- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Jiayu G2F-re áhítozók még egy jódarabig várhatnak itthon is működő változatra:
G2F second batch of 23 January sale announcement
1 release date: January 23, 2014 (Thursday) 12:00
2, offering versions: good domain G2F Mobile TD version
detailed parameters see: http://www.ejiayu.com/Product-13.html
3 , color and price models: Black 499 yuan
4, Offer Quantity: 3000
5, offering ways: public offering of stock, the purchase of one per account.
Sales page address: http://shop.ejiayu.com/product-367.html
7, Payment time: After order generation, please complete the payment within one hour. Unpaid orders will be forfeited timeout processing.
8, delivery arrangements: Order calculated from the time of payment to complete the delivery within 48 hours. -
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #58819 üzenetére
"alvó állapot ha nem használják ... ilyenkor wifi ki"
Kávét ittál-e? -
Thrawn
félisten
válasz
svgyula #58777 üzenetére
"De általánosságban egy magyar magyarul tudó átlag embernek úgy ahogy megkapja nem használható!"
A Jiayu telefonok kínaiak számára készültek kínai belpiacra, nem várhatod el egyáltalán, hogy a készülék tudjon magyarul. Másik ROM-ot rárakni ami tud magyarul is meg nem egy nagy ördöngösség. Akinek mégis nehézséget okoz az kérjen meg egy hozzáértőt vagy felejtse el a kínai telókat és ballagjon be valamelyik tetszőleges itthoni szolgáltatóhoz és válasszon egy egyet az ottani kínálatból.Brain75: Köszi!
szerk: navazze, most nálam is letöltötte az EPO-t -
Thrawn
félisten
A MediaTek EPO szervere végleg ledöglött? Sehogysem megy a letöltés
-
Thrawn
félisten
válasz
Atomgeszi #58272 üzenetére
A G4-et gyűrheted nyugodtan egész nap, ki fogja bírni estig
-
Thrawn
félisten
válasz
yanesz #58000 üzenetére
Ebben benne van minden:
How to install custom ROM for Cubot GT99 -
Thrawn
félisten
Nem mai a hír, de nem találkoztam még vele. Röviden: egyelőre biztos nem lesz Android 4.3 és 4.4 MT6589 chipes telefonokra a MediaTek nem írt hozzájuk újabb drivert
Az MT6582 viszont támogatott lesz. -
Thrawn
félisten
válasz
apeelme #57262 üzenetére
A saját munkámmal azt csinálok amit akarok. Lelkes voltam és megcsináltam, de abból amit eddig leírtál a jBartról meg a többiről most arra a következtetésre jutottam, hogy nem ez a tuti módszer. A linkeket és a ROM-ok elérhetőségét ezért töröltettem, mert belátom, nem vagyok elég jártas ebben a témában, sosem faragtam még életemben Androidot, plusz nem szeretek fércmunkát kiadni a kezemből és pláne nem akarom hogy ebből valakinek kára keletkezzen. Ennyi a történet.
Más:
Nem véletlenül kaptál Szakértő rangot így inkább ebben a témában (Android) rád hallgatok. Azt azért elárulom, hogy egyike vagyok azoknak akik mindig megfogadták azt amit írtál pl a ZTE Blade topikban és sokat tanultam is belőle. Ezért én pl megérdemeltnek tartom hogy megkaptad, mert elismerem a tudásodat. A stílusod az más kérdés (magas ló), az nem változott évek óta, de valahol ezt is megértem, én is tudok piszkosul kioktató lenni olyan témában amit kenek-vágok. -
Thrawn
félisten
válasz
apeelme #57244 üzenetére
Azzal kezdtem, hogy nem baj a magyarításból adódó méretnövekedés, mert van helye a systemnek.
Ezután írtam, hogy ha mégis kevés lenne a hely, akkor lehet pl deodexelni és ezzel helyet nyerni. Itt bár nem lett volna rá szükség én deodexeltem a ROM-okat. Nem keverem a kettőt, csak te nézel hülyének, hogy nem tudom mit csinálok. Mindenesetre nehogy véletlenül bárkinek is problémája legyen a szakszerűtlen beavatkozásaim miatt, törlöm a tárhelyemről a fordított ROM-okat. -
Thrawn
félisten
válasz
apeelme #57236 üzenetére
Na ne szórakozzunk már egymással, te ugyan miből osztod az infót ha nem saját tapasztalatból?
Deodex után kisebb lett a ROM mérete, ezt láttam/tapasztaltam. Ha az ellenkezőjét állítod akkor most vagy hazugnak vagy vaknak tartasz.
Az, hogy szakmailag a jBartos megoldás mennyire felületes vagy sem a végeredményt tekintve teljesen lényegtelen. Senki nem panaszkodott a topikban a magyarított ROM-okra eddig (kopp-kopp), de ha ennyire problémásnak tartod szakértő szemmel akkor már törlöm is le az összeset a gdriveomról, nehogy valakinek baja essen és rajtam verje le a port. Majd megoldják maguknak, ahogy én is megoldottam.Keeperv85: Nem akarom ragozni tovább, inkább visszaszívom amit eddig írtam és zárjuk rövidre. Cserébe örülök, hogy a G4 ennyire problémamentes és szoftverekkel különösen jól ellátott lett, bátran ajánlom mindenkinek a megvásárlását. Best buy a Jiayuk közül ha a többi ennyire gázos szoftver/magyarítás/recovery stb ügyben.
-
Thrawn
félisten
válasz
apeelme #57231 üzenetére
Igazad van, lehet nem 5 csak 4 perc volt mire végzett a jBart. A G4-esem 99,9%-ban magyar lett utána, ezért bátorkodtam a G4T-hez és G4A-hoz is elkészíteni az ottani topiklakók nagy örömére. Feltételezem a korábbi Jiayu telóknál is ilyesmi eredményt lehet elérni.
A felesleges méretnövekedés nem gond, van elég helye a rendszernek, de ha ez probléma lenne akkor deodexelni lehet a ROM-ot amit én meg is tettem. Erre is a jBartot használtam.Keeperv85: Magyarításról volt szó, nem tudom minek kevered ide a CWM portolást. Mint írtam, az cappa72-nek köszönhetően adott volt. Kernel forrás meg tudod te is jól mikor lesz...
-
Thrawn
félisten
válasz
apeelme #57221 üzenetére
Lehet, de vállalom.
Keeperv85: Nem arra gondolok, hanem a magyarításra. Minden adott hozzá, a Jiayu kiad recoveryből telepíthető gyári ROM-ot ami eleve rootolt. Ezt hungobungo remek leírásának segítségével kb 5 perc magyarítani. cappa72 remek CWM-et csinált pl a G4-hez is, amit fél percbe sem kerül feltenni a Mobileuncle segítségével.
-
Thrawn
félisten
válasz
Viktor0610 #57094 üzenetére
Ejnye de finnyásak vagytok
-
Thrawn
félisten
válasz
szobipeti199 #55213 üzenetére
Magasabb órajelen jár a CPU és a GPU.
-
Thrawn
félisten
válasz
Mercutio_ #54002 üzenetére
"hívás után fekete maradó" -> proximity szenzor kalibráció, megpiszkált ROM
"zsebben "ok nélkül" felébredő és megnyomódó telókról" -> ok nélkül nem ébred fel, gombnyomásra igen. Hangerőgombokra is feléled, nem csak a powerre (ez nem bug, hanem feature)Én már nem lepődök meg semmin, a Blade topikban felfedezett és elhíresült "buditeszttel" nemrég az LG G2 topikban is találkoztam
Azt csak halkan merem megjegyezni, hogy haverom G2-jének érintője is érzéketlenebb ha az asztalra téve nyomkodja. Meg is van ennek a miértje, a lényege dióhéjban kb az, hogy nem záródik rendesen az áramkör, ha nem a kezedben fogod.
-
Thrawn
félisten
válasz
mdav88 #52987 üzenetére
KitKat? Key Lime Pie!
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz
ekrisztian #52690 üzenetére
G4 is
-
Thrawn
félisten
válasz
KurtCobain #51681 üzenetére
Max egy régebbi ROM-mal tudnám kipróbálni, a legújabbaknál nincs külön alap és turbós változat. De még erősen gondolkodom, hogy megkockáztassam e a műveletet, nem szeretnék téglásítani. Az is lehet, hogy nem csak a ROM-tól függ a dolog, lehet a preloaderben vagy bárhol máshol eltárolva olyan infó, ami a procit jelöli.
-
Thrawn
félisten
válasz
KurtCobain #51675 üzenetére
Miből gondolod?
-
Thrawn
félisten
válasz
minatomiray #46557 üzenetére
Indítsd el a Display menü alján lévő frissítőt és kiírja melyik verziójú a touch firmware-d. A ROM nem tartalmazza a touch firmware-t.
-
Thrawn
félisten
válasz
minatomiray #46540 üzenetére
G4 Basic-hez adtak ki új touch firmwaret: [link]
-
Thrawn
félisten
válasz
littlemole #46340 üzenetére
Hazabeszélek: JiaYu G4
Mondjuk elég nehéz beszerezni, szinte mindenhol kifogytak belőle a boltok és ha kapnak új szállítmányt, az is gyorsan elmegy. -
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
Epic Citadel
JiaYu G4 Basic (MT6589) gyári ROM:
Average FPS: 54.5
Resolution: 1280x720
Performance Level: High PerformanceAverage FPS: 51.9
Performance Level: High QualityAverage FPS: 23.3
Performance Level: Ultra High Quality (Render 100%) -
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz
instantwater #45537 üzenetére
CyanogenMod ROM-okban alapból benne van a JIT engedélyezés/letiltás lehetősége, szóval valami értelme/haszna csak van neki.
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #44408 üzenetére
Az alatt pedig nemigen találsz négymagos vasat, pedig ha jól sejtem pont ilyesmit szeretnél. Valakinek kompromisszumot kell vállalnia és ha már a gyártók nem teszik meg neked ezt a szívességet...
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #44405 üzenetére
3.5"??? Az a ZTE Blade kategória, nótenksz!
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #44398 üzenetére
Ez a telefon kijelző szempontjából visszalépés a G4-hez képest?
G4: 4.7"
G5: 4.5"
Nem is értem -
Thrawn
félisten
válasz
maj-viktor #44286 üzenetére
Mert a dual-sim, kétszer annyi hsz-t jelent
-
Thrawn
félisten
Már hogy a viharba ne lenne topikja? Kínai mobil
-
Thrawn
félisten
válasz
scream #44264 üzenetére
Bőven jó az, a RAM szerintem még sokáig elég lesz, a tárhely meg egyébként is bővíthető 64GB-os SD-kártyával. Juteszembe, turbó procis lesz vagy az alap 6589?
CoolBoy323: Azt a JiaYu fülest kipróbálnám, külön is kapható vagy csak telefon mellé adják?
szerk: nemszótam, 10 dolcsi... -
Thrawn
félisten
válasz
fateless #43586 üzenetére
Eszemben sincs vitázni, mindössze leírtam a tapasztalataimat.
Megszokott jelenség, hogy az emberek csak akkor nyitják ki a szájukat, ha valami bajuk van, ellenben ha elégedettek annak semmi nyoma nincs. Olvastam én is hideget-meleget róluk, de melyik másik boltnál nincs ez így? -
Thrawn
félisten
válasz
interstate76 #43576 üzenetére
Antelife: rendeltem tőlük, meg is érkezett a cucc, live chat-en beszéltem velük többször is, segítőkészek voltak. Egy esetben nem volt időm kivárni amíg begyűjtik az infókat, ezért megkértem őket, hogy tájékoztassanak emailben. Megtették. A postával volt némi kavarás, de az nem az ő hibájuk volt. Szerintem nincs gond velük, igaz garanciális ügyintézésem nem volt náluk, de remélem nem is lesz.
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz
Pumika1975 #40645 üzenetére
Dióhéjban:
- rendeltem egy pakkot, volt is nekik raktáron minden (07-19)
- live chaten érdeklődtem mifene van, kaptam tracking numbert (07-24)
- 2 érdeklődő emailt küldtem el a napokban mert nem követhető a csomag, nem válaszoltak
- ma némi live chat után kaptam másik tracking numbert, ez már működik:
07-30 - Despatched to overseasA baj az, hogy így már nem fog ideérni amikorra kellene
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #40626 üzenetére
Lehet, hogy nem rossz, de a 8 napja kapott tracking számom még mindig nem követhető. Kicsit bosszantó, mert más aki pár nappal később rendelt már a telefonját szorongatja...
-
Thrawn
félisten
válasz
instantwater #40162 üzenetére
Hát ezzel meg mi történt, bentfelejtették a fiókban 6 napra?
-
Thrawn
félisten
Dual SIM Stand-by (DSS) - allows two SIM cards to be on standby waiting for a call. When a call is established on one SIM card, the other is no longer active. Callers to the other SIM will hear a message that the phone is switched off or they'll be redirected to voicemail.
Dual SIM Active (DSA) - allows the device to be connected to both networks at the same time. The device can switch between two calls without dropping either, so while you are on a call you can still receive calls on the other number. These devices need to have two transceivers. Nowadays these phones are not manufactured by the big brand names, because it's said to be hard not to exceed acceptable SAR (Specific absorption rate) levels in a single device.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest