- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benhill
senior tag
Androidos telon belül a beállítások/android verziót gyorsan tapogatva, bejön a képernyőre egy óra szerű valami. Az micsoda? Mire jó?
Lassan nyomva nem jön elő.
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
Olyan appot keresek, amivel vezérelhetem PC-ről, a telóm kameráját.
(Azért kellene, mert akarok valamit felvenni, hogy a kamera ugyanabban a pozicióban legyen, egy mm-t se mozduljon el) Csak ha kézzel nyomkodom, elmozdulhat. Több alkalommal akarok új felvételt csinálni.Találtam különböző távoli asztal vezérlésű programokat, de a kamera appokat egyik se engedi elindítani.
Köszi!
-
Benhill
senior tag
Köszi, az utóbbi jó!
Viszont szívok vele egy napja.
Lementem google drive fiókra, másik telón belépek, sikerül is helyreállítani, de csak úgy hogy az alkalmazást letölti újra. Ez csak arra jó hogy ne kelljen egyesével letöltögetni semmit.Konkrétan a clash of clans-ról van szó, ahol ugyan van a menüben olyan, hogy szinkronizálni lehet google fiókkal...Na most szinkronizálja is, de amikor másik telón játékon belül betöltöm a mentést, akkor egyes szintről kezdi
Már vagy 50 féleképpen próbáltam, hogy PC-n töltöm fel a backupot google drive fiókra, próbáltam kitörölni a szinkronizált alkalmazásokat drive-ból, stb. Mindig ugyanazt az egyes szintet hajlandó betölteni hiába csinálok backupot... -
Benhill
senior tag
Hali!
Olyat tudok csinálni, hogy az alkalmazásokat áthelyezem másik telefonra, úgy hogy működjön is?
SD kártyára áthelyezés megy, de ha átteszem telefonba ott ugye nem ajánlja fel hogy kívánja telepíteni?!Azért lenne fontos, mert van több alkalmazás is, ahol a régi telefonomon eljutottam olyan szintekre, amit ha újrakezdem új telefonon, hónapokig tartana
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filmvilág
- PH! aranyköpések
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Gaming notebook topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest