- iPhone topik
- Mobil flották
- Yettel topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple Watch
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
Hi. Van olyan android alkalmazas ami kiirja hogy az sd kartya milyen formatumba van formazva?
-
malphitee
senior tag
Hogy tudom megcsinalni hogy a G3 telefonomon gyari android kinezet legyen azaz material design?
-
malphitee
senior tag
Hi. Van egy jatek a mobilomon (Hearthstone), amit szeretnek nagyba jatszani,azaz tv kepernyojen. Samsung galaxy s3 telefonom van. Varom a programokat,melyik vetiti at a jatekot a tvmre. Koszonom
-
malphitee
senior tag
Hi. Van egy jatek a mobilomon (Hearthstone), amit szeretnek nagyba jatszani,azaz tv kepernyojen. Samsung galaxy s3 telefonom van. Varom a programokat,melyik vetiti at a jatekot a tvmre. Koszonom
-
malphitee
senior tag
-
malphitee
senior tag
Hi. A viber nek mindegy hogy a ket ember kozul egyiknek iphone masiknak android keszuleke van tudnak beszelni egymassal attol fuggetlenul?
-
malphitee
senior tag
Sziasztok. Remelem itt tudtok segiteni. Mar reg ota rr3 zok , unlockolva van osszes kocsi meg minden verseny. Nexus 5 telefonon porgetem, leszedtem most az rr3 graphics appot full high ra feltettem, de igazabol nem vettem eszre kulonbseget az alaphoz kepest. Most leszedtem az fps meter programot. El is inditottam, de jobb felso sarokban 0 vanfolyamatosan jatek kozben. Meg irt volna valamit hogy a fejlesztoi beallitasokba valamit csinaljak. Mit kellene ott be vagy kikapcsolni hogy mukodjon?
-
malphitee
senior tag
Melyik a play-en a legjobb alkalmazas ami hasonlit az ios7 re? Menu ikonkeszlet minden, mintha ios lenne a kezemben.linket kernek.
Illetve telefonon milyen real time multiplayer jatekok vannak? Csajommal akarok jatszani estenkent valami jatekkal de nem talaltam semmit playen.
-
malphitee
senior tag
Melyik a play-en a legjobb alkalmazas ami hasonlit az ios7 re? Menu ikonkeszlet minden, mintha ios lenne a kezemben.linket kernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest