- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Véreshurka #87145 üzenetére
1. Nekem is letölti a borítókat, pedig én is kikapcsoltam.
Nem hinném, hogy reklám volna, inkább hibás működés. Vagy Skynet. Vagy Genisys.
2. Nem értem, minek egy mobilos böngészőbe 10-nél több oldal? (Tudom, nem segítettem, de a sok nyitott fület asztali böngészőben sem értem.)
4. Nehogy már a Poweramp legyen már a f0sch, mert a hívásrögzítőd "ezeréves" formátumban vesz fel.
-
-
-
-
-
-
válasz
magmakocka #86707 üzenetére
Szerintem az 512 MB memória kevés neki.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
aprokaroka87 #85813 üzenetére
Akkor már adhatod is, mert a Gmail webes felületén be lehet állítani különböző szűrőket.
-
-
válasz
aprokaroka87 #85771 üzenetére
11/4. Szintén Telenor, szintén beltér, szintén 4G.
-
válasz
alex devil #85764 üzenetére
Számtalan app lock program van a Playen.
Egy ilyet letöltesz, majd lezárod a Playt, a Beállításokat, egyebeket.
-
-
-
-
válasz
alex devil #85601 üzenetére
Én úgy látom, hogy most már csak akkor küldi el, ha te elküldöd/megosztod "szándékosan".
-
-
válasz
L_ajos #85453 üzenetére
Mi van, ha azt mondom...
Az Android nem igényli, hogy ürítgesd a memóriát?
Pláne nem 3 giga memóriánál.
Én a G4-nél azt csináltam, hogy csak akkor szedtem ki valamit a memóriából, ha nem működött az adott program.
Még ritkábban nyúltam az összes törlése lehetőséghez. Ha ugye nem segített az egy program "kilövése". -
-
-
-
-
válasz
kaciokos #85331 üzenetére
kaciokos:
Én is szeretném az S6 Edge Plusra fogni, hogy "miatta" írok pontatlanul a G4 után, de inkább valószínű, hogy még meg kel szokjam a kijelző eltérő méretét.sz.balazs.95:
Kollégám is "oda meg vissza van" a WP billentyűzetétől, de nekem pont ugyanolyan pontatlan, mint az Androidé. -
-
-
-
-
-
válasz
storm3 #85084 üzenetére
Én a Peel Smart Remote programot használtam, mikor próbálgattam a G4 ilyen funkcióját.
-
-
válasz
Viktor0610 #85073 üzenetére
Bréking!
A helyesírás-ellenőrzésre találtam a kissé drága QuickSpell nevű programot. Beállítható, hogy az legyen az alapértelmezett helyesírás-ellenőrző a rendszerben, így a kompatibilis alkalmazásokban működik az ellenőrzés. Ragozott szavakkal egyelőre nem próbáltam még ki.
-
Most próbálgattam kicsit. A Google keyboard tud csak helyesírás-ellenőrzést, de nem mindenütt.
Az SMS alkalmazásban vagy pl. a Viberben próbáltam ki, ott ment, de a Google Keepben nem. Lehet, a beviteli mező típusa más?
Meg a nagyobbik gondom, hogy magyar nyelven nem megy.Akkor már csak az a kérdés air segítsége után, hogy tudtok-e olyan billentyűzetet, amelyikben van magyar helyesírás-ellenőrző?
-
-
válasz
pethYeti #85063 üzenetére
Vut?
De hogy értelmes kérdést is feltegyek.
Hogyan lehet megoldani, hogy legyen rendszerszintű helyesírás-ellenőrzés Androidon? Próbáltam Google barátommal is keresni, de nem jutottam előrébb.
Régen pl. a Kii keyboard tudott helyesírás-ellenőrzést, de nem volt benne magyar nyelv....Fontos, hogy nem akarok prediktív szövegbevitelt, CSAK helyesírás-ellenőrzést.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
#79335424 #84496 üzenetére
Kb. öt perc alatt találtam olyan hívásblokkolót, ami ismeri a Google csoportokat.
Root Call Blocker és van Pro verziója is. -
-
válasz
aprokaroka87 #84487 üzenetére
Egy kattintásra kimondja a kijelölt terület alatti feliratot.
Mint az elhelyezéséből sejthető (), Kisegítő lehetőségek - Látás - TalkBack, a látássérülteket, vakokat segítheti egy ilyen funkció.
(Láttam már ügyfelet, aki használta a funkciót, ne magadból indulj ki!
)
-
válasz
aprokaroka87 #84485 üzenetére
LG G4-en.
Egyik ujjamat a kijelző egy pontján tartom, egy másik ujjal tudok görgetni, a kiválasztás pedig három gyors kattintással megy. -
válasz
aprokaroka87 #84483 üzenetére
Emlékeim szerint úgy tudsz szkrollozni, hogy egyszer kattintasz, majd a másodszorra nyomvatartod és húzod.
-
Talán a Paragon exFAT, NTFS & HFS+ program lehet a megoldás?
-
-
-
-
-
válasz
Freeman007 #84290 üzenetére
A beépített screenshot készítő (általában hangerő le/fel + bekapcs. gomb) nem elég reklámmentes?
-
-
Azt írja, hogy a készüléken és az Outlookban lévő neveket is szinkronizálja.
Tényleg így van, tehát nem nagyon tudsz mást tenni, mint mindenkit az Outlookból hívni.(Biztos, van külön program is a szinkronizálásra vagy az Outlook és a Gmail fiók névjegyeinek összevonására, ezt nem néztem meg, nem kerestem.)
-
-
válasz
Viktor0610 #83948 üzenetére
Törlés után 15 mega szemetet hagyott (volna) maga után a gépen.
Szerencsére az ES File Explorer megfogta és letörölte.Szerintem azért nem találtad meg, mert nincs rá lehetőség.
-
-
válasz
SimonJanos #83935 üzenetére
Jól elbeszélgetsz magaddal.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Scooter86101 #83455 üzenetére
Ejj-ejj.
Gondolom, nem vagy még túl azon, amit Somatom linkelt kettővel előtted.
-
-
Asszem, adok neki egy esélyt, mert az általam használt Screen Filter nem működik jól 5.1 alatt.
-
-
-
Mi?
Nem fikázni kell az egyébként fejlett és nyitott Androidot, hanem a Google saját programja helyett pl. használhatod az Adobe olvasóját (nem próbáltam, hogy van-e benne ilyen feature) vagy a másik csilliárd olvasó valamelyikét, amin ugyanúgy lehet, mint a fantasztikusan csofdálatosan hiperszuper jól működő iPaden.
De hogy a boldogságod meglegyen: az Adobe PDF olvasója úgy működik, ahogy szeretnéd.
-
-
-
-
-
-
válasz
Orionk #82456 üzenetére
A gyárilag fennlévő appokra gondolok.
Amiket én le szoktam tiltani/törölni: Google Play Újságos, Könyvek, Zene, Filmek, Játékok, Google Szövegfelolvasó, TalkBack stb... Lehet továbbmenni a Google+-ra, Google keresőre, Hangoutsra, Térképre.
Nem tudom, használsz-e Facebookot, abból is van Lite verzió, sokkal kisebb, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest