-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamasas0913
tag
válasz
ratobi #128760 üzenetére
De mégis milyen engedély probléma lehet? Hálózati? Mert másra nem tudok gondolni. Telekommal beszéljek?
P9-nél Mate 10 Lite-nál és Mate 10 Pro-nál is ugyan az a tünet. Minden engedélyezve van a telefonban. Nem tudom már mit csináljak. Mobiladat mindig aktív opció is engedélyezve van. Most már a facebook, messenger értesítések is ugyan úgy wifi kapcsolatnál jönnek csak vagy, ha belépve frissítek. Akkor is csak az appon belül jön az értesítő. A szalagcímes értesítések akkor sem.
Kezdem feladni. -
tamasas0913
tag
válasz
tamasas0913 #128740 üzenetére
Hmmm.
Valamiért a huawei email kezelőjén sem jön meg mobilnettel a levél csak, ha belépek és ráfrissítek és úgy sem minden.
Ahogy wifit érek akkor kapok meg mindent.
Nem tudom mi lehet. -
tamasas0913
tag
Köszönök minden tippet.
Igazatok volt. A gyári email kezelő app nagyon tuti. Eddig valamiért nem használtam. Fekete hátterű ez is mint a menüm. Jól jön nekem is.
Minden jót nektek.
Szép napot. -
tamasas0913
tag
Uhh.
Bocsánat a figyelmetlenségemért.
Az összefoglalóban meg van a kérdésemre a válasz.
Kicsit elhamarkodottan kérdeztem.Szerk.: Ha esetleg valakinek lenne jobb ötlete azokon kívül akkor szívesen olvasom. Köszi.
-
tamasas0913
tag
Üdv néktek.
Nem tudom, hogy jó helyen járok e, de lenne egy kérdésem.
Gmail app helyett milyen más appot tudnátok nekem alternatívaként mondani?
Lehetőleg magyar.
Sajnos nem kapom meg mobilnettel az értesítéseimet. A telefonom topikjában mondták, jogy próbáljak meg egy másik apoot, mert valószínűleg a gmail app sz@rakodik.
Válaszokat köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged