- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu77
őstag
válasz
Viktor0610 #173786 üzenetére
Ezt már olvastam, de nálam sajnos ez a menüpont hiányzik. Ellenben küldtem egy buta telefonra üzenetet és kiírta hogy nem kézbesíthető és akarom-e hogy sms legyen, mondom naná!
Szóval a megoldás hogy nem okostelefonra kell küldeni és akkor felhozza ezt. Amúgy meg tök lükeség hogy ha két sim kártya van, akkor egyszerűen kiveszi ezt az RCS beállítós menüpontot. Shame on Samsung.
-
Balu77
őstag
Sziasztok,
adott egy Samsung s22 dual sim-es teló és az a problémám, hogy a google messages-ben, az elsődleges sim kártyára csak rcs-ben akar üzenetet küldeni, nem tudom beállítani, hogy csak sima sms legyen. Ha a 2. sim kártyát választom, akkor simán sms-t küldene. Nézegettem leírásokat, de valahogy nem sikerült megtalálnom. Ebben kérném a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest