- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Térképen, hogy tudom beállítani ezt a 3D nézetet? Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha Budapesten, bizonyos nagyítás után, 3D-re váltott volna.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Még a Wifi File Transfert ajánlották. Erre a 2G-3G-re nincs valami megoldás? A régebbi telefonom CM-ben az energia widgetnél volt ilyen lehetőség, de az újon még nem szeretnék ROM cserét.
-
pinnacle
nagyúr
Milyen programot ajánlotok, arra, hogy a fájlokat wifin keresztül tudjam másolni? Illetve van 2G-3G között kapcsoló widget?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #4800 üzenetére
Köszi!
-
pinnacle
nagyúr
válasz
atillaahun #4792 üzenetére
4 óra ingyenes, utána 3.4 Ft/perc, de gondolom ha más szolgáltatónál regisztrálok akkor végtelen.
Mobil 18,3 Ft, SMS 3,4 Ft elég jó, gondolom a többi szolgáltató is hasonló tarifával dolgozik. -
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #4771 üzenetére
Felraktam a MobileVOIP Cheap Calls-t a FreeVoipDeal-en megadott névvel/jelszóval tudtam belépni. Helyi vezetékes hívás ingyenes, gondolom külföldről is.
-
pinnacle
nagyúr
Melyik VoIP alkalmazást ajánljátok? Úgy néz ki, hogy a Telenor továbbra sem korlátozza az adatforgalmat, lehet, hogy érdemes a VoIP-ra átállni. Egyébként 1 perc hívás, mekkora adatforgalommal jár?
-
pinnacle
nagyúr
Minden képet összenyom. A 2346x2023-t is. A 480x800 képernyőmentések persze tökéletesek, mivel oldalra fektetve nézem a képeket, gondolom 800x480-s, 1,66 képarányra kellene konvertálni, kivágni a fotókat.
chab7 Köszi! Ezt keresem csak nem találom. Igazából nem kellene az egész képet látnom, az is jó ahogy kinagyítja és csak a közepe látszik.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
bAtt001 #1991 üzenetére
Köszi! Már kipróbáltam. Azt szeretném, hogy képet eleve a teljes képernyőre húzza szét. Szerintem van ilyen beállítás csak még nem találtam meg.
zebede Köszi! Akkor ezek nincs automatikus megoldás.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Erre gondoltam, hogy ezeket felesleges törölni, mert úgyis újraépíti. Szerencsére van még 170MB szabad helyem a particionálás miatt.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Ha kitörlöm a térképet, galériát, újraindításnál nem fognak "visszatöltődni"?
-
pinnacle
nagyúr
A tárcsázóba, hogy tudok betűket beírni?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Hívás rögzítő programot keresnék. Idáig az Androrec-et használtam, de 2.3.7-re frissítés óta, nagyon halkan veszi a másik felet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest