- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
SunMount3r #151122 üzenetére
Csinálj egy logcat-et, hátha abban van valami hasznos is és nem kell vakra lőni.
-
crok
Topikgazda
válasz
Viktor0610 #150984 üzenetére
Pontosan erre gondolok csak ismerem mögötte az elektronikát is - ezért írtam amit írtam és ezt nem tudod megkerülni, ugyanis a gombhoz a TRS "kiosztású" jack nem jó, a TRRS alkalmas csak a gomb kezelésére viszont akkor már van "fantommikrofon" ami miatt meghiúsul a hangfelvétel ha nem állítja át a forrást.
-
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #150979 üzenetére
Kérlek, "Azt írja ki amikor bedugom a szelfibot csatlakozóját a fülhallgató dugóba hogy "hang rögzítése headseten keresztül"" - szólt róla hogy mi fog történni. Ha ez nem jó és nem is állítható át akkor nyilván nem ezt az appot kell használni vagy feature request-re le lehet adni a fejlesztőnek aki vagy leprogramozza vagy nem. Freedom of choice. Megjegyzem van Bluetooth-al kapcsoló selfie bot ami pont erre "megoldás".
#150980 Dr.NX: a megjelenő igényeket ki kell ugye elégíteni.
-
crok
Topikgazda
#150971 spe88: Én spec. Bitwarden-re váltottam. De már régebben.
#150972 phedi77: nem lehet "visszanyerni" mert nem is történt hangfelvétel: mikor bedugtad a szelfibot elsütőjét az a headset mikrofonkapcsolót használja a felvételkészítéshez de mivel a jack-be volt dugva így a mikrofon is át lett elektronikusan állítva a TRRS kialakítású 3.5 jack mikrofon részére ami nálad nincs is bekötve, nem létezik - nem történt hangfelvétel.
-
crok
Topikgazda
válasz
bringasisti #150913 üzenetére
Nem, ez itt most a Google fiókod mutatja, minden eszközzel, nyilván abban benne lesz más eszközöd is, tökmindegy min nyitod meg - mert a fiókodhoz tartozókat mutatja, nem (csak) az adott eszközt.
-
crok
Topikgazda
válasz
bringasisti #150911 üzenetére
Esetleg nem ezen az eszközön nincs bekapcsolva?
-
crok
Topikgazda
válasz
HoTaZo #150861 üzenetére
Widget-re (bár nem 1x1 hanem 2x1 mert kell a hely a névnek) van két tippem, hátha:
Cell widget - azt hiszem alapból az aktuális szolgáltatót mutatja
Operator Name Widget - beállítható, hogy a SIM vagy az aktuális szolgáltatót mutassa -
crok
Topikgazda
válasz
MC Pite #150838 üzenetére
Ritkán van ilyesmire szükségem de amiket írtam működnek (FX talán nem). Primitive FTPd meg a két Banana app 2 héten belül volt használatomban. A Primitive FTPd meg a két Banana termék is figyel a mobilnet interfészen is amúgy.
-
crok
Topikgazda
válasz
MC Pite #150834 üzenetére
Összefoglaló -> Szerverek fájlátvitelre rész? Használd a telefon hotspotját (jelen esetben teljesen mindegy hogy van-e mobilnet vagy nincs neked csak a hotspot kell meg hogy DHCP-n adjon IP-t a telefon a PC-nek - a lényeg hogy legyen IP kapcsolat a két eszköz közt), csatlakozz a PC-vel a telefon Wifi SSID-jához aztán használd bármelyik appot onnan. Vagy akár ADB-vel USB-n is másolhatod, arra is van millió lehetőség, pl.:
[TOOL] Android File System (Network ADB Extension) for Windows Explorer
Android ADB File Manager
Total Commander ADB plugin -
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #150774 üzenetére
Abszolult 100% semennyire se szól bele a garanciába. Bármit csinálsz root nélkül csak simán adb-ben - ha engedi a rendszer hogy megcsináld - az semmit se változtat a garancián. Legrosszabb esetben összeborítod a rendszert (mert letiltasz olyan appot ami a bootolálshoz elengedhetetlen) aztán max. nyomsz egy factory reset-et és annyi. Bootloader nyitástól számíthatsz esetleg "dolgokra" de ez amit csináltál konkrétan ez nudli, senkit se zavar, senkit se érdekel.
-
crok
Topikgazda
válasz
Probert75 #150763 üzenetére
Ennek a kérdésnek az Android szakmaiban lenne a helye (nem appokkal kapcsolatos, inkább folytassuk ott) és ne ess az XY problámába, inkább kezdjük onnan, hogy mit akarsz változtatni amit nem szeretnél ha felismernének és miért lényeges hogy meg van-e változtatva? Mert a válaszom erre a kérdésre ennyi infóval kb. az lenne hogy "is-is", meg hogy "attól függ".
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Google Maps dark mode mától? Valakinek frissült Play-ben ma a Maps? APKMirror-ról tette fel esetleg valaki? (Nálam még nem adta be, de a cikk szerint nem is mindenki kaphat belőle, mert "The dark theme comes as a server-side switch, so installing the latest version of Maps won't get you there.")
Ugyanígy kérdem: mai Android Auto update? Road-friendly games?
-
crok
Topikgazda
válasz
Joshi #150650 üzenetére
Ugyanazokat a fobb szenzorokat tudjak olvasni mint a gyariak, azert eleg sok hibat feltartam vagy megjosoltam mar veluk, pl. katalizator hatasfokveszteset az elotte es utana levo szonda jelebol, EGR szelep hibat.. stb. Sokat tanultam vele. De en pl. vettem utana egy Autocom-ot. Nem csodafegyver viszont 15+ eves kocsikhoz mar jo, a parts shotgun-nal 100x jobb
-
crok
Topikgazda
válasz
Dimine #150641 üzenetére
Xiaomi telefonokban van pl. ilyen beállítás, hogy ha Wifi-re csatlakozik de úgy látja hogy "netet nem kap" akkor visszavált mobilnetre (kb. mint a Windows-os NCSI), de a Wifi kapcsolatot ilyenkor ez is dobni fogja.
Nincs olyan beállítás ami egyszerre tudja a kettőt kezelni mert az Android egyszerűen nem erre van kitalálva, csak az megy hasonlóan (de még az se így), ha a telefon lesz Wifi hotspot és rá csatlakoznak - de a te OBD dongle-d pont fordítva működik (megjegyzem azért találták ki ezt, hogy Apple termékekkel is "kompatibilis" lehessen).
Azt ajánlom vegyél egy Bluetooth-os ELM327-et tartalmazó dongle-t ehelyett mert amit akarsz az nem fog menni max. offline navigációval (én is BT ELM327-et azt használok kocsiban, hosszabb utakon mindig nézem mi történik, taszkváltással megy a térkép mellett a Torque Pro általában). -
crok
Topikgazda
válasz
Bozek #150588 üzenetére
Dehát a Simple legtöbb alkalmazása eleve fent van F-Droid-on is, a Simple Gallery Pro F-Droid-ról 6.19.1-es verzióval letölthető.
-
crok
Topikgazda
válasz
#42308056 #150559 üzenetére
Az APKMirror (sok egyéb hasonló oldal mellett) egy app gyűjtőoldal ahol script-ekkel szedik össze az appok APK-it Play-ből és teszik elérhetővé a letöltést Play Áruház belépés nélkül.
Biztos az audio codec csinálja? Miből gondolod? Az audio codec hogy jön a felirathoz? A két ARMv7 kodek pakk 2019 Áprilisában volt utoljára frissítve Play szerint.
Szerintem vagy vársz és ad majd ki frissítést és frissítesz Play-ből
(ha szólnak neki hogy amúgy hiba van.. ugyanis emberek és hibázhatnak ők is.. bug..)
..vagy pl. előbbre lépsz:
MX Player 1.35.0 beta (arm-v7a) (Android 5.0+)
..vagy pl. visszalépsz:
MX Player 1.33.7 (arm-v7a) (Android 4.2+) - Feb. 8. 2021
MX Player 1.33.6 (arm-v7a) (Android 4.2+) - Feb. 5. 2021
MX Player 1.32.7 (arm-v7a) (Android 4.2+) - Jan. 21. 2021
MX Player 1.31.3 (arm-v7a) (Android 4.2+) - Nov. 10. 2020
..vagy itt van az összes, válogass melyikhez volt ARMv7 build.A stílusból szeretném kérni hogy a trágár dolgokat hagyd ki - köszi.
-
crok
Topikgazda
válasz
#42308056 #150556 üzenetére
Nézd meg a mostani verziószámát és tegyél fel egy régebbit, mondjuk APKMirror-ról..
-
crok
Topikgazda
válasz
bl4ze #150550 üzenetére
Viszont ha a cég mégis olyannal íratja alá a cert-et ami nincs benne a listában.. viszont neked ad egy Android-ot.. akkor valaki mindenképp úgy érzem hogy hibázott. Ha meg a saját készüléked akkor BSOD támogatás van-e a helyi IT-nál? Akkor is oda érünk vissza hogy még mindig nem érzem hogy ez Android oldali probléma. Minden dokumentálva van. Aki nem követi az nem követte. Én azt értem, hogy mindenki sír - csak senki se olvas.. főleg nem előre. Attól, hogy a kacsa nem tud úszni még nem a víz tehet róla, nem? :-\
-
crok
Topikgazda
válasz
bl4ze #150547 üzenetére
Egyetlennel se. Ehhez az kéne, hogy a WLAN chip tudjon packet insert-et, tudjon duplán soft AP-t.. olyan dolgokat amiket egy telefonban levő WLAN chipnek végfelhasználói felhasználásban vastagon nem kell tudnia.
Ez egy Kali/Nethunter ROM-hoz is milyen jól jönne.. nyilván pont ezért nincs is ilyen készülék amivel ezek out-of-the-box mennek mert még a Kali-nak is külön ajánlása van külső WLAN chipekre mert ezek képesek arra amire most te erőszakolni akarod azt a telefont (Wifi routerek chipjei tudnak ilyet alapból ha otthoni felhasználásról beszélünk).
A sima bridge mode ide nem is elég, hiszen amit akarsz az azzal jár hogy két interface lesz IP-vel ellátva, mindkettőre meg kellene írnia a dnsmasq-ot és NAT-olnia + route-olnia kellene köztük - nagyon nem triviális és nem is támogatott, ez eleve dupla soft AP működés lenne. Valamikor lesz majd Android 11-ben olyan, hogy USB Ethernet csatlakozóra lesz tethering (+info).. de alapból az se WLAN-ról USB Eth-ra hanem mobilnetről USB Eth-ra.
FYI: Nem csesztek el semmit, követik (és megkövetelik) a közelgő bevezetendő standardokat és biztonságosabbá tetetik veled a saját hálózatodat. Megvan az oka és a rendes módja, rendesen alá kell iratni azt a certet - az hogy a hálózatod nincs felkészítve erre hanem saját aláírású certet használ az más kérdés, erre tartotok IT részleget gondolom, az meg megint más kérdés ha nem tudják vagy nem akarják neked megoldani. Az Almásoknál se lesz ám ez máshogy (talán már nincs is? azt a vonalat nem követem annyira), ott it be fogják vezetni hogy nem lehet majd hozzáadni pl. saját aláírású certet, mindenféle himi-humi random self-signed dolgokat, rootCA-t.. etc.. Ez nem vicceskedés, a WPA3-hoz kelleni fog és biztonságtechnikailag ingoványos volt mindig is.. utána kell olvasni és rendesen kell enterprise WLAN-t tervezni / kivitelezni [1] [2]
-
crok
Topikgazda
válasz
bajaki #150519 üzenetére
Erre volt való a bejövő híváskorlátozás (call barring) amit elvileg valamikor a PIN2 (vagy a szolgáltatóhoz tartozó PIN?) megadásával lehetett beállítani de szerintem ez ma már nem működik meg neked nem is lenne jó mert ez szolgáltatás szinten lőné ki és nem készülék szinten. Hívásblokkolóval próbálnám meg, minden bejövő tiltással (pl. Hiya vagy Call Control).
-
crok
Topikgazda
válasz
KD6-3.7 #150520 üzenetére
Somatom tuti a TuneIn Pro-t használja tuti megelégedéssel.
Csipuka kettőt említett ami megy AA-val: Open Radio és Replaio és tesztelte is őket és a Replaio-t meg is vette (:
-
crok
Topikgazda
válasz
dzsordzs69 #150517 üzenetére
Az Auto-fill service be van kapcsolva, kisegítő lehetőséggel meg draw-over-el? Nekem megy.
-
crok
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #150505 üzenetére
Ezeket szerintem a Weawow szerintem tudja majdnem mindet (az ébresztős, stopperes dolgot biztos nem, de az szerintem nálad a régin is csak azért ment mert rendszerapp volt).
Nekem 700HUF-ot megért hogy reklámmentes legyen és a felkínált bármelyik adatforrást használhassam de anélkül is (az ingyenesen is elérhető is) tökéletesen használható, sok, nagyon jó és nagyon sokrétűen konfigurálható widget-jei vannak. -
crok
Topikgazda
válasz
Somatom #150496 üzenetére
Lehet máshogy hívják ezeket egyik helyen mint a másikon.. meg nem tudom 100% átviszi-e és a helyére teszi-e azt amit te használsz.. (Login van meg Identity meg Cards) Mindenesetre nekem átvitt mindent amit használtam de én pl. Identity-t (talán ez lehetett a LastPass-on a Profile de én azt nem használtam) magamnak adtam a BitWarden-hez úgyhogy nem tudom a LastPass-ost átviszi-e, mindenesetre a BitWardennek van Import data from Lastpass leírása úgyhogy ők szerintem felkészültek.. de egészen sok leírás van még neten, M3oh-nak a megérzése jó volt mert várható volt hogy ez lesz, valamennyire számított is már és fel is készült rá az Internet népe pl. [link]. Gyanítom hogy nem lesz komplett 100%-os megoldás, ha fizetni nem akarsz akkor lehet reszelni az adatokon valamennyire mindenképp kell majd.. Vagy marad a $2.25 per hó. Én csak szóltam hogy ez van..
Visszatérve az eredeti kérdésekre: "Ott ugyanúgy vannak profilok, fájlok, jegyzetek, kártyaadatok, stb. és ezek az importtal automatikusan a helyükre kerülnek?" -- Úgy tudom, hogy jegyzet (valamennyire korlátozott hosszúságú ugyan, de) van (fizetősben hosszabb is van), file csatolás a fizetősben van szerintem csak, kártya az van külön típus, ujjlenyomatos belépés Androidon van, appokban automatikus beléptetés van (legalábbis én pár dologra használtam már de 100% nem FFox mert az ugye..)
-
crok
Topikgazda
Ingyenes Lastpass használók:
úgy néz ki Március 16-tól vége a "jó világnak":
"We’re making changes to how Free users access LastPass across device types. LastPass offers access across two device types – computers (including all browsers running on desktops and laptops) or mobile devices (including mobile phones, smart watches, and tablets). Starting March 16th, 2021, LastPass Free will only include access on unlimited devices of one type."
Szóval Március 16 után (17-től) az első belépett eszköz típusa határozza meg a Free eszköztípust amibe a Lastpass Free felhasználó belép LastPass-on, az lesz a Free-ben a beállított eszköztípus onnantól. Aztán még 3x "válthat" és utána a másik típus használatához fizetős lesz. Aki Free-ről upgrade-el az most kap 25% kedvezményt ($2.25 per hó - éves beszedéssel $27).Források: Lastpass - LogMeIn - AndroidPolice
Én már jó ideje BitWarden-t használok pl.. -
crok
Topikgazda
válasz
Fecoo91 #150483 üzenetére
Volt már ez kérdés itt, esetleg kérdezt meg k850-et hogy sikerült-e a végére járnia.
-
crok
Topikgazda
válasz
Magnat #150459 üzenetére
Akkor sajnos jobbat nem tudok mint logcat és|vagy hálózati forgalom elkapása + átnézése és leadni hibára mert ez igencsak megint bug lesz :\ Hasonló bug volt pár hónapja, lehet visszatért?.. egyébként melyik szervert használod?
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
válasz
dzsordzs69 #150454 üzenetére
Ha nem kell hogy a Vanced oldja meg akkor [itt] keress rá arra "Youtube alternatívák" és leírtam pár megoldást erre, ott van az 1DM is vagy a termux-al youtube-dl letöltés.. de ha már a video URL megvan akkor pofon egyszerűen GenYouTube: a youtube.com elé beírod hogy gen, vagyis youtube.com helyett genyoutube.com és minden más marad, pl.:
Eredeti Youtube URL: https://www.youtube.com/watch?v=tuPlG1DffnE
Átírt Youtube URL: https://www.genyoutube.com/watch?v=tuPlG1DffnE
És már választhatod is ki hogy hogy szeretnéd letölteni amint böksz/kattintasz a generate download link-re. -
crok
Topikgazda
válasz
Andralin #150220 üzenetére
Na. Találtam neked valamit:
www.notifymydevice.com
Regisztráltok egy fiókot, kaptok hozzá egy API kulcsot.
Felteszitek a szolgáltatás appját a telefonra és beléptek ugyanazzal a fiókkal amit regisztráltatok..
Ha jelezni akarsz a készülékre akkor:
- megteheted a notifymydevice.com-on: belépés után van külön lehetőség arra, hogy értesítést küldj a honlapról, kitöltheted hogy mi legyen a fejléc és mi legyen a szöveg vagy
- használhatsz mondjuk egy könyvjelzőt amit előre megírsz és csak kattintasz a böngésződben (PC-n, telefonon, mindegy honnan), a link így néz ki kb. (de le is írja a weblap hogy hogy kell kinézzen meg amikor az első módszert használod akkor a kitöltéssel együtt a linket is megcsinálja / mutatja):https://www.notifymydevice.com/push?ApiKey=IDEJÖNAZAPIKULCSAMITKAPSZREGISZTRÁCIÓKOR&PushTitle=ÉRTESÍTÉSFEJLÉC&PushText=ÉRTESÍTÉSSZÖVEG
- de akár küldhetsz mail-t is: azIDEJÖNAZAPIKULCSAMITKAPSZREGISZTRÁCIÓKOR
@notifymydevice.com címre küldött emailből is csinál értesítést, így a tárgy lesz az értesítés fejléce, a többi meg az értesítés szövege..annyi, hogy az ikon az a NotifyMyDevice app logója lesz.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #150411 üzenetére
Akkor valamit ujithatott az McD.
Van fent Lucky Patcher? Milyen root-ot igenylo appok vannak fent? A Magisk osszefoglalo gyorstalpalobol mit csinaltal mar meg? Folytassuk inkabb a Magisk topikban. -
crok
Topikgazda
válasz
Indiant #150409 üzenetére
A Magisk topikban leirtam miert nem szeretik a hasonlo cegek a root-olt telefont:
"Induláskor root-ot vizsgáló appok: nekem érthető, hogy a banki- és alapvetően szegről-végről pénnzel foglalkozó appok (igen, a kuponos, McD, BurgerKing, stb. is) viszolyognak a root-oltságtól.." - kaphatsz/nyerhetsz kupont es ingyen vagy durvan learazva juthatsz aruhoz ugy, hogy root-al valaki kimenti mas meg visszaallitja, ezt nyilvan nem szeretnek.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi #150406 üzenetére
..eddig ment? Mi valtozott, ha eddig ment? Magisk topik?
-
crok
Topikgazda
válasz
t72killer #150396 üzenetére
3.x Android biztos nem lehet, mert az Honeycomb, az tabletre volt de GSMArena szerint volt rá 4.1 Jelly Bean.. custom ROM meg talán még afelett is.. de hogy minimum Nougat van-e azt nem tudom, szerintem nem lesz, mondom miért érdekes. Alapvetően nem lenne gond.. kiiiiivéve ha valaki melletted nagyon ért hozzá, mert olyan régi hogy pl. a KRACK sérülékenység még nincs rajta foltozva, ami ugye azért cink mert azt 2018 végén foltozták be az AOSP forrásban (Android 7 és felette).
-
crok
Topikgazda
Nem tudom mennyire gondolkodsz automatizálásban vagy csak simán megnyitnál egy mentés file-t a "feldolgozásra".. de az SMS Backup & Restore tud XML-ben menteni, akár SMS-t is a híváslista mellett. Böngészőben meg tudod nyitni a készített XML file-t, lehet nézni / olvasni.. ez a nézegető csak megnyitja a file-t, nem tölti fel sehova, helyben a böngészőben történik a feldolgozása és megjelenítése az XML-nek.
-
-
crok
Topikgazda
Akkor clear, ahogy mondtam, es blu megint es whitelist, ha az se akkor modul torles, restart es ujrainstall es restart es blu beallitasa es whitelist. Nem "latja" hogy lenne hosts-ban pack.. alljunkmegegyszora.. Magisk Managerben a Systemless hosts be van ugye kapcsolva? Ez nem maradt ki?
Kapcsold be es restart es blu beallitasa es whitelist.
-
crok
Topikgazda
Nincs pack.. azert nem tud mit torolni a listabol mert nem valasztottad ki hogy most melyik pack legyen aktiv es ures a hosts, ures a lista (secure piros, size 0, felirat "apply pack first"). Ird be, hogy 3 es enter, az a Blu lesz, letolti, beteszi es utana mar lehet majd whitelistre tenni mert lesz mibol torolni (es mostmar ertem miert irtad, hogy iw-vel probaltad es az fog kelleni, en azt hittem az iw parancsot akartad kiadni az ep helyett, ami teljesen mas dolog). Ha mokolgattal mar valamit esetleg a hosts-al akkor kezdheted egy c-vel, az a clear hosts, akkor feltakaritasz elobb.. aztan valassz szamot/pack-ot (mondjuk Blu ami a 3) es utana iw mint instant whitelist.
-
crok
Topikgazda
válasz
fausto #150335 üzenetére
Ezzel próbálkozz meg, szerintem ezt is megoldja, hasonlóan mint ezt.
-
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #150313 üzenetére
Hívásátirányítás hangpostára, hangpostára azt mondasz fel amit csak szeretnél.. ha meg mégis nagyon sűrgős akár rá is mondhatja..
@Somatom: sajnos azt még nem.. de azt hátha tudja hogy átirányítja időpont alapján.
A USA-ban a Google tárcsázó tud olyat, hogy "előszűr" vagyis feltesz kérdéseket az asszisztens és akár el is utasítja a hívást - akár egy ilyen szöveggel.. de ne állítsd át a régiót mert egy évig nem lehet visszaállítani.. -
crok
Topikgazda
válasz
zsoltzsolt #150311 üzenetére
DND / Do Not Disturb / Ne zavarj mód alatt hívásátirányítás? Automatizálók nem tudnak ilyet?
-
crok
Topikgazda
válasz
antal750 #150293 üzenetére
Feature list szerint lehet audio-t letölteni de hogyha a video alatt nem MP3 van (biztos nem..) akkor konvertálni kell.. arra van más.. de miért nem jó az m4a (mpeg4 audio)? Minden értelmes zenelejátszó lejátsza..
-
crok
Topikgazda
válasz
feketedini #150265 üzenetére
En ajanlom Musicolet-et.
-
crok
Topikgazda
válasz
Andralin #150226 üzenetére
Somatom bogarat ültetett a fülembe a Macrodroiddal.. gyorsan feltettem, csináltam benne egy szeg egyszerű makrót SMS értesítés érkezésére mint trigger (Android 10 ha számít).
Szóval makró hozzáadása:
Esemény: Eszköz események - Értesítés - Értesítés érkezett - Alkalmazást kiválasztod - itt aztán beállíthatod hogy ha a szöveg tartalmaz valamit csak akkor legyen trigger.. de simán ha csak jön értesítés akkor legyen trigger, gyanítom neked már ez is elég
Művelet: Értesítés eltávolítása - Alkalmazást kiválasztod - szöveget itt ugyanazt add meg lehetőleg amit az esemény triggernél vagy hagyd tetszőlegesen ÉS add hozzá ugyanitt, hogy értesítés megjelenítése - választhatsz ikont, színt, címkét, feliratot.. szóval kamuzhatszaz asszonynakamit akarsz az értesítésben. Feltétel nem kell.. Mentés és bekapcsolás.
Meglehetősen gyors.. olyannyira, hogy az eredeti értesítést egy tucat próba SMS alatt se láttam csak a Macrodroid által készítettet.. Szóval szerintem ez ennyi. -
crok
Topikgazda
Akit érdekel esetleg: úgy látom a Maki Plus most le van értékelve 339HUF-ra.
-
crok
Topikgazda
-
crok
Topikgazda
Nem, ki kell kísérletezned hogy melyik host az amit vissza kellene engedned - majd azt whitelist-be tenned az energized modulon belül, pl. egy gyors grep a basic list-en és index.hu-ra utal:
aru.index.hu
indexadhu.hit.gemius.pl
indexhu.adocean.pl
sher.index.hu
traffic.index.hu
videostat.index.hu
videostat-new.index.hu
Hátha akkor már megjegyzi a beállításaid. -
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #150158 üzenetére
Gondolom akkor a Google keresés már megvolt és ezen túl vagy és a megfelelő mappát hozzáadtad - vagy pont itt akadtál el, esetleg azért nincs ilyen mappa mert nincs joga az SD kártyát kezelni? Ami a pörgést illeti: nem-e csak az a baja, hogy High quality-be töltene de 16MP-nél nagyobb felbontásúak a képek és te alapból nagyobbakat mentesz (és nem az Original quality-be), neki meg konvertálnia kell?
-
crok
Topikgazda
válasz
MikeWazowski #150155 üzenetére
Nem. Én nem. Erre nem.. Ilyet nem csinálok... haljak meg?
-
crok
Topikgazda
válasz
dzsordzs69 #150150 üzenetére
Az nem a jatekallas vagy beallitas szokott lenni hanem pl. terkep appnal a terkep.. jateknal palya, megnyert kocsi modellje.. ha nem allitod vissza leszedi vagy leszedheto.
-
crok
Topikgazda
válasz
dzsordzs69 #150148 üzenetére
Az external az pl. az obb, inkabb jatekoknal jellemzoen sok.. meg ami a belso tar/Android/data/(appod neve) alatt van. Ja, a Swift tomorit is, valoszinuleg jobb modszerrel.
-
crok
Topikgazda
válasz
elfelejtette #150072 üzenetére
Pl:
Via - nagyon apró böngésző ami szerintem nagyon sokat tud
OH Web Browser - szintén egy apró de nagyon jó böngésző (OH vagyis One Handed vagyis kifejezetten egy kezes böngészésre ami a mai nagy kijelzők mellett nagyon meg tudja könnyíteni az ember dolgát)
SmartCookieWeb - nyílt forrású, WebVeiw alapú webböngésző, export/import funkcióval és ad-block funkcióval és pl. külön hosts file használattal (akár helyi file-ból akár remote file-ból (amit leszed időnként, pl. be lehet tolni az Energized hosts raw file-jainak a linkjeit is)).
-
crok
Topikgazda
válasz
xenonboy13 #150057 üzenetére
Milyen szolgáltató? Eddig ment amúgy vagy új készülék, új ROM?
-
crok
Topikgazda
válasz
xenonboy13 #150052 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest