- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
gReader például. Azért is ezt mondom, mert ebben megoldható normálisan, hogy a cikkeket le is tudod mondjuk WiFi-n keresztül tölteni, így nem kell adatforgalom utána már hozzá. De persze lehet szinkronizálni megadott időközönként és úgy beállítani, hogy csak akkor töltse le a teljes cikket, ha épp WiFi-n lógsz.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Bár nem konkrétan telefonos alkalmazáshoz tartozik, de végülis van arra is Google Maps: A magyar StreetView gyöngyszemei FB oldal
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
flash- #19590 üzenetére
Az Android alapból kikapcsolja a mobilnetet, ha WiFi-re csatlakozol. Legalábbis nálam nem is jelenik meg se az E, se a H betű a térerő mellett.
A másik kérdésedre meg szerintem a Tasker megfelelne, bár nem tudom, miként lehet erre beállítani. Esetleg kérdezd meg ITT, hogy lehet-e vele ilyent.
-
Bozek
nagyúr
válasz
half333 #19521 üzenetére
Nagyon régen, még a ZTE Blade-nél hallottam ilyen sztorikat. De én konkrétan nem futottam bele ebbe. Viszont ezt inkább az Azonnali (mobilos) kérdések órája topic-ba írd le, mert sokkal inkább oda való, mint az alkalmazásokhoz.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Peti102010 #19497 üzenetére
A Tasker biztos tud ilyent, mert tesztelésként megnéztem. De a program fizetős.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #19432 üzenetére
Én csak azt cáfoltam, hogy ezt az állításod szerint a Solid nem tudja:
"Ennyi beállítást amit ad kinézetre és kezelésre a Solid nem tud.
pl: mint TC-ben lehet kétoldalú kezelés imitálás"Ennek semmi köze ahhoz, hogy fizetős-e vagy sem egy program. Nem ajánlgattam senkinek se tudtommal, hogy vegye meg inkább ezt és ne ES-t használjon.
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #19364 üzenetére
A kétoldalú kezelésen mit értesz? Van a Solid-ban is fekvő módban két panel egymás mellett. De még állóban is működik a fogd-és-vidd.
(#19394) twine: Esetleg a Menetrend Droid nem jó? Én már jó ideje ezt használom és semmi problémám nem volt vele. Buszt és vonatot is tud.
-
Bozek
nagyúr
Hát, nekem az SMB például igen szakadozott ES alatt, míg a Solid simán vitte. Persze pár száz kb-os fájlok átvitelére az is jó volt, de amikor a sorozataimat akartam áthúzni WiFi-n, az már gondot okozott neki.
A mappák tulajdonságai is jobban meg vannak oldva, jobban átlátható, melyik mennyi helyet foglal. És ez működik a felhő tárhelyek esetén is.(#19261) psg5: Én az OfficeSuite Pro-t használom, abban van normális nézet is, ami az oldal szélességére tördeli a szöveget. A táblázatokat meg jobbra-balra húzkodhatod.
-
Bozek
nagyúr
válasz
razorka777 #19041 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
Na meg a Google Play-en is. Azt én azért biztonságosabbnak tartom, mint a "rendőrséget".
Bár persze a Play-ről nem letölthető: "This item cannot be installed in your device's country."
Egyébként meg a leírást olvassátok: "At launch, the only devices to be supported will be the HTC One X, One X+, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note II, and (eventually) the One and Galaxy S4. Sorry, everyone else. You'll have to wait."
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
EmberXY #18619 üzenetére
Lépj ki a Google Play-ből, majd vissza. Elvileg ott lesz, hogy Megvásárolva, így nem kell újra fizetned érte.
(#18618) S e t h: Lassan már nem is írok szavakat, csak 2-3 betűt, a többit úgyis kitalálja a Swiftkey. Sőt, néha már azt is, hogy mi lesz a következő szó, amit beírok. Ez Neked lassú?
-
Bozek
nagyúr
válasz
#40993792 #18550 üzenetére
Hmm...
Nálam:
Cut The Rope: 662 wakeups, 662 alarms
Cut The Rope Experiments: 644 wakeups, 644 alarms
LightFlow: 979 wakeups, 979 alarmsHa ez alapján nézzük, akkor az én akksim töltöttségének is rohamosan kellene zuhannia, de csak ha be van kapcsolva a WiFi, akkor lesz meredekebb a vonal.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oldman2 #18530 üzenetére
Esetleg a GSam Battery Monitor?
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Nem tudom egyébként, hogy mikor próbáltad utoljára. Nálam most úgy van, hogy ha elmondok neki valamit SMS írás közben, akkor felhoz pár lehetőséget és Te kiválaszthatod, amit akartál mondani. A "vadul"-al voltak gondjai, de amúgy minden működött rendesen.
Persze az írásjeleket soha nem fogja Neked kitalálni, erre egy hangfelismerő se képes. Azokat Neked kell belerakni.Egyébként nem csak Ronaldo volt (az amúgy se a magyarhoz tartozik) ahogy írtam, hanem Preisinger Sándor, Torghelle Sándor, Vörösmarti Sándor és Vörösmarty Mihály is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Fandango #18465 üzenetére
Olyan nehéz hosszan nyomni a magánhangzót, hogy előjöjjenek az ékezetes karakterek? Amúgy se lehetne megoldani, hogy minden külön gombot kapjon, ahhoz túl sok betű van a magyar ABC-ben.
(#18468) twine: Hát nem tudom. Nekem mindent felismert a Google hangfelismerő is. Persze nem tagoltan kell neki beszélni, hanem normálisan, ahogy másokkal is társalogsz.
Mondok egy példát: múltkor a buszon (ami ugye zörög is rendesen) kíváncsi voltam a csapat edzőjének a születési idejére. Csak bemondtam a telefonnak és megtalálta egyből, pedig nem átlagos neve van: Preisinger Sándor.
Az előbb több tesztet is végrehajtottam vele megint és egyszer nem találta meg, amit kerestem, ez azonban nem magyar név volt (Lichtsteiner), úgyhogy lehet rosszul mondtam. De Lionel Messi-t, Cristiano Ronaldo-t, Francesco Totti-t, Alessandro Del Piero-t simán felismerte. Sőt, még Torghelle Sándort is.Szerk: Még egy teszt volt, Vörösmarty Mihály és Vörösmarti Sándor. Ahogy elmondtam neki, az elsőt Y-al, a másodikat I-vel ismerte fel. És ez nem jó?
-
Bozek
nagyúr
válasz
vgyuri #18422 üzenetére
De neki olyan kell, amivel folyamatosan tudja követni a telefon mozgását. Legalábbis a szövegből ezt vettem ki. Amit Te írtál, arra meg szinte az összes hasonló program képes.
(#18423) Grejoz: Azért azt ne felejtsd el, hogy az Android alapból csak a FAT32-es memóriakártyát támogatja. Egy ISO mérete általában nagyobb az említett fájlrendszer 4 GB-os korlátjánál.
Tesztelésként megnéztem a BS Player-t, az nem játszotta le. Az MX Player-el meg nem tudok a géphez csatlakozni LAN módban, így ez is kiesett. -
Bozek
nagyúr
válasz
iguana #18382 üzenetére
Én már kipróbáltam és a véleményem szerint ugyan kicsivel jobb a hangszíne, mint Mariskának, de lényegében sokkal többet nem tud. Az idegen nyelvű szavakat másképp mondja, az is igaz. Bár egyelőre csak Moon+ Reader Pro-val néztem, ott lényeges különbséget nem tapasztaltam a kettő között.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
A Windows is "kémkedik", nem kell aggódni. Legalább az Android kiírja az engedélyeket és ha nem kell, letörlöd. Tudom, rendszer alkalmazást csak root-al lehet, de akkor is megoldható. Na meg az új Android-ban (ICS-től felfelé) már lehet fagyasztani is őket, ahhoz még root se kell. Nálam a Google Maps van most lefagyasztva, mert elvileg szívja az akksit. Így meg nem.
(#18203) fpy_: Miért nem megy a MyPhoneExplorer? Le kell szedni Google Play-ből a hozzá tartozó alkalmazást és WiFi-vel csatlakozni a telefonhoz.
-
Bozek
nagyúr
A root teljesen más, annak ehhez nincs köze, ahogy előttem is írták.
Amúgy az FB-s részhez másolok egy hozzászólást az említett szöveg alól:
hunyadym 2013.04.02. 12:38:31
Ez az engedély ahhoz kell, hogy használhassa az alkalmazás a DownloadManagert anélkül, hogy értesítést küldene a felhasználónak erről (Referencia). Enélkül is le tud tölteni tetszőleges alkalmazás tetszőleges fájlt, ha van neki internet engedélye (ami ahhoz kell, hogy egyáltalán kilásson az internetre, tehát a facebooknak természetesen igen), illetve az sd-kártya hozzáféréshez engedélye (ami értelemszerűen minden komolyabb alkalmazásnak szükséges), tehát ez az engedély semmilyen extrát nem jelent (ezért is van a "további engedélyek" csoportban). -
Bozek
nagyúr
Pár hozzáfűznivaló:
1. A Facebook nem frissített a mai napon (és tegnap se), bár az tény, hogy ez az engedély benne van.
2. Sose találkoztam a 64 Ft-os üzenetküldéssel. Az előbb kipróbáltam és még olyannál se írta ki, akivel egyetlen közös ismerősünk sincs.
3. Érdemes elolvasni a kommenteket is alatta.Egyébként meg ez az említett cucc ennyit takar:
"Az alkalmazás letölthet fájlokat a letöltéskezelő segítségével anélkül, hogy értesítené róla a felhasználót."Szó sincs arról, hogy valamit telepít, csupán letölt. Erre meg szükség lehet néhány esetben. Ugyanezt az engedélyt megkapja a GMail is például.
Nem védeni akarom az FB-t, csak nem minden úgy van, ahogy leírta. És ha már a FriendCaster-t ajánlotta, akkor ahhoz is egy kis szösszenet:
"KÉPERNYŐZÁR KIKAPCSOLÁSA
Lehetővé teszi az alkalmazás számára a billentyűzár és bármely kapcsolódó jelszavas védelem kikapcsolását. Például a telefon feloldja a billentyűzárat bejövő hívás esetén, majd újra bekapcsolja azt a hívás végeztével.
RENDSZERBEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA
Lehetővé teszi az alkalmazás számára a rendszer beállítási adatainak módosítását. A rosszindulatú alkalmazások tönkretehetik a rendszer konfigurációját."Erre a kettőre mi szüksége van? Ezt viszont az FB nem kéri.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #18069 üzenetére
A Mantano nem jött be. EPUB-ra amúgy is Moon+ Reader Pro-t használok, ami szintén tud elvileg PDF-et megjeleníteni. De úgyse nagyon kedvelem a PDF-et, mert a leghülyébb formátum, amit valaha is kitaláltak.
Az address reservation-nél meg a PC van beállítva, nem szórakozok a fix belső IP-vel. Amúgy is jobb a router-en beállítani, mivel én használom a WoL-t is néha, ahhoz meg nem árt.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #18057 üzenetére
Ezt most nem értem. Először leírod, hogy nem konvertálsz, majd már azt emlegeted, hogy "mosolyogva konvertálgathatok".
Egyébként PC-n melyik 2 MB-os program tud normálisan megjeleníteni egy PDF-et úgy, hogy ha belenagyítasz, akkor is a képernyőhöz tördeli a szöveget?Esetleg még megpróbálhatod a Foxit Mobile PDF-et.
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #18043 üzenetére
Miért csak ritkán van rá szükséged? Alapból szerintem a 2-3 ezer Ft nem olyan nagy beruházás és később még jól jöhet. De Te tudod.
(#18046) darvinya: A Samsung ezt is kivette a telefonjából?
-
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #18036 üzenetére
Ja, még annyi, hogy miért így akarod megoldani?
Van USB-s WiFi adapter géphez és akkor nem kell a telefonnal szórakozni. Sőt, még nano is van belőle, ami nem is zavaró, valamint csupán 2-3 ezer Ft-ba kerül. -
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #18035 üzenetére
Az ezPDFReader-ben elég jó a Text Reflow, azonban ez semmit se ér, ha a PDF képekből áll és nem sima szövegből. Sokszor csinálnak ilyeneket, hogy csak bescannelik és berakják PDF-be a cuccot.
Amúgy a PDF az egyik legundorítóbb fájlformátum, sok esetben még a Calibre se tudja normálisan átkonvertálni. Egyszerűbb egy OCR szoftverrel Word-öt csinálni belőle és utána azt átalakítani Calibre-vel mondjuk EPUB-ra, amit már sokféle olvasó ismer.
(#18036) quailstorm: Én csak 4.1.2-őn tudtam kipróbálni, de itt működik. Kihúztam minden kábelt a gépből és csak a telefon WiFi kapcsolatát használva (természetesen USB-n) írom ezt most.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17999 üzenetére
Ezt max. a fejlesztő tudja, hogy hogyan működik. Írj neki egy e-mailt (a program Play-es oldalán erre mindig van lehetőség) és kérdezz rá, hogy meg tudja-e oldani a problémát. Általában egész korrektek a fejlesztők.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17997 üzenetére
Azt láttam. De valószínűleg csak nincs beállítva a Play-en a kompatibilitás. Bár nem tudom, hogy ez miként működik.
Viszont a Galaxy Note kompatibilis, az biztos. Igaz, arról fogalmam sincs, hogy hogyan került be 2012. november 1-én a Google Play fiókomba ez az eszköz, amikor még nem is fogtam a kezembe. -
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17994 üzenetére
Az olcsó tablet átka.
-
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17982 üzenetére
Próbáld meg EZT, bár nálam fekete képernyő fogadott, amikor elindítottam.
Vagy esetleg EZT, ez videókat tölt le, nekem működött, bár kicsit kockás volt az MP4, amit leszedett és megmaradtak a virtuális gombok. Bár ez utóbbiakat a Fullscreen alkalmazással el lehet tüntetni, ha úgy akarja az ember.
ITT meg van egy fizetős, ami 14 HD videót ígér, de én visszakértem a pénzem, mert kiírta a telefon, hogy nincs elég tárhelyem (olyan 380 MB van még szabad). -
Bozek
nagyúr
válasz
vadászcsiga #17979 üzenetére
És ha bekapcsolod az automatikus elforgatást, akkor nem lesz fekvő?
-
Bozek
nagyúr
válasz
tybsen #17837 üzenetére
Itt nem az átváltással van a gond. Sőt, a Google Play fontban írja ki nekem az 1,99-et, ami viszont 370 Ft körül van. És akkor még a VAT-ot nem is számoltam, ami a Play szerint 0,38 font. Ez így összesen 2,37-re jön ki, ami az euró árfolyammal számolva lehet csak 715 Ft. Szóval még az is lehet, hogy fizetéskor 877 Ft-ot fog levonni a kártyádról. Már jártam így 1-2 esetben.
Amúgy hogy ezt a VAT-ot mire rakják rá és mire nem, az már jó kérdés. Megfejteni eddig nem tudtam.
(#17853) sharkybacsi: Most jutottam el a Te hozzászólásodig, de legalább ketten leírtuk. Mondjuk érdekes, hogy amint fentebb is említettem, miért 715 Ft-ot ír ki akkor, amikor a font árfolyama magasabb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Zozo33 #17753 üzenetére
Beállítások - Gyorsítótár és azon belül tudod állítani az olvasott, illetve az olvasatlan cikkek automatikus törlésének idejét (alapból is be van állítva valami). Nálam az előbbi Azonnal-ra van állítva, így minden frissítéskor eltűnnek azok, amiket már olvastam. A csillagozott elemeket ez nem érinti, amennyiben ki van pipálva a Csillagozott elemek megtartása.
(#17754) bacus: Fogalmam sincs, én engedélyeztem neki a Google+ hozzáférést. Eleve Google termék, akkor meg használja csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest