- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Orionk #82450 üzenetére
Én erre azt szoktam javasolni/tenni, hogy letörlöm az általam (ügyfél, akárki) nem használt programokat, a rendszeralkalmazások frissítéseit. A nem használt rendszeralkalmazásokat le is tiltom, hogy biztosan ne frissüljenek.
Ez általában elég szokott lenni.Amennyiben nem, megnézem, milyen program az, amit ki tudok váltani egy kisebbel. Pl. nem kell 11 megás elemlámpa program (ami egyébként hemzseg a szükségtelen engedélyektől), hanem nézek egy kisebb méretűt.
Ez az esetek 99%-ban már tényleg elég szokott lenni.
-
-
válasz
dokee78 #82421 üzenetére
Mindamellett, hogy szerintem felesleges a vírusirtó Androidra (bocs, magas labda
), ha az értesítésen hosszan nyomsz, majd alkalmazásinformációk, és ott kiveszed az értesítések mutatása vagy hasonló szöveg mellől a pipát, az megoldás?
Bocs, nem akartam duplázni, azt hittem, másik topikba írtam az előbb.
-
válasz
plaschil #82420 üzenetére
Külföldön én kerülném az internetes tévét, illetve szigorúan letiltott GPRS-roaminggal és kikapcsolt adatforgalommal, mert elég adatforgalom igényes alkalmazás, megspékelve a csillagászati GPRS-roaming árakkal, tuti eladósodás.
(Kolléga ismerőse laza másfél milliós számlát dobott össze külföldi netezéssel.
)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #81669 üzenetére
Szerintem nem volt benn ilyen feature.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
csadi0011 #81109 üzenetére
Kérdezz rá a bankodnál, hogy látszik-e náluk a visszatérítés ténye.
Én spec. budapest bankos vagyok, nekem azonnal látszott, illetve most már a telenoros számlám egyenlegére vásárolok, más ott is kértem visszatérítést, az is azonnal látszott.Gondolom, a visszatérítés átfutási ideje banktól függően lehet több, kevesebb idő.
-
-
-
-
-
-
ZTE (V5) és Sony Xperia (Z1 Compact) készülékeken ez így működik alapból a gyári képernyőzárral.
Először fel kell oldani, majd a jelkód/egyéb plusz védelem. -
-
válasz
TurpiUrfi2 #80748 üzenetére
Azt olvastam a topikjában, hogy a KitKat frissítés annyira nem simerült jól, de nézz utána magad, hátha azóta változott a helyzet.
A Clean Mastert úgy, ahogy van, töröld, ha nem lehet, akkor tiltsd le, a Play Szolgáltatások a rendszer működéséhez kellő program, azt nem célszerű letiltani, inkább az erre épülő, ezt használó programokat célszerű leállítani, törölni. -
-
válasz
kovacs65 #80718 üzenetére
Nem feltétlen, mert változtatás előtt kéri az eredeti jelszót -nyilván, biztonsági okokból.
Viszont ha már belépett gépről, szerintem beállíthat alternatív e.mail címet, telefonszámot, egyebet, hogy a megváltoztatáshoz legyen plusz lehetősége. (Bár olyan, mintha itt is kérné a jelszót.
)
-
-
válasz
#46372352 #80692 üzenetére
Én nem tennék rá plusz programot.
Persze, vannak olyanok, amik SMS-kódokkal vezérelhetők, meg egyéb plusz funkciókkal bírnak, de szerintem a beépített Eszközkezelő elég lehet.A rendőrség a feljelentés alapján "megkéri" a szolgáltatót, hogy adjon információt a készülék hollétéről, ha az feljelentkezik a hálózatra.
-
-
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #80448 üzenetére
Csak viccből akartam írni, hogy a Clean Master lehet a hibás, de akkor nem is lőttem volna annyira mellé.
-
Pushbullet-kérdés.
Korábban volt benne olyan funkció, hogy szinkronizálta az értesítéseket az Android eszközök között.
Jelenleg két androidos készüléket használok, így ez jópofa feature volt, de valamiért eltűnt.A helpben azt írja, hogy min. 4.4 kell hozzá, de ez a feltétel adott, az egyik készülékem 4.4-es, a másik 5.1-et futtat, illetve plusz adalék, hogy a funkció korábban rendben működött.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Én most az ES File Explorert állítottam be úgy, hogy root nélkül menjen.
Először próbálj meg valami fájlt törölni a programmal az SD-kártyáról. Ekkor bedob egy ablakot, amiben ki kell válaszd a külső SD elérési útvonalát.
Ezzel megadod az írási jogot az adott programnak a külső memóriakártyára is.
Ezután beállítasz egy FTP-kapcsolatot a programban, majd Total Commander vagy egyéb FTP-kezelő alól tudsz fájlokat küldeni/fogadni/törölni az SD-kártyáról.(Az ES File Explorert lecserélheted bármilyen olyan fájlkezelőre, ami root nélkül is képes kezelni a küldő SD-tartalmát KitKat/Lollipop alatt, és van benne FTP-fájlelérés mód.
)
Ja! Az AirDroid NEM ilyen program...
-
-
-
válasz
nobela #79637 üzenetére
A fényképezett kép elküldése nem opció?
(Én mindig így tettem, ha valami dokumentumot lementettem volna magamnak.
)
Most jutott eszembe, hogy az Office Lens szerintem talán megfelelő volna neked.
-
-
válasz
aprokaroka87 #79474 üzenetére
Kijött megint egy frissítés, azzal már OK.
Nem kell mégegy unlocker.
-
válasz
aprokaroka87 #79472 üzenetére
Tetszik a material design... Igyekszem minden programomat ilyenre cserélni.
-
!!!!!Fontos update Solid Explorer ügyben!!!!!
Nem tudtam frissíteni a material kinézetű SE-t. Az ilyenkor "szokásos" uninstall/reinstall után már nem jó hozzá a régi unlocker!!! Kipróbáltam két készüléken is. Azt hiszem, megy a dörgedelmes hangvételű levél a készítőnek...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dokee78 #78306 üzenetére
dokee78:
Most néztem meg alaposabban a Greenify beállításait, a rendszeralkalmazások hibernálása (korlátozott) csak a támogatói csomagot kéri, az Xposedet nem.
Az összes többi beállítás kéri vagy csak az Xposedet vagy a támogató csomagot ÉS az Xposedet.Traxx:
Nem értem, mi lehet a probléma... -
-
-
-
-
válasz
LyonnaisFan1 #78291 üzenetére
Olyan program, ami más programok letöltését tolja az arcodba (ha jól tudom).
(A programot letöltve: tényleg ilyen.
)
-
-
válasz
nyuszi123456 #78272 üzenetére
Mi????
Elég valamilyen képernyő sötétítő programot feltenni, én pl. a Screen Filter nevűt használom.
-
válasz
dokee78 #78174 üzenetére
Ezt nálam is beadta sokszor.
Amiért én kiábrándultam belőle, az az, hogy nemcsak nem lehet elmenteni a form adatokat, amit beírok, de most már annyira "jóra" fejlesztették a programot, hogy a jelszavak elmentését sem lehet kikapcsolni globálisan.Kár, hogy nincs még egy hozzá hasonlóan kis adatforgalmú böngésző, ami elmentené a form adatokat és kikapcsolható benne a jelszavak elmentésének lehetősége...
-
-
-
-
válasz
atosan #77343 üzenetére
A Viber beállításain belül a Notifications részen tudod variálni a hangokat.
Az Outgoing messages sound alatt a kimenő üzenetek hangját tudod ki-bekapcsolni, illetve, ha bepipálod a Use system sounds opciót, akkor az alatta lévő Call ringtone és Notification sound alatt tudod lenémítani a programot.
Egy hangot nem lehet levenni (hogy rohadna meg a Viber összes programozója), mikor benne vagy a beszélgetésben és küldesz (vagy fogadsz) üzenetet, akkor prüntyög...
-
válasz
DeathAdder #77471 üzenetére
A hiba nálad lesz, az én ZTE V5-ömön Android 4.4 alatt nincs gond.
-
-
-
válasz
alex devil #77327 üzenetére
A tabletre felteszed a Vibert, az megkérdi majd, hogy van-e telefonon Viber hozzáférésed. Ezután kapsz egy kódot a telefonodra, amivel tudod aktiválni a táblagépen is ugyanazt a Viber fiókot.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest