- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Aktív témák
-
hesszan
aktív tag
válasz
petipetya
üzenetére
Szia.
Köszi a választ. Sajnos en egy nagyon lusta ember vagyok... Ráteszem maóriakarira, és nézni akarom.
nah majd még a felajánlott ~50 karakterkódolás közül próbálkozok mással.RockPlayert-ben ki milyen felirat kódolást használ?
720p 1080i mkv folyamatos lejátszása desire -z -n? program ajánlat?
-
hesszan
aktív tag
Sziasztok!
pár napja használok egy Z-t, eddig tetszik. Egy gondom van vele: az mkv-kat nem akarja lejátszani. A beépitett böngésző nem látja, a rockpalyer (és még pár alkalmazás a marketről) már látja elindítja, de a hang talán folyamatos, a kép szaggat, nagyon.
A rock playerban van olyan hogy hardveres kodolás be vagy ki. Ha be van kapcsolva meg sem moccan az mkv, a szoftveressel meg szaggat.
próbáltam 3db mkv-t, 720 és 1080 vegyesen (asztali gépen mind3 DXVA kompatibilis, és mpc-hc videókártyával kódolja proci nélkül).u.i. a rockplayer az avikat lejátsza, mutatja a feliratot is ám az ékezetes betük helyére fura karakterekat rak. Milyen kódolást állítsak be? Van egy rakat utf-8 at próbáltam azzal nem jó.
Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nah majd még a felajánlott ~50 karakterkódolás közül próbálkozok mással.