- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Netfone
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RVR400
veterán
Igazából egyik sem színhelyes szerintem. A Doogee-t lehet, hogy azért kalibrálták el a kék irányba, hogy amoled feelinget keltsenek vele, mert bármelyik amoledet megnézed, már messziről virít a kéksége. A V3 meg szerintem egy kicsit sárga irányba van eltolva, bár ahogy néztem, ezt a legtöbb IPS kijelző tudja prezentálni.
-
RVR400
veterán
válasz
Mecy_Lacee #66153 üzenetére
Az azért jó, mert állítólag e hónap 18-án került piacra, de szerintem még húzódik, biztos ami biztos alapon.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #65716 üzenetére
Az az érdekes, hogy a 3D eredménye az MTK6582-nek 4600 pont ugyanolyan felbontás mellett... Ergo nem értem, hogy miért jobb a 8 mag, mivel gyakorlatilag ennyin fog bukni a dolog, mert a 4 mag mindenhová elég.
-
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #65493 üzenetére
Egyébként az Xposed kernel a Gravitybox-szal tudja ezt az opciót.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #65493 üzenetére
Beugratós kérdés volt, mert Lenovo Idol X nem létezik .
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #65425 üzenetére
És ez?
"Az Auchan legdrágább mobilját négymagos lapkával szerelik, de ez nem túl izmos, mert próbáim során néhány játék kifogott rajta. Az Angry Birds és a Temple Run 2 még simán futott, de a Pinball Arcade vagy az Asphalt 8 már elég erősen szaggatott a telefonon. Utóbbit kipróbáltam úgy is, hogy a mobilfunkciók ki voltak kapcsolva, és újraindítás után közvetlenül indítottam, akkor már nagyjából játszható szintre gyorsult. A HD-felbontású videók lejátszását is el kell felejteni ezen a telefonon."
MTK6589 van benne állítólag, és HD-t nem tud lejátszani? Akkor felvenni mit tud szerinte? MTK6582-n simán megy az Asphalt 8 és a Pinball Arcade HD felbontáson is, nemhogy qHD-n. Nem is értem.
-
RVR400
veterán
válasz
poffsoft #65393 üzenetére
Jah, most néztem végig igazán a képeket. Már azokból is tisztán látszik, hogy kamu. Láttál egyáltalán valahol hasonló típusszámú és kinézetű ZTE-t?
Na mindegy, végülis remélem, hogy szerencséd lesz, és visszajön valamennyi pénzed legalább. Jah, escalate utána az ali első körben felajánlja, hogy 20%-ot visszatérít visszaküldés nélkül.(#65394) b0bcat: Mali 544MP, 4.9-es kamera mikor 8-nak illene lennie, ha már nem 967-ről van szó, de kinézetre sincs ilyen ZTE sehol, és a V987S-re még a gúgli sem ad ki semmi hiteles találatot.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #65331 üzenetére
Alap androidon Beállítások/Audió profilok/Általános, és mellette van ilyen csúszkás jel, oda kell tapizni, és bejön a rezgés kikapcsolása. P780-on viszont fogalmam sincs.
-
RVR400
veterán
válasz
benceman00 #64098 üzenetére
Mivel ők mondják meg, hogy Kínába küldd vissza, így nem értem a felvetést.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #64051 üzenetére
Várj, én az echte S4 klónról beszélek, na azon semmilyen antenna nincs. Se a telón belül, sem kívül ,sem a hátlapon.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #64006 üzenetére
Az S4 klónokkal az a baj, hogy a nagy részüknél az akksiprobléma megvan ,talán az air gesture meg smart stay kikapcsolás segít. Viszont a még nagyobb probléma, hogy NINCS GPS ANTENNA, így nem tudod hová tenni a fóliát sem. Működő GPS-t eddig 6 db S4 klónból 2 db-on láttam.
-
RVR400
veterán
válasz
mtibi55 #64002 üzenetére
Rootolás: VROOT-tal
Ezután mentés: MTK DroidTools-szal
CWM készítés: szintúgy MTK DroidTools-szal, ami automatikusan fel is tudja flashelni a telóra a CWM-et.Így már minden a rendelkezésedre fog állni. A DT-os mentésből csinálj majd egy FlashTools-osra való átalakítást, és flashelni SPFlashTools-szal fogod tudni, bármi gond lesz.
-
RVR400
veterán
válasz
Killerlaca #63717 üzenetére
Tegyél egy tapadókorongot rá, és kezdd el húzni kifelé az üveget.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #63653 üzenetére
A tipikus a ti felsőbbrendűségetek volt eddig is, nem kellene összekeverni az okot az okozattal...
De biztosan nem telik senkinek 200 dolláros telóra (csak Te vagy ekkora csaszi
) csak 190-esre, így ezért fikázza azt, mert neki nem lehet ilyen világlegjobb telefonja, mert nem bírta összekuporgatni a plusz 3e Ft-ot.
-
RVR400
veterán
válasz
Laza... #63646 üzenetére
" Vagy ha ellopják, látom épp hol van/volt utoljára a teló, + azonnal minden személyes cuccot azonnal tudok róla törölni, zárolni a telefont. Vagy éppen itthon nem találom a telót, megcsörgetem a kici kínai oldalon keresztül "
Ehhez pl az android eszközkezelő kell, semmi több, ergo bármelyik teló tudja... A frissítésről meg elmondtam a véleményemet, az emberek 90%-a nem azért vesz telefont, hogy arra hegyezze a cerkát, hogy van megint újabb frissítés, hanem örül neki, ha minden jó, és nem kell állandóan ezzel foglalkoznia.
-
RVR400
veterán
válasz
Dominó85 #63641 üzenetére
Azért ne haragudj meg, de a XIAOMI is the best szöveg, meg minden más szar, meg mindenki hülye, aki nem ezt vesz reklámszöveg már kicsit uncsis...
Neked bejött, megérte, örülünk, de ódákat nem kellene zengeni róla, amíg nincs összehasonlítási alapod, vagy minimálisan kevés, mert hasonló árú és felszereltségű teló még nem volt Nálad ezen kívül. Jah, ahogy látom még igazából ez sem volt a kezedben, de már szuperlatívuszokban beszélsz róla.Másrészt amúgy pont nem érdekel senkit a ???heti??? frissítés, ha a teló tökéletesen működik. Elhiszem, hogy egy darabig érdekes, de rövid úton elmenne a hajam tőle.
Egyébként meg riszpekt!
-
RVR400
veterán
válasz
pach-adams #63399 üzenetére
Semennyire. Dugja rá MTKDroidTools-ra, és egyből kiderül, hogy milyen SOC van benne. (Ha MTK-s egyáltalán)
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #62817 üzenetére
Jah, ahogy az 5700 sem N9589 volt, még véletlenül sem...
(#62825) Sanyesz.: Ezt úgy mondják felénk, hogy: Ez meg mi a rák?
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #62794 üzenetére
Üdv!
Ezekre az árakra jön esetleg szállítási díj?
-
RVR400
veterán
Tegyél fel egy olyan ROM-ot, aminek gyári a recovery-je, nem pedig CWM van helyette. Vagy elég csak a gyári recovery-t flashelni a FlashTools-szal.
-
RVR400
veterán
válasz
junkpod #62742 üzenetére
Nyilván nem az, de ilyen jelet eddig még egy teló sem fogott itt, sőt még navigációk sem igazán.
Mi most próbálunk megy valami csoportos rendelést összehozni a V3-ra, hogy minél gazdaságosabban jöjjön ki.
Az akkuidő az előző telefonom után gyatra (3300 mAh, 5.8", MTK6589), szóval olyat kérdezz meg róla, aki nem ahhoz van szokva, hogy bármit csinál, nem merül le a teló.
-
RVR400
veterán
válasz
Kristof9094 #62662 üzenetére
Pont ez a lényege a rendszer működésének, hogy alapjáraton elfogyjon a memória. Az üres memória semmire sem jó memória. Ha be vannak töltve a programok, akkor az igazi, mert indulhatnak onnan, és nem kell szüttyögni a töltögetéssel.
-
RVR400
veterán
válasz
Kristof9094 #62658 üzenetére
Nyugodtabban alszol, ha teljesen feleslegesen van 1 GB RAM a telóban a 2-ből? Örülj neki, hogy rendesen használja a rendszer, nem csak dísznek van.
-
RVR400
veterán
válasz
Andibaba813 #62631 üzenetére
-
RVR400
veterán
válasz
svgyula #62512 üzenetére
Volt nálam GT99, így nem értem, hogy miért ne lenne az a kategória. A rendszer alapvetően gyorsaabb pl, mint a GT99 esetében. A képek a V3-nál kiemelkedően jók a kínaiakhoz képest (ergo GT99 szint), de hétfőn tudok lőni tesztképeket, mert bent az egyik kollégánál van egy Cubot.
Az akksija tényleg gyatra a V3-nak, de én 3300 mAh-hoz voltam szokva, így mindegyik 2000 körüli halovány lesz, tehát mindegy, hogy este 6-kor vagy 7-kor kell feltennem tölteni. -
RVR400
veterán
7"-os brutál tepsi: Ulefone U7 240 USD
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #62415 üzenetére
Odakint hogyan ellenőrzik, hogy én tényleg létező cég nevére vásárolok? Idebent honnan tudják, hogy én kintről rendeltem egy telefont egy bizonyos cég nevére? És ki fogja annál a cégnél keresni, ha én csak kimásoltam a netről egy cég adatait, és úgy rendeltem meg, de a szállítást a saját címemre kértem?
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #62392 üzenetére
Ezzel az erővel akkor Kínából is lehet rendelni, aztán a befizetett ÁFA összegét visszakérni, akkor még mindig úgy a legolcsóbb, ez abszolút nem a bolt érdeme. Más kérdés, hogy ilyen ÁFA-visszaigénylésekre vajmi kevés magánember tud megoldást, tehát nem is értem, hogy miért úgy kell feltüntetni, hogy más cég meg szar...
-
RVR400
veterán
válasz
cartman123 #62104 üzenetére
Vegyél egy jó sátrat.
-
RVR400
veterán
válasz
KurtCobain #61746 üzenetére
Jah, hogy valaki gyári mentés nélkül áll neki egy kínaiak között is noném cucc flesselésének?
-
RVR400
veterán
válasz
ATM_automata #61697 üzenetére
1 GB-on nem fér el ilyen kevés program? Nekem legalább 30 app elfér ennyin.
Amúgy töröld az appokat, mert az állandó frissítgetések miatt hízhatnak, és telepítsd fel őket frissen a Play-ből.
(#61732) JannY83: Esetleg az első helyen, ahol általában keres az ember?
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61499 üzenetére
Én tegnapelőtt mondtam vissza a HTM H100-re leadott előrendelésemet. Már novemberben lehetett előrendelni, és a december közepi, majd január eleji, majd január végi, aztán február valamikor megjelenés most már február 28-ra van írva. Nem tudom, hogy ennyi idő alatt hányan hagytak ott pénzt a geekbuyingnak. Szóval a V3 marad, így spóroltam 245 USD-t.
-
RVR400
veterán
Dual Active 40e alatt? Az két darab 20e Ft-tól olcsóbb telóval oldható meg...
-
RVR400
veterán
válasz
hermit #61479 üzenetére
Nah, ezt nem hiszem el. Van egy mailboxos fiókom meg egy gmailes, de egyikkel sem volt jó. Most csináltam egy új gmailest a telóról, és egyből megy minden, még ha beállítam a másik fiókomat, akkor is jól megy, és minden alkalmazást letölt, azt is, amit megvásároltam azzal.
Van rajta piros LED, ami töltésnél folyamatosan világít, amúgy meg villog, ha értesítés van. -
RVR400
veterán
Nah, megjött végre az iNew V3. Csak 1 dolgot nem tudok, és már idegbajt kaptam. A 403-as hibaüzenetes Playes nem telepítős hibát hogyan lehet megoldani?
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61245 üzenetére
+1
Így olyan tucat lett.
-
RVR400
veterán
Guruk!
Valaki tud végleges megoldást az INVALID IMEI megoldására? Tehát a lényeg, hogy hard reset után ne kelljen mindig visszaállítani az IMEI számot, mert most jelenleg így van a telómnál, és kicsit zavaró. Van rá valami végleges megoldás, vagy marad az MTK Tools-os visszaállítgatás a backupból?
-
RVR400
veterán
válasz
djnice #61218 üzenetére
Van egy Miz Z3-am. Ennek az akksija akkora kb, mint egy Galaxy Ace, és erre van ráírva 3300 mAh. Szerinted mekkora a valószínűsége, hogy egy fizikailag feleakkora méretű akksi 2800-as?
Amúgy érdekes, mert itt írja a 3G-t. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61149 üzenetére
Jobb kamera, vaku, több belső memória, ez megéri a 10 dollár felárat.
Mellékesen adtak hozzá egy felpattintós kemény hátlapot, meg egy kis mobilállványt is, amire fel lehet tenni a telót, ha filmet akarsz nézni rajta pl, és még egy headset is van a dobozban.
Jah, de legalább ez is azzal a hülye bootlogoval indul, mint az I60. -
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #61141 üzenetére
Megjött a két Coolpad 7235-ös teló. A maga 65.5 USD-s árával kb a bestbuy a low-budget kategóriában. Eddig semmibe sem tudok belekötni. Ha csak abba nem, hogy 4.0.4 van rá gyárilag, viszont így is jól pörög a rendszer, meg a kamerája ugye ennyi pénzért nem tud csodákat művelni.
-
RVR400
veterán
válasz
interstate76 #61125 üzenetére
V807 néven kerested már? Az alin van hozzá minden.
-
RVR400
veterán
A banggood.com oldalon akciós telefonok:
THL T5S: 131 USD
Jiayu G5 Basic: 251 USD
Zopo ZP700: 138 USD -
RVR400
veterán
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #60928 üzenetére
Nem egyedi eset. Az én telóm sem szereti a "gubicsos" kábelt, sőt volt olyan teló, ami a sima kábelnél konnektorból töltve kiírta az éppen aktuális töltöttséget, a jobb minőségű zavarszűrőssel meg nem. Először én sem hittem el, de két egyforma telót töltöttem egy 4-es töltőről, és azt hittem, hogy más a szoftver rajtuk, azért van így. Egy darabig nézegettem, hogy ugyanaz van rajta, nyomtam gyári visszaállítást is, de ugyanaz volt a jelenség. Aztán megcseréltem a két kábelt, és akkor a másik teló írta ki a töltöttségi szintet, az első meg nem.
-
RVR400
veterán
Hogy ne csak nekem legyen jó napom. A feedback fülön Konya I. értékelése nem semmi. Tükörfordítás, én így szeretlek.
-
RVR400
veterán
"A masik kerdesem meg arra vonatkozik, hogy az olcsobb kategorian belul (max 25k mint pl a ZTE 889s) melyik keszulekeknek jo a GPS vevoje, mert outdoor (hiking/bushcraft etc) felhasznalasara kellene."
Tehát a V889S vámmal mindennel együtt 25, ergo teljesen jól értelmeztem, amit írtál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- LEGO klub
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asztalos klub
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest