- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
batagy #126917 üzenetére
Ez inkább telefon-specifikus kérdés, a topikjában jobb helyen volna.
Ki kell kapcsold az akkumulátor-kímélőt, jó, ha a memóriában tartod (lelakatolod), illetve én az automata indulást is be szoktam kapcsolni.
Mindent beállíthatsz a futó alkalmazások listáján, a kérdéses appon hosszan nyomva. -
válasz
MikeWazowski #126885 üzenetére
Nézd meg az elmentett szám formátumát.
Hátha csak az a baj, hogy 06-tal van mentve.Nekem van iOS-t használó Telegram ismerősöm.
-
-
-
-
válasz
MikeWazowski #126848 üzenetére
Nem használom, csak most telepítettem fel újra. De emlékeztem rá, hogy mikor újratelepítettem, megmaradt az a néhány üzi, amit nem töröltem
-
válasz
MikeWazowski #126845 üzenetére
Igen.
A szám alapján azonosít. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
huliganboy #126623 üzenetére
Nem értem a kérdést.
Az Exchange nem bárhonnan elérherő?Másként fogalmazva: szerintem nincs olyan app, ami lehetőséget biztostana a levelek letöltésére, majd valahova visszatölteni. Az Exchange nem így működik.
-
-
-
-
válasz
ArthurShelby #126484 üzenetére
Hát ne az appon keresztül tedd ki a képet, hanem a készülék kijelzőjét tükrözd "mindenestől".
-
válasz
Somatom #126473 üzenetére
Talán máshol is írtam már, egy időben a Telenor fel is függesztette ezt a Fortumo-dolgot, annyira elharapózott a dolog.
De abban biztos vagyok, hogy a Telenor nem iratkoztatott fel random usereket erre a cuccra. Max. annyiban bűnös a szolgáltató, hogy ezt túl könnyen lehetővé teszi a felhasználónak.
Sosem kerültem ilyen helyzetbe, nem ismerem a körülményeket, az előfizetéseimen tiltva van a fogadott emeltdíjas SMS, csak találkoztam már így pórul járt ügyféllel. -
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Fr@nkieWilde #126346 üzenetére
Mivel a Prime verzióban is csak "accelerometer, proximity" szenzorok vannak csak, gondolom, nincs benne iránytű.
Bár ennek nem sok köze van az Android alkalmazások topikhoz.Szerk.: a két teló ugyanaz. Akkor ebben nincs iránytű.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
dzsordzs69 #125284 üzenetére
Nálam egyikkel sem volt gond.
Teleptsd újra, hátha valami netes engedéllyel van gondja.
-
-
-
-
Mert nem kerested meg a Google-ön, ezért az angol találatot írom le.
Open a new tab. Enter chrome://flags into the URL bar and tap Return. Once you’ve done that, enter #enable-ntp-remote-suggestions into the search bar and tap Return again.
Under the Show Server-Side Suggestions on the New Tab Page flag, use the pull-down menu and select Disabled.
-
-
-
-
-
-
-
válasz
#81733120 #125016 üzenetére
Szerintem ez az app hibája.
Minek lenne benne a kosár a "körbenyillal", ha nem azért, hogy visszaállíthassam a vásárlást?
És nálam sem működött.
Megvettem a Xiaomi Redmi Note 5-ön, a ZTE V5-ön konkrétan caak a hangeffekt volt meg a gombra kattintva, de semmit nem csinált.
Én írnék az app fejlesztőjének. Tisztázza, hogy akkor Google accountonként 300 forint vagy készülékenként.
-
-
válasz
T0mBd1gg3R #124997 üzenetére
Újratelepítés.
Ha nem segít, töröld a Gmail accountot, majd add hozzá újra, hátha az megoldja.
-
-
válasz
lucky07 #124984 üzenetére
Nem egészen értem, mit szeretnél, de a dual messenger (a Samsungokban) két account egyidejű használatára lett kitalálva.
Amennyiben a Facebookból nyitnád meg a Messengert (a duplázottat), ahhoz a Facebookot is meg kell duplázd.
(Vagy simán csak nem működik jól az app.
)
-
válasz
forras2 #124894 üzenetére
Youtube Vanced. Ha be is jelentkeznél, akkor MicroG.
-
-
válasz
zeon.hu #124705 üzenetére
Hát én most kipróbáltam Xiaomi Redmi Note 5-ön a Youtube Vancedet.
Hozzáadtam egy fiókot, átváltottam rá, megnéztem pár videót, az előzményekben mutatja mindet.
Próbáld meg újratenni az appot meg a bejelelentkezéshez szükséges másikat is.Nem tudom törölni a pluszban hozzáadott fiókot.
-
-
-
A Google-lel találtam egy xda-s leírást a roothoz.
Nem tűnt bonyolultnak. -
-
válasz
s7evcsenko #124435 üzenetére
Szerintem újra kell olvass minden kódot.
Nem látok adatvisszatöltési/-költöztetési lehetőséget. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
kopi72 #123894 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá, de gondolom, az nem jó, ha az izzó nem kommunikálhat.
Lévén akárhonnan a világból kapcsolgathatnád, ahhoz meg gondllom, kellhet a teljes kommunikáció.Egyébként nem is értem, minek az okosizzó, ha paranoiás vagy?
Ha nem kap netet, akkor hogy lesz okos?
-
-
válasz
tomcsi #123888 üzenetére
Akkor a Phone Clone kell neked.
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest