- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
Szerintem félreértetted. A telefonról akar felvenni, de nem a hangszórón keresztül. Tehát egy olyan hangfelvevő kellene neki, ami a telefon média kimenetét veszi fel. Hangszórón keresztül ugye a háttérzajok belehallatszanak, gondolom azért nem jó neki az.
Én anno képernyővideót akartam készíteni, arra kerestem programot, de nem találtam olyant, ami a médiahangot kezeli. Még roottal sem. Régebben volt, de azok már nem működnek. Szerencsémre a mostani Sony telefonomban van egy olyan gyári alkalmazás, hogy Játékoptimalizálás, na az tudja ezt. De abban sem lehet minden alkalmazást beállítani, például a Facebook sem megy.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #149096 üzenetére
Ebbe én is majdnem belefutottam, de közben leesett. Igen, A 120-ban a 10 csak 12-szer van meg. Azonban mivel duplla koppintásról van szó, ezért stimmel a 24.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
makoss #149007 üzenetére
Milyen videót nem húz ki a szélére? Ha egy 16:9-es videót nézel, akkor miért akarod, hogy kihúzza 19,5:9-re? Akkor vagy torz lesz, vagy pedig alul-felül levág a képből.
Szerintem amúgy a gyári lejátszó nem tudja (bár nem volt Xiaomi-m, szóval még az is lehet, hogy mégis), de például az MX Player-ben beállítható, hogy kitöltse a kijelzőt a videó.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148394 üzenetére
AnyDesk, még mindig. Vagy TeamViewer.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #148335 üzenetére
Mire gondolsz az alatt, hogy elérhető?
Irányítani ott az AnyDesk.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148080 üzenetére
A barna az már a fájlokat jelenti, tehát elvileg a Camera mappában kellene lennie a VID_... fájloknak. Hogy a fájkezelő miért nem jeleníti meg, az egy jó kérdés.
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
mzperx123 #148007 üzenetére
"RAW_SENSOR image format support needed. The camera won't start without this"
Ez még a flagship telefonokban sem feltétlenül létezik.Az ISO-s mintaképpel amúgy mit akart a költő? Mert nagyon nem ugyanúgy néz ki egy 80-as és egy 1600-as ISO-val készült kép. És nem csak a zaj miatt. Azt amúgy is le lehet szedni jó pár programmal (nekem mondjuk a Topaz DeNoise jött be).
A másik kérdés: miben jobb, mint például az OpenCamera?
-
Bozek
nagyúr
Tud valaki olyan rTorrent/ruTorrent távoli klienst Androidra (ha minden kötél szakad, akkor jöhet Transmission is), ami kezeli az RSS-t? A Transdroid jó lenne, csak a BH RSS-csatornájánál van problémája, ami másik alkalmazásban működik.
-
Bozek
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #147977 üzenetére
Pontosabban Digitális jóllét. :)
-
Bozek
nagyúr
válasz
waldokerdez #147860 üzenetére
A Join eddig is fizetős volt, de azt az árat csak egyszer kell kifizetni. Nem ér meg annyit egy jól működő program? Inkább keresel valami ingyenest, ami vagy működik, vagy nem?
-
Bozek
nagyúr
válasz
svgyula #147804 üzenetére
Ne csodálkozz, ha feltörik a fiókod, ha fejben könnyen megjegyezhető a jelszó. Érdekes módon nekem még semmit sem törtek fel, a SafeInCloud generál mindenhová jelszót. Kb. a saját e-mailemhez tartozó az, amit fejből megjegyeztem, meg a céges belépés (mert az sűrűn kell, ha kidob a rendszer).
-
Bozek
nagyúr
Használ itt valaki IFTTT-t? Ha igen, akkor azon belül miket? Csak úgy kíváncsiságból kérdezem, hátha van valami hasznos.
Én nemrég vettem egy új Asus routert, ahhoz is vannak érdekességek benne. Bár egyelőre csak annyit csináltam, hogy van egy gomb a telefonon, amivel elindítom az otthoni asztali PC-t. Vagy akár ezt az okosórán elindítva az IFTTT-t is meg tudom csinálni.
-
Bozek
nagyúr
Vagy ha nem szerepel, mert alapértelmezettként true az értéke.
Ez meg még érdekes lehet a jövőre nézve:
"Note: If your app targets Android 11 (API level 30) or higher, you cannot disable device-to-device migration of your app's files. The system automatically allows this functionality.
You can still disable cloud-based backup and restore of your app's files by setting this attribute to false, even if your app targets Android 11 (API level 30) or higher."Röviden: bár a felhőalapú mentést tilthatja a jövőben is a fejlesztő, viszont készülékről készülékre másolás esetén már nincs beleszólása. Természetesen ez csak azoknál az alkalmazásoknál van, amelyiknél a target API az 30-as. Jelenleg az új alkalmazásoknál 29-es, frissítéseknél pedig 28-as (november 2-ig, utána ez is 29-es lesz) az elvárás.
Az eddigi menetrendet nézve 2021. novembertől már minden alkalmazásnál 30-as target API-nak kell lennie, ami fent van a Play-ben, szóval onnantól már elvileg menthető minden. -
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #147190 üzenetére
Forwardolom a belső 445-öt, de nem a külső 445-re, hanem mondjuk a 15973-ra, a gyári Telekomos cucc tudja. MiX-el csatlakozik, és tudok is másolni.
Igaz, a FolderSync elbukott, ott autentikációs hibát írt ki, de nálam például a Syncronize Ultimate se megy, az meg se találja a gépet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
kalasz #147020 üzenetére
Most te nem érted a kérdést, vagy én nem értem a választ? Nem azt kérdeztem, hogy a GMail alkalmazáson belül működik-e, hanem azt, hogy engedélyezve van-e az IMAP.
PC-n a GMail-en belül Beállítások - Átirányítás és POP/IMAP - IMAP-alapú hozzáférés esetében mi van az Állapot után?
-
Bozek
nagyúr
válasz
mgTerminator #146897 üzenetére
A GPS koordináták nem csak számok? Fotót meg lehet beilleszteni, van Cellán belüli kép.
-
Bozek
nagyúr
válasz
mgTerminator #146894 üzenetére
Google Táblázatok
-
Bozek
nagyúr
válasz
svgyula #146885 üzenetére
Nekem egyszer vágták a szolgáltatónál. Telefont váltottam és céges volt a kártya, viszont nem adtak papírt, mert épp szolgáltatóváltás előtt állt a cég, és már készítették elő. Viszont így meg nem tudtam volna használni a saját telefont cégesnek, ezért muszáj volt megoldani. Rendesek voltak, kivágták, bár mondták, hogy nem biztos, hogy sokáig fog működni.
-
Bozek
nagyúr
válasz
SzabóTamàs90 #146858 üzenetére
Trükkös megoldás, de működik. Írd be a szöveget Google fordítóba, majd fordítás után nyomj rá arra, hogy magyar (lesz is előtte egy hangszóró), és felolvassa.
De amúgy ez is jó lehet: link
-
Bozek
nagyúr
válasz
Maist #146607 üzenetére
Milyen telefon? Mert ha van benne gyárilag Digital Wellbeing (Digitális jóllét), akkor azzal is megoldható. Bár ki lehet kapcsolni, szóval nem árt levédeni. Az egy jó kérdés, hogy Play-ben mikkel kompatibilis és fel lehet-e rakni csak úgy simán, nekem az Xperia 5-ön alapból fent van. Xperia XZ1 Compact-on tudom, hogy roottal és Magisk modullal raktam fel, de most azt is kompatibilisnek mutatja (sajnos a kijelző törött, így egyelőre pihen a telefon).
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
Somatom #146453 üzenetére
"Aki kitalálta a nyújtott képarányt, azt még a mentőben is ütném."
Mindennek vannak előnyei és hátrányai is. Sokáig engem is zavart, csak 16:9-ben gondolkoztam, de mióta 21:9-es telefonom van, megtetszett. Mondjuk fekvő módban nem írok üzenetet, nem is szeretem forgatni a kijelzőt, ha nem muszáj.
-
Bozek
nagyúr
válasz
atoszmester #146441 üzenetére
Pedig ott van az a témán belül. Ha Kódszerkesztőben nyitod meg, akkor a SYNTAX_STRING (de ugyanez jó a HTML megjelenítőnél is), ha pedig Szövegszerkesztőben, akkor a TEXT_LINK.
-
Bozek
nagyúr
válasz
BoneDragon #146410 üzenetére
Jogos, a Play Protect letiltja, hogy kártékony, így fel se települ. Még úgy se, ha rányomok, hogy én akkor is telepíteni akarom. Akkor ez bukta.
-
Bozek
nagyúr
válasz
BoneDragon #146405 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz
BoneDragon #146399 üzenetére
Mondjuk ha leírnád, hogy melyik alkalmazás, talán egyszerűbb lenne. Ha meg azt nem lehet megszerezni sehogy, akkor tudnánk alternatívát ajánlani.
-
Bozek
nagyúr
válasz
bbrain #146379 üzenetére
A Join át tudja küldeni két eszköz között az üzeneteket, és válaszolni is tudsz rá, legalábbis az értesítésen belül biztosan. Az alkalmazáson belül nézve nem tudom, mert múltkor én találkoztam olyannal, hogy nem minden SMS-t láttam a másik készülékről, amikor csatlakoztam.
Pozitívum, hogy van Win10-es kliense is, de használhatod a Chrome beépülőt is.
-
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
válasz
FrankMonzano #146273 üzenetére
"Az opera böngészőt lehet valahogy szinkronizálni a Chrome könyvjelzőkkel?"
A Google nem engedi a Google Sync-et más gyártótól származó böngészők esetében. Ha van is ilyen, akkor az nem lesz fenn a Play Áruházban.Illetve melyik a legjobb böngésző?
A Kiwi Browser szerintem megér egy próbát. De azt, hogy melyik a legjobb böngésző, nem fogja megmondani senki. Mindenki csak azt tudja, hogy ő melyiket tartja a legjobbnak. -
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #146104 üzenetére
Próbáld ki a Kiwi Browsert, ott minden oldal sötét, és alulra is lehet rakni a címsort.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #146074 üzenetére
Ja, emlékszem. Fogalmam sincs, hogy miért nem jön fel telefonon. PC-n megcsinálja, én ott szoktam menteni a jelszavakat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
MikeWazowski #146070 üzenetére
A honlapon is írják, hogy 3,99 dollár havonta. Akkor már inkább SafeInCloud, az tényleg csak egyszer fizetős.
-
Bozek
nagyúr
válasz
WhiteWalker #146029 üzenetére
És ez sem jó: KreszTeszt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest