- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
PC-n lévő file-okat Wifi-n át, Android-on hogyan érhetem el, közvetlenül?
-
w.miki
veterán
Tárcsázó alkalmazás 2.2 froyo-ra, sok lehetőséggel milyen van?
Olyan lenne jó, ami Menu gomb felvesz, Vissza gomb letesz parancsok beállíthatók... -
w.miki
veterán
válasz
#79335424 #39277 üzenetére
te milyen automatizálót használsz?
olyan lehet csinálni froyo-n, hogy 1 gombnyomásra bekapcsolja az adatkapcsolatot, ÉS a 3G-t, még egyszer megnyomva pedig kikapcsolja azt?ah látom, korábban írtad, hogy nem, vagy csak nagyon macerás
Ezek szerint ezek az Automatizáló programok sem férnek hozzá közvetlenül a beállításokhoz, hanem csak az érintést szimulálják?
-
w.miki
veterán
Froyo (2.2)-ra lehet olyan energiagazdálkodás widget, ami a CM7-ekben van?
Létezik ilyen program?
Vagy legalább egyetlen gomb, amivel főképernyőn lehetne engedélyezni/tiltani az adathasználatot, és az automatikusan be/ki-kapcsolná a 3G-t.
Van ilyen app 2.2-es droidra? -
w.miki
veterán
SMS app-ból melyiket szoktátok ajánlani a handcent mellett, aminek szintén van popup ablaka, és eu-s ékezeteket küld?
-
w.miki
veterán
Naptár programból van olyan Androidra (GB), ami beírt emlékeztető esetén addig csipog, amíg le nem nyomom?
És nem csak az SMS hangot csippantja meg, mint a (és a gyári) Calendar? -
w.miki
veterán
Okostelefont lassító file-okat törlő programot tud valaki ajánlani?
Pl. ami törli a Facebook lomjait a telefonról. -
w.miki
veterán
Samsung Galaxy3 i5800-re (Android 2.2 Froyo) milyen akku kijelző app-ot ajánlanátok, ami eltakarja az eredeti akku kijelzést.
Százalékos formában mutatná, az eredeti, fenti csík helyett. -
w.miki
veterán
válasz
sbgsbg #36709 üzenetére
már megint összekevertem a topikokat :x
FM rádiónak én a Spirit FM-et használnám.
De ez offline radio, nem internetes.
Ha nincs FM modul a telódban, akkor netes radiot kell keresned
Az is van bőven a play-en, de szerintem mindegyik zabálja az adatforgalmat. -
w.miki
veterán
válasz
jooker82 #36706 üzenetére
Be kell állítani:
Az Ön személyes webkamera, akkor megtekinthető ezen a címen
http://www.YOURSERVER.COM/WHEREEVERYOUPUTYOURFILES/Szerver címét kell beírni beállításai App
http://www.YOURSERVER.COM/WHEREEVERYOUPUTYOURFILES/mobilewebcam.php -
w.miki
veterán
válasz
Norberto666 #36671 üzenetére
szerintem semmiféle különbség nincs a különböző kameraprogramok között :x
-
w.miki
veterán
válasz
Bagira01 #36667 üzenetére
:0 olyan nem jó, ami az összes hívást rögzíti?
-
w.miki
veterán
válasz
gipsztigris #36520 üzenetére
ezt? kitróbálom
-
w.miki
veterán
Használ valaki érintés nélkül telefont felvevő programot?
Én az Easy answer-t használom, de mostanában kezd nem működni. Gyakran nem veszi fel a telefont magától, hiába teszem a fülemhez, csak csörög tovább.
Mit ajánlanátok helyette? -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
na, a méregfelíró hivatalnokok tevékenységébe most ne menjünk bele, és arról se lamentáljuk, hogy levegőnél nehezebb tárgy miért nem repülhet, de akinek van gyakorlati tapasztalata, az tényleg érdekelne.
én elég szkeptikus vagyok, ezért nekem gyanús, a sok dícséret az adatlapján
lehet, hogy tényleg jó?
ha trendi/rasszista akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy hülye magyarok amúgyis minden app-ot lepontoznak, szóval ez duplán fura -
w.miki
veterán
válasz
Froclee #36032 üzenetére
Feltettem azért...
már aludtam, amikor megébresztett a rezgésével, hogy ideje lenne lefeküdni...
miközben éjjel félálomban meg azon aggódtam, hogy nem fogok felébredni, mert lemeríti a telefont...
szóval nem mondhatnám, hogy fittemben ébredtem...
de érdekelne olyan vélemény aki TÉNYLEG használta, mert az adatlapja tele van dícséretekkel -
w.miki
veterán
Ha már ébresztők...
Használ valaki "intelligens" ébresztő programot? mint a Sleep as Android.
Ami elvileg akkor ébreszt, amikor a legéberebb vagy? Nem a mélyalvás periódusban.
Működnek ezek? Tényleg nem vagy annyira álmos, ha korán kell kelned?
Érdemes ilyet használni a napi fáradtság ellen? -
w.miki
veterán
Opera Mini-n kívűl van valami, ami még úgy 90% körül, vagy még jobban tudja csökkenteni a mobil adatforgalmat?
-
w.miki
veterán
ööö... hát ez 1/2 off, de hátha tud valaki segíteni
Rootolt Defy-m van, a jogot ugye a superuser.apk kezeli...
feltettem egy másik superuser.apk-t is (cwm), aztán azt inkább letöröltem...
azóta gond van a root jogot használó programokkal
konkrétan a DualMountSD, nincs ott az engedélyezett alkalmazások között, azóta pedig nem kérdez rá a superuser, hogy engedélyezzem-e... és nem is működik nélküle...hiába töröltem/újratelepítettem, akkor sem kérdezi meg, hogy engedélyezzem-e
hogyan tudnám felvenni az engedélyezett listára úgy, ha nem kér engedélyt -
w.miki
veterán
Haveromnak HTC Wildfire S telefonja van, aminek 250MB a belső memóriája...
Vagyis kb. két app-ot felrak, már be is telt az egész.
Viszont van neki 16GB-os SD kártyája...
Van valami könnyen kezelhető program, amivel kezdők is be tudják állítani, hogy az SD kártyából használjon memóriát? ... leírással...
Vagy root, recovery, ROM telepítésre van szükség, ami még macerásabb? Meg előtte persze mindent elmenteni valahova... -
w.miki
veterán
Van olyan app, amivel a telefon Beállításai (vagy legalább egy részük) lementhető, mondjuk CM7.2 esetén?
Vagy olyan GYIK, ami leírja, hogy mely file-okban vannak ezek a beállítások?
Arra az esetre, ha újra kéne telepíteni a rendszert... -
w.miki
veterán
Olyan (gyors) Launcher van, ami (amellett, hogy gesztusokkal vezérelhető, és jól testreszabható, mint az ADW) engedi átnevezni az alkalmazásokat?
Így pl. ha a Játékok elé J betűt tennék, azok egymás mellett lennének...
De az ADW launcher nem enged átnevezni. -
w.miki
veterán
Ma valami leszívta az 50MB-os mobilnetem.
10 percre kapcsoltam be, hogy Operaval megnézzek valamit, aztán jött is az SMS, hogy kiteltem a keretből.
A MyDataManager szerint Opera Classic 29MB, OS Services 37MB, de utóbbiban konkréten mi szívta le??
Play csak Wifin frissíthet, akkor mire ment el?
Van olyan progi, ami részletesebben kielemzi, megmutatja, hogy mi vitt el ennyi adatot? -
w.miki
veterán
Csengőhangokat honnan lehetne letölteni?
Nem szükséges androidos program, hanem elég lenne egy weboldal... ha van még ilyen...
Ráadásul.. nem is zenebonát keresnék, hanem tipikusan TELEFON CSENGŐ hangok érdekelnének.
Szóval ha programon keresztül jön lenne, jó lenne, ha lenne ilyen kategória, ami nem slágerzenékből áll. -
w.miki
veterán
RealCalc +1
Mobil Counter Pro, szerintem jobb Netforgalom mérésre + My Data Manager, az alkalmazásokat is mutatja
...deHívásnaplóhoz milyen programot ajánlanátok?
Sem a beépített dialer, sem a DW contacts nem az igazi
jó lenne egy olyan, ami méri az összes hívást, és személyenként is, hogy kivel mennyit beszéltem -
w.miki
veterán
válasz
Bandi8407 #26063 üzenetére
old reader helyett
-
w.miki
veterán
válasz
tonyqa23 #25756 üzenetére
Nekem ez jött be: Gravity Screen - On / Off pro...
-
w.miki
veterán
válasz
gipsztigris #25458 üzenetére
Csak nem lehet kijelölni, és kimásolni a GPS koordinátákat
-
w.miki
veterán
válasz
gipsztigris #25451 üzenetére
(skinezésben nem vagyok túl jó
)
esetleg más navi, ami tud GPS koordinátát kiíratni? -
w.miki
veterán
Olyan offline navigációt, lementhető magyar térképpel ismertek, amelyikből, ha rámutatok egy pontra, akkor ki tudom olvasni, ÉS másolni a kiválasztott hely GPS koordinátáit? (...mint ahogy az IGO nem tudja ezt... :x)
-
w.miki
veterán
CM7 android esetén hogyan tudnám azt beállítani, hogy csak Wifi csatlakozás esetén frissítse a szoftvereket, ha 3G-n kapcsolódok a nethez, akkor ne töltsön le nekem frissítéseket? (Elvileg úgy van beállítva a PowerControl widget, hogy wifi esetén kapcsolja be a szinkronizálást, amúgy kapcsolja ki, de mégis mobilnettel is frissítéseket szed le
)
-
w.miki
veterán
Szerintetek reklámok ellen mit tegyek fel? AdAway vagy AdBlockPlus?
-
w.miki
veterán
köszi, köszi srácok
végül az All-In-One Toolbox (21 Tools) oldottam meg, mert az már az SD kártyán volt valahol, de a többi még jobbnak tűnik -
w.miki
veterán
Gemini APP Man-t használtam alkalmazások APK lementésére, Backup-ra, de néhány app-ot valamiért nem ment le.
Milyen alternatív lprogram van erre? -
w.miki
veterán
Ha egy böngészőt beállítottam alapértelmezettnek, egy programnál (vagyis már nem kérdez rá, mindig azzal nyitja meg...) hogyan tudok mégis egy másikat választani, és törölni az elöző beállítást?
-
w.miki
veterán
bocsi, a játékoknak melyik a topikja?
Match3 Jewel Game-t keresek, aminek szépek az ékszerei, és egyenletesen nehezedik
mint a Jewel Quest 2 -3, csak ezeket már kijátszottam
tudom van sok, de a zöme elég gagyi -
w.miki
veterán
-
w.miki
veterán
milyen program(ok) mondják be a hívó felet, illetve sms küldöt, ha van feltéve tts?
-
w.miki
veterán
válasz
Melack #23001 üzenetére
esetleg OperaMiniNext?
-
w.miki
veterán
Van olyan időjárás kijelző progi, ami nem konkrétan az időjárást mutatja, hanem ahhoz való háttérképet váltogat (esős, havas, napos...) akár az előrejelzések alapján offline is?
-
w.miki
veterán
Program lassító programot tudtok ajánlani?
Pl. ha egy játék túl gyorsan fut, és szeretnék több időt a lamentálásra, akkor ez kicsit lefékezné az alkalmazást. -
w.miki
veterán
GB-re (2.3.7) nincs valami program hibernálásra a Greenify helyett?
Más: JetAudio-t használok zenehallgatásra, szerintem jó is, de...
esetleg van olyan MP3 lejátszó, amiben könyvjelzőként el lehet menteni az éppen aktuális számot, lejátszási listával?
Pl. ha mindig más albumokat hallgatok, és amikor az egyik régebbit szeretném onnan folytatni, ahol abbahagytam, még akkor is, ha közben már másokat is lejátszottam.
Van erre MP3 lejátszó? -
w.miki
veterán
Vágólap kezeléshez/tároláshoz milyen kis programot ajánlanátok?
Clipboard Contentset használom, de amikor Másolnék egy új szövegrészt, akkor mindig át kell rá váltanom, ahhoz, hogy megjegyezze.
Ha sokat másolok, és nem váltok rá, mindig csak az utolsót teszi be a historyba.Másik kérdés...: melyik Battery Monitor, ami konkrétan mutatja is, hogy mi ébresztette fel, használta a telót?
-
w.miki
veterán
Vanilla Music Player-ről mi a véleményetek? (FDroid-ról lejön.)
Érdemes vele próbálkozni a JetAudio helyett? -
w.miki
veterán
van olyan app, amivel lehet módosítani a telefon ID-jét, ha olyan app-ot akarok kipróbálni, ami nem kompatibilis a telefonommal?
-
w.miki
veterán
válasz
upbuvar #15090 üzenetére
nagyon részletes Titanium Backup leírás... csak...
én nem találtam meg benne, hogyan lehet kijelölni a menteni kívánt app-jaimat az adatakkal(#15092) kymco: remek felvetés, csak akkor sokkal többet kell gépelni, és jobban át kell gondolni a hozzászólást... ehhez nem mindenkinek van érzéke
(#15093) LonGleY +1 -
w.miki
veterán
válasz
dbilas #15072 üzenetére
Titanium Backuphoz tud valaki leírást?
ROM csere előtt szeretném lementeni a programjaim, és a beállításaik jó részét, de én nem találtam meg, hogy lehet.
Egyesével még csak felajánl valami mentést, de több programot kijelölni, és elmenteni adatokkal, azt hogy lehet ebben?Én ezt: Mobile Counter Pro - 3G, WIFI
Ajánlották még a aPhoneLog-ot is, itt a topikban, az elvileg a hívásokat is tudja mérni, de nekem az nem mér se hívást, se SMS-t -
w.miki
veterán
Olyan OCR programot tudtok, ami tényleg jó?
Magyar nyelvet ismer, esetleg még táblázatokat is.
Pl. egy étlap felett mozgatom a kamerát, és az beolvassa, mi a menü?
Tudom, hogy van sok OCR program, de melyik, amelyik tényleg jó, és tudja ezt, még egy gyengébb (5MP) kamerával is. -
w.miki
veterán
Az mitől lehet szerintetek, hogy a google Calendar nem frissíti az időjárást?
Amikor felteszek egy ROMot, és beállítom, akkor az első 4 naphoz kiírja az időjárást is a naptár, de utána az a rész soha többet nem frissül. Csak az újabb ROM feltevése után... -
w.miki
veterán
És a a többi böngésző mennyi adatot spórol?Kipróbáltam az Opera Mini (next)-et.
A képek minőségét Rossz-ra állítva (telón így is jó) 86%-ot spórolást ért el...
Ez elég jó...
Már csak azt kéne valahogy beállítani, hogy ha mobilneten vagyok, más ne is használhassa a netet, csak a böngésző. -
w.miki
veterán
Böngészőből mit ajánlanátok GB-s telefonra?
Opera mobilt használok, mert abban van Turbo mód, és talán csökkenti a mobilnetes adatforgalmamat... de... a számlálója alapján csupán 5%-ot bírt csökkenteni...
valahogy elszállt 1 nap alatt 50 MB böngészésre
Van valami, ami jobban tömörít, takarékosabb, mint az Opera Mobil 12.10? -
w.miki
veterán
Wifi/Mobilnet forgalom követésére milyen programot ajánlanátok? (50MB-ot kell beosztani)
-
w.miki
veterán
CM7 témák szerkesztésére van valami egyszerű program PC-re?
Szeretném kicserélni a cián színt, elég sok helyen, de amit letöltöttem témákat, azok a programok ikonjait is cserélnék... azt meg nem akarom.
Tudok valamivel szerkeszteni témát? -
w.miki
veterán
Létezik olyan program, amivel több kijelölt apk-t telepíthetek fel egyszerre.
Mint PC-n a BATch file-ok?
ROMcsere után hasznos lenne egy ilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Automobilista 2
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Kindle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest