- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
DarknessHope #73173 üzenetére
Én biztos nem vennék ilyet. Akksi fél napot bír intenzív használat mellett. Jó ez? Ennyiért már normális kínait kapsz.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #73021 üzenetére
És még sok egyéb nélkül. Lásd: #73011 linkje.
-
beg
veterán
A google szabadságon van?
Semmi más infó nincs. Nekem meg rossz az autóm. Mi baja?
-
beg
veterán
válasz
Cyborg #72758 üzenetére
Az a baj (és ez vonatkozik a többi más gyártóra is), hogy nagyban függ attól, hogy a Kichee Long Csöng milyen romot és hogyan dobott fel az adott telefonra. Sok esetben már attól sokat javul, ha az országnak (kontinensnek) megfelelő gps.conf kerül rá. Ezt sokszor elfelejtik, ennek kézi cseréje és jogosultságok beállítása meg nem egy átlag felhasználó kedvenc elfoglaltsága.
Én nem fogok senkit hittéríteni, de saját célra nem választanék már más gyártót mint ami vanSzerencsére széles a sárga terítő, van miből választani.
-
beg
veterán
Lenovo P780 MTK6589. Tegnap értem vissza 3 országon át vezető útról, egyszer sem hagyott cserben a GPS, mindvégig be volt kapcsolva, pontos volt. Soha nem volt még bajom a GPS moduljával függetlenül attól, milyen app-al használom. Tehát ez nem általánosan MTK hiba. Holdat meg 10mp-en belül talál. Kell egy kis gps conf és epo bűvölés, onnantól gyorsan, pontosan használható.
-
beg
veterán
válasz
hungobungo #72722 üzenetére
Szép jószág
Az 5" már nagy, a 4,5 is neccesen fér el a kezében. Ezért keresgélek 4-4.5 között. De ez eddig mindent vitt.
-
beg
veterán
Lánynak való, F1-hez hasonló, de lila/rózsaszín/bilikék és nem baj, ha 1 gb ram engem is érdekelne, ha látott valaki valahol hasonlót. Mondom: nőneműnek lesz, fontos a szín, a többi le van....és még csak nem is játszik vele. Esetleg Dugi Valenciáról vélemyény? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest