- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
Szervusztok!
A HAIER W910 jelenleg merre a legolcsóbb?
Köszi
-
vegyszer
addikt
válasz
janakbacsi #41311 üzenetére
Hibás mentés, pl sd miatt
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #41164 üzenetére
A Samsung nevét ismered? Az általában nem a nÓnÉm gyártó terméke...
De komolyan most mit is vársz? Minden nagy nevet kilőttél
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
Oxy.kiraly #40788 üzenetére
Kedden egy hete rendeltem, hétfőn délután adták fel, de most sem el a tracking number.
-
vegyszer
addikt
Inkább a témallboxos visszafordítás okozott pár hete riadalmat, teljes joggal.
Vámolni inkább DHL-eset hallottam...Nekem a ma befutott csomagnak az a része, ahol az értéknek kellett volna lennie, lekopott útközben.
De a címzés jó volt...(#40501) CineDOG1
5.0" IPS 800x480 hááááááát,
én a 7"-on nem szerettem a 800x480-nt, nem biztos, hogy ez olyan szép képet mutatna... -
vegyszer
addikt
válasz
Atomcsirke #40462 üzenetére
És 160$ a Lenovo P770-ért nem lenne mégis jó? Kb akkor, mint az A820, amit tapiztál Budaörsön...
Abból, amit elmondtál, inkább az akku a fontos, mint a 4 mag.
A végén úgy jársz, mint Švejk, a derék fórumtárs. Fél évig napi szinten hozott döntést. Csak eggyel többet, mint kellene. (megvegyem-nevegyem)
-
vegyszer
addikt
válasz
Krinyo #40380 üzenetére
Nekem a P770 bántja a fantáziámat. Vagyis az asszonykáét. Flottát használ, 12ft nettó pénzért beszél, de sokat. Neki kéne egy nagy akku. Nem szereti tölteni a telót... Van, hogy 2-3 óra beszélgetés után este elfelejti feltolteni, és reggel csodálkozni kezd, miért aludt el. (nem bírja ezt a kis Nokia N 95 a 850mAh-ás akkujával)
-
vegyszer
addikt
válasz
Groovebaby #40194 üzenetére
Egyik kollégám mondta azt, hogy kis f@szhoz nagy kocsi dukál.
(mondta ezt úgy, hogy olyan csatahajóval járt kocsi helyett, hogy a cég parkolójában nem tudott vele megfordulni) -
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #40162 üzenetére
Minek okostelefon neked, ha csak ébresztőnek használod?
Egyszer nekem is tudott ilyet a béld, mikor helyette az új táblámat nyomkodtam...(#40191) Groovebaby
Mintha már kifejtetted volna, hogy a nagy dolgokat szeretedDe valahogy mindég van a dolognak egy furcsa felhangja.
-
vegyszer
addikt
válasz
_Alabástrom_ #39698 üzenetére
ZTE V889M
ZTE V970
Lenovo A800
Lenovo A390
(ugyan jóval olcsóbbak, de lehet ezek jönnek be pl az A800 fehérben igen tetszetős darab)
Ezeket is nézd meg az előttem szólók ajánlatai mellett.(a samu kétkártyásairól jót nyilatkozni nem igen hallani senkit, és áruk duplája, triplája a kínából rendelhető azonos tudásúaknak, vagy még rosszabb az arány.)
-
vegyszer
addikt
válasz
Atomcsirke #39644 üzenetére
Arért arra figyeltem, hogy a búcsú pillanatában azért nálam maradjon az a lenovo A820.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #39282 üzenetére
Én a ZTE v889m - et (99$+4$)x1,04 áron láttam. Tán tmallboxos ajánlatban
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #39276 üzenetére
Ahhoz már milyen ciki lenne otthonról tekerni le a dobról a kábelt, mikor elmész görögbe nyaralni...
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #38135 üzenetére
De végülis ott egy T betű, ami aranyat ér.
-
vegyszer
addikt
válasz
Crytek #37809 üzenetére
Az átpartícionálási művelet során egy furcsa jelenség lesz az eredménye a folyamatnak :
-14MB kivételével az egész belső tárhely (a system, és a többi "sallangot" leszámítva) a data partíció része lesz.
-lesz egy 2,77GB belső tárhelyed, és egy 14MBos SD kártyád.
-lefuttatod az internal sd tiltó scriptet, és a 14MBos partíció tiltódik, DE INNEN SD KELL a megfelelő működéséhez.
-az sd lesz az sd. Ami az alapértelmezett telepítés helye lehet.Lenovo A820 készülék esetén nekem így van két hónap óta. Tökéletes.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #37766 üzenetére
Én két három hónap alatt 3 hibával találkoztam a Lenovok kapcsán. Minden a flash miatt volt. Szerintem kissé elfogult vagy kolléga.
Ha olyan ramaty minőség lenne a Lenovo, nem hiszem, hogy a hazai belpiacos eladást ő vezetné.
-
vegyszer
addikt
válasz
Groovebaby #37583 üzenetére
És vajon olvassuk e majd egyszer a mobil user manualjában, amit egy őrült ismerős ember talált ki:
"a vibramotor kielégítő működéséhez a fanszőrzet teljes eltávolítása szükséges "Szerintem számára az nem volt egyértelmű, mi is annak a rendeltetésszerű használat.
-
vegyszer
addikt
válasz
barnam_ #37580 üzenetére
Ebben lehet valami.
Kolléga UMI X2-t vett, a 2/32GB-os verziót. És nem lelt vele 3G térerőt. Mint kiderült, a IV ker közép ez furán hat, azt hitte, hogy nincs benne 3G. Ilyedtében egy galaxy 4et berendelt helyette...
Fogalmam sincs miért, öt nem nyűgözte le a kínai csoda élménye. Nekem meg az A820 is bőven túlteljesíti az igényeimet -
vegyszer
addikt
Sajnos az egyik fórumrtárs is bebukta a kínai frekvencia kompatibilis telóval a honos 3G-t. Őt az kavara meg, hogy Lenovo A820T ben a tébetűről a MT6589T rémlett fel neki. (holott a kínai frekiket jelenti) légy óvatos, megfontolt...
Inkább tíz felesleges kérdés, mint egy felesleges rendelés.
-
vegyszer
addikt
válasz
Lampard19 #35729 üzenetére
Ha at egész belső memória valóban "data" partíció, akkor valóban nincs addig sd kártya csatolva, míg nincs sd kártya benne. És ez így működik jól. Akár milyen furán hangzik.
Ez a hely az alkalmazások számára van fenntartva, meg mondjuk térkép, és csengő hang számára.
-
vegyszer
addikt
válasz
orkester #35293 üzenetére
Lenovo A820 esetén volt ilyesmi hiba. De lett rá gyógyír. (érdekes módon olyan, amire először azt mondanám, hogy kizárt, hogy működik: a Lenovo A820 egy testvér készülék rommal flashelve, majd boot után tapizva, majd vissza az eredeti romot.) de ez ugye más típusú készüléket nem gyógyít.
-
vegyszer
addikt
válasz
#40993792 #34540 üzenetére
800 fő, és mikro vállalkozás.
Biztos, csak ők is a kis, és kényszervállalkozók népes táborát erősítik.Ha abba gondolok bele, hogy egy itthoni gyártó üzem hogyan néz ki kétkezi munkás, felső, és középvezetői eloszlás szerint, az a húsz melós közül ha egy is lábát töri, már érthető is a hónapos csúszás.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #33584 üzenetére
A zip minden bizonnyal tartalmazza az apk-kat. Azaz csak ki kell tömöríteni. Valószínűleg azért kell root, mert a system a telepítés helye.
-
vegyszer
addikt
válasz
r3dwo0d #33574 üzenetére
Az is kérdés, hogy a 850MHz végül mire lesz használható. Meg hogy lesz e mobil szolgáló, aki egyáltalán kap frekvenciát (vagy előbb utóbb vissza veszi mindet az állam, esetleg egy akció keretében kap engedélyt valamelyikük <Vodafone>. Persze 30-50 százalék ingyenes állami tulajonért cserébe)
-
vegyszer
addikt
válasz
zsidany #33538 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy csak bizonyos készülékekkel kompatibilis a hazai rendszer jelenleg.
(és ez bizony csak pár modellre korlátozódó lista, melyben a már piacon lévők közül sincs benne mind.)
Szerintem emiatt még itt jelenleg a zavaros elején telefont venni felesleges emiatt.
Szerezz be egy Paypassos kártyát a bankodtól. kb ugyanazt tudja ez is fizetés téren.
Ha azt mondanád, hogy a Nokia 3210 leváltására keresel telót, könnyebben fognak neked hasznos tanácsokat adni.@(#33542) Mateosz Nem kizárt, de nem láttam pl ZTE Grand X IN-hez sem, pedig ott futott is az alkalmazás maga, de nem volt antenna sem a hátlapban, sem az akkuban.
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #33496 üzenetére
Nem meglepő, hogy lassan vízzel kell hűteni a telót.
De milyen akku kell ahhoz, hogy ezt ki is tudja tartósan szolgálni?
Vagy csak egy kilóméteres usb töltő jár majd mellé?
(vagy amit egyszer láttam cikken, mint ötlet: egy béta bomló anyag műanyag mátrixban pár évig ellátja árammal a telót, ha kellően kicsi az ésége. Csak ki szeretne zsebre vágni egy rádióaktív mobilt, ha be is van rendesen csomagolva. A tudatlanság nagy úr, vagy majd tüzelőanyag cellákkal oldják meg?)Megeshet két év múltán azért lesz minden teló háta fémből, hogy le tudja adni a meleget, amit megtermel.
-
vegyszer
addikt
válasz
Pumika1975 #33508 üzenetére
Ha még egy Nokia 3210-el kéne összevetni, az talán akad otthon. De másik FHD teló?
-
vegyszer
addikt
válasz
CoolBoy323 #33392 üzenetére
Meglepő számomra, hogy a négy magból kettő alszik. Legalább. Néha csak az első megy, szűk 500MHz frekvencián.
Na így könnyű spórolni a villannyal.
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #33151 üzenetére
Szerintem a sporttrackerekkel való gondra céloz. Nekem a RunKeeper alkalmazásra jó adatok jönnek. Míg az többiek azt mondták, hogy 120km/h gyorsan sétálok.
Jó a GPS, "csak" a megfelelő programot kell megtalálni
-
vegyszer
addikt
válasz
Thumas #33134 üzenetére
Mondanám, hogy csak akkor számít, hogy melyiket rakod föl, ha használni szeretnéd BÁRMIRE a telót az akció után. Felmenni felmehet akár másik készüléké is. De jó eséllyel tégla lesz.
Cappa72 kolléga készített egy logoutos bejegyzést. Hogy hogyan lehet recoveryt készíteni. Először azt alaposan tanulmányozd át. A saját érdekedben.
itt a link hozzá -
vegyszer
addikt
válasz
cactusjack #33086 üzenetére
Rossz esetben valóban kapsz valamit. Én egy pár rózsaszín fülbevalót kaptam 25 $ért androidos tvbox helyett. Nem jeleztem csak 44 nappal a vásárlás után (Ebayen vettem). Az eladót már kidobták addig. De aki korán jelentkezett, annak kamu címre kellett ajánlva vissza küldeni. És mivel nem vették át, a PayPal nem terített semmit vissza.
Bár jó a PayPal védelme, ezek szerint ki lehet játszani.
-
vegyszer
addikt
-
vegyszer
addikt
válasz
kosturica #32996 üzenetére
Nekem a táblában is furcsa, hogy "unibádi" jelleg az elfogadott. Persze az Én korosodó Huawei Ideos S7 Slimemnek még az akksi is cserélhető. (igaz, horror ára van, még kínában is, de ha kell, könnyebb megoldani).
Telóban sem preferálnék ilyen kivitelt. Pedig sajna terjed...
-
vegyszer
addikt
válasz
instantwater #32816 üzenetére
Nekem A820 beépített böngésző tudja ezt, SwiftKey-jel, és akkor, ha teljes képernyőre van a labs menüben rakva, de előfordult.
(csak 0.fb.com-hoz használom a gyári böngészőt, mert minden másra ott az opera mini, és az elsővel ingyenes a tés böngészése, a másiknál már nem, a proxyik miatt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- Filmvilág
- Elektromos cigaretta 🔞
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hobby elektronika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest