- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz
WOT-H-A-C #80970 üzenetére
És utána rögtön egy másik nikkel kommentálta saját magát. Most meg idejön marketingelni. Nem lehet ezt a reklámembert mindhárom (és még ki tudja mennyi) nikkjével kinyomni innen?
-
beg
veterán
válasz
Viktor0610 #80964 üzenetére
Kell.
-
beg
veterán
Ütésre robbanós kínai akksi Ezért nem szívesen hurcolják repülőkön. (Bár ott nincs olyan hülye, aki kalapáccsal csapkodja.)
-
beg
veterán
válasz
Earl_Muttley #80653 üzenetére
Ha tudnék így távolról szemmel verni, már nem itt tartanék.
-
beg
veterán
válasz
Earl_Muttley #80651 üzenetére
Elromlott. Ha garis, vissza a feladónak. Ha nem, akkor IJ. Nagy márka, elismert márka
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #80613 üzenetére
Sőt! Hó végén kölcsönt ad, reggel leviszi a kutyát.
(Akartam én is szólni, hogy privát, de lekéstem)
-
beg
veterán
Valami 1400x2500 körüli borzadály, amin a reggeli rántottát melegen tudod tartani, mert kell hozzá amper.
-
beg
veterán
válasz
CoolBoy323 #80212 üzenetére
Nem, csak odaát máshogy értelmezik a szabványokat
-
beg
veterán
válasz
drewcsalad #79866 üzenetére
Valós és régóta ismert jelenség. Ha megnézed egy wakelock alkalmazással, a toplistában mindig előkelő helyen vannak ezek az alkalmazások.
-
beg
veterán
Lett neki külön topik. Felderengett a kis láng, hogy a ki tud nagyobbat és okosabbat mondani gps ügyben téma talán kikopik innen. De nem. Újra és újra ki kell csapni az efütyit a konyha asztalra és méricskélni.
-
beg
veterán
válasz
dreamer125 #79757 üzenetére
Főzött rom mindkettőhöz van bőven. A négyezres akksi nem hazudik, az én zsebemet húzhatja ahova akarja. Nekem az üzemidő volt a fontos, a többi mellékes. Ha formailag a 850 tetszik jobban,akkor válaszd azt.
-
beg
veterán
válasz
KillBill0531 #79606 üzenetére
rename /system/media/bootaudio.mp3 to /system/media/bootaudio.mp3.bak and reboot
Rootolni framaroot vagy vroot, google+youtube kombinációval hatékony.
-
beg
veterán
válasz
KillBill0531 #79602 üzenetére
A menübeN sehol. Zenélni fog közbeN. Root joggal megoldható.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #79129 üzenetére
Hozzáértő önjelölt szakemberek. Anno a VHS magnót pucolták ki cherry garrone-val, mert at hallották, hogy a lejátszó fejeket alkohollal kell tisztítani. Csak azt találtak otthon.
-
beg
veterán
válasz
RaPiDsHaRe #78871 üzenetére
Ram nemegyenlő rom. Ilyen árban akku bajnok és még márkás is legyen. Értem. Pedig kaptál jó tippeket.
-
beg
veterán
válasz
janaman01 #78715 üzenetére
Furcsa. P780-on 1-2-3 klikk szépen megy. Most nálam így van: 1: zseblámpa, 2: kamera, 3: beállítások. Zárképernyőnél is működik. Ezzel az appal. (Nem tyúklábas, alapból angol)
-
beg
veterán
válasz
NickGrabowsi #78309 üzenetére
A 4 hozzászólással előbbit is olvastuk, ha valakinek lesz ötlete, biztos jelentkezni fog.
-
beg
veterán
válasz
hungobungo #77561 üzenetére
Nekem is titkos favorit, majd hizlalom a perselyt, talán majd lemegy az ára mire kijön a g8 vagy az s13
-
beg
veterán
Sznapi><MTK
GPS kié nagyobb?
Az én apukám tuti erősebb mindenkinél.
Megmondalak az óvónéninek. -
beg
veterán
válasz
Ferenc1989 #77037 üzenetére
O+O, ha van meghívód 300 körül megúszod. 400-ért meg lazán hozzád vágják meghívó nélkül is.
-
beg
veterán
válasz
kocsisdavid5 #76995 üzenetére
Csak a Star-ról van benne szó.
Ha már nagy biztonsági hájp. AV oldalán fent vannak a tesztek. Ez a híres Gdata (fizetős) 496 mintából 6 téves riasztást dobott. Az Avira, ami ingyenes (régóta használom, mert tud blacklistet is hívásra/SMS-re) 0-t.
-
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #76881 üzenetére
Mindig fizetsz ÁFÁ-t. Ha EU-n belülről rendelsz, akkor nem.
De ennek itt a topikja. Az összefoglalóját elolvasva sok mindent megtudsz. -
beg
veterán
válasz
maggi1886076 #76877 üzenetére
Nem, mert telefonra nincs vám, csak 27% áfa. De én inkább 15 USD ráfizetéssel inkább a minideal-től venném, mint az Aliról.
-
beg
veterán
válasz
gipsztigris #76871 üzenetére
Akkor a Miért moderáltunk topik miért van tele ilyenekkel?: Felhívom figyelmed, hogy szakmai topikban tilos hirdetni.
Ezért bátorkodtam azt hozzászólni, amit.
-
beg
veterán
válasz
janaman01 #76781 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy mit veszel és honnan, lásd az általam linkelt cikk. Ne vegyen senki kínai cuccot, mert az elküldi a SCUD rakétának a pontos koordinátáját meg az indítóparancsot.
Akkor támogassuk a hazait, vegyünk EU-s telefont a......na izé, itt van pedig a nyelvemen.....Abból a sok gyárból, ami az öreg kontinensen van. Na. -
beg
veterán
válasz
osztszoroz #76780 üzenetére
Aki meg egy tyúklábas appot benne hagy a system-ben, az ne csodálkozzon
-
beg
veterán
válasz
janaman01 #76778 üzenetére
http://index.hu/tech/2013/11/25/az_lg_elismerte_hogy_kemkednek_a_tevei/
Ha a tévé besúgó, milyenek lehetnek a telefonjaik? Ugyanezt kinézem a Samsung bloatware gyűjteményéből is. Nem újkeletű a dolog, kár rácsodálkozni.
-
beg
veterán
válasz
kobipeti #76709 üzenetére
Kaphatsz te oktakóron is olyan lagot egy ilyen "márkánál", mint egy normál típusú 4 magnál soha. A legegyszerűbb dolog összehajigálni minden kacatot egy fröcsöntött dobozba, rászitálni, hogy Kanchengo és piacra dobni. A support, összeszerelés minősége, az összetevők minősége, a rendszer optimalizálása az, amivel többet tudnak az ismertebb márkák.
-
beg
veterán
válasz
aytukabozs #76705 üzenetére
Nálam a geek soha nem is volt benne
-
beg
veterán
válasz
MotorBoy79 #76669 üzenetére
48 helyett 28-ért vetted, garanciával. Csak nekem gyanús? Szerintem vagy nem eredeti, vagy alapból gyári hibásat kaptál újra. Ha rendes boltból rendeltél volna rendes áron, valószínűleg jobb eséllyel indulnál.
-
beg
veterán
válasz
kisgyerek85 #76461 üzenetére
Pont most linkeltük a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest