- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tthom
senior tag
-
tthom
senior tag
Antlife mennyire megbízható? Elég jó áron van ma náluk az Umi X1.. Igaz, csak fehér.
-
tthom
senior tag
válasz
hungobungo #12722 üzenetére
Ez a Chigon márkásnak számít amúgy? Milyen a minősége?
-
tthom
senior tag
Úgy látom elkezdtek szállingózni a Jiayu G2S-ek.. Legalábbis Aliexpress-en egész sok van, meg a kicsi kínai a kezében is tartja.. Nem névtelen árusok, hanem sok gold, meg diamond.. 210dollár.. Bár most látom, h pre sale..
-
tthom
senior tag
válasz
easy...rider #12659 üzenetére
Pandawillnél a Jiayu G2 120as árából jó kis 135ös lett..
-
tthom
senior tag
UMI X1-ese megérkezett végülis már valakinek? Ha igen, mi a vélemény róla?
-
tthom
senior tag
Azért a ZTE U950 210dolláros nyitóára se rossz.. Csak sajna nincs benne rendes 3G.
-
tthom
senior tag
Látott valaki mostanában 4"-esben valam Best buy-t? Vagy a G2es 512-es van 130dollárért?
Megéri amúgy a 30 dollár töbletet az 1Gb ram vajon? Vagy más lehetőség? 4"es fizikai 124x 63mm készülékméreténél nem szeretnék feljebb menni.
-
tthom
senior tag
Sokszor szóba került itt az androidvasar.hu...
"Vásároljonon KÖZVETLEN a gyártótól, gyártói áron! Minden termék HONG KONG-ból érkezik. Rendelésre szállítunk. "
"Garanciális ügyek intézésére a Forgalmazó a 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China 518000 elektronikus elérhetőségi címen (ahol a garanciális igénybejelentéseket e-mail útján várják)."
"Az elállási jogodat a forgalmazóval szemben kell érvényesítened, mivel az adás-vételi szerződés közted, mint Vásárló, és a forgalmazó, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd között jön létre."
Szóval dropshipping..
Maximum annak jó, akinek nincs PayPal-ja és nem tud egy kicsit angolul, mert azért van ám árrés.. -
tthom
senior tag
válasz
csepelball #12297 üzenetére
Egész jó videót vesz fel.. Érdekes amúgy, hogy a kínaiak kamerát nem tudnak értelmeset rakni a készülékekbe.. Mármint minőségre. De gondolom megdobná az árát. Én most agyalok, hogy lehet megvárom a G2S-t.. De a sima G2 125 dolláros ára elég csábító.. Persze az 1Gb ramos abból is drágább, az vagy 160..
-
tthom
senior tag
válasz
lostprophet #12295 üzenetére
Én eddig bármivel találkoztam, mindre kisebbet írtak.. Toy, meg electronic parts, meg akármi, max 50 dollár..
-
tthom
senior tag
válasz
ztibor #12293 üzenetére
Az a baj az Androiddal, hogy néha túlságosan almás.. Ez ÍGY jó neked, nem tudod állítani.
Szóval elképzelhető, h nem lehet.. Én pl. nem találtam meg, hogy mentse el nekem a SIM kártyára is a számokat.. De gondolom valahol be lehet.. Amióta androidosban van, azóta készülékbe menti.. Persze netre szinkronizálhatom.. De ilyen az SMSeknél az UTF8 kikapcsolhatatlansága is.. -
tthom
senior tag
válasz
adolfo01 #12189 üzenetére
UNISTORE,
nem tudom, a who are we-ben azt írja, hogy
passing directly from the producer to the consumer with the possibility of direct shipment of the object, thus reducing the total price of the product purchased.
Szal olyan, mintha kínából érkeznének közvetlen.. Akkor meg vám és még ami kell.
Szállításnál meg:
Since the shipment is made directly from a foreign company is not part of the European community law there are duties to be paid, UNIstore not be held responsible if any customer could pay a fee to collect the package in addition to the price of the product purchased .
Szóval felejtős, főleg, hogy így meg még rohadt drága is.. Kb. 1 dollár = 1 euró..
-
tthom
senior tag
Bedove X12nél létezhet, hogy van egy olyan változata, ami 4"-es 960x540-es felbontású? Itt ott látom hirdetni és nem is túl drágán.. Amúgy milyenek a Bedove telefonok?
-
tthom
senior tag
válasz
szpali #12124 üzenetére
Na, nekem a DEFY méret lenne az, amit jelen pillanatban még örömmel vállalnék. De ilyen kínaiban nem találok. Márkásban ott az ACE2, de annak meg dupla ára van majdnem, mint a kínai 1gb ramos, dual coreos 1280x720-s telefonoknak.. Ez a H2000+ elégg iphone utánérzés.
Néztem ezt én is, de a G2 ugyanezt tudja, akkor már -30 dollár.
-
tthom
senior tag
-
tthom
senior tag
Hetek óta nézem az android telefon piacot, de egyszerűen nem találok olyat, ami megfelelne. Egy rel. kisméretű készüléket szeretnék, dupla procisat, 512, vagy 1gb rammal, nem túl drágán. Egyszerűen nincs.. A kínaiaknál olyan, mintha lenne egy egyen készülékházuk, mert az összesnek a mérete kb. 124x62x10, függetlenül attól, hogy 4", 4.3", 4.5" van benne.
Találkozott esetleg valaki ennél kisebb 3.7", 4" méretűvel, ami vállalható hardverileg, minőségileg és nem túlzottan drága?
Néztem az EUs márkás telefonokat is, de ott sem találok. Kisebb van, de azokba meg 320x480-as kijelzőt tesznek..
A végén még veszek egy minideales G2öt, az legalább olcsó, még ha kicsit nagyobb is..
-
tthom
senior tag
válasz
devast #11916 üzenetére
Telefon navinál kérdés, hogy a többiek használnak net alapú meghatározást is, vagy csak tisztán a műholdakat. Off készülékemben is van, de annyira lassúnak, nehézkesnek találtam, hogy vettem hozzá egy külső bluetoothos célhardvert, akkora, mint egy gyufásdoboz.. Na azzal kb. mire betölt akármilyen gps szoftver, már látja is a rakat műholdat, pontos, megbízható.
Igaz, ez kényelmesen autóban fér el, feldobja az ember a műszerfalra, a teló meg lehet akárhol..
-
tthom
senior tag
Az Umi X1 most egy csomó oldalon 199.. De csak fehérben.. Ha valakit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest