-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
katt777 #67910 üzenetére
Sok esetben csak rá van írva. Nekem az Xperia V és most a Z1 Compact is simán vitte a 64 GB-os kártyát.
(#67912) acsati: Szerintem a Camera FV-5 a legjobb, de az A Better Camera se rossz. Ez utóbbi most 90%-os akcióban van a Play-en.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Hunork #67892 üzenetére
Az Android/obb mappába ment az Asphalt 8, szóval elvileg nem kellene gondnak lennie, bár én nem raktam át az egész Android mappát, így nem tudom, hogy letöltéskor tényleg oda szedné-e le. Viszont az biztos, hogy nálam az, amit átpakoltam, eltűnt a belső tárhelyről. Dobsz egy screenshot-ot a FolderMount linkelésről?
(#67894) jonnyjoker01: Neked is csak a FolderMount-ot tudom ajánlani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Hunork #67892 üzenetére
Szerintem akkor még valamit rakj át, ami sok helyet foglal. Lehet, hogy az Asphalt 8 nem az Android mappába pakol (mindjárt megnézem), létezik néhány ilyen alkalmazás. Ha már letöltötted végre, akkor utána annak a fájljait is át tudod pakolni, csak először lent kellene lennie.
-
Bozek
nagyúr
Szerintem a matematikát még gyakorolnod kell.
A 80 GB 25 ezer a számítások szerint, míg a 32 GB-os 20 ezerrel drágább. Ha csak a 64 GB-os kártyát vesszük alapul, ami ugye ugyanolyan árban van, akkor 48 GB-tal több tárhelyet kapsz, ami még messze van a 80-tól.
Másik téma, hogy az iPhone-hoz hiába veszel microSD-t, nem tudod belerakni, szóval ott mindenképp a nagyobb tárhellyel rendelkezőt kell megvenned, ha több mindent akarsz rajta tárolni. A Samu esetében bővítheted, tehát oda pakolhatod a képeid, zenéid, filmjeid és root segítségével akár még mást is (az előbb említett FolderMount segítségével például). Tehát ezért mondtam, hogy ne az iPhone-t hozd fel példaként.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Hunork #67870 üzenetére
Milyen az az ilyen-olyan app? Próbáld ki a FolderMount-ot (mivel van root). Ott tudsz beállítani párokat, hogy a belső tárhelyről mit helyezzen át az SD-re (mondjuk a teljes Android mappát, amiben az alkalmazások saját fájljai vannak). Innentől fogva meg már nincs gond, ami oda mentene, az automatikusan megy az SD-re.
-
Bozek
nagyúr
Akciós a Locus Map Pro.
Más: Moon+ Reader-hez jött egy frissítés, végre nem kell a fehér polcot nézegetnem, csinált hozzá éjszakai témát a fejlesztő.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
Wolfskin #67639 üzenetére
"egyetlen ok miatt: 100-ból 99-szer nem tudom letenni, megszakítani a hívást"
Beállítások - Kisegítő lehetőségek-nél nincs olyan, hogy a kikapcsológomb befejezi a hívást? Mindjárt kevesebb gondod lenne.
Root-hoz meg keresd meg a Framaroot.apk-t, telepítsd fel és próbáld meg azzal. A Zgpax S5 órához azt írták, talán megy az S9-es telefonnal is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
galaxys80 #67569 üzenetére
Elolvastam. És? Attól, mert van Android-os tablet-ed, még OFF itt egy iOS program belinkelése... Szóval, ha veszek egy iPhone-t, akkor mindenre, amit iOS-en nem lehet megcsinálni, beírhatom a topikjába, hogy Android-on ezt mennyivel egyszerűbb megoldani, de "iPhone-on ezt cseszhetem"...
Azt meg elmagyarázhatnád, hogy miért nevetséges. Az Android a Google terméke, ahogy a Youtube is. Onnantól fogva, ha engednék a háttérben való lejátszást más alkalmazásoknak, mindenki azokat használná, ami bevételkiesés lenne nekik, mert kevesebben futtatnák a gyári Youtube-ot. Gondolom, ha Neked lenne egy céged, mindent megengednél a konkurenciának...
-
Bozek
nagyúr
válasz
galaxys80 #67537 üzenetére
És ezt most be kellett böfögnöd egy Android-os topic-ba? Gratulálok... Használd csak az iOS-t, nekem akkor se kellene, ha ingyen adnák...
(#67551) Wolfskin: Nem, erre gondolt, amihez kell az Xposed keretrendszer. Amit Te linkeltél, az csak a fizetős verziója a GravityBox-nak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #67235 üzenetére
Tudsz böngészni, csak máshol kell keresni. Ha belépsz az általad megnézni kívánt fórumra, akkor fent megjelenik a neve. Arra rányomva bejön minden, amire szükséged van, a tetején a feliratkozott témákkal, aztán a népszerű al-fórumok, végül meg az összes al-fórum. Kicsit kacifántos, mert a kedvenceknél még egyszer rá kell nyomni utána, hogy az al-fórumokat is lásd, de szerintem kezelhető.
Elvileg azt is jelzi, hogy mit nem olvastál, ott van mellette a kék csík.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #67232 üzenetére
Létezik a Pro és le is töltheted, ha megvetted. Benn van az összes alkalmazásod között a Play-ben. Hiába nézel hülyének, attól még használhatod akár azt is, nem húznak érte karóba. És hidd el, megvettem én is és használom is (bár csak XDA-t és Sport-Video-t nézek rajta).
Válaszoltam is a kérdésedre, alternatívának írtam a Tapatalk Pro-t, nem tehetek róla, ha Te nem találod meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
hallerlaller #67229 üzenetére
Mi az, hogy megölte? Talán a fejlesztők hibája, hogy nem tudod kezelni. Én egyből rájöttem, hogy mi hogyan van, bár nekem se tetszik. Ettől függetlenül ezért 1 csillagot adni szégyen...
Egyébként nem lehetséges, hogy az a 3 ezer ember meggondolta magát és adott rá még egy csillagot? Nem feltétlenül törlésről van szó, mert 15666 még mindig ott van. A Te hozzászólásod meg nem olvastuk, így abban nem tudunk véleményt nyilvánítani. A Pro szerintem amúgy se frissült, használd azt. -
Bozek
nagyúr
Azért használattól is függ, hogy melyik téved többet. A gyáriban nem lehet beállítani a szolgáltatók variálását, mint például azt, hogy mindegyik 10 kbyte-os egységekben mér. Ha megnézel 1000 oldalt, amik mondjuk 3 kbyte adatforgalmat jelentenek, akkor az a gyáriban 3 MB-nak néz ki, míg a szolgáltató kiszámláz érte 10-et. A 3G Watchdog-ban beállítható ez is, szóval ott közelebb lennél a valós 10-hez ebben az esetben.
(#66878) fdisk: LightFlow-ban tudsz egyéni rezgést beállítani.
(#66919) Somatom: Nuance hangok
(#67023) drmotto: Köszi, nem is tudtam, hogy van ilyen. Bár egy Tapatalk jobb lenne, de az még jó ideig biztos nem lesz...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Oneforall #66615 üzenetére
Tudtommal szinkronizációkor történik meg a törlés, szóval ha naponta csinálsz automatikus szinkront, akkor el kell tűnnie ezeknek.
(#66631) kiskakas: Milyen alkalmazás az, ami Locked TiBi alatt? Én ilyennel még csak az AppMonster-ben találkoztam, de az teljesen más cucc.
(#66632) roomeo: Én a Tasker-t mondanám vagy az E-Robot-ot (szerintem az is tudja, de nem néztem).
-
Bozek
nagyúr
Talán ez jó: TunnelBear VPN. Bár én nem vagyok paranoiás, szóval nem használok ilyeneket.
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #66376 üzenetére
Esetleg megoldható Tasker-el is, abban van Scene, amire bármit felpakolhatsz és mindig előtérbe lesz, ha úgy akarod.
Bejövő értesítésekre meg ezeket tudom, bár írtad, hogy azok nem kellenek, de először azt a részt nem olvastam.
Metro Notifications
Heads-up notifications
Floatify Notifications -
Bozek
nagyúr
Az Appsales árára nem mindig lehet adni, szerintem az 1,49 dollár amúgy, csak elírták. Úgy már kijön a 379 Ft és arra még rájön az adó némely esetekben, így lehet 455 a vége.
(#66196) Voice24: Igen, az a grafikus chip. Nem írják ki egyik alkalmazásnál se, de általában a PowerVR nem nagyon szokott tetszeni a játékoknak.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Krystal_s #66132 üzenetére
Vannak kiegészítő fájlok (pl. obb-k), amiknek a méretét is beleveszi az alkalmazás méretébe a Play, azért van 1,5 GB kiírva. Régebben ezt még külön töltötte le az alkalmazás valamely más szerverről, akkor még az APK mérete volt kiírva, de aztán a Google pozitív irányba lépett az ügyben és azóta ők tárolják az ilyen fájlokat is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
w.miki #65998 üzenetére
Angol-magyar és ebből az ingyenes.
Német-magyar és ebből az ingyenes.Amivel többet tud a fizetős az ingyenesnél:
- reklámmentesség
- Moon Reader és FBReader fordítás támogatása
- a szavakra rábökve behozza a fordítását akkor is, ha nem a szólistán vagy, hanem a jelentéseken belül
- fordítás megosztással
- fordítás a vágólapról az értesítési sávból
- másolás/beillesztésCsak első alkalommal tölti le a szótárat, utána menni fog. Van benne szövegfelolvasó üzemmód is, amennyiben van felrakva TTS a telefonra (angol alapból van és szerintem német is).
-
Bozek
nagyúr
válasz
opti06 #65769 üzenetére
Root kell hozzá. Ha ez megvan, akkor Xposed Installer, azon belül meg App Settings modul és bármelyik alkalmazásnál beállíthatod az Immersive Mode-ot (ami teljes képernyőssé teszi az alkalmazást).
(#65770) beg: Alapelvek, II./8.: "A Felhasználói Tartalom nyelve a magyar, ettől eltérni csak indokolt esetben lehet."
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
#79335424 #65539 üzenetére
"Kofferek dokkolókkal, tartalék akkukkal, tengernyi kábel, sok macera. Az emberi tényezőről nem is beszélve. Nem veszi észre, hogy lemerült, lerakja, mert zavarja a batár cucc az oldalán, vagy mert telefonhívása volt, stb."
Mikor dolgoztál velük utoljára? A 90-es években?
Nézd meg például ezt: UHF kézi adóvevő. Akár 20 órás készenléti idő, 330 g-os súly, szabadkezes működés. És ez csak egy olyan adóvevő, amit elsőre találtam.
-
Bozek
nagyúr
válasz
KurtCobain #65507 üzenetére
Rájöttem, hogy mi volt az, amit nem találtam benne, pedig ott van, csak kicsit neccesebb megoldani, mint Nova esetében. Ez pedig a sima háttérkép, ami minden képernyőn ugyanaz, nem csúszkál össze-vissza. A Novánál a vágás közben tudok váltani a módok között, Apexnél meg be kell menni a menübe.
Egyébként érdekelne, hogy melyik volt az a kedves Moderátor, aki az előző hozzászólásom törölte... Semmi sértőt nem írtam benne, beszélgettünk két alkalmazás összehasonlításáról...
-
Bozek
nagyúr
válasz
Probert75 #65439 üzenetére
1. Mielőtt felmondott, tudhatta volna, hogy vissza kell adnia a céges telefont, tehát már előtte törölni kellett volna belőle az adatokat.
2. A szerződésben szokott lenni olyan pont, hogy minden a munka alatt megszerzett információ a cég tulajdona, szóval még meg is ütheti a bokáját. -
Bozek
nagyúr
válasz
Illusion1010 #65441 üzenetére
Az azért elég vicces, hogy a Vodafone a csomagjainak legalább a 90%-ában tiltja a Tethering-et, közben meg ott a segítség az oldalukon, hogy hogyan használd.
-
Bozek
nagyúr
Attól még csúnya dolog, hogy a rangod engedi.
Amúgy ha nem seedelsz vissza, akkor idővel a olyan rangod lesz, ami nem engedi. Nálam sajnos így volt, mert elfelejtettem automatikusra állítani a Windows indulásával az uTorrent-et. Azt a 48 órát kibírom, úgyis lassú a feltöltésem, senki nem viszi tőlem a cuccokat.
(#65153) MaTMaN: Ezt hol olvastad? Mennek a formázások is, bár a betűméretet nem tudom. De dőlt szöveget például lehet benne állítani, szóval téves a hozzászólásod ezen része.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Ordowick #64979 üzenetére
1. Igen, fiókhoz van csatolva, tehát másik eszközön is tudod használni, ha ugyanaz a Google fiók van beállítva.
2. Photoshop nincs 5 féle, csak három. A Photoshop Express ingyenes, a másik kettő fizetős. Ez utóbbinál oda kell figyelni arra, hogy az egyik telefonra, a másik pedig táblagépre van optimalizálva. -
Bozek
nagyúr
válasz
norbert1998 #64971 üzenetére
Írtam is az elején, hogy ne számíts sok jóra. Az a baj, hogy más platformra nem adták ki, pedig azokra vannak jó emulátorok. Én most a Sega CD emut nézem a ClassicBoy-ban, az se rossz, csak 4-500 mega egy játék.
-
Bozek
nagyúr
válasz
norbert1998 #64964 üzenetére
Vagy itt egy videó is: How to run Windows XP on Android 2014.
-
Bozek
nagyúr
válasz
norbert1998 #64964 üzenetére
Esetleg ezt megnézheted még: Windows XP on Android. Ez Qemu segítségével csinálja, a képek alapján működik is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
norbert1998 #64953 üzenetére
Röviden? Nincs.
Esetleg megpróbálkozhatsz DosBox alá Windows XP-t telepíteni, de az szinte valószínű, hogy nem fog normális sebességgel futni. Vegyél egy laptop-ot vagy egy Win-es táblagépet, ha ilyenekkel akarsz játszani. -
Bozek
nagyúr
válasz
nastygeek #64888 üzenetére
Ez jó kérdés. NDS-re szerintem a legjobb a DraStic, de ez fizetős. PSP-re ott van a PPSSPP, amiből van ingyenes verzió is, én a fejlesztés elősegítése érdekében megvettem a Gold-ot. PS1-re meg fogalmam sincs, hogy melyik a jó, ClassicBoy-t használok, mert az sok mindent tud (PS1, N64, GBA, GB, GBC, NES/Famicom, Sega Genesis, SNK NeoGeo és van letölthető plugin az SNES-hez is).
(#64875) darvinya: "Tömörítési eljárás során már sérül is a hangzás."
Kivéve a veszteségmentes tömörítéseket. A FLAC például már egy ideje alapból benne van az Android-ban. Egyébként nem nagyon lehet észrevenni akkor se hangzásbeli különbséget, ha LC-AAC-be kódolja az ember, mondjuk 192 kbps-es bitrátával. -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #64786 üzenetére
Nekem egy 16 GB-os csinálta azt, hogy random módon elkezdtek eltűnni róla a fájlok. Gyorsan beszereztem egy 64-est.
(#64800) aprokaroka87: Annak, hogy a zenelejátszó bezárja a Viper4Android-ot, mi köze az Android memóriakezeléséhez? Az ilyen zenelejátszót sürgősen törölni kell.
(#64811) air: A válaszok, plusz az én véleményem alapján ez eddig 4:4. Szóval nem értem, milyen kisebbségről beszélsz. Te vagy a császár és a normális, akinek meg tetszik, az pökhendi és hülye? Csak gratulálni tudok.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zeon.hu #64726 üzenetére
Sürgősen cseréld ki az SD kártyát, az már valószínűleg haldoklik.
(#64764) Flind: Csinálsz neki egy szűrőt PC-n a Gmail-ben. Először is kikeresed a leveleidet, majd a Továbbiak-nál Szűrő létrehozása. Utána a jobb alsó sarokban Szűrő készítése a keresés alapján. Ott meg már ki tudod választani azt is, hogy a Beérkező levelek kihagyása.
-
Bozek
nagyúr
Ezt is tegyük hozzá:
"people can create and edit Office content on iPhones, iPads, and soon, Android tablets using Office apps"Ez meg a bétánál van:
"using an Android tablet running Kitkat and your device screen size has to be within 7"-10.1"."Szóval a "minden mobil eszközre" rész egy kicsit sántít.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #64348 üzenetére
Szóval a PDF tökéletes egy vektorgrafikus képnek? Szerintem meg az EPS, az AI és a CDR sokkal inkább valók erre a célra. A PNG se rossz az átlátszóság miatt, de ha nincs átlátszó rész benne, akkor nem olyan nagy probléma, ha átalakítják JPG-re. Természetesen én is jobb szeretem a PNG-t.
-
Bozek
nagyúr
válasz
contaxg #64333 üzenetére
Átlagembernek csak a nyűg van a PDF-el. Mindenre, amire alapból használná egy mezei user, van jobb alternatíva.
(#64334) LonGleY: Gyakorlatilag itt a telefonon való olvasásról volt szó. Arra meg akkor is a legrosszabb formátum, ha másra esetleg még jó is. Bár fentebb írtam, hogy mi a véleményem róla. Egyébként meg a digitális publikálás és a PDF viszonyáról itt egy jó cikk: [link]. Ezt nem én írtam, de valószínűleg akkor az Frédéric Filloux is hülye...
-
Bozek
nagyúr
válasz
tomy86 #64329 üzenetére
Mondjuk annyiban, hogy nem kell akkor még az egyik telefonról a másikra másolgatni a dolgokat. De nekem amúgy mindegy, hogy mivel csinálja.
(#64330) Somatom: Mondjuk az a táblázat PDF-ben se lett volna jobb, mert nem az a célformátum. Az meg a másik (és itt jön elő az általános használat), hogy ha azt is DOC-ba küldi, akkor szerinted képes lenne belőle PDF-et csinálni? Egyébként vannak egész jó Office programok droidra.
-
Bozek
nagyúr
válasz
LonGleY #64322 üzenetére
Átlag felhasználói szemmel nézve viszont ezeket soha nem fogod használni. Tudtommal ide nem nyomdászok írnak... Azt meg ne Te döntsd már el, hogy mennyi közöm van a témához, ha megkérhetlek. Megint megy részedről az okoskodás, hogy Te mindent jobban tudsz másoknál. Már kezd unalmassá válni.
(#64323) LordRajZoL: Átlagos használatra egy számlához vagy dokumentumhoz ugyanúgy jó a JPG is.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Jumbozorz #64317 üzenetére
Én az EzPDF Reader-t használom erre a célra, az is tördel. De ha a PDF-ben csak simán scannelt szöveg van, akkor próbálkozhatsz bármivel, nem fogja megcsinálni.
(#64318) LordRajZoL: Nem csak telefonon. A PDF az egyik leggagyibb formátum, amit valaha is kitaláltak... Múltkor én olyannal találkoztam, hogy amikor elkezdtem kijelölni a szöveget, az 1. oldal után a 4. következett, a köztes kettőt meg kihagyta. Na, ekkor szóltam ismerősnek, hogy küldje át a könyvét DOC-ban is, majd csinálok belőle EPUB-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BMW topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest