- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
AnySoftKeyboardban van-e lehetőség a smileyk testreszabására/kicserélésére?
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
"...lehet hogy az miatt, hogy benn van a kontaktok között?"
Az nem baj, sőt kifejezetten jó, mivel én egy olyan számot hívtam ami nincs a kontaktok között (ekkor derült ki), aztán hívattam magam egy olyan kollégával akinek nem volt meg a számom (de neki is Defyje van így az nem mérvadó), tehát így már minden lehetőség ki lett próbálva. Ezek szerint Android tulajdonság..."Egye fene, kipróbáltam (de CSAK a TE kedvedért
)"
Köszönet! -
canniball
nagyúr
Ehh, pedig nekiadtam volna az összeset...
-
canniball
nagyúr
Hívok egy számot #31#-tel az elején, nem veszik fel, később újra hívom a híváslistából de ekkor már a #31# nélkül tárcsáz (pedig a régebbi (nem Andriodos) telefonjaim ezt is megjegyezték). Ez Android ficsúr (vagy csak a Defyn ilyen)?
-
canniball
nagyúr
válasz
canniball #10102 üzenetére
Erre valaki? Annyival kiegészíteném, hogy ezt sms írásnál (Handcent) tapasztaltam, webes levélírásnál (Opera Mini) eleve kisbetűzik, de K-9 Mail-lel pöpecül működik a nagybetűre váltás.
-
canniball
nagyúr
válasz
petipetya #10095 üzenetére
Nekem az előző színvilág jobban bejött...
Más. Az mitől lehet, hogy be van állítva hogy a kezdőbetű nagy; ha elkezdem az sms-írást, bebökök a szövegdobozba akkor nagybetűs a kiosztás, de ha elforgatom a telefont (anélkül hogy még bármit írtam volna) akkor átvált kisbetűsre? -
canniball
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10051 üzenetére
Hát még a honlapjától sem lettem okosabb...
(#10055)
És mégis ajánlgatod...? -
canniball
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #10049 üzenetére
Ez az sms-ket is külön tudja számolni szolgáltatók szerint?
-
canniball
nagyúr
válasz
mar1boroman #10045 üzenetére
English−Hungarian Dictionary
Már ha angol kell, mert pont azt nem írtad milyen nyelv. -
canniball
nagyúr
válasz
mclaren777 #10036 üzenetére
SwiFTP FTP Server - FTP szervert csinál a telefonodból.
ES File Explorer - wifin keresztül tudsz matatni a megosztott mappákban (is). -
canniball
nagyúr
Rengeteg alkalmazást találsz erre a célra, én a Missed Callt használom.
-
canniball
nagyúr
válasz
werszomjas #9697 üzenetére
-
-
canniball
nagyúr
válasz
Szólista #9284 üzenetére
Tehát ha jól értem: elindítod a progit, látod benne az ismerőseid nevét, ráböksz az egyikre akinek írtál és akitől kaptál is, és ekkor nem ilyesmit látsz (természetesen csak a "buborékokat" nézd), hanem csak azt amit te írtál?
-
canniball
nagyúr
válasz
hodostamas #9230 üzenetére
Ezt rá lehet bírni valahogy arra, hogy csak azokat a mappákat mutassa amit én akarok? Drafts, Csillagozott levelek stb, nekem nem kell és csak nehezítik a többi elérését.
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Hosiminh #8939 üzenetére
Kikapcs: Phone Sleep (root kell neki), vagy az Extended Controls-szal is tudsz ilyen widgetet csinálni ha támogatott a telefonod.
Bekapcs: No Lock (ezzel a csúszka is eltűnik) vagy LockBot (marad a csúszka is).Balinov!
Nem tudom mi az az adobe air, de ha a Defyn nincs gyárilag akkor nekem sincs olyanom. -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Speeedfire #8806 üzenetére
Nálam sem fog(ott) meg mindent (még szerencse hogy alap mobilnet csomagom azért van). Tegyél fel egy forgalommérő progit (pl. 3g watchdog), akkor legalább észreveszed ha gond van.
Mod. Aki Opera Minit használ: lehet frissíteni!
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Luissimo #7831 üzenetére
"Most ha elakarod magyarázni a különbséget..."
Mivel a TV24-es post(ok)ra reagáltál azt hittem úgy véled az SPBTV is erre való. Ezek szerint tévedtem...az pedig emberi dolog - mondta a sün és..."...miértvan az, hogy az egyiknél megy a másiknál meg nemmegy?"
Azt én is szeretném tudni, tunniillik utóbbiak táborába tartozom... -
canniball
nagyúr
válasz
Luissimo #7828 üzenetére
A TV24 műsorújság app., az SPBTV pedig TV-néző progi. Utóbbi amúgy elég kiszámíthatatlan: van akinél működik, van akinél nem, van ahol működik, van ahol nem...
Más. Az Angry Birds PC Windows változat nálatok megy? Nálam lehal amikor kiválasztom a pályát, gondoltam kevés neki a gép kipróbálom párom laptopján, de ott meg el sem indul...
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7790 üzenetére
Ringtones mappám ugyan nincs, de van notifications, illetve egy-két egyszerűbb játék fent van azoknak is kell valahol legyen hangja, illetve ugye a rendszer hangok; de ha elindítom a Mixzinget és rábökök a music-ra, akkor csak az sdcard/media/music mappában lévő zenéket dobja. Anélkül hogy meg kellett volna neki mondani hogy itt keresse (de ha arra van igény a kívánt mappákat persze be lehet állítani neki).
-
canniball
nagyúr
válasz
ktomi94 #7780 üzenetére
MixZing ingyenes, nálam pl. itt el is dőlt.
RootRulez!
"Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit..."
Nem tudom a többinél hogy működik, de Mixzingben ha a zene "szekciót" választod, akkor csak a zenéket listázza (nem kell mappákkal tökölni). -
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
RootRulez #7690 üzenetére
Lottózó - A magyar ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, kenó, totó, góltotó és puttó játékok tippjeit lehet áttekinthetően megszerkeszteni és SMS-ben beküldeni a 1756-os normál díjas számra.
SMS-LOTTÓ fogadás részletes útmutató - Az SMS-LOTTÓ fogadásokat és egyéb utasításokat SMS üzenetként lehet elküldeni a 1756-os mobil telefonszámra. -
canniball
nagyúr
Sorry, azt nem tudtam, akkor jobb híján tesztelgess.
-
canniball
nagyúr
A Handcent SMS-nek el lehet-e magyarázni valahogy, hogy amennyiben van alapértelmezett tel.szám egy adott kontaktnál akkor én arra szeretnék sms-t küldeni és nem érdekel a többi szám?
-
canniball
nagyúr
válasz
Shrike7973 #7489 üzenetére
"...advanced task killer volt a gépen, csak az azert nem tetszett, mert folyamatosan futott a hatterben."
Az pont hogy önmagát is lelövi, hacsak nem piszkálod el...
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged