Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A Mate 80 széria csúcsa
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
flash-
veterán
"Légyszi a listát, mert Én nem tudom."
pár óra alatt rengetegen kértétek tőlem azoknak a programoknak a listáját amik az Android akksimerülését okozzák.
-Google maps(folyamatosan fut és szívja az akksit)
-Email,és a többi közösségi program - pl Facebook,ami akkor is fut ha kivagyunk jelentkezve belőle.
-Gmail alkalmazás(érdemes webmailt használni inkább)
-A gyári internet böngészőt(mert mindig fut)
-Továbbá a Voice Search és a Google searchöt(Ezek is folyamatosan futnak)rendszerappok közül merít a com.sec.apps una,a samsung apps,a samsung fiók,a szoftver frissítése és a wssynclmnps
Javaslom a fentieket először jegelni és pár napig tesztelni biztos ami biztos de utána aminek a jelegése nem okozott gondot azt TÖRÖLNI kell!
Mert sokan eljutnak odáig hogy lejegelik azokat az alkalmazásokat amiket nem használnak,többek közt azokat amiket fent írtam,ezzal csak az baj hogy ugyanúgy képesek kommunikálni ha felcsatlakozunk a netre hiába le van jegelve.
Tudom mert a 3g watchdog lebuktatta őket.De minél több program van fent annál jobban merül a telefon.
Panaszkodunk hogy képes fél nap alatt lemerülni,nos kolegám vett egy ugyanolyat mint ami nekem van(SGA)semmi programot nem töltött rá,csak netezett,mégis bírta 3 napig.
Például nincsen semmiféle időjárás,óra és 3d widget kint a főképernyőmön.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Spórolós topik
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- Flint 2 OFF topik
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest