- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Ez a Jiayu S1 már tényleg elérhető, vagy csak webshopban létezik?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Groovebaby
tag
Egyik ismerősöm venne telefont, igazából nem kell neki semmi extra a gps, és ha dual simes az csak plussz pont. És minél olcsóbban akarná megúszni. Néztük a Lenovo a390-et, dual core-os, neki tökéletes lenne (főleg hogy csak 80 dollár). De a kérdésem a gps...ha neki ez az elsődleges szempontja, merjek neki kínai MTK-s telefont ajánlani, vagy inkább vegyen valami gagyibb itthon kapható samsungot pl és felejtse el a dual simet? Most mondja, hogy neki tényleg a gps a legfontosabb szempont, hogy az jól és fixen működjön.
Lenovo tulajok véleményét várnám főleg!!
KösziAmoi N828
-
PS7A
tag
Tudtok róla, hogy jön még idén valami pöpec teló?
-
weinmaker
őstag
válasz Groovebaby #48304 üzenetére
Az enyémben az brutál jó (a760), viszont a kamera lehetne jobb. Amúgy nagyon jó teló, minden tekintetben.
Ez qualcomm chip-es, 4 magos. Szerintem ha a gps a fontos, akkor qualcomm-os procival keressen, mert még lakáson belül is pozícionál, és nagyon gyorsan.Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
csampei
senior tag
válasz csibe1 #48316 üzenetére
Ott a pont!Bár manapság a 4 magos 1.5Ghz-n ketyegő proci a 2Gb rammal az "erősebb vas" kategóriában van bónusz a 13Mp-es kamera,HD kijelző.Tehát nincs erőforrásban hiány,se szégyellnivalója az új Runbonak,ami pedig ezen felül van az minden jackpot!
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
-
w.miki
veterán
Jiayu G3T/S tud voda 3g netet?
Hogy lehet úgy keresni, hogy a voda 3gs telefonokat mutassa? (...és a 70 mm-nél keskenyebbeket.)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
csampei
senior tag
válasz devast #48319 üzenetére
Мodel RUNBO X6
manufacturer Runbo
CPU Processor MTK6589T
CPU Frequency Cortex TM-A9, Quad Core, 1.5GHz High SpeedSzerintem még ezt sem lehet kihasználni,legfeljebb ha játékfun az felhasználó!De aki ilyen telót vesz,az mással játszik,és nem a telójával szerintem.
(#48318) Švejk
A gyártó oldalán,vagyis,ha a gyártótól rendelsz egy év garral adják.A beázás pedig olyan dolog,hogy írják hogy arra nem vállalnak garit amit érdekesnek találok,de a gyakorlatban akik visszaküldték ilyen gonddal még mindenkinek cserélték a telót.Sőt tudomásom szerint képernyő törés is volt már gariban.
[ Szerkesztve ]
Privátban csak ismerkedem,és mivel hetero vagyok így hím társaim kíméljenek!Vagyis ha nem nőből vagy,és nem ismerkedni akarsz akkor FÓRUM!!!
-
giigz
veterán
Sziasztok!
Tudna nekem valaki információval szolgálni a Xiaocai X9 telefonról?
[ Szerkesztve ]
-
Balu02
csendes tag
Van valakinek tapasztalata ZTE V956 telefonnal? Főleg a GPS használhatósága érdekelne. Nagyon baráti áron van.
-
veterán
válasz csampei #48321 üzenetére
Nagyon kiemelkedő az X6, mindazonáltal amit tud, az már egy szük rétegnek fontos csak. Sokan szeretnének egy IP 54-67-es telefont, mondván, biztos, ami bztos, meg hátha, és hasonlók, de a kisebb méretet vagy épp az extra pénzt már kevesen fogják beáldozni. Sőt, csak olyanok, akiknek valóban szükségük van minderre. Sógorom, aki ipari alpinista, mellesleg Ausztriában, egy hegyi hüttében dolgozik, ott is sokat mászik és túrázik, ő kihasználná, de még ő is inkább a Lenovo S750-nel szemez, mondván hogy ha ő leejti, akkor a 20+ méteres esésnél valszeg már mindegy, melyik készüléke van, de akkor Lenovo-t még kettőt tud venni abból az árból.
Szóval nagyon jó az X6, de inkább mint orvosi ló lez jó itt a fórumon, nem pedig mint alternatíva a vásárlók nagy részének...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
csampei
senior tag
válasz devast #48327 üzenetére
...hát akkor passzolok.Mi az erősebb kategória?Egy atomerőművet csak nem lehet hordozható formába varázsolni? Ahogy néztem a csájnííízfonok világát a 4mag 1500Mhz a felső szinten van,vagyis erősebbet elég nehéz találni.Na igen mondjuk az architektúra ott lehetnek difik...bár meg kell hogy mondjam a személyes tapasztalatom alapján,hogy ami az X5-ben szerepel vas az speciel a gyengébb vas kategória (2mag 1000Mhz) de mivel nem játszok,vagyis játékokon kívül, olyan appal nem találkoztam ami megakasztotta volna(mondjuk a grafikus része az röhej mert már azt nem is jegyzik tán (PowerVR SGX531) ami a scollozás,vagy görgetésénél látszik is egy kicsit,de ez engem nem zavar).Összehasonlítási alap pedig van valamelyest mert sorban:Samu spica,ZTE blade,moto defy+,alcatel ot 995,,SE xperia arc/s,LGO2X ezek mind erőteljesen gyengébben muzsikáltak,na jó ez talán egyértelmű,de például az O2X amely hasonló vas a ramtól eltekintve az volt tán a legtrágyább és persze nekem a legnagyobb csalódás.Ahhoz képest az X5 rendesen szárnyal!
(#48330) fateless
Ez teljesen egyértelmű!Ehhez azért a pénzen kívűl kell egy jó adag megszállottság is,hogy az ember egy ilyen telóval foglalkozzon.Mondjuk nekem a munkáim miatt nagyon gól lett,mert a lézertől kezdve a pmr-en át a kamerát,és gyakorlatilag minden funkcióját ki tudom használni.
[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz w.miki #48320 üzenetére
Én Telenyoros vagyok nem tudom tesztelni: Azt írják a fórumán hogy van ilyen bandmode-ja neki, amely kell a vidéki 900-as vodához:
WCDMA-GSM-900
-
dhgm
tag
-
mailman
tag
válasz gipsztigris #48332 üzenetére
Es tele van minden foruma azzal hogy ronggyaazott es nem garizzak
Ehhez mit szoltok?
[link] -
Nuenue
csendes tag
Pár hsz-t találtam régebbről a Beidu Hot Pepper LA-Q1 -ről, ami elég tetszős, de a tulajoktól (ha van egyáltalán) semmi érdemi infó. Valakinek erről bármi tapasztalata? Támogatottság is ok a Needromon, nincs magyar nyelv de engem ez egy fikarcnyit sem zavar. Ráadásul 900Mhz-t is tud. (Vodafonosoknak lehet érdekes)
A válasz mindig: 42
-
Szállító76
tag
Sziasztok!
Tronsmart TS7 hol van most jó árban és esetleg kód van-e most?
Köszönöm! -
gjoe
addikt
válasz Szállító76 #48339 üzenetére
Geekbuying. Mcbub.
Kódot nem tudok. Az 1/4 GB elég.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Szállító76 #48339 üzenetére
Van egy nagy halom kínai webshop.
Mindet felkeresed, felíratkozol a hírlevelükre, és ha van kupon kód valahol, akkor tudni fogod.
Van ahol már eleve adnak 5dollár kedvezményt, ha beregisztrálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest