- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
noorbertt
üzenetére
csakhogyvanegyilyenoldalthogylássadhaérdekelvalami

(#55) noorbertt :
Áhh, értem! Mert Neked egyszerűbb volt, ezért szemetelünk kicsit. Logikus.
Nem is értem akkor minek találnak ki ilyen Kedvencek meg hasonló megoldásokat, ha van sokkal egyszerűbb módszer is.
És mikor írtam, akkor még nem tudhattam hogy tisztában vagy vele. Illetve most sem vagyok benne biztos.
Sőt, az tűnt logikusnak a hsz-ed alapján, hogy egyáltalán nem is tudsz a létezéséről.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Macbook Pro 16" M4 pro - 2024, 14/20 mag, 32/512GB, - Apple garancia (105)
- Eladó Lian Li Lancool II PC ház Mesh átalakító kittel!
- iPhone 15 Pro - 256 gb, titán kék, független, 90%-os akkumulátor
- Lenovo T490 i5- 8265u /16Gb DDR4 / 512Gb Nvme SSD /400 nit IPS full HD / kamera
- Xbox Series X 1TB konzol szép állapotban, dobozában, 2 játékkal és extrákkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

crok
mobilizmo