Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
Aktív témák
- 

canniball nagyúr AnySoftKeyboardban van-e lehetőség a smileyk testreszabására/kicserélésére? 
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr "...lehet hogy az miatt, hogy benn van a kontaktok között?" 
 Az nem baj, sőt kifejezetten jó, mivel én egy olyan számot hívtam ami nincs a kontaktok között (ekkor derült ki), aztán hívattam magam egy olyan kollégával akinek nem volt meg a számom (de neki is Defyje van így az nem mérvadó), tehát így már minden lehetőség ki lett próbálva. Ezek szerint Android tulajdonság..."Egye fene, kipróbáltam (de CSAK a TE kedvedért  )" )"
 Köszönet! 
- 

canniball nagyúr Ehh, pedig nekiadtam volna az összeset... 
- 

canniball nagyúr Hívok egy számot #31#-tel az elején, nem veszik fel, később újra hívom a híváslistából de ekkor már a #31# nélkül tárcsáz (pedig a régebbi (nem Andriodos) telefonjaim ezt is megjegyezték). Ez Android ficsúr (vagy csak a Defyn ilyen)? 
- 

canniball nagyúr válasz  canniball

üzenetére canniball

üzenetéreErre valaki? Annyival kiegészíteném, hogy ezt sms írásnál (Handcent) tapasztaltam, webes levélírásnál (Opera Mini) eleve kisbetűzik, de K-9 Mail-lel pöpecül működik a nagybetűre váltás.  
- 

canniball nagyúr válasz  petipetya

üzenetére petipetya

üzenetéreNekem az előző színvilág jobban bejött... 
 Más. Az mitől lehet, hogy be van állítva hogy a kezdőbetű nagy; ha elkezdem az sms-írást, bebökök a szövegdobozba akkor nagybetűs a kiosztás, de ha elforgatom a telefont (anélkül hogy még bármit írtam volna) akkor átvált kisbetűsre?
- 

canniball nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreHát még a honlapjától sem lettem okosabb... 
 (#10055)
 És mégis ajánlgatod...?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

canniball nagyúr válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreEz az sms-ket is külön tudja számolni szolgáltatók szerint? 
- 

canniball nagyúr válasz  mar1boroman

üzenetére mar1boroman

üzenetéreEnglish−Hungarian Dictionary 
 Már ha angol kell, mert pont azt nem írtad milyen nyelv. 
- 

canniball nagyúr válasz  mclaren777

üzenetére mclaren777

üzenetéreSwiFTP FTP Server - FTP szervert csinál a telefonodból. 
 ES File Explorer - wifin keresztül tudsz matatni a megosztott mappákban (is).
- 

canniball nagyúr Rengeteg alkalmazást találsz erre a célra, én a Missed Callt használom. 
- 

canniball nagyúr válasz  werszomjas

üzenetére werszomjas

üzenetére
- 

- 

canniball nagyúr válasz  Szólista

üzenetére Szólista

üzenetéreTehát ha jól értem: elindítod a progit, látod benne az ismerőseid nevét, ráböksz az egyikre akinek írtál és akitől kaptál is, és ekkor nem ilyesmit látsz (természetesen csak a "buborékokat" nézd), hanem csak azt amit te írtál? 
- 

canniball nagyúr válasz  hodostamas

üzenetére hodostamas

üzenetéreEzt rá lehet bírni valahogy arra, hogy csak azokat a mappákat mutassa amit én akarok? Drafts, Csillagozott levelek stb, nekem nem kell és csak nehezítik a többi elérését. 
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr válasz  Hosiminh

üzenetére Hosiminh

üzenetéreKikapcs: Phone Sleep (root kell neki), vagy az Extended Controls-szal is tudsz ilyen widgetet csinálni ha támogatott a telefonod. 
 Bekapcs: No Lock (ezzel a csúszka is eltűnik) vagy LockBot (marad a csúszka is).Balinov! 
 Nem tudom mi az az adobe air, de ha a Defyn nincs gyárilag akkor nekem sincs olyanom.
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr válasz  Speeedfire

üzenetére Speeedfire

üzenetéreNálam sem fog(ott) meg mindent (még szerencse hogy alap mobilnet csomagom azért van). Tegyél fel egy forgalommérő progit (pl. 3g watchdog), akkor legalább észreveszed ha gond van. Mod. Aki Opera Minit használ: lehet frissíteni! 
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetére"Most ha elakarod magyarázni a különbséget..." 
 Mivel a TV24-es post(ok)ra reagáltál azt hittem úgy véled az SPBTV is erre való. Ezek szerint tévedtem...az pedig emberi dolog - mondta a sün és..."...miértvan az, hogy az egyiknél megy a másiknál meg nemmegy?" 
 Azt én is szeretném tudni, tunniillik utóbbiak táborába tartozom... 
- 

canniball nagyúr válasz  #48231525

üzenetére #48231525

üzenetéreA TV24 műsorújság app., az SPBTV pedig TV-néző progi. Utóbbi amúgy elég kiszámíthatatlan: van akinél működik, van akinél nem, van ahol működik, van ahol nem... Más. Az Angry Birds PC Windows változat nálatok megy? Nálam lehal amikor kiválasztom a pályát, gondoltam kevés neki a gép kipróbálom párom laptopján, de ott meg el sem indul... 
- 

canniball nagyúr válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreRingtones mappám ugyan nincs, de van notifications, illetve egy-két egyszerűbb játék fent van azoknak is kell valahol legyen hangja, illetve ugye a rendszer hangok; de ha elindítom a Mixzinget és rábökök a music-ra, akkor csak az sdcard/media/music mappában lévő zenéket dobja. Anélkül hogy meg kellett volna neki mondani hogy itt keresse (de ha arra van igény a kívánt mappákat persze be lehet állítani neki). 
- 

canniball nagyúr válasz  ktomi94

üzenetére ktomi94

üzenetéreMixZing ingyenes, nálam pl. itt el is dőlt. RootRulez! 
 "Én azért kultiválom ezt, mert lehet akár csak egy mappát kiválasztani, eddig ez volt az egyetlen, ahol ezt lehet és nem teszi be a listába magának a telepített játékhangokat ésatöbbit..."
 Nem tudom a többinél hogy működik, de Mixzingben ha a zene "szekciót" választod, akkor csak a zenéket listázza (nem kell mappákkal tökölni).
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr 
- 

canniball nagyúr válasz  RootRulez

üzenetére RootRulez

üzenetéreLottózó - A magyar ötöslottó, hatoslottó, skandináv lottó, kenó, totó, góltotó és puttó játékok tippjeit lehet áttekinthetően megszerkeszteni és SMS-ben beküldeni a 1756-os normál díjas számra. 
 SMS-LOTTÓ fogadás részletes útmutató - Az SMS-LOTTÓ fogadásokat és egyéb utasításokat SMS üzenetként lehet elküldeni a 1756-os mobil telefonszámra.
- 

canniball nagyúr Sorry, azt nem tudtam, akkor jobb híján tesztelgess. 
- 

canniball nagyúr A Handcent SMS-nek el lehet-e magyarázni valahogy, hogy amennyiben van alapértelmezett tel.szám egy adott kontaktnál akkor én arra szeretnék sms-t küldeni és nem érdekel a többi szám? 
- 

canniball nagyúr válasz  Shrike7973

üzenetére Shrike7973

üzenetére"...advanced task killer volt a gépen, csak az azert nem tetszett, mert folyamatosan futott a hatterben." 
 Az pont hogy önmagát is lelövi, hacsak nem piszkálod el...
Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- 6 DARAB! DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA IS 7410 7430 7440 7320 5320 5410 5420
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)"
 )"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)