- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Ezen lepődtem meg én is,hogy majdnem olyan jó képet készít,mint a ZP 200-as,ja és valósa 8 megás kamerája,írja a szoftverjében.
Ja,a gyártási idő 2012.07.21. :-) És magyar nyelv is van a telóban és NINCS semmiféle kínai alkalmazás és fölösleges plusz! :-)Rawulf!
A gyerek is mondta,hogy apa,hadd mossam meg fényképezés előtt :-)
-
berigazek
őstag
Uraim!
Egy kis segítséget kérek tőletek.
3 hete tudtam képet beszúrni ide,most nem engedi az oldal.Valaki próbáljon meg egy képet feltölteni Kép menüpont alatt,képre mutató link hozzáadásával.Nekem nem sikerül :-(
Még smiley-kat sem tudok beszúrni,vajon miért? :-(
Régebben tudtam azt is. -
berigazek
őstag
Tisztelt Kollégák!
Nagy örömmel vettem át 14:11-kor az i9220 vagyis N9000 Dual SIM készülékemet a DHL futárától amit 16án adtak fel Hong Kongban!Egy hét kereken és belőle 3 nap hétvége és ünnep volt!
Rövid beszámoló: (,,Unboxing" után :-) )
1.Szép fekete színű minden része.Minden hiánytalan,vadi új készülék,gyárilag nagyon szépen,buborékmentesen felfóliázva.Szép nagy képernyő,5", e-mailt és SMS-t könnyen lehet írni rajta,nem kell a szemeimet meresszem :-) NEM pixeles nem lehet látni rajta pixeleket!
2.Védőtok is van hozzá,védi az elejét,a hátulja tok része és pont úgy néz ki,mint az eredeti hátlap,az még a dobozában van benne.
3.2 db.3200mAh akksi van hozzá,az egyiket betettem 45%-on volt.A progikat feltelepítettem,azóta folyamatosan világít a képernyő és netezek 20 perce és jelenleg 15%-on áll.
4.A képernyője nagyon szép,kimentem a napra és tisztán látni a képernyőt a napsütésben,de úgy,hogy a nap belesütött,nem tükröződik!Egy drága telefonomnak SEM volt ilyen a képernyője.
5.Csináltam képet és videót,a képet mellékelem nemsokára.Nem olyan szép,mint a Zopo ZP200-é,de megteszi ez is.
6.Wi-Fi Hot-spotként netezem most vele.
7.Bluetooth müködik,szoftvere nem olyan fejlett,mint a Zopo ZP200é ,de jó.
8.A progik között a szokásosak találhatóak meg,Google Play-ről töltöttem le néhányat és telepítettem.
9.Az 512 Mb RAM-ja bőségesen elég higgyétek el.A procija gyors,holott még csak MTK 6575. 2 Gb üres hely van a progiknak.
10.Lapos,még tokkal is,végül is a hátlapja ugyanaz és az előlapját védi kemény műanyag kibélelve.
11.iGo ,Aura szépen fut rajta,GPS 1 perc múlva jelet fogott SEMMI assistance nélkül!
12.Szép megmunkálás,a burkolat nem nyekereg,passzol mindenütt.
13.Most vettem észre,hogy az SMS-ket is lehet exportálni az SD-re ,ami praktikus nagyon.
14.32 Gb-os Micro SDHC kártyát kezeli,nagyon gyorsan beolvasta.
Akksi idejéről majd egy idő után beszámolok!Hamar a szívembe férközött,megszerettem és egyelőre nem kell más.
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3368 üzenetére
Igen távol keleten ez a neve....,de még Amerikában is.
-
berigazek
őstag
válasz
littlelion21 #3357 üzenetére
Mindkettővel létezik már...
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3331 üzenetére
Ez a K-9 mail....még a symbianos korszakból való,amit még Windows Mobile-ra is elkészítették.Nekem jó volt,csak lassú nagyon :-(
-
berigazek
őstag
Így alakult csütörtök óta az ,,útja" a telcsimnek,ha nem tenne holnap ünnep még meg is kapnám:
Vasárnap, Augusztus 19, 2012 at 23:05
Feladó terület: HONG KONG - HONG KONG - HONG KONG
Címzett terület: BUDAPEST - SZAZHALOMBATTA - HUNGARY +1
Vasárnap, Augusztus 19, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
10 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 23:05 +1
9 Vámkezelési eljárás befejeződött BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 22:34
8 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. BUDAPEST - HUNGARY BUDAPEST - HUNGARY 21:48Szombat, Augusztus 18, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
7 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 12:13
6 feladó állomáson feldolgozva LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 01:45Péntek, Augusztus 17, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
5 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:40 +1
4 Küldemény elhagyta a DHL kiszolgáltató részlegét HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 13:02 +1
3 feladó állomáson feldolgozva HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 12:44 +1
2 A küldemény megérkezett a DHL elosztó részlegéhez. HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 04:31
Csütörtök, Augusztus 16, 2012 Helyszín Időpont Csomagok
1 Küldemény felvéve HONG KONG - HONG KONG -
berigazek
őstag
Én írtam 3 e-mailt a Fastcardtech-nek,de nem válaszoltak....ezek szerint nem kell pénz nekik....pedig felkeltette az érdeklődésemet 1 héttel ezelőtt egy termékük...
Ja amúgy,amint írtam csak ,,csalogatásért" van odaírva az,hogy ,,In stock"... :-(Jazz!
Ott van leírva,hogy melyik országba mennyi a postadíj különböző postával,ha ,,esetleg" nincs leírva,akkor az van odaírva,hogy ,,vásárlás előtt vedd fel postázás ügyben a kapcsolatot az eladóval,ha AZ nem szerepel a listában":
-
berigazek
őstag
válasz
ktamas55 #3210 üzenetére
Lehet kapni akksit külön,ott vettem én is,2 helyen jelenleg!Eredeti is van és utángyártott is,1850mAh és 2000 mAh...
De lehet kártyára menteni az összes Androiddal...
Belemész a Telefonkönyvbe (Contacti)-ba és ott az Import/Export almenű alatt eldöntöd,hogy mely névjegyzéket akarod elmenteni az ,,utókor" számára,ha az egészet akarod,akkor kijelőlöd az ÖSSZEST és mész tovább...felajánlja,hogy Honnan és Hová szeretnéd menteni Importálni vagy Exportálni a Névjegyzéket.TELEFON-ból SD kártyára és menti is pár másodperc alatt,amit bármikor ide vagy más Androidra visszatehetsz :-) -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
Vigyázzatok!Nagy a hasonlóság sok telcsi között,figyelmesen kell megnézni őket és ami a legfontosabb ugyanazzal a specifikációval ellátott telcsi,azaz ugyanaz a telefon más eladónál más néven szerepel,ezt ők is írták nekem amiután rájuk kérdeztem és elküldtem nekik linket arról,amit szeretnék vásárolni és,hogy más helyen MÁS elnevezése van ....
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3182 üzenetére
Itt van ez is:
http://cnktc.en.alibaba.com/product/609481903-210109793/MTK_6577_cortex_a9_dual_core_GSM_3G_android_4_0_4_GPS_bluetooth_5_0_smart_phone_N9770.html -
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3182 üzenetére
Én ilyet várok a napokban:
http://www.aliexpress.com/store/product/5inch-i9220-MTK-6575-Star-N9000-Smart-phone-Dual-Core-1-2GHz-512MB-4GB-3G-phone/811569_612347757.html
Ha erősebb kell RAM-ban és Prociban majd megvárom az első ,,fecskéket".Mindenben első voltam és sajnos meg kell mondanom,hogy nem minden volt kiforrva (Samsung sorozatra gondolok,a mostani S3 SEM hibamentes,tökéletes sajnos!)
-
berigazek
őstag
válasz
Martinmentor #3177 üzenetére
Akarsz Meepad-ot venni?Augusztus vége felé lesz megint,nekem is azt mondták...akkor az 1 Gb-os RAM-os kell neked?
-
berigazek
őstag
válasz
NivoSzaki #3144 üzenetére
Van 4,7-es,hiszen a Galaxy S3 is 4,7...volt egy linkem valahol,ahol ilyet lehetett venni,én inkább 5" vagy 5,3"-ast szeretnék.Egyenleőre várom az 5" a jövő héten valamikor,aztán megosztok minden infót róla!
Jazz!
,,És ha lejjebb adok a CPU-ból és nem 6577, hanem 6575? Sok a különbség?"
Semmi különbség,legalábbis szemmel észrevehető különbség,nekem volt MTK 6575 1Gb-os RAM-al... -
berigazek
őstag
Én azt mondanám,hogy adjál még hozzá egy kis pénzt és vegyél egy komolyabbat.
beers!
Úgy,ahogy mondod sajnos,nem mindegyik nagy viszonteladó,olyan esetem is volt,hogy 2 hétre rá küldött csak el a sima ipadot és a fólia úgy összevolt nyomkodva az elején egy hegyes tárgyal hogy rossz volt nézni :-(
Semmi nincs raktáron nekik,ha megrendel valaki tőlük valamit ők tovább rendelik meg....ezért a sok idő amíg feladják,de egy biztos nagyon bombabiztos,komoly honlapjuk van.(azt könyen lehet szerekeszteni bármikor) -
berigazek
őstag
Nem tudom,hogy ki vette észre eddig,de sok kínai honlapon,sok viszonteladó több honlapon is elérhető,azaz több helyen is szerepel a kapcsolatok között...valahol ez egy nagy cég lehet,de mégis más árakkal dolgoznak...több helyen érdeklődtem valamiért és sokszor ugyanaz az üzletkötő válaszolt nekem :-)
-
berigazek
őstag
válasz
Tribebo #3100 üzenetére
Most már értem :-)
Én is félek egy dologtól...3200 mAh az akksija az i9220 N9000-nek,de a képernyője 5"...
Ha a legkisebb fényerőt is használom és spórolni fogok az akksival,kiváncsi vagyok,hogy mennyit fog kibírni...(csak legyen már a kezemben,soha nem vártam egy hetet :-( ) -
berigazek
őstag
Én neteztem és beszéltem is egyidőben a Zopo Zp200-al :-)
A többi 2 SIM -essel NEM tudtam,itt nagyon jól mególdooták a szakik :-)
Tribebo!
Mit akarsz,milyen képernyőt upgrade-elni?Nem értem ne haragudj :-(hungobungo!
Nemhiába...te vagy a szoftver zseni....nekem nem sikerült,de váltogatom.Ha Németországba megyek,betszem az 1 SIM-be a német kártyát,hogy ott netezzek,ha Mo-n vagyok akkor a T-Mobile-osat és mükszik.
Most amíg nem jön meg az i9220,N9000 addig használok egy ugyancsak kínai My Phone 3380-as DUAL SIM-es telcsit,csak az egyesben van netem,kipróbáltam mindkettőt.
Ha netezek a SIM 1-el,addig beszélhetek a német SIM-el vagy SMS-t is fogadhatok.
Ha meg netezek a SIM1-el és jönnek SMS-ek vagy hívás,tudok beszélni a SIM 1-el,most próbáltam ki:-) -
berigazek
őstag
válasz
sajtjani #3043 üzenetére
Nem igaz!!!!Próbálj ki egy ZOPO ZP 200-ast jó:-)
Ezek szerint nem olvastok vissza elég figyelmesen :-(
(Nekem SOHA nincs átírányítva egy hívásom se,hiszen állandóan külföldön vagyok és Roamingolok,két különböző kártyával,nagyon hülye kéne legyek,hogy több,mint 100,-ft-ost percenkénti hívást irányítgassak egy másik külföldi kártyára:-) ) -
berigazek
őstag
válasz
hungobungo #3024 üzenetére
De jobb a Zopo ZP200.... :-)
Amúgy miért nem jött be egy 5"-os 480X800-as teló? -
berigazek
őstag
válasz
Samanbacsii #2998 üzenetére
Lehet váltani,sőt megjelenik minden mondom!A hívó képe,száma,stb...és a ZÖLD gombbal felvehetem a hívást...
Tribebo!Támaszd alá kérlek amiket írok,mert együtt próbáltuk ki és szemtanúja voltál mindennek :-)
Samanbacsii!
Sokan tudják,hogy ZP200-ról van szó...Android 2.3.6 verzió :-) -
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
TE jó ,,ember"....
Nem mondtam,hogy a DUAL készülékkel saját magatokat hívogassátok,azaz a másik kártyát.....egy készülékről ugyanazt a készüléket!!!
Ha KÜLSŐ hívás érkezik a készülék tudja kezelni!!!!
EZT nem azért találták ki,hogy magatok,a ,,másik2 kártyát hívogassátok!!!
(Istenem)
Most már kezdek kiakadni.... :-(
És kérdezzetek rá a GYÁRTÓKRA és azokra akiktől vettétek,hogy mit jelent a DUAL SIM ON SAME TIME?!!!! -
berigazek
őstag
válasz
cossie023 #2962 üzenetére
Tisztelt kolléga!
(és kérlek szépen NE írj ilyeneket,hogy honnan veszem"! )
Engedd,hogy így nevezzelek :-)
Már többször is mondtam,hogy több telefonom volt OLYAN amelyik egyidejüleg,azaz PÁRHÚZAMOSAN adat vagy beszélgetést lehetett rajta forgalmazni!
Ma eladtam a ZOPO ZP 200 telómat a kollégánknak,(majd fog jelentkezni szerintem hamarosan),de ELŐTTE DIREKT EZT A FUNKCIÓT próbáltam ki a telefonnal előtte!!
,,Ő" majd fogja megerősíteni amit ide írtam!
Nem veszekednni akarok,mint 2 héttel ezelőtt a DHL miatt....
Ma elküldték Kínából,de Hong-Kong -ban van már a Tracking szerint...holnap már Pesten lesz remélem,mint a Zopo ZP200 amikor rendeltem másfél hónappal ezelőtt :-)
Visszatérve a DUAL SIM problémára...ezek szerint sokakat ÁTVERNEK AZZAL,hogy AZT írják,hogy egyidejüleg elérhetőek ezek a SIM-ek(mert ezen van a főhangsúly!!!) ezeknek a telefonoknak!!!Sajnálom,de AZ enyémek eddig megfeleltek a hírdetetésnek!
f8enter!Holnap már a futár kézbesíti neked! :-)
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
válasz
Samanbacsii #2944 üzenetére
Eddig 3.üzletet én mondtam vissza,mert nem küldték időben ...ha meg ez nem fog tetszeni eladom.... :-) (csak érkezzen meg!)
-
berigazek
őstag
Ma reggel elküldék Hong-Kongból a csomagomat...a Fuvarlevélszámot is mellékelték :-)
Kiváncsi vagyok a fejleményekre.... -
berigazek
őstag
válasz
Samanbacsii #2935 üzenetére
Ezek mind olyanok hidd el!Azert is hirdetik mind ezeket igy,hiszen egyidöben készenlétben van mindkettö:-)
Igen két adóval vannak ellátva es két IMEI-vel is! -
berigazek
őstag
válasz
Samanbacsii #2924 üzenetére
Miért ne csörögne ki,ha épp beszélsz a másikon???Próbáld ki,mert én biztosan tudom!Még SMS is johet kozben mig te a másik kártyáról épp írsz SMS-t vagy telefonalsz!
Es megtudod kulonboztetni,hogy melyik kártyára érkezett a hivás vagy SMS.Ha TI nem látjátok akkor valamit nem csináltatok jól...:-( -
berigazek
őstag
válasz
Samanbacsii #2922 üzenetére
Igen!Mindkettő elérhető egy időben!!!
-
berigazek
őstag
válasz
freestyler8 #2890 üzenetére
Dekorkésnek csak a zafír áll ellen,az meg nagyon drága....amúgy oldalról és közelről nem mutatták a ,,végeredményt".... :-)
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2859 üzenetére
Ez nagyon jó.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged