, nem kell hozzá nyúlni, h használni lehessen napi szinten elégedettséggel!
Akkor Te mire gondoltál a %os akksi kijelzéssel kapcsolatban?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
iMaverick #32556 üzenetére
gumi spray-t neki, és máris nem csúszik
a kamera minősége amúgy sem lenne elég 1080p-re... de egyik telefoné sem... bohóckodni jó, de arra a 720p is elég...
Nem értem, miért jó, h mindig frissítgetni kell?! A Defymen kb ötmilliárd rom volt már, tudom miről beszélek, de mára beláttam, hogy k.rva nagy baromság mindig frissítgetni, mert ha van egy jó rom, akkor azt mi a fenéért kellene egy kb semmivel nem jobbra lecserélni?
Pl MIUI-ra ÉN!! sose cserélném, nemhogy szarszung táccsvizra%os akksikijelzés speciel alapból van
Próbáld ki, meg fogsz lepődni mennyire jó gyári rom van rajta!!! (Én magam se hiszem, h ezt mondom, de tényleg ez van, nem kell hozzányúlni!!)
-
CoolBoy323
nagyúr
nincs értesítő led!!
@iMaverick: mi a hibája? a fényes műanyag miatt olcsó, és a többi is ilyen ebben az árkategóriában...
a butított GPU-t miben veszed észre? Még antutuban is rohadt sok pontot kap, 14k környéke!!!
ROM minek rá? A gyárija valami hihetetlen jó, gyors, stabil, nincs telerakva szarokkal, szóval felesleges rá főzött rom!!!De szerintem előbb-utóbb lesz, hisz bestbuy kategória erősen!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
De miert a legcsoribbakat kell szivatni amugy??? Mert ez az... Direkt kib.szas :/
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
#40993792 #32207 üzenetére
Ebben is van valami, igaz!
Bár ha lenne hazai forgalmazó, akkor már megint szívás lenne, hisz ha csak az ÁFÁt számoljuk, már sokkal drágább lenne, mint kintről venni, és még ott a haszon...
De még így is olcsóbb lenne, mint a hasonló tudású, minőségű "hazaiak"!
Pl Jiayu van németországban, csak az árazás érdekes... a dollár összeget euróba "írták ki"
szóval k.rva drága
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
#40993792 #32204 üzenetére
Mert akinek vagy egy csepp esze, az rájön, h ebben van a biznisz!! És most nem arra gondoltam, hogy megvenni Xért, és eladni X+10%ért!
De a THL-ek sorsa ez leszTuti lesz a PHn jó pár darab eladó, "jó" áron
Azért nincs még átrendeződve ez a piac, mert nem ismert, nincs akkora marketing mögötte!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #32132 üzenetére
előre nem lehet megnézni...
valaki tudna nekem segíteni egy rendelésben, SOSbe, most???
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
instantwater #32126 üzenetére
muti
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Groovebaby #31830 üzenetére
és szeretem ha nagy és nagy teljesítményű a telefonom
biztos a telefon szót akartad ide írni?
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Akkor olyan, mint a Voltcraft IPC 1L, csak az ceruza akksikhoz való "k.rvajócsúcsszuper" töltő
És még egy kérdés: mi az a Lixx?
A lítium akksikat nem kell kisütni, mert káros, első töltéskor, vagyis már mikor legyártották, akkor eléri a max kapacitását! SŐT, rosszat tesz neki, még a teljes lemerítés is!!!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
FalconKnight #31487 üzenetére
érdekes cucc... nem olcsó, de ha nem túl vastag, és nehéz, akkor hatalmas találmány, főleg ezeknek a kínai fényes műanyag telóknak a minőségén javíthat rengeteget
-
CoolBoy323
nagyúr
ez fényes, akárhogy is nézem
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
peter76bp #31409 üzenetére
másodjára már jó volt, azt kerestem
bent lesz, mind a két link, úgy ahogy a friss tulajos izémizéke
most beleírtam a thl w100 eredményét, nem annyira rossz, de nem is annyira jó
mondjuk azért 3-4-5 töltési ciklust lehet kellene várni a pontos infókhoz, meg h mindenki egyformán mérjen, mert pl nem mindegy gondolom, h repülő módban van, v sem.... stbstb.....
-
CoolBoy323
nagyúr
nem igaz, megint nem találom az akksis táblázatot
valaki rakja már be az első hszbe
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
feelmt #31359 üzenetére
akkor ha lesz időd, az alapelveket olvasd el, főleg a jó tanácsokat onnan
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Valaki linkelne nekem az akksi tesztelos urlapot, mert nem akadok ra
Elso hszbe is bele lehetne rakni
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
apeelme #30823 üzenetére
Az meg hogy lassabban indulnak appok mert elfogyott NETTÓ hülyeség, egyszerűen NINCS ILYEN!
Volt már Neked gyengébb telefonod? Azon VAN OLYAN, hogy elfogy a RAM, és úgy belassul, mint a huzat... még 512MB-nál is, de az alatt egyenesen katasztrófa!
De fontos megemlíteni a jól optimalizált romot is, ami jól kezeli a ramot, mert az is lényeges, hogy meddig hagyja megtelni...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
hungobungo #30816 üzenetére
ebben igazad van, de leírta, hogy őt mi zavarja... pont ez az automata task killing... ő ilyen, neki ez nem kellene, másnak pedig pont ez a jó benne...
én pl Defyn sose használtam task killer progikat, mert szerintem is felesleges, és csak árt tényleg!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest