- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
Something_ #25535 üzenetére
Nem lehet.
-
r4z
nagyúr
válasz
zsolt19900 #25522 üzenetére
Utóbbi elvileg újra le lesz korlátozva 5 keresés/hónapra.
-
r4z
nagyúr
válasz
kavics325i #25424 üzenetére
Nincs ilyen.
-
r4z
nagyúr
Nem tudja valaki, mi a neve az ICS gyári fontjának?
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Willhunting #25300 üzenetére
Állítsd be ezt az értéket és nyomj a fakeOnBoot-ra, akkor ezt fogja beállítani bootoláskor.
-
r4z
nagyúr
válasz
Willhunting #25297 üzenetére
Market Enablerben ezek közül a te szolgáltatódnak megfelelőt állítsd be:
21601 - Telenor
21630 - T-Mobile
21670 - Vodafone -
r4z
nagyúr
Időkép volt korábban, ha jól emlékszem, de ebben a hírgyűjtő appban benne van (nem próbáltam ki).
lalakov: Nem számít a verzió, ha a mentő verzió régebbi a visszaállítónál. Visszafelé biztosan kompatibilis. A rendszer appokat nem ajánlatos visszaállítani, így menteni se.
-
r4z
nagyúr
válasz
Mercutio_ #24472 üzenetére
Nem, hanem az adat, amit letölt a memóriakártyára első indításkor. Szeret megszakadni ennek a letöltése elvileg - bár nekem simán ment.
hodostamas:
Szimulátor: GT Racing Motor Academy
Fizikai: AB, Cut The Rope, Where's My Water, Apparatus (ez utóbbi nagyon ott van a szeren)
Ami inkább simán logikai, de nagyon szórakoztató, az a Rocket Bunnies, szerintem megér egy próbát -
r4z
nagyúr
válasz
kavics325i #24265 üzenetére
A warez tilos.
-
r4z
nagyúr
válasz
krisi047 #23963 üzenetére
A HD2-n kívül nincs olyan, "androidos HTC"-k táborába nem tartozó telefon amin bugmentes lenne a portolt Sense. Ez azért van, mert a Sense-hez egyedi kernel kell, ezáltal egyedi driverek is, amiket nagyon nehéz normálisan átírni. A másik, hogy bár a driverek átírhatók, de az optimalizálás a vegyesfelvágott-módjára készülő ROM-ban sosem lesz elég jó, ezért pl. fogyaszt, mint a Hummer, ezáltal pedig merül, mint a Titanic.
-
r4z
nagyúr
válasz
transmission #22919 üzenetére
Homescreen looping, vagy valami hasonló opciót keress.
-
r4z
nagyúr
válasz
cintula187 #22226 üzenetére
Ha az Android beépített szkennerét használja a lejátszó, akkor használd a ScanMedia nevű programot.
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Tudtok arra megoldást, hogy ha a PowerAMP lockscreenje aktív, ne a WidgetLockerbe unlockoljon, hanem egyből az alkalmazásba vagy oda ahol éppen lezártam a képernyőt?
-
r4z
nagyúr
Gyönyörű lett a PowerAMP a mai frissítéssel és rengeteg új funkció került bele
Tessék csak frissíteni a Widget Packkal együtt
-
r4z
nagyúr
válasz
Storms #21213 üzenetére
4. Rootolj és látogasd meg az UOT kitchent.
-
r4z
nagyúr
Látom, volt már
-
r4z
nagyúr
válasz
petipetya #20437 üzenetére
a Milestone nem kompatibilis az Earth-el.
Ez mekkora baromság. Köszönjük, Gugli
Mindenesetre itt az 1.2.1-es verzió: Mediafire link (nem warez, az Earth ingyenes program lenne a kompatibilis készülékeken)
-
r4z
nagyúr
Sorolom, mi kell hozzá:
WidgetLocker Lockscreen
A widgetek (sorokban)
SiMi Clock, Circle Battery Widget
Smooth Calendar
Beautiful Widgets
[WidgetLocker csúszka]
Widgetsoid 2.X, valamint két shortcut.Az ikonok valamilyen WP7 Style vagy más néven Metro UI ikonpakkból valók. Ha esetleg megvannak még a gépemen, felrakom neked valahová.
Találtam is neked WP7-es ikonszettet: [link] -
r4z
nagyúr
Azt hiszem, megtaláltam, már csak egy megfelelő kernelt kell túrnom hozzá. IncrediControl a neve.
Keresőnek: HTC, overclock, undervolt, alulfeszelés, magfeszültség, túlhajtás, oc, uv
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani annak a programnak a nevét, amivel tudom állítani a CPU magfeszültségét különböző frekvenciatartományokban? A megfelelő kernel nem akadály, azt beszerzem hozzá, ha speciális igénye van.
-
r4z
nagyúr
válasz
cintula187 #19926 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy az SD-re telepítetted őket, akkor nem fognak működni. A belső memóriában vannak tárolva az alkalmazások fontosabb részei.
-
r4z
nagyúr
válasz
cintula187 #19922 üzenetére
Szia!
Mit szeretnél lementeni?
-
r4z
nagyúr
válasz
::Trunks:: #19376 üzenetére
Az Google jelenleg nem tudja a költségeket a telefonos számládra terhelni, csak bankkártyára. Ez a szolgáltatók miatt van.
-
r4z
nagyúr
válasz
Keresztapper #19124 üzenetére
Persze.
A HD2 az egyetlen olyan WM-os telefon, amiben van elég erő. Ezt az erőt pedig a WM ki is tudja használni, mivel sokkal komplexebb rendszer az Androidnál. Sokkal jobb mókolási alap, sokkal inkább hasonlít az asztali rendszerekhez. Bármikor elcserélném a Dézimet egy HD2-re.
Hogy on is legyek:
TouchFlo 3D-hez (vagy WM Sense-hez) hasonló launchert ismer valaki? -
r4z
nagyúr
Azt ne mondd, hogy meglepődtél (jó, mondjuk dombilától is egy szép privátot kaptam anno...
)
na mostmár végképp öregnek érzem magam
Ne tedd! Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát.Tényleg jó telefon, de az android után engem zavarna, hogy egy stylushoz van "kötve a kezem".
Stylus nélkül is egész jól használható, még ha nem is egy CP panel. -
r4z
nagyúr
Meg ne sértődj kérlek!!!
Nem véletlenül volt ott a szmájli a végén
A korommal melléfogtál. Nagyon melléfogtál. Feleannyi idős se vagyok, mint Te
Jó cucc az a Dia, én pl. egy HD2-re nem is raknék Androidot, csak WinMo-t
Ez csak úgy eszembe jutott, ne keresd az összefüggést
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- World of Tanks - MMO
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Dell XPS 13 9380 Prémium ultrabook HUN BILL
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest