- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
canniball #16729 üzenetére
Csak rád vár a #16720-ban lévő linkek egyike, hogy kipróbáld.
Ha új névjegyet hozok létre, ki kell választanom hogy a fiókomba, vagy a telefonba mentse.
Gondolom hogy törölhető a gyári, hisz mikor felteszed, megkérdezi mindig (míg alapértelmezetté nem teszed), hogy melyiket használod, ezt vagy a gyárit.(ugyanúgy, mint pl. egy launchernél is, vagy képnézőnél, vagy bármi másnál)Ezen rész tesztelése szintén rád vár.
Ha felteszed, valszeg pár perc alatt kiderül minden számodra fontos kérdés. Eleve lehet hogy nem is fog tetszeni a felület, vagy a sebesség, vagy bármi más. Szerintem mindenképp próbáld ki, aztán számolj be nekünk.
szerk: Én csak a gmail-es fiókba mentek, szinkronizálok, és nem is távolítottam el a gyárit (elfér), ezért nem tudok ezekről érdemben nyilatkozni. Sorry.
Aktív témák
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest