- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrock
addikt
válasz
instantwater #39709 üzenetére
Érdekes, nekem nem ez a véleményem a Zopo ZP980-ról... Sem anyagminőségben, sem szoftveres téren nem tapasztaltam semmi kivetnivalót. Egyedül a mérete miatt váltam meg tőle.
-
bigrock
addikt
Melyik SMS küldő app. tudja a stock-on kívül, hogy rákérdez a küldés előtt, hogy melyik SIM-ről menjen az üzenet? Handcent-ben nem bírtam beállítani...
-
bigrock
addikt
Azért azt nem felejtsd, hogy nem igazán tudsz mondani olyan konkurens terméket, ami 4,7"-os és 3000-s akksija van. Szinte mindegyik már péklapát, ami meg kisebb, annak az akksija is gyengébb. Nekem pl. megér +20 USD-t a normális méret, meg az, hogy nem egy féltéglát kell nyáron magammal cipelni ill. félnaponta tölteni.
-
bigrock
addikt
Kinek kellene jelezni, hogy a Fasztcardtech (Foscardtech) nevű hazug tróger webshop-ot kivegye az alső hsz. "ajánlott" boltjai közül?
-
bigrock
addikt
Jiayu G4 vs. Zopo ZP980 (vagy C2, ha úgy tetszik). Saját tapasztalatból.
G4: Bár vastagabb, mint a Zopo, mégis nekem jobb a fogása, "férfiasabb", érzed, hogy valamit tartasz a kezedben. A Zopo a nagyobb méretét viszont a vékonyságával ellensúlyozza. Mindkettő minőségi anyagokból van, semmi zongoralakk, f@sz@ matt hátlapok. Nálam mindkettő nagyon kényelmes, de a G4 nyert a kisebb mérete miatt.
Én semmilyen bugot nem tapasztaltam egyik telónál sem, a Zopo-nak kicsit jobb a kamerája és a térereje, a G4 viszont tovább bírja szuflával a nagyobb akksi miatt, ill. nagyobb a fényereje napon.
A G4 leheletnyit gyorsabb, lévén "csak" HD felbontású, de ez a gyorsaság csak a szintetikus tesztek során nyilvánul meg.
Hangminőség mindkettőnél OK, GPS vevő szintén. (A-GPS nélkül is fognak műholdat, csak jóval tovább tart, kb. 60-90 mp alatt. Ugyanez A-GPS esetén 20-30 mp.)
Nekem mindkettő nagyon bevált, de a Zopo a méretei miatt esett ki, úgyhogy a hardveraprón nemsokára megtalálható.
Annyi még, hogy a G4-nek egyelőre gyengébb a szoftveres háttere, a Zopo-nak egész komoly a közössége, de ez biztos, hogy változni fog hamarosan a G4 javára. -
bigrock
addikt
válasz
instantwater #33412 üzenetére
Minden normálisabb helyen kb. 270-260 USD körül adják. Én a minideal-t javaslom, gyorsan szállíttatnak, nekem eddig 100% róluk a véleményem.
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #33384 üzenetére
Nekem már nagy az 5", ezért jobb a G4. Amúgy a ZP980 jobban fogta a térerőt, meg netezni/filmezni is világbajnok. G4-nek viszont kicsit jobb a fényereje napon.
-
bigrock
addikt
válasz
Killerlaca #33373 üzenetére
Amit én jó szívvel és tapasztalattal ajánlhatok: Jiayu G4 (ez van most) és Zopo ZP980 (ez eladósorban van)
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #33241 üzenetére
Én kb. 10 centiről, de akkor éppen Misellvájd ismeretterjesző filmje ment rajta... :-)
-
bigrock
addikt
válasz
Cyborg #32772 üzenetére
Hello
1. Szerintem nincs benne, de ki fogom próbálni egy OTG kábellel
2. Zavar, de kb. 1 napos használat után elég jól rá lehet érezni a gombokra.
3. A battery test-et 7végén megcsinálom.smkb: Én eddig pár fotót lőttem, azt is csak 8 MP-lel, mert -ha jól tudom- az MT6589 platform a 13 MP-t csak interpolálva tudja, annak meg nem sok értelmét látom. Mondjuk úgy, hogy nem rosszak a fotók, gyanítom újabb firmware-rel még jobbak lesznek.
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #32762 üzenetére
Abszolút nem zavaró a kamera, csak vigyázni kell, hogy a kisujjad ne lógjon bele a lencsébe, amikor célzol.
Tok nem járt hozzá, majd Ebay-ról bótolok valami. -
bigrock
addikt
-
bigrock
addikt
Jiayu G4 megérkezett.
Röviden leírom a mai tapasztalataimat, aztán, ha időm (+a modik) engedi, nyitok egy blogot is neki.
Minideal-ról jött kb. 18 nap alatt, "garden tools" megjelöléssel, egyéb költségek nélkül.
Méret: eddigi telefonjaim közül a felbontás/méret viszonylatban a LEGJOBB.
Minőség: kifogástalan, nem recseg-ropog, jó tapintású matt hátlap, nem csúszik ki a kézből, az átlagnál kicsit könnyebb, fémet nyomokban sem tartalmaz. Szokásos tartozékok, headset nem jár hozzá.
MIUI-szerű 4.2.1 ROM-mal érkezett, sok kínai app-pal, majd túrok később hozzá normálisat. Gyárilag van 4-5 theme, lehet válogatni.
Szokásos zökkenésmentes futás, gyors, mint a villám.
Rootolva jött, de kell majd hozzá keresni CWM recoveryt, mert a gyári silány, bár angol nyelvű.
Kamera: szokásos kínai minőség, a középszerűnél kicsit jobb. A videofelvétel sokkal jobb minőségű.
Benchmark: Antutu: 12700, Epic Citadel: 55,6 FPS/High Detail, 23,6 FPS/Ultra High Detail.
Kijelző: világbajnok, gyönyörű színek, erős nappali fényben simán látható, jó betekintési szögek.
SIM kezelés: hibátlan, nem dobálja egyik kártya sem a térerőt (1 sima és 1 microsim)
GPS: GPS Test kb. 20 mp alatt talált 9 műholdat, azt stabilan tartotta, 4-5 m pontossággal, A-GPS rásegítéssel.
Videolejátszás: a FULL HD-s MKV filmet röccenésmentesen játssza le az MX Player.
Az audio képességei meglepően jók, (erre nagyon háklis vagyok) nagyon szépen szól egy Xears TDIII fülessel. Kihangosítva is hallható tökéletesen.
Villanó van (középszerű, inkább zseblámpának jó), és 3 színű notification LED.
Sajnos a kapacitív gombok nagyon halványak, de ez mostanában divat sok kínai telóban.
Az akksi 3000 mAh-es, még tesztelni nem volt időm.
Dióhéjban ennyi. -
bigrock
addikt
válasz
Groovebaby #32702 üzenetére
Ennyi simán belefér az offtopic kategóriába... :-)
-
bigrock
addikt
válasz
turbulencia8 #31920 üzenetére
Zopo ZP980; full hd, 6589: Riptide, RR3 csont nélkül fut, Epic Citadel: 39,5 fps, 1080p video akadás nélkül megy. Ezek alapján nem hinném hogy kevés a 6589 a FHD-hez.
-
bigrock
addikt
-
bigrock
addikt
Ha valakit érdekel, MT6589-es segédeszközök, info-k garmada. (Google fordító javasolt
)
-
bigrock
addikt
válasz
Pachenkoooo #31580 üzenetére
DHL: 95%, egyéb, pl. Singapore, Chinamail: 5 % (mármint azt esélye, hogy megvámolják)
-
bigrock
addikt
válasz
CoolBoy323 #31551 üzenetére
#31552: kezdődik...
-
bigrock
addikt
válasz
instantwater #30873 üzenetére
Antutu mit mond róla a Parameters alatt? (vagy a Mobileuncletools ?)
-
bigrock
addikt
válasz
instantwater #30400 üzenetére
Megfelelő minőségű "agybadugós" fülhallgatóval és FLAC, vagy jó tömörítésű MP3 esetén természetesen. Annyit hozzátennék, hogy anno a Yamaha DAC-os SGS2-m sokkal gyengébben szólt, mint az elődje, az SGS1, amiben Wolfson DAC dolgozott.
-
bigrock
addikt
-
bigrock
addikt
válasz
ctibor #28580 üzenetére
Köszi a rövid tesztet. Nekem is első jelöltek között van ez a teló, csak a mérete ill. az akksi miatt hezitálok. Továbbá: az anyaghasználat stb.. indokolja-e a +100 USD-t a hasonló kaliberű telókhoz képest? Pár fotót is fellökhetnél valahova, amiket ezzel készítettél...
-
bigrock
addikt
Én is olvasom a fórumot, de sajnos a nagy része tényleg arról szól, hogy "nagyon várom már a postást" meg "ekkor és akkor adták fel, de most biztos Elefántcsontpart felett jár a repülőn" meg hogy "mikor kapok már tracking number-t, mert aludni sem tudok az izgalomtól". Ezeknek a témáknak van saját fóruma, ezt a fórumot meg próbáljuk már meg kicsit szakmaivá tenni, ami tényleg a dual simről szól, nem a szállításról.
-
bigrock
addikt
Zopo ZP980 és C2 vásárlása között vacilálok. Csak azt nem értem, mért van közel 100 USD különbség a kettő között. A ZP980 16 GB ROM-mal van, ez szerintem nem ér meg ennyi felárat. Minden egyéb paraméter hajszálra megegyezik. Mi lehet a titok?
-
bigrock
addikt
Aki már birtokol MTK6589-es FHD-s telefont, az megerősíthetné/megcáfolhatná azt a feltételezést, miszerint a CPU nem elég erős a FHD kijelző kihajtásához...
-
bigrock
addikt
válasz
simonzsoli #25638 üzenetére
Például innen.
-
bigrock
addikt
Üdv,
Erre valaki?
Köszi! -
bigrock
addikt
Help!
Csináltam egy factory reset-et a Jiayu G2S-en, de azóta újraindítás után csak a JIAYU felirat látható, és nem bootol be. Akksi ki/be, újraindítás megtörtént. Semmi változás. Valami ötlet valakinek?
Köszi -
bigrock
addikt
válasz
janakbacsi #22312 üzenetére
Tegyél fel egy alternatív tárcsázót, pl. Exdialer, Dialer One. Ha azoknál is ugyanaz a helyzet, akkor factory reset.
-
bigrock
addikt
válasz
Peaceliker #22269 üzenetére
Én hosszas tájékozódás után a MobileUncleTools-szal tettem fel. Simán felment, öröm, bódottsá. (Jiayu G2S)
-
bigrock
addikt
válasz
Peaceliker #22143 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged