-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
válasz
viewdetails #149030 üzenetére
Nem találok ilyeneket messengerben.
Facebook app meg nincs telepítve a telefonon. -
ot93
senior tag
válasz
svgyula #149024 üzenetére
Tehát csináljak szarabb minőségben képet, hátha el akarom küldeni majd messengerben? és nem mp hanem mb-ot írtam, 5mb a képméret, amúgy 12mp. Ezt oké, hogy rontja, de nem úgy, hogy már semmi értelme ne legyen küldeni. Pl. csinálok a monitorról egy képet, hogy pl. elküldőm valakinek segítségként, de a szöveg nem is olvasható a képen. (pedig a valóságban bőven éles). Aztán ha screenshot-ot küldök, ami hát nem nagy cucc, akkor is ront a minőségen...
Másik, hogy a messenger miért akarna kivágni belőle? ne akarjon kivágni, én a teljes képet akarom küldeni. -
ot93
senior tag
Nemtom jó helyen járok-e, de az a problémám, hogy a messenger állandóan lebutítja a képminőséget, olyannyira, hogy sokszor nem olvasható a másik félnél az a szöveg, ami nálam bőven olvasható szint. De ha pl. egy tájképet küldök, az is felesleges mert olyannyira leromlik a minőség. Ha más küld nekem képet, akkor azzal nincs probléma. Nem találtam erre utaló beállítást az alkalmazásban.
Amúgy Xiaomi mi 9 se, android 10, messenger mindig frissítve van, tehát nem az a probléma, hogy régi az app... Amúgy a képem 5mb körüliek, amiket a mobil készít, azt megértem, ha ezt tömöríti az app, de azért ennyire ne rontson a képminőségen. -
ot93
senior tag
válasz
Somatom #135972 üzenetére
Erre nem is gondolltam, jogos. És ha mondjuk nem a telefonon szólna a zene, hanem egy hangszóróra kiküldve, a telefon meg mellettem van? A hangszóró meg nem üvöltene azért, csak egy kellemes hangerőn szólna, ami azért mégiscsak akkora, hogy mondjuk jó ha kicsit halkítunk rajta, ha beszélni akarunk...
-
ot93
senior tag
válasz
Somatom #135970 üzenetére
Hát úgy gondoltam, hogy megy a zenelejátszó a telefonon mondjuk egy szobában, és ha tegyük fel ott egy másik ember és azzal elkezdek beszélni ezt érzékelje, és vegye le a hangerőt. Tehát nem telefonhívás, hanem élő szóba való beszélgetéshez kéne. Arra lenne jó, hogy pl. ha hangosan megy a zene, akkor vegye le a hangerőt, hogy rendesen lehessen beszélni és ne nekem kelljen levenni a hangerőt
-
ot93
senior tag
Üdv, Van-e olyan zenelejátszó, ami ha beszélek valakivel, akkor lehalkul, hogy jól értsük egymást, aztán amíg nem beszélünk addig vissza növeli a hangerőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest