- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
Ha a backupra váró teló rootolt, akkor jó! Én is azért használtam a MyBackup-ot, mert a Helium gyakran jelez hibát.
A rootolás dologól: kicsit megtévesztett a rootról való kérdésed. Azt hittem, nem rootolt a backupra váró teló.
Urak! ennek a lejátszásához milyen alkalmazás és/vagy plugin/kodek kell?
-
teo77
őstag
válasz
pandion #69450 üzenetére
Szeva! Úgy tűni, igen! A roottól nem kell tartanod, vissza lehet csinálni! Csak nézd meg: akik öreg róka androidosok, akik benne vannak a dologban, jellemzően alap a root. Én már root nélkül nem is használok androidot anélkül.
Szívesen segítek benne, ha kell. Unrootolni se "nehezebb", mint rootolni.
-
teo77
őstag
Nagyon nem akar menni nálam a flash player! Próbáltam a módosított flash player +Dolphin+Dolphin Jetpack-ot, de nem jó
Valami nyerő tippetek? 4.4.4 alá. -
teo77
őstag
válasz
jonnyjoker01 #69422 üzenetére
Akinek nincs ilyen problémája, az nem gondol az ilyesmire. Szóval légy szíves és barátibban hívd fel a figyelmet erre. Én sem gondoltam erre korábban, persze logikus, hogy leszívja a forgalmat a nagy kép(ek). Köszi! 👋
-
teo77
őstag
válasz
#79335424 #69409 üzenetére
Tamás tegnap ezt ajánlotta nekem; A művelet legyen wifi bekapcsolása, alkalmazás indítása, várakozás 15 percig majd alkalmazás leállítása. Ez utóbbihoz lehet root kell."
Ha csak úgy értelmezi, hogy elindul, és amíg a feltétel igaz, addig megy fut a művelet, akkor miért a "várakozás" a műveletsban vajon? -
teo77
őstag
-
teo77
őstag
válasz
Tiger. #69397 üzenetére
Figyelj! Automatizalni akarsz. Erre ez az egyik, ha nem a legjobb. Ha ennyire fontos ezen dolgok autómatizálása, akkor érdemes ráfeküdni; hosszú távon megeri.
Eleinte nem is értettem, de menet közben belejöttem.Ezt a "már ne is haragudj" hangvételedet nem értem Somatom felé. Ő segített, de te ezt mintha keveselnéd!
Somatom: mik nem tetszenek a telóban? Diohejban.
-
teo77
őstag
válasz
Tiger. #69384 üzenetére
Tegnap csináltam egy hasonló, ciklikus parancsot. E-Robottal. A lényeg az ébresztés, várakozás, leállítás volt. De talán magadtól is boldogulsz a robottal. Keress rá: e-robot mobilarena.hu
Majd találsz egy cikket. Nézd meg a legújabb hozzászólásokat. A fejlesztő is ad tanácsot, ha kéred. Sok sikert! -
teo77
őstag
A kedvenc fájlkezelőm mindig kifagy fájl műveleteknél. Lehet ezt az eseményt naplózni direktbe? Esetleg naplózza az android? Írnék a fejlesztőnek, ha megtudnám, mi baja.
Próbáltam az aLogcatget, de az nem naplózza részletesen a kifagyást. Csak egy shutting down-al. -
teo77
őstag
Újabban, ha teljes nézetről mobil nézetre váltok(váltanék) itt a fórumon, akkor a mobilarena.hu ugrik be. What?!
Chrome és CM alatt is. Ez másnál is fellép? -
teo77
őstag
válasz
#79335424 #69348 üzenetére
A YouTube valamiért nem engedi megtekinteni képernyőképes videóimat. :/
Air: bocsesz, nem is Es! Astro!
Szóval ne erőltessem az ugyanazon készüléken való tesztet?
Igen, ugyanazon a porton! Igazad lehet, így lehet, hogy nem fog menni. Csak ki akartam próbálni, hogy a majd kell egy adott gépnél, akkor menni fog-e. Kösz szépen! 👋 -
teo77
őstag
Beállítottam a Samba szervert ugyanígy, ahogy ezen a fél perces videón van, de mikor tesztelem ugyanazon eszközön lévő ES fájlkezelővel (feltettem az smb pluginját), nem lát semmit. Valamit elrontottam? Gondolom, kellene látnia attól, hogy ugyanazon eszközön van!
-
teo77
őstag
Használ valaki ElementalX-t? Nexus 7 alá tenném be. Szeretném tudni, hogy kell-e a felrakása előtt data wipe vagy megmaradhat a belakott cm11 úgy, ahogy van. Valaki tette már fel?
-
teo77
őstag
Urak! E-Robot műveket végrehajtás problémám van. Valaki vágja ezt?
[link] -
teo77
őstag
Én is ezt hittem! PhilZ alatt van egy új rendszer telepitese előtti full wipe. Ezt elinditva lestem, hogy miket csinált. Wipe data, cache, system. Ennek ellenére mégis ott maradt az ext0/clockworkmod/backup-ban a nandroid backup. Persze ennek örültem, hisz tudtam visszaállítani.
De, hogy ez a nan. backup honnan is jött elő, az csak később tudatosult bennem.
Ahogy az is, hogy ezek szerint érdekes egy data wipe-ot csinált a PhilZ! Jó lenne tudni, hogy mi is ez a data, mit csinál! De főleg a fentebbi dolog érdekel, hogy hogyan lehet megcsinalni.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Szeretnék totál gyalut úgy, hogy a telepítő zip és a PhilZ maradjon meg. Lehetséges?
A minap azt hittem, hogy ilyet csináltam, aztán kiderült, mégsem.
Ha jelenlegi rendszeren csinálok egy factory resetet, majd letöltöm a telepítőt, bootolok PhilZ-be, csinálok egy "New image install" wipe-ot (cache, data, majd cache dalvik), ezután a telepítő ott marad nekem és a telepítőt és a PhilZ-t leszamitva full új, gyalult rendszerem lesz? Köszönöm! -
teo77
őstag
válasz
Just_Reboot #69147 üzenetére
Justreboot, Air, köszönöm! ✋
-
teo77
őstag
Ha lenne 30 apk-tok egy készüléken, mivel lehetne telepíteni automatikusan úgy, hogy egyik se kérdezzen semmit, ne kelljen egyik appnak se semmiféle jóváhagyás?
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Melyik az az oldal, ahol elérhetőek a gyári android korábbi apk-i? -
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #68858 üzenetére
Ja, bocs, elfelejtettem! Root is van! Viszont nem szól az Explorer, hogy kell neki. Hozzá lehet adni a SuperSu-ban?
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #68856 üzenetére
MI File Explorer 5.0.23. Nexus7 2013 4.4.4. Nálam minden ehhez hasonló kifagy, törléskor. Egy kivételével! De manapság az is vacakol. No, és hogy tetszik?
A hétköznapi fájl böngészéshez kiváló... lenne. A többihez TC
-
teo77
őstag
válasz
Viktor0610 #68851 üzenetére
Megfelelő méretű az a bélyegkép? Neked!
2 féle ES van! Melyik...?Somatom: a kétujjas nagyítás eredménye nagyon homályos. :l
-
teo77
őstag
Sziasztok!
A MI File Explorer-re nagyon hajazó, okos, letisztult fájlkezelőt keresek. A MI mindig összeomlik fájl törlésénél! Plusz fontos szempont még, hogy h kategória ikonra kattintok - pl képek esetében -, ne csak nagyon kicsiben lássam fájlokat. Hanem, hogy a képek, videók jól felismerhetőek legyenek. Ne pedig bélyeg méretűek. Nem bánom, ha fizetős. A MI nekem tökéletes lenne, ha nem lennének vele ilyen bajok. Kipróbáltam már vagy 20 rá hasonlítót (ingyeneseket) , de mindegyikkel volt valami baj. Köszönöm! -
teo77
őstag
Másnak se mennek most a Google cuccai? Market, Hangouts, stb
-
teo77
őstag
Beírtam keresőbe, hogy "music auto play android". Második találat: Music Auto Play
-
teo77
őstag
válasz
LonGleY #68757 üzenetére
Utolsóként: csak egy valakire mondtam. Akinek nem inge, ne vegye magára! Nem a link dolog, hanem a hangnem sértette a "fülemet". Amúgy meg azt gondolom, hogy a segítő hadd válassza meg a segítségnyújtás módját a fórum szabályain belül. Plusz, a linkem egy rövidített link volt. Ha valaki kíváncsi rá, hova mutat, kb 10 másodpercébe kerül a böngésző címsorába másolása. Ha bajban lenne a vágólapra másolással. Pont...részemről. Elnézést mindenkitől a sok offért!
-
teo77
őstag
válasz
atosan #68754 üzenetére
Persze, ez világos! Mikor kérek valamiféle segítséget, így is teszek. Csak ritkán teszek kivételt, hogy nem linkként teszem be. Mobilról megosztani is macerás kissé. De ezen nem veszünk össze. Én sem szeretek az ilyen "nem link" linkeket, de ha valaki ilyet szúr be, nem lustázom le. Ha érdekel, akkor kimásolom, beillesztem. Na mindegy, nem ragozom túl. Megbeszeltuk.
-
teo77
őstag
válasz
LonGleY #68739 üzenetére
Azért válogasd meg a szavaid, ha kérhetem! 1: mobilról küldtem. 2: segítség volt, nem kérés. A célszemélynek ment, nem a többi 19-nek. 3: senki kényelmi kedvéért (kivéve Air és Somatom) nem változtatok a hozzászólásaimom. (Persze moderátori kereteken belül) Mármint olyanok kedvéért, akik minősítenek, átlépík a jófejség határát.
-
teo77
őstag
Urak! Mit kell tennem, hogy a YouTube-ot újra rendszeralkalmazássá tegyem? Az App2Zip-el csináltam egy telepíthető zipet a egy youtube apk-ról, de az hibával leállt a PhilZ-ben.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Az androidos Total Commander FTP pluginja csak kliens, igaz? Szerverként nem üzemel?Szerk: közben megtaláltam, hogy csak kliens. :l
-
teo77
őstag
Egyébként én nem is szándékoztam kiterni AP-s részletekre, csak alkalmazni szeretném. Bocsi az "air"-ért! Ez engem (is) zavarna
-
teo77
őstag
válasz
#79335424 #68607 üzenetére
Pacsi, Somatom!
Részben igazat adok, air, viszont nekem valóban egy app kell az access pointos másolásra. És ugyancsak viszont az Access Pointos másolás művelet alkalmazásáról beszélünk. És megegyszer, részben igazad van. De ez a téma annyira nem specifikus minden pontjánál, hogy ne érintsen egyszerre más területeket is. Nem kívánom ragozni a dolgot, már csak egy appot keresek erre.
Ja, más: működik a routeren keresztül való fájlok mozgatása, adatforgalom növelés nélkül! Persze, ez logikusnak tűnt, de mint tudjuk, a puding próbája az evés. Köszönöm szépen a jótanácsokat ezen témában is! Somatom, Air és a többiek! -
teo77
őstag
Az FTP-szerveres(ek) csak úgy működik/működnek, ha a tab egy már működő wifi-n van rajta, nem pedig, mikor a tablet maga egy access point. Ezért kérdeztem. Vagy valamit rosszul csinálok. Vagy nyugodtan nyomassam a zseb-routeren keresztül? Ha működik az AP-os megoldás is, azt szívesebben választom. Úgy nem kell mindig jelen lennie routernek. Persze, ha az nem megy, akkor marad a routeres.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- ASUS notebook topic
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest