- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #35156 üzenetére
Én eddig 17 embör után kaptam (+ még 7 nemigen akarja telepíteni az alkalmazást a PC-jére, de így ők se kapják meg a plusz öccázat).
És nem rumos kóla, hanem kólás rum. -
TRob1
veterán
válasz
r0besz #34815 üzenetére
"Azonban amikor a kártevő ilyen jellegű műveleteket hajt végre, akkor az Android minden esetben figyelmeztető üzenetet jelenít meg, és a vírus csak akkor képes a feladatának elvégzésére, ha a felhasználó figyelmen kívül hagyja a figyelmeztetést."
Hát ne hagyd figyelmen kívül. Ilyen egyszerű.
(#34817) xSide:
Így van. És mi sem bizonyítja ezt jobban mint a különböző "összehasonlító táblázatok", ahol egyszer ez győz, egyszer az (de majd mindegyikről lehet olyat találni hogy az a legjobb, attól függ épp ki készítette/készíttette)
-
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
Szinkronizál az, csak nem "onthefly"
Minimum a 15 perc (te állítod be), vagy nyomsz egy re-sync-et. De akkor ez tényleg át is teszi a dolgokat, míg dropbox meg úgymond mutatja hogy mi van, és letöltheted a telefonra amit akarsz. Durva lenne ha automatán átdobná a 14gigányi dropboxom (illetve most perpill 9,5gb anyag van rajta) a 4gigás sd-mre. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #34714 üzenetére
Persze hogy nem, hisz köztudott hogy ami állandóan fut a memóriában az gyorsítja a rendszert, többlettárhelyet nyújt, és egy minimális plusz akkutöltöttséget is generál... mindezt jó ha pénzért, mert az ingyenesek ugye mindezekből csak fele annyit nyújtanak.
(#34720) maathe :
Közben unistalláltad az appot? Vagy a telepítésig el se jutottál?
(De nyugi, ezeket az összegeket vissza szokták utalni. Mondjuk én az 1Ft-omra nem emlékszem hogy visszakaptam volna, de lehet csak nem tűnt fel.)
-
TRob1
veterán
Ebben a pillanatban jött SugarSync mél, hogy jóváírtak 5,5 Gb-ot pluszba
(A többi akkor majd holnap
)
-
TRob1
veterán
válasz
petipetya #34574 üzenetére
Jah, látom. Én ha ezeket láttam, vhogy mindig arra gondoltam hogy az app készítőinek köszönhető a "rögtönzött" magyarítás.
De akkor mi alapján szelektál a Play? Hogy dönti el hogy mit fordít és mit nem?(#34575) lordfreyr :
A "Menj Launcher" az pont ott van a képen rendes néven. -
TRob1
veterán
válasz
Rickazoid #34572 üzenetére
És mitől lett ilyen? Mert nekem a legtöbb esetben angol, nagyritkán látok 1-1 appnál gagyi fordítást. (A telefon nyelve meg magyar) Már ha az appok leírásaira célzol... a keresőben meg az eredeti nevek mennek.
Asszem lehet hogy nem jól értelmezem a problémád.(Vagy magára a Market appra gondolsz hogy magyar?)
-
TRob1
veterán
válasz
BRIKLY #34568 üzenetére
Szerintem a legjobb ez:
Sports Tracker (Meg az Endomondo se rossz)
-
TRob1
veterán
Hello!
Mivel nem én írtam az appot, fogalmam sincs,csak tippelek:
1. Szerintem hiba/bug (nem is vettem észre, csak 1 fájlokat töltöttem vele vagy mappát synceltem, de mindenesetre "érdekes")
2. Valszeg erre nem is gondoltak, hogy ugyan már jó lenne látni is a képet,n em csak 1 ikont (de sztem ha írsz/vagy vki ír a készítőknek, előbb-utóbb megvalósítják)sry hogy nem tudtam érdemben hozzászólni.
-
TRob1
veterán
válasz
mipityu #34522 üzenetére
Persze, tudom. Ez egyértelmű. Viszont a méleknek is általában van vmi korlátja... De mindenképp egyszerűbb csak bedobni vmelyik tárhelybe (nekem legalábbis), az illetőnek meg szelektálni "kicsiben" egy galériában, és ami kell, leszedi full méretben.
Sőt, pl. itt is szokott ilyen lenni PM-ben hogy küldd már el mélben. Erre Én: dehogy küldöm, itt a link.
Vagy ha megnézed pl. az aláírásom végét (Primo Ikonok): Egyszerűbb így egy linkkel "odaadni" annak akinek kell, nem mindig mélben küldözgetni a cuccot... stb.
-
TRob1
veterán
válasz
F-ECT$ #34519 üzenetére
Köszi. Már csak 1 a bibi, letöröltem az összes fotót 1 kivételével (és az pont nem az amit küldeni kellene
)
Vki ossza meg velem a SugarSync-es linkjét az Amazing Waterfalls képnek, pls.
(Vagy megpróbálom átnevezve a másikat
)
Hogy mit érdemes tartani? Sztem ahány ember, annyi féle... én olyan dolgokat szinkronizálok amik elég fontosak, hogy: 1) Vagy elérhessem bárhol 2) Vagy nem szeretném ha pl. egy telefon hiba/kártya hiba miatt eltűnjenek (mint a TBP mentéseim, jegyzetek, fotók... stb.) 3) Van más, nagyobb tárhelyem, ami nem szinkron téma inkább csak hely, oda megint csak a fontos dolgokat (pl. PC-ről a sok családi fotó+videk), illetve olyan dolgokat amiket meg akarok épp osztani vkivel (mint mondjuk pár napja apóssal 1 dvd-t) Már képeket sem küldök mélben soha senkinek, csak 1 linket (így mindenki jobban jár) Vagy 1-2 app vkinek ha kell: csak be/fel vmelyik tárhelyre, szintén kapja a linket...
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #34512 üzenetére
Nekem is van olyan, azt is vittem át
(#34500) hunfatal:
Egyelőre nem tudtam összehozni semmi viszonylag pontosat se magasságban, se távolságban (pedig ez a 2 érdekelt volna) Eladom neked fél áron.(#34514) F-ECT$:
Remélem holnap már 11,5 felett leszek.(mobilon hogy, mit? Az elején bejött egyszer vmi, de elnyomtam)
-
TRob1
veterán
válasz
St3ven #34509 üzenetére
Mr. S.W., részemről a szerencse.
(De szvsz ideje kukázni azt a mélcímet, mondjuk egy gmail-re cserélve.
Pont a hetekben csináltattam meg kötelezően az összes családtagommal ugyanarról a fajtáról, miután sokadszorra játszották el hogy egyáltalán nem kaptam/kaptunk meg méleket, vagy csak vicces 6-8 óra késéssel.
)
-
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #34495 üzenetére
Nem, az install össze lépését írja, amit számol is az elején a jobb felső sarokban zöld karikában (4 lépés). Amit te mondasz - vagyis a Getting Started-et -, az már csak neked (illetve a reggelőnek) pluszba bónusz, független másoktól (ez dropboxnál is így volt, csak ott rögtön megadták, nem 1 nap múlva)
De holnap tényleg kiderül, ugyanis asszonynak is reggeltem, és neki eleve nincs is droidja (még). -
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #34493 üzenetére
Nem úgy olvastam. Elvileg csak be kell lépnie, és installálni az appot. Persze lehet hogy csak rosszul értelmeztem.
Azért köszi. De majd holnap kiderül:
"My friend received their referral bonus, but I haven't My friend received their bonus - where's mine?
Bonuses are credited in the referrer's account on a nightly basis after we've verified the activity in your friend's new account. If your friend is eligible to participate in the program, you will see the bonus in your status page within 24 hours.
Note: In order for you to receive your bonus, your friend must register for SugarSync and install the SugarSync client. If your friend has not completed all steps of the installation, you will not receive the referral bonus."(#34492) hunfatal :
Ha nem, én akkor is elhiszem neki (hisz jóhiszemű vagyok)
Egyelőre még használni sem tudom.
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #34485 üzenetére
szerk: Bemész weben az accountodba (ha beléptél, jobb felső sarok
) És ott van az utolsó előtti sor, hogy Upload by Email....... na ott a mélcím, amire kell küldened csatolt fájlként. (Ha kattolsz az Edit-re, akkor el is tudod küldeni magadnak ezt a címet, és meglesz a mailedben)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34483 üzenetére
Nem szoktam.
Amit telefonon akarok hallani, azt felteszem telefonra.
(Még csak próbálni sem próbáltam soha) Nekem kellene vagy 1 Terra tárhely, hogy mindenem fel legyen töltve, még véletlen se bukjak semmit hdd hiba vagy véletlen törlés miatt.
-
TRob1
veterán
Ezt a
Smart Tools-ot próbálta már vki? (55Ft-ért
) Milyen? És tényleg kell neki folyamat a net?
(#34478) atillaahun:
Szerkesztettem még kicsit az előző hsz-t, ha arra gondoltál... -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34473 üzenetére
Ezekszerint.
Még csak ismerkedek vele. Akkor reggeltem mikor itt linkeltem, aztán utána meg nem is volt időm vele foglalkozni. Időzítés nemtom mire gondolsz, de nekem ne időzítsen, nekem a szinkron az, ha van vmi változás, akkor már intézi is.15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
DB-n nekem is van már 14giga, valszeg marad az is használatban, de ez egyelőre szimpibb.(#34475) atillaahun:
Olvastam ma vkinél hogy már 50Gb felett jár.(#34476) Dzsuri89:
Ezt nem értem. Egy "gagyi", occó kici kínai Pengén a kedvenc Launcherem, egy Nexus S-en meg xar?Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk
(Nem a Nexus-ról, hanem úgy általában mindegyik drága telefonnál is felmerülnek ilyen-olyan panaszok)
-
-
TRob1
veterán
válasz
decoati #34456 üzenetére
Uhh, pont akartam mondani hogy egy gmail még befért volna oda a listába... de mondom megnézem, és persze lehet görgetni, és ott a dropbpx meg a gmail is.
(#34458) petipetya:
Csak vicc volt.Én ma "fedeztem" fel.
Azért mégegyszer a link, ha vki kedvet kapna
: SugarSync
(Mondjuk vhogy eddig senki után nem kaptam semmit... mingy bereggeltetem asszonyt, hogy lássam hol a hiba
)
-
TRob1
veterán
válasz
decoati #34451 üzenetére
Most próbáltam, Share-eltem GoSMSPro-ba, rögtön bele is tette egy üzenetbe a linket. Aztán a NoteEverythinget választottam, rögtön beletette egy új üzenetbe... és a legfölsőt választva is simán be tudtam illeszteni a linket ahová akartam (pl. a jegyzetbe)
(#34452) petipetya:
Persze nem rajtam keresztül, hogy véletlen se kapjunk mindketten +500megát, mi?(3 vki reggelt a linkemen, de eddig egyik illető se fejezte be teljesen, nem is kaptunk semmit pluszba.
)
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34449 üzenetére
Mit linkelgetsz? Még meg sem kaptam utánad az 500megát
(#34448) Cartman023:
Mondjuk még utol kell érnem a 14gigás dropboxom, de egyelőre tetszik (de legfőképp a PC-n, hogy bármilyen mappát bárhonnan megoszthatok kb 2 klikkre) -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34429 üzenetére
A saját app-ja nem elég hozzá?
Szinkronizál, és asszem ez a pár lehetőség is elég a linkelésre könnyűszerrel:Ráadásul a Sugarral teljesen egyszerű akár PC-n akár Androidon megosztani bármelyik mappát/fájlt (PC-n is jön a jobbklikkre a tuti menü egy mappán vagy fájlon):
Akárhogy is nézem, nekem komolyabbnak tűnik így elsőre a dropboxnál. (De majd kísérletezgetek)
-
TRob1
veterán
SugarSync-et ismeritek? Elég jó, olyan mint a dropbox, csak alapból 5gigával kezd. Most nézegetem/próbálgatom, egyelőre jobbnak tűnik mint db, csak még ismerkedni kell vele... itt is van mindenre kliens app...
-
TRob1
veterán
válasz
#40993792 #34403 üzenetére
Én is emlékszem, kaka is volt... és már nem is hallani ilyen "hülyékről" (
) akik ilyesmivel foglalkoznak.
(#34405) kymco :
Ezt nem értem, ugyanis én is használtam az előtt is, hogy megvettem volna a 23Ft-os akcióban... () de akkor sikerült simán megvennem (csak uninstalláltam az alkalmazások menüből, illetve én ugyanitt mindig nyomok egy adatok törlését is előtte - ha aktív) És ugyanez volt a helyzet az Endomondoval meg a Soundhounddal is...
-
TRob1
veterán
(Egyébként 3.0 nem is lesz hozzá soha, mivel az tabletekre való rendszer.
)
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34362 üzenetére
Most miért? Csak érdeklődtem.
(Kíváncsi voltam, melyiket kellene feltenni akksimerítőnek/memóriafoglalónak/telefonlassítónak, ha ilyen irányú céljaim lesznek egyszerMeg arra, hogy mi alapján kell eldönteni hogy melyik jobb víruskergető, ha nem is voltak vírusok.)
(#34365) Edi77:
Helyet jah, memót nemigen. Mert csak van a háttérben, ha esemény történik, akkor "aktiválódik". Kb. Olyan mint pl. a gmail (az se megy folyamat, mégis jelzi ha jön üzenet) --> Push.
Viszont vírusom még nem volt a telefonon (és a szomszéd öccsének a barátnőjének az annyának a munkatársa se tud senkiről akinek volt), de a telefonom már hagytam el - vagy ellopták, nem emlékszem. -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34313 üzenetére
Innen feltelepítettem ma délután, oszt csü.
Win topik --> Windows --> gyártója: MS --> ingyenes virkergetője: MSE
(De mint mondtam, nem ajánlok semmit, csak írtam, hogy én azt használom semmi gond nélkül, ingyen, legálisan) De egy a lényeg, Nod-nál már régóta kb. csak jobbak vannak (és ez sajnos tény) Na de elég ennyi off-ból.
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34311 üzenetére
Nekem se frissült automatán, én lefrissítettem.
TBP-t megvennéd héccázé ha lenne?
Miért lennék nodos telefonon? Semmin nem vagyok az. Amelyik topikban kérdezted, annak a terméknek a gyártójának használom a kergetőjét.
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34308 üzenetére
Semmi xtra, köszöni, jól van.
(Annyi, hogy megfelezte az olcsó árát a Quell Reflect nevű appnak)
A mindenhol ottvagyokra: nem.
Illetve nem is ajánlanék semmit, mert csak vita lenne, de a n.d nem a legjobbak között van sajna, bármennyire is úgy tűnik 1-2 "táblázatból" (én spec annak a rendszernek a gyártójától használom az ingyenesét, teljes megelégedéssel)
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34269 üzenetére
Jah, épp most is együtt sörözünk.
-
TRob1
veterán
válasz
v_angelus #34161 üzenetére
Viszlát, Android Market! Helló, Google Play!
Tényleg, ezentúl mit írunk majd? Play-en megtalálod? Play-en fennvan?... stb.
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
flash- #34129 üzenetére
Ültem már vonaton éjszaka, csak arrafelé mindig ki voltak írva az állomásokra a nevek, és még ki is voltak világítva.
De erre pl. tökéletes a Google Maps, vagy bármelyik Navi app, vagy vannak iránytű appok is amik kiírják hol vagy épp... stb. Van sztem erre is ezerféle megoldás.
Vagy pl: TElvira app, GPS pozíció alapján (vagy ha az nincs épp, akkor hálózati hely alapján) legközelebbi állomás keresés... de térkép is van benne ha jól tudom.
-
TRob1
veterán
válasz
fatal` #34127 üzenetére
Na ilyen felesleges progikat eleve nem használok, hisz alapból is át lehet mozgatni sd-re az appokat (De elsődlegesen a telefon memójába tartok mindent, az mégis csak gyorsabb. Csak ha kezd fogyni a hely, akkor átmegy 1-1 az sd-re, de olyankor el is kezdek mindig gondolkodni, hogy kell-e nekem minden ami fel van installálva.
)
Egyébként meg, jah, az a jó a Droidban, hogy mindenre van ezer más alternatíva
És aki ezek közül nem találja meg a magának megfelelőt, ott már lehet hogy nem az appokkal van a hiba(Ezt általánosságban írtam, nem konkrétan vkire, mielőtt még jönne a sértődés
)
-
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34124 üzenetére
Hát azok lehet, de Én nem.
Nem vagyok fanatikus Go-s, ha vki csinál jobbat az ő appjaiknál, akkor azt használom.
(Lásd. pl naptár widget: Simple Calendar Widget).
De pl. az időjárás appjukat se használom, mert az meg ugyanolyan bullshit, mint az összes többi.
(#34126) kymco :
Jah.
Én inkább megetetem a gyerkőcöket a DW árából. (És talán még nekem is jut belőle) -
TRob1
veterán
Úristen! Képes lennél annyi pénzt kifizetni azért? (Mondjuk én még ingyen sem használom, mert nem tetszik. Maradok a jó öreg GoContacts-nál. Illetve még az exDialer a bejövős, de előbbi jobban, ezért az exDialer kb 2 hetes használata után visszament)
(#34119) xSide :
Pontosan. (Nálam a PC-n is müxik AdBlock, már nagyon untam ott is a sok reklámot mindenfelé) -
TRob1
veterán
Akkor oké. Mert AdFreevel így néz ki:
Akkor nyugodtan maradhatok a kisebb, már bevált AdFree-nél.
Ahogy pl. a QR kódok olvasására is tökéletes a még telepítve is csak alig 1 megát foglaló Barcode Scanner, ellentétben a telepítés nélkül is 3,7!!! mega méretű QR Droid-dal.
-
TRob1
veterán
Na ezt se értem... amit linkeltem az nem böngésző, hanem egy hírportál. Híreket lehet olvasgatni vele.
(#34108) xSide:
Na jól van, asszem hagyjuk inkább ezt az origo témát... te írtad hogy origo, én meg arra kérdeztem hogy az a linkelt origo-e (mert van origo időjárás is pl.) De ami a lényeg, nincs 1 szál reklám se benne annak ellenére, hogy nincs Adaway-em. -
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #34098 üzenetére
Számomra biztos hogy nem, mivel több mint a duplája méretben (persze mind2 kis méretű, de akkor is
), és AdFree is mindent "megfog" amit kell.
De tégy egy próbát, semeddig sem tart.
Ne higyj mindig mindent el mindenkinek, próbáld ki a dolgokat
Jelen esetben full egyszerű a dolog: Ha jól szűr neked az AdFree, akkor felesleges egy nagyobb programot feltenned. Ha vmit nem jól szűr, akkor meg mindenképp ki kell próbálnod a másikat, hogy az megszűri-e azt, amit AdFree nem.
-
TRob1
veterán
Nem mondtam hogy nincs mentési lehetőség.
Lehet hogy van, csak én nem tudok róla.
szerk: Tessék, ez leírás alapján azt is menti: SMS Backup +
(#34090) flash-:
Az se rossz ha magadtól nem tudod hogy épp melyik városban jársz. -
TRob1
veterán
Mivel, mint írták is, nem a rendszer szab korlátokat, hanem az appokat nem úgy írták meg, ezért a tippem az, hogy tableten is ez a helyzet, mivel többnyire ugyanazokat az appokat használják azokon is, mint a telefonokon. Szvsz ha pl. a telefonon egy böngészőnél kivitelezhető a több füles megoldás, ugyanígy megoldható lenne egy office appnál is (ha gondolnának erre, vagy egyáltalán meg akarnák csinálni)
-
TRob1
veterán
Névjegyek: nyomsz 1 menü gombot, és exportálás sd kártyára.
SMS-ezéshez én mondjuk a GoSMSPro appot használom ami tud menteni és visszaállítani is, de van rengeteg külön erre a célra való app, pl.: SMS Backup & Restore (Azt nemtom hogy kell-e root hozzájuk, de sztem nem)
MMS: passz, olyat nem használok -
TRob1
veterán
válasz
kavics325i #34071 üzenetére
Mi az hogy a mélcím egy mappájába?
Ezt nem értem.
Ez az app egy naptárba író/szinkronizáló progi... naptárat tudsz neki választani. Én pl. létrehoztam egy Híváslista nevű naptárat a Gugli naptáramba, és oda szinkronizálja. -
TRob1
veterán
válasz
.:LoMAX:. #33846 üzenetére
Imádok játszani.
(#33845) Zsolt_72 :
Azért linkeltem én, hogy ne is kelljen véletlenül se találgatnia senkinek.(#33848) porse :
Nem lehet mindenki olyan szép mint te.De hogy is jön ide a kinézet?
Ráadásul az utolsó hsz igaz, az azt megelőző meg valótlant állít.(#33852) .:LoMAX:. :
Így van. Én is ezt vallom. -
TRob1
veterán
Uhh, vazze, más is fellelhető ám ott.
-
TRob1
veterán
válasz
punky10 #33811 üzenetére
Köszi.
Régebben már próbáltam a PowerAmp-ot, de nekem összességében nem tetszik. Jobban bejött az utána használt WinAmp. Annál meg az utána megjelenő MortPlayer tetszik jobban. A Mort-nál meg a ... Na az N7 "még" nem, de esélyes lehet a "címre".
A végső győzelem nálam Mort vagy N7-é lesz majd.
-
TRob1
veterán
válasz
maggi1886076 #33655 üzenetére
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
maggi1886076 #33649 üzenetére
Ha szerinted az, akkor eszed semmi...
Ha vmiről fogalmad sincs, akkor az rögtön farokhosszabítás? (Valszeg még nem is buktál fontos adatokat, vagy inkább nincs is semmi fontos a számodra). De képzeld, pl. képeket se küldök már mélben senkinek, hanem csak 1 linket, ami egyszerűbb nekem is, és a fogadó félnek is.
szerk: Az oldalt meg természetesen behozza (most direkt kipróbáltam), de mint látod, az előtted lévőknek is behozta. (Aki egy weboldalt se tud behozni, de még meg is írja a közösbe, ráadásul szerkesztés használata nélkül, attól mit várjon egyebet az ember, nem igaz?
)
-
TRob1
veterán
válasz
domerator #33644 üzenetére
Szívesen, de ne nekem köszönd hanem dbius-nak, én csak felhívtam a figyelmet az utolsó lehetőségre.
(#33646) F-ECT$:
Ki tudja mit hoz a jövő.Ez egyébként nem olyan hú de sok. Feldobok 4 Bluray filmet és tele van (persze ezt nem dobok fel, csak érzékeltetésképp hogy nem is olyan sok az az annyi).
Vagy a gyerkőcökről az összes vidijót... családi fotókat, fontos programokat... stb. Határtalan lehetőségek.
-
TRob1
veterán
13,5GB-nál állok, ingyen.
És összesen 15,5-re tornázható ingyen ha valaki linkjén keresztül reggeltél, amúgy meg 15,25-re.
Egyébként a DB a legjobb szerintem, de pl. a Box-ra kapásból 50GB-ot kapsz ingyen. Illetve a Min.us-om is feltornáztam 50GB-ra, úgyhogy van tárhely dögivel
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33630 üzenetére
Csak neked (
): A Cerberus Anti Theft app is magyar nyelvű, és a honlap is ahol "csinálhatsz" ezt-azt a telefonoddal. (Reggeltél már?) Elég jónak tűnik (főleg így "ingyé").
(#33632) dokee78:
Akkor bukod az ingyenességet.Nem a Mass Effectből, hanem az ógörög mitológiából, ahol Cerberusnak hícják az alvilág kapuját örző háromfejü kutyát.
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest