Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42503 üzenetére
Aham, mert a mobilszolgáltató amire csatlakozol a telefonoddal nem tudja hol vannak tornyok mi?
Amúgy meg a google is begyűjtögetheti a kocsijaival.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42501 üzenetére
A tornyok helyzetét meg lehet határozni, nem erről volt szó. A telefon helyzetét nem lehet GPS nélkül pontosan meghatározni. Még a GPS sem teljesen pontos (15 méter azt hiszem), de az már bőven elég.
-
fatal`
titán
válasz
customrobi #42424 üzenetére
A moboplayer videólejátszáshoz van elsősorban.
Hanghoz ingyenesből a mortplayer a legjobb, illetve megnézheted a jetaudiot vagy a winampot is. Fizetősből PlayerPRO / PowerAMP.
-
fatal`
titán
válasz
randras #42397 üzenetére
Aztán miért ne? Kb. 3 sor lenne a fejlesztőnek ezt megoldani. Mint, ahogy a lock screenen lévő hangerőgombokkal való számváltást is, e-mailt is írtam neki, mert megvenném a powerampot, ha ezt implementálja, de le se szarja. Így marad a PlayerPRO végülis ugyanannyit tud és ezt már kifizettem, semmi gondom nincs vele.
-
fatal`
titán
Pure news widget (scrollable), google readerből szinkronizálja az RSS-t. Olyan launcher kell hozzá ami támogatja a görgethető widgeteket (adw, launcher pro, go, apex, nova, gyári sony ericsson launcher, többit nem tudom). Tud offline szinkronizálni, tördelni a google mobile converterével és van beépített olvasója (külön activity), vagy böngészőt is tud nyitni, van benne megosztás funkció is.
Egyetlen hátránya, hogy fizetős, de szerintem megéri.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #42385 üzenetére
Nyílván a Google fog rajta fejleszteni.
Engem nem érint, igazából nekem egy olvasó is elég lenne, nem szerkesztek telefonon. Csak nem tudom melyik a legjobb office olvasó, ami ingyenes és nincs kedvem végigkísérletezni az összeset.
-
fatal`
titán
válasz
darvinya #42364 üzenetére
A Google kezében a QuickOffice
Gondolom később ingyenes lesz és akkor megoldódik ez a probléma.
-
fatal`
titán
válasz
dokee78 #42375 üzenetére
ROOTolt telón Droid VNC Server beta, Pc-re meg valamilyen kliens, pl. a fentebb említett RealVNC Enterprise Viewere.
(#42371) randras: Akkor a telód nem kompatibilis a szerverrel, gondolom ettől béta, nekem működött.
Próbáld meg ezt a VNC servert, hátha. Persze a másikat pucold le előtte.
-
fatal`
titán
válasz
canniball #42258 üzenetére
"És azt hogy (olyan módon ahogy szeretném)?"
Fogalmam sincs, próbáld meg a Wifi Managert. Nem tudom, hogy tud e ilyet, vagy, hogy működik e Android 2.x alatt.
"Nekem az is jó, hogy hívják ezt a funkciót?"
Address reservation. Nálam a LAN Settingsben van (Netgear router).
-
fatal`
titán
válasz
spiritex #42171 üzenetére
"Futó: 129MB foglalt és 147MB szabad (ez melyik memória és miért ilyen kevés? hogy lehetne növelni?)"
Ez a RAM, növelni nem tudod. A maradék a rendszer számára van fenntartva.
A letöltött és az összes nem tudom miért egyezik meg, elvileg a system partíciót külön kéne számolnia.
A maradék 8MB a cache lehet.
-
fatal`
titán
"Van egy olyan keszulekem, aminel a gyartok kinat jeloltek meg celregionak annak ellenere, hogy maga a keszulek itthon, hivatalosan forgalmazott... "
Nem véletlen boltigaros szürkeimport telefont vettél? Mert akkor ez simán előfordulhat.
A build.prop infokat tárol a telefonról. De a döntésbe nyílván beleszámít a manifest fájl is (pl opengl verzió játékok esetében) és a minimum api level is.
-
fatal`
titán
válasz
aminat #41887 üzenetére
Nem jó a manifest fájl, vagy régiókorlát van. Weben ha írja, hogy nem kompatibilis, akkor érdemes lenyitni, mert sokszor csak az ország a kínja. Ilyenkor kívülről telepítve biztosan működik.
Hogy miért kell korlátozni a régiót azt a mai napig nem értem. Egy csak orosz vagy kínai nyelven elérhető cuccnál még megértem, de, amikor angol? Bolond a fejlesztő? Miért jobb az, ha kevesebben használnak egy ingyenes, vagy kevesebben vesznek meg egy fizetős programot?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #41775 üzenetére
Neked az SD kártyáról fut a rendszer?
(#41774) dekrer: Fogalmam sincs, ennek nem sok értelmét látom.
-
-
fatal`
titán
válasz
lbalog01 #41693 üzenetére
Nem lehet cserélni. Illetve szerintem ha apk-val szarakodsz, akkor lehet, de ennek nem sok értelme van és nem is biztos, hogy rendesen működik az újracsomagolás után, a magyarítással is sokaknak gondja volt.
Igazából nem értem, hogy miért nem implementálják ezt a funkciót, nem hiszem, hogy sokáig tartana.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41416 üzenetére
Nyílván GEO módban és nyílván pontatlan. Nem tudom az időjárás miatt ki tartja állandóan bekapcsolva a GPS-t, nincs sok értelme és ráadásul brutálisan meríti az aksit.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41413 üzenetére
MSN is.
-
fatal`
titán
válasz
CoolBoy323 #41403 üzenetére
Mert az MSN a legpontosabb, az accu sokszor óriási hülyeségeket ír.
-
fatal`
titán
válasz
aakosch #41218 üzenetére
Sehogy, a fejlesztő állítja be.
Három állapot van: internalOnly, auto, externalOnly. Első esetben csak belső tárhelyre lehet telepíteni (nem lehet áthelyezni sem), a másodiknál a rendszer dönti el hova teszi (sajnos nem a szabad helyet veszi figyelembe, hanem az alap tárhelyet), a harmadiknál meg csak SDre települ (azt nem tudom mi történik, ha nincs sd kártya, ezt az állapotot szinte senki nem használja szerintem).
-
fatal`
titán
És ott a Pure Messenger Widget is.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #40964 üzenetére
Tud szinkronizálni, legalábbis PC-n. Telefonon a Dropbox sem szinkronizál, ha jól tudom (ne is töltögessen le nekem több gigát oda).
-
fatal`
titán
A Total Commander és pluginjei elérhetőek a marketen.
-
-
fatal`
titán
válasz
Dicker #40811 üzenetére
Nem tudom, nincs 3G kapcsolatom, így nem használok adatforgalom mérőt sem.
Total commandert most is felteheted a ghisler.comról
Az Opera Mini gyakorlatilag egy renderer, az Opera szerverei végzik az oldal letöltését és egy tömörített tartalmat küld a telefonra, így kisebb az adatforgalom. Az Opera Mobile egy teljes értékű böngésző.
(#40812) Dicker: Freemailnél nincs IMAP? Akkor kimenőre mobilon nem nagyon fogod tudni használni, mert a szolgáltatóét kéne használnod, ami viszont állandóan változik, lévén mobil.
-
fatal`
titán
válasz
Dicker #40807 üzenetére
"- Amim még nincs a gyárin kívül az a böngésző. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket használjam."
Ezt neked kell eldönteni, én Opera Mobilet használok, ha lenne 3G előfizetésem, ahhoz meg Opera Minit használnék.
"- Fájlkezelőnek az FX nem tudom mennyire megfelelőre erre a célra, de ha van jobb, akkor tudnátok mondani egyet?"
Total Commander (nincs fent a marketen, csak a készítő oldalán, de szerintem hamarosan felteszi, mert végleges lett)."- Legnagyobb szükségem egy viszonylag pontos adatforgalom figyelőre lenne, amivel akár korlátozni is tudom, hogy egy nap mennyit, hogyan használjon, és hogy milyen programok használhassák csak."
Méréshez 3G-Watchdog, korlátozni csak rootolt telefonon tudsz DroidWallal.
"- Esetleg egy levelező program, ami tudja kezelni a freemailt?"
K9Mail?"- Na meg nem tudom mennyire van szükség ezekre a vírusirtókra, vagy hasonlókra."
Felesleges. Ne telepíts fel össze-vissza mindenhonnan mindent és nézd meg, hogy mi mihez kér engedélyt, akkor nem lehet gond. -
fatal`
titán
Abban 1 giga van. Szerintem inkább az Opera Mini (én Mobilet használok) natív kódjában van valami bug és elszáll. Az ilyen exceptionökről nem dob hiba ablakot az android, csak bezárja simán. Szívtam már evvel én is.
Nem véletlen Opera Mini Nextről van szó? Mert abban aztán végképp előfordulhatnak ilyen hibák.
-
fatal`
titán
válasz
randras #40455 üzenetére
Nem biztos, hogy idegen forrásból akarja tákolni a telefont, azt sem írta, hogy rootolva van e. Az alapfelállás szerint nem lehet globálisan felüldefiniálni a gombok működését, csak akkor, ha fut a program és aktív. És mint, ahogy írod, nem is működik minden telefonon.
(#40456) myke01: Registry csak Windowson van.
-
fatal`
titán
válasz
Dark Archon #40451 üzenetére
Nem lehet gombokat globálisan felüldefiniálni.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest