- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
kagzer #92600 üzenetére
Nem értek annyira ezekhez és eddig ilyen nem volt csak olyan ,hogy böngészőben nyitott meg ilyen hülyeségeket de ott bezártam a lapot azt kész . Eddig úgy néz ki segített ez az adaway de majd kiderül a nap folyamán . Ha nem újratelepítem a telót . Azt nem tudom hogy mennyire árt a telónak ,de rohadt idegesítő .
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
kagzer #92600 üzenetére
ha jól sejtem ennek van köze a beépitett javascript motorhoz
ami viszont tudomásom szerint a webview-en belül vanmert nekem ez úgy tünik mintha egy activity lenne,ami betölt egy url-t,elötte kiolvas pár dolgot a készülékről
Valahonnan elindul,valami utasitást ad arra hogy bedobja az "ablakot"...
-
T.Peterka
csendes tag
-
törölt tag
válasz
kagzer #91200 üzenetére
Mindegy melyiket teszed fel. Messenger sokszor háttérben is frissül nem csak akkor ha playen befrissíted. Hibái mindig is lesznek olvastam róla egy cikket miszerint direkt tesznek bele hibákat androidon hogy rákényszerítsenek böngészőre, mert vita alakult ki fb-google között és attól tartanak ki lesznek tiltva playről.
-
kidnou
őstag
válasz
kagzer #91200 üzenetére
Akkor mi a helyes válasz? Mondd neked valaki egy verzió számot ami épp a te készülékeden nem megy akkor majd azt anyázod le? Amúgy mi az hogy a legműködőképesebb? Nekem a legfrissebb verzió is rendesen megy,másén az akad. Telefon és rom függő a dolog. Pontosan ezért irtam hogy amelyik neked megy...
De ha ekkora okostojás vagy akkor meg ne érdeklődj hiszen mindent tudsz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Suzuki topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Chrome
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- További aktív témák...
- Onkyo Integra A-8450 Amlifier
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest