- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
roti86 #45797 üzenetére
Mert mindig a honlapjukról kell leszedni.
-
-
-
-
-
válasz
malphitee #44908 üzenetére
Fél perc Google keresés eredménye: iOS 7 Launcher Retina iPhone 5
-
válasz
katalin888 #44870 üzenetére
Végül is az exportálás/importálás összesen kb. 6-8 kattintása és az ezzel eltöltött nagyjából 3-5 perc igen bonyolult és idegőrlő, ráadásul iszonyatosan sokáig is tart...
Tényleg. -
válasz
katalin888 #44864 üzenetére
katalin888:
Exportálod a tárhelyre, majd importálod a Gmail fiókba.air:
-
-
-
-
válasz
takibacsi_11 #44459 üzenetére
A Clean Master nem csak task killer, hanem egy sokkal hasznosabb cache-törlő program.
Én task killert nem is használok/használnék, cache-törlőt is csak akkor, ha kevés volna a készülékemen a tárhely. -
-
válasz
konigjanos #43980 üzenetére
Én akkor találkoztam ilyennel, mikor futott valamilyen fényerőszabályzó program.
Kapcsold ki, akkor szerintem jó lesz. -
-
válasz
csabiks #43968 üzenetére
Nincs ilyen program. Az Android alapból tud ilyet (Android Eszközkezelő), de ha hard resetelik a gépet, nem tudom, mennyire működik utána.
-
válasz
cintula187 #43944 üzenetére
Olvas, olvas, olvass.
-
válasz
run4fun #43830 üzenetére
neukumfe:
A hard reset megfelelő lesz.
Én azért a biztonság kedvéért átnézném pl. a képeket is a belső memóriában -ha a készülékedben van ilyen.atosan:
SMS Backup+ a te programod. -
-
-
-
válasz
motoflug #43361 üzenetére
Az Android alapból tud ilyet. Android Eszközkezelő
-
válasz
Andyka0908 #43341 üzenetére
Ezt a készülék menüjéből eléred alapból.
-
-
-
-
-
-
válasz
thiclyoon #43124 üzenetére
stateman:
Tök szuper, csak nem enged másik képet beállítanom, és nem LG készüléken jó lenne, valami nem LG-képpel meneszteni.[lAyCsI]:
Próbálj olyan billentyűzetet, ahol beállítható a teljes képernyős nézet, vagyis mindenképp' láthatod, amit írsz.Pl. a Kii billentyűzete ilyen.
-
válasz
#79335424 #43118 üzenetére
Most kipróbáltam, PC és androidos készülék összeállítással. Viber üzenetet simán írtam TW-vel a készüléken.
(Mármint a PC billentyűzetén pötyögve. Csak az ékezeteket nem vitte át értelmesen.
)
De persze, jobb lenne, ha lehetne megosztani a dolgot, mint pl. a Viberben. Ott van PC-s program is, oda-vissza lehet a két kliens között váltani.
Most gondolok bele, nálad a másik eszköz nem PC, ez így Viberrel sem menne akkor, ha jól értem...
)
-
-
-
-
-
válasz
flash- #42851 üzenetére
TeamViewer for Remote Control (külön program telepítését igényli a PC-n), illetve a Microsoftnak van saját programja, ez meg egyéb hálózati beállításokat igényel a PC-n.
Én előbbire voksolnék.
-
-
-
-
-
-
válasz
gipsztigris #42789 üzenetére
Ez érdekes... Google kereséssel a találatok között meg van nekem is, de ha rákattintok a Play Store linkre, nekem is hiányzó oldalas üzenetet dob be...
Bocs, visszavonom. Szépen kúszik, csak át kell állítani a "Beat per second" részen Automatic-ra.
-
válasz
atillaahun #42635 üzenetére
Szerintem Magyarországgal van baja. Legalábbis én eddig bárhol próbáltam a határokon belül, nem engedte.
-
-
válasz
Brett001 #42622 üzenetére
Az AdAway nekem nagyon bejött, de néha FB-n egy-két fényképet nem tudtam behozni tőle, jelenleg nekem is Adblock Plus van fenn, ez jónak tűnik.
Fontos, hogy root kell hozzá, frissítsd le az adatbázist, a programon belül legyen bekapcsolva a "Szűrés" menüpont, illetve kellhet egy újraindítás is. -
válasz
#79335424 #42498 üzenetére
Ez NEM Android hiányosság.
Ez minden gyártó minden készülékénél probléma lehet, op. rendszertől függetlenül.
Évekkel ezelőtt is szenvedtem ezzel, mikor pl. a Motorola V525-ömben nem voltak benne a megfelelő ékezetes karakterek, illetve, mikor a Nokia telefonjaimon nem jó ékezeteket használtam. -
-
-
válasz
konigjanos #42460 üzenetére
Emlékeim szerint a program élő háttérképekkel dolgozik, tehát azok nem kimenthetőek, de ha háromszor "koppintasz" a háttérképen megnyitja böngészőben a képet.
-
válasz
minifoximaxi #42333 üzenetére
Igen, pont erre gondoltam.
A Novában csak a három pötty van, az is vízszintesen.
(Jó az AdAway, de a vírusírtót leszedném.
)
-
válasz
minifoximaxi #42328 üzenetére
Én úgy találtam, egy fül akkor is marad, a Novánál egy redukálódik egy kisebb négyzetre.
-
-
-
-
válasz
csabiks #41989 üzenetére
Jelenleg a Solid Explorert használom (fizetős: unlocker), régebben a Dual File Managert használtam.
-
Én most a Kii Keyboardot használom, van benne ilyen álló kiosztás.
-
-
-
válasz
Hardver Arc #41466 üzenetére
Quickoffice, Kingsoft Office, ...
-
válasz
albinolynx #41456 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy mobilon működésre tudod bírni a Flash-alapú dolgokat.
Az Android 4.0-tól hivatalosan nem támogatja az Flash-tartalmak megjelenítését, ilyen formán simán előfordulhat, hogy mobilról nem fog menni az adott oldal... -
-
-
válasz
Viktor0610 #41327 üzenetére
atillaahun:
Javítom magam. Épületen belül (GPS nélkül) CSAK akkor működik, ha a "Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján" be van kapcsolva.dokee78:
Minek kéne másik lejátszó? -
-
válasz
atillaahun #41326 üzenetére
atillaahun:
A Helymeghatározás-on belül legalább a Hely Wi-Fi és mobilhálózat alapján legyen bekapcsolva.dokee78:
Azért, mert az Android egy ideje "alapból" tudja ezt a feature-t. -
-
válasz
atillaahun #40379 üzenetére
Régen nagyon sokat használtam, most már átszoktam a Google Keepre.
-
válasz
atillaahun #40376 üzenetére
-
-
-
válasz
dokee78 #40325 üzenetére
Nagyon jó minőségűek az ikonok.
Egyébként meg:
"Due to circumstances, this version of Tersus will no longer be receiving updates. Please see this article to learn more about why this had to occur. If you need a permanent copy, the article (linked below) will contain a link for you.An upgraded, newly designed rendition of Tersus is linked below. This version will be our focus moving forward."
Ezt már másutt is láttam. Nem értem, miért nem távolítják el egyszerűen?
-
-
válasz
Sterilzona #40308 üzenetére
Nem lehet belőle kilépni. Max. adatok törlésével tudsz "kilépni".
-
-
válasz
Gedeon31 #40291 üzenetére
WiFi File Explorer PRO. 300 forint alatt van talán, simán megéri.
-
-
válasz
pilóta #40273 üzenetére
A te hozzászólásod kerestem tegnap(?) topikokon át!
Szóval. Kipróbáltam a Sygicet a beépített androidos billentyűzettel, hibátlanul behozta pl. Siófok találatait.
-
válasz
Viktor0610 #40248 üzenetére
Amennyiben erre gondolsz, ez FC-zik nálam...
-
-
-
-
-
válasz
margithid #40214 üzenetére
Valamilyen root fájl- é/vagy programkezelővel.
Én a SystemCleanup nevű programot használom erre.
-
-
-
-
-
válasz
Feribacsi555 #40177 üzenetére
Én ezt úgy oldottam meg, hogy az Androidos készüléken készítettem egy mentést CSV-ben, hogy lássam, milyen oszlopokat haszál, és a Nokia készülékről készített CSV-ben ugyanezeket az oszlopokat hagytam csak meg.
Így már importálni lehetett a programokkal. -
-
-
-
-
-
-
válasz
EmberXY #39732 üzenetére
Nálam kb. fél percig volt fenn, míg valami hasonló hülyeséget nem dobott ki, aztán leszedtem a SystemCleanup nevű programot.
-
válasz
vadászcsiga #39729 üzenetére
Gondolom, időnként bekapcsolja egy szinkronizáció erejére, aztán ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest