- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
aleister #101977 üzenetére
Elephone G4: rom csere 2GB elvegezve, majd cwm mentesbol frissebb rom rafrissitve szépen működik.
Telo és rom elég gyors, képernyő nagyon szép, fényképező fenyigenyes, GPS jól működik, gesture vezérlés jól működik.
Negativumok: talán kicsit nehéz, töltő nem megy bele foldelt konnektorba.
79usd áron részemről ajánlott (egyelőre jobban tetszik a romja mint az Inew v3). -
junkpod
veterán
válasz
gipsztigris #101956 üzenetére
Ez merész lépés, kíváncsi vagyok mennyi idő múlva lesz ebből korlatlan térképes navi a dark side-on...
-
junkpod
veterán
válasz
aleister #101909 üzenetére
A gyári rom 1GB partíciót kulonit el a data particionak, oda kerülnek a telepített appok, és 2GB-t "tarhely" - nek, ide kerülnek a fotók és egyéb fájlok. Sajnos az 1GB data partició hamar betelik és nem lehet több app-ot telepíteni. Ha van SD kártyád akkor jó ötlet több területet adni a data particionak.
-
junkpod
veterán
Elephone G4-en GMaps is jól navigál, kisebb álóhelyzeti elugrás előfordult, de jól navihált BP 13. BP-16. útvonalon. Bőven elfogadható kategória szvsz.
Viszont csak a GMaps-ot telepítettem és az 1GB-re particionált app tárhely immár 850MB foglalással rendelkezik
Van fent needromon egy V07-es rom ami 2GB-sre van particionálva, de az új telón műár V09 verzió van (ez is fent van needromon de nincs partíció infó mellette)
Valahogy meg tudom csinálni szerintetek, hogy mondjuk felrakom a V07 2GB verziót és utána rárakom a V09-et úgy hogy megmaradjon a 2GB partició kiosztás? -
junkpod
veterán
Elephone G4: csupasz telon, hálózat mentesen, ygps 118mp alatt fixalt mozgó autóban, amikor megálljt, stabilan tartotta a 0m/s-t ugrálás nélkül. Elsőre szimpi.
-
junkpod
veterán
válasz
lukaszokni #101199 üzenetére
Egyszerű nvram data at írással javítható, de ha nem okoz gondot ne foglalkozz vele. Reptéren pl hasznos az ingyen wifihez, minden kapcsoldaskor új telot érzékelnek így végtelen neted lesz
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #101073 üzenetére
Mindegy mert amúgy be volt kalkulalva. Lottó nyereménynek fogom fel
-
junkpod
veterán
Annyit nem fizettem volna érte, bevallaltam. Talán az segített, hogy Hollandiából jött (keresztul)...
Azt viszont (elephone G4) bekapcsolasakor tapasztaltam, hogy qva hangos, előre lefogtam a hangszórót mert ismerem ezt a kínai hangos indulás maniat, de még így is brutális volt. -
junkpod
veterán
Na meg jött az elephone G4
Kínában utazott kB 3 napot majd atadtak az ottani külszallitonak 03.26.delutan és ma 03.31.reggel kihozta a postás "erintetlenul"
telo+4gb kartya=25 MFt, szép dobozban, szép készülék.
4.4.2 android, szép a képe elsőre, további tesztek később, most el kellet rejtenem -
junkpod
veterán
válasz
include777 #101031 üzenetére
nem dualsim, de van egy amlogic 4x1,3Ghz mediaplayerem ami JB-t futtat és KODI fullHD-ban játsza a filmeket vezetékes hálózaton NAS-ról és meg se döccen
Szóval nem értelek
xbmc felejtős, mert abban a 12-es verzióban még nem volt HW acceleration, csak softos, 13-tól ok, de 14.1-nél tartanak most (KODI), az rendben van szvsz. -
junkpod
veterán
válasz
janaman01 #100982 üzenetére
szerintem olyan nincs, hogy az LCD felbontását állítod, az akkor is annyi pixelt rajzol amennyit belehegesztettek. Max az androidnak más felbontást adsz meg, így máshogy rajzolja a képernyőt, de a kernelben lévő LCD driver fizikailag csak egy féle felbontást tud, szerintem.
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #100474 üzenetére
Nekem sincs rá nagy igenyem
RVR400: jól van na, csak tudod a remény... -
junkpod
veterán
Azt írja pandawill hogy Hollandian keresztül küldik, akkor is lesz nav?
-
junkpod
veterán
válasz
zolipapa66 #100388 üzenetére
eléggé feltűnő, hogy nem ugyanazzal a beállítással készült a 2 madaras kép! az alsó agyon van tömörítve. Sajnos nem tudom letölteni külön a képeket nyers valójukban így nem lehet megállapítani mondjuk a jpg tömörítés mértékét, ráadásul nem csak egy képre van összedolgozva a 2 két hanem feliratozva is vannak és utána jpg-ként mentve (jpg képet feldolgozni és jpg-be menteni nem éppen minőségtartó eljárás)
Aztán ott van az elején az órás kép, az alsó nem is volt rendesen fókuszálva...
Ez nem teszt, ez e-penis méregetés -
junkpod
veterán
jól megy a dollár felfelé, ha még egy hetet halogatom a vásárlást akkor duplájába fog kerülni.
Szóval még mindig Elephone G4-et szeretnék venni és örülnék ha tudnátok "ajánlott" kereskedőt mondani, aki az utóbbi 1 hónapban nem b@&#ott át senkit. (EU-s raktár maga lenne a kánaán)
Van ilyen? -
junkpod
veterán
válasz
han_lev #100049 üzenetére
Dehogy vagy bunkó, mindenki úgy éli az életét ahogy neki tetszik és nincs két egyforma ember. Amit írtam az az én szokásom, lehet másé is hasonló de nem minősítés.
Amúgy az atiranyitas esetén bejon a másik sim hívás is csak fizetős lehet...
(magánvélemény a kobon: életem párja meg soha nem mondott olyat telefonban ami ne bírt volna meg ki akar egy napot is... -
junkpod
veterán
válasz
Cosmograph #100013 üzenetére
Dual aktív annak való akinek eddig két telefonja volt és képes volt egyszerre a két fulehez tartva mindkét telon egyszerre beszélgetni, minden másra ott a dualstandby+egymasrairanyitas
-
junkpod
veterán
Visszatérés on-ba. Asszem belevagok egy pink elephone G4-be. Tudtok javasolni EU-ból megbízható szallitot? Tudom árban hasonló lesz de nem akarok 1 hétnél többet várni.
-
junkpod
veterán
Elephone G4 is bejövős.
a 4GB az teljesen elég szerintem, ha jól felosztható (1GB rendszer, 2GB data, 1GB belső SD)
kérdés (akinek van elephone G4:
-aksi hozza a 2000mAh szintet?
-front kamera 1,3mpix azért karcsú, érezni ennek gynegeségét?
-hátóra 8mpix-et ír, remélem legalább ez nem interpolált és valós 8mpix???
-áááhh PINK is van!mennyire vállalható, látta már vki élőben a PINK-et?
-GPS működik?
-ROM és support milyen?szerk:
most láttam, 63€árat, szvsz ez is megáll 30khuf körül szállítással, áfávalegyre jobban tetszik. tudtok valami erős ellenjavallatot?
-
junkpod
veterán
Ha van más típus javaslat a "100€, free shipping EU-n belül" kategóriában (minimum Cubot S168 speckókkal) akkor hajrá, várom a jó ötleteket
b0bcat:
felbontásról: ZP700 most 234ppi, cubot 220ppi lenne, szóval talán többet ér a plusz 0,3 incs mint amit vesztek ppi-ben.
video felvétel 720p-ben milyen? -
junkpod
veterán
Valahogy hozzám nőttek ezek az MTK-s csipek... Már x-edik telefonomat nyúzom, most feleségemnek kellene cserélni mert a ZP700-as nem bírta a gyűrődést (néha koppan egyet...) és elkezdett egyik sarokra szellem touch-olni
Nem kell nagy, sőt, már az 5" is nagy, de ugye nincs kisebb. Ez a Cubot nem tűnik rossznak (van topikja?) Az UMI úgy került elő, hogy 720-as felbontásra szűrtem és felhozta ezt, de ha szerintetek nyűgösebb mint a Cubot... (ugye a 5"-960x540 hasonló mint az 5,5"-1280x720)GPS vita nem érdekel, konkrét típusokra kérdeztem rá, tényleg nagyon örvendetes lenne ha e-kettő típus tulajok nyilatkoznának kizárólag erről és így akkor nem lenne megint keresztes hadjárat...
GIJoe: jónak tűnika Honor 3C még talán árban is elviselhető (2GB RAM, 2 év gari...), feltéve ha magamnak kellene most teló (bár még így is felette van az ingerküszöbömnek), de most 100€-os telefonokról csevegtünk, ami azért 30%-kal olcsóbb, ami leejtős telónak bőven elég...
akinek dobál a 6582-es telón a navigáció, az tehetne egy próbát a következő beállítással, nem kerül semmibe: dátum-idő/Automatikus dátum és idő: GPS által megadott időbeállatás használata; valamint az időzóna automatikus választás kikapcsolása (akinek nincs ilyen gondja/telója az nem röhög, nem kommentál, nem flamel
-
junkpod
veterán
válasz
WOT-H-A-C #99833 üzenetére
köszönöm a releváns válaszodat.
Egyébként nem hiszem, hogy túlzóak lennének az elvárásaim, nagyjából azt kérdeztem, hogy működik-e benne az a hardver amit beleépítettek.Közben találtam egy ilyet is: UMI C1 [link]
Mennyire ajánlott/nem ajánlott? UMI C1 vs Cubot S168?GPS minőségben nem a híres Snapi 1cm.es pontosságra vágyom, kérdésem csak annyi, hogy használja-e valaki autós navigációra? (nekem van egy inewV3 amiben a szar GPS nekem maximálsian használható waze navigációval, igen sok gond volt vele, de fél évnyi rom és beállítás hackeléssel jó lett
Szóval nekem elég ha autós navira tudom használni. És persze közvetlen tapasztalat érdekel nem 3-dik fél véleménye!
-
junkpod
veterán
válasz
gixxergabi #97638 üzenetére
azt mondod, hogy a frissítések eltávolítása után ha csak a legújabb frissítés megy fel akkor működni fog? Azaz valamelyik köztes frissítés hibája a bűnös?
most nekem is 9.4.0-ra frissített reggelre, de ugye még ez is bugzik
na levettem, 7.7.0 a gyári, elindítottam még működik, most rátolom a legújabbat, oszt möglátjuk...
-
junkpod
veterán
válasz
WOT-H-A-C #97625 üzenetére
4.4.2 KK van rajta, ART-ot pedig sajnos csak teljes készülékre lehet ki-be kapcsolni, így nem akarom ezért bukni az egyébként tip-top működést. Igen INew V3.
(#97629) Terentius : persze, van értelme: nem megy a Térkép
mondjuk az ART hibának ellentmond, hogy egy ideig jól működött, aztán jött egy frissítés, azóta xar, hetente jön újabb frissítés, mindig gyorsan tesztelem, de ua...
-
junkpod
veterán
sziasztok!
A Google térkép alkalmazás kb 3 hónappal ezelőtti frissítés óta használhatatlan a V3-asomon. Kifagy pár mp alatt. Ez most MTK betegség vagy csak a V3-on szar vagy csak ART alatt nem megy? Létezik valami hekk/megoldás ennek javítására? már nagyon bosszant...
-
junkpod
veterán
sziasztok, a Jiayu G3C mennyire ajánlott vagy kerülendő? pro/kontra?
köszönöm. -
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #87682 üzenetére
Ja, ez még mindig megy?
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #87673 üzenetére
Valami rosszat írtam, valótlant?
-
junkpod
veterán
válasz
hunnia1969 #87371 üzenetére
Ici-pici észrevétel: ez nem mtk vs snapdragon teszt hanem zte v5 vs cubot akármi teszt.
Mindenki gondoljon amit akar -
-
junkpod
veterán
Tudom, index, de hát akkor is...
"Sajnos a G3 kamerájába nem fért bele minden jó, a 13 megapixeles szenzor nem a képkészítés világbajnoka; jó ideje 20-40 megapixel a csúcs."
No comment. -
junkpod
veterán
3G telenor hiba kiküszöbölése (iNew V3 bevált módszer)
Hibajelenség: ha 3G hálózatra (wcdma) csatlakozik a telenor sim akkor nem lehet hívást indítani-fogadni, csak adat továbbítás van, csak gsm (edge-2G) módban nincs gond.
Megoldás: a data/nvram/md/nvram mappában lévő nvd-data mappát törölni/átnevezni kell, ez után nem sokkal a rendszer létrehoz egy új nvd-data mappát amivel már minden megy.
Valószínüleg a rom telepítő hibásan nem inicializálja ezeket a paramétereket és a data.img-vel együtt flashel egy rosszul működő verziót.Ha más készülék hasonló hibáját is tudod így javítani, akkor reportolj vissza.
(Janek69 ötletéből fejlesztve -
junkpod
veterán
sziasztok, volt még más típusnak is telenor 3G gondja az InewV3-on kívül? (mintha olvastam volna ilyet)
Azért mert Inew-ra találtunk megoldást és hátha más típusnak is megoldja a gondját. -
junkpod
veterán
srácok, mi az a quad-hd kijelző? most ment egy reklám valami LG G3-ról...
-
junkpod
veterán
már értem miért nincs már jó ideje új hsz a GPS-szidó topikban, hát visszatért ide a téma
Régen jártam itt vagy 2 hónapja, de látom semmi nem változik
akkor lesz megint topikbezárás?
-
junkpod
veterán
Na mire válaszoltam volna elszabadult a pokol... Unalmas lesz így a topik
-
junkpod
veterán
válasz
tolvaj! #73728 üzenetére
A telefonban (mtk) az nvramban van ez is egy fájlban tárolva. Egyre több telon csak a 3 gyártoi bájtot írják be a másik 3 marad 00. Ez csatlakozáskor véletlenszerű mac adresst csinál. Ha dhcp-n vagy és korlátozott a cím pool és hosszú az ipcím licence ideje akkor hamar elfogyhat a szabad cím. Vsgy ha elmegy aludni és esetleg ébredéskor ugrik a mac de az ipre emlékszik akkor tuti nem lesz kapcsolat amig wifi ki-be új címet nem kér.
-
junkpod
veterán
Egy közepes kólát és egy nagy popcornt kérek.
-
junkpod
veterán
válasz
kmarci25 #71853 üzenetére
szerintem ezek a képek szörnyen mosottak az inew v3 képességeihez mérten. Azt gondolom, Te a 18MP, interpolált minőségben fotóztál, érdemes lenne a 13MP-módot használnod (4:3-ban 12MP).
inew v3 GPS: szvsz csak szoftver gond, ami javítható, nálam ygps most akár 2,5m-es pontosságot is ad és a waze is 98%-ban ugrálás mentesen navigál. És valóban úton van állítólag egy official rom sok verziószámos ugrással!
-
junkpod
veterán
válasz
b0bcat #71746 üzenetére
lejárt...
A mi ZP700-asunkkal készített képek egyelőre nekem nem tűnnek jónak, de a fórumában egy tulajdonos elég szép képeket töltött fel, sokkal jobbat mint amit én tudtam lőni eddig. Az enyémek olyan zizisek a feltöltött képek pedig szép "símák". Még nem jöttem rá hol hibázok. -
junkpod
veterán
华为技术有限公司
Kopi-pészt google fordítóba és autentikus kínai csajszi hang fogja felovasni, hogy "vávéj" -
junkpod
veterán
válasz
barrique #70284 üzenetére
Inew v3 hardver szrrintem nagyon jó, főleg ár érték arányban. De még várunk egy olyan romra ami működik is hibamentesen
Ha telenoros vagy különösen fontold meg, hogy vársz vele az új rom kiadásáig. Tegnap cseréltem sim kártyát és mikor meglátták a v3-at már tudták mi a gondom, szerintem napi 2-3 emberke bemegy telenor népszerűbb boltjaiba mostanában...
Amúgy a 3gs után bármelyik 6582-es megváltás lesz.Diegho: azért az a hongmi sem bugmentes, nem ennek zajos a kamerája?
-
junkpod
veterán
szerintetek van érdemi különbség ha SPFlashtool firmware upgrade esetén be van kapcsolva vagy ki van kapcsolva az "Option/Download/DA DownLoad All"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest