- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 4G
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Foose
üzenetére
A privát dns (adguard) másik "nagy előnye", hogy az alkalmazásban megjelenő reklámokat is szűri, nextdns- használva a fb, nagy és a messenger szalag reklámja is eltűnik.
Privát dns nélkül az outlook-on belül az első üzenet reklám, ami vsz nem tolakodó, cserébe az alkalmazás felülete, kezelhetősége több mint jó (bár a pc verzió is ilyen lenne).
-
svgyula
addikt
válasz
Foose
üzenetére
Én teszteltem a Thunderbird-et. Hááát nagyon sokat kéesik! Persze ha nincs sürgősségei igény akkor lehet használni! Ha jól emlékszem nem lehetett(tudtam) a figyelést 15 perc alá vinni. Vagyis ha jön egy esetleg "sürgős" üzenet amire válaszolni is kellene akkor számolni kell a 15 perces időeltolódással
Ráadásul mindez úgy, hogy akkor is jelez ha másik alkalmazásban már régen válaszoltam az emailre! Tehát azt sem fogyeli, hogy olvasott-e! Persze a másikaknál meg az van, hogy a kugli valahol tárolja az emaileket!!!! Mert egy példa: reggel mielőtt a telefon bekapcsol(fontos!) a PC-ről belépve elolvasom a leveleket és törlöm a fiókból! DE amikor bekapcsol a telefon a kapcsolódás után megjönnek a törölt üzenetek!
Ennél már csak a biztonsági értesítés szebb! A múlt héten kényszerből a PC-n rendszert telepítettem. Amikor beléptem( össze-vissza küldözgette 2 napig) értesítést küldött amire elsőre is azt válaszoltam a PC-n belépett böngészőn keresztül "én voltam".
DE! ugyanezt bárki megcsinálhatja hiszen ha belépni az aktuális a fiókba onnan minden nehézség nélkül eléri ezt a kérdést és válaszolhatja "igen én voltam"! Na hurrá! szuper fiók védelem! KB fél perc és módosítja a jelszót aztán pápá fiók! Ja! nem akarok 2db eszközt egy nyomorék email olvasához használni!!(a két lépcsős szarság!) egy lépcső mint másik rendszereknél ahol jön a biztonsági kód az első belépéskor és megjegyzi a eszközt! Ez biztosan megerőltető lenne a kuglinak!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Ráadásul mindez úgy, hogy akkor is jelez ha másik alkalmazásban már régen válaszoltam az emailre! Tehát azt sem fogyeli, hogy olvasott-e! Persze a másikaknál meg az van, hogy a kugli valahol tárolja az emaileket!!!! Mert egy példa: reggel mielőtt a telefon bekapcsol(fontos!) a PC-ről belépve elolvasom a leveleket és törlöm a fiókból! DE amikor bekapcsol a telefon a kapcsolódás után megjönnek a törölt üzenetek!
crok
mobilizmo