Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
tybsen
üzenetére
Értem, csak az előzményeket nem tudod.
Ez már egyszer kész volt, de töröltem, mert hozzá lehetett szólni, és alaposan megtaláltak a tőlem igencsak magasabb rangú tinik, akik azzal gyűjtik a rangjukat, hogy összerondítanak mindent blogot.
A másik az, hogy amikor ezt írtam, Vodafone 858 volt a kezemben, értelem szerűen a jelenlegi LwW-mre jó launcherek azon nemigen mentek
Egyébként az ADW/EX, Go benne van a pontosság kedvéért. Nagyjából abc sorrendben haladok velük, a Zeam pl a végén lesz.Az sem magyarázkodás, de sajnos tavasz óta tényleg nincs időm befejezni, de igyekszem.
Nem gondoltam azt sem, hogy gáz, hogy ajánlom, mert tényleg nem teljes (nagyon nem teljes) leírás, de azért lehet válogatni legalább.Ha jól emlékszem, azt is írtam, hogy milyen telefonnal tesztelem, és azt is, hogy megköszönöm, ha valaki privátban megossza velem a tapasztalatait.
Ennyi levél jött, azaz 0..Sajnos a Holo Launcher akkor még nem volt, de a Play-en fenn van mostmár.
Köszi a véleményt, profitálok belőle, csak legyen egy kis időm

Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest