Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz AndrewBlase #66190 üzenetére

    De, kéne működjön. Menj az adblock plusz oldalára! Van egy leírás Firefoxhoz. Azt nem tudom, hogy csak a PC -shez jó, vagy az Androidoshoz is. Azt talán tudod, hogy a Firefox beállítási lehetőségei nem csak annyiból állnak, amennyi a menüben látható. Az igazi érdekességekhez úgy férsz hozzá, hogy a címsorba beírod
    about:config
    Ez Androidon is működik.
    SD Maid -del néha átnézetem a mappákat, de bármilyen beavatkozás csak manuálisan. Ilyen automatizált rendszerkarbantartó izére még nem volt szükségem. Lehet, hogy azért, mert még csak három éve használom ezt a telót, másfél éve ugyanazzal a rom -mal, azóta nem csináltam factory resetet és még csak 287 telepített alkalmazást ír a Titanium.

    batai15:
    Próbáld ki a BSPlayer -t! Tud háttérben is lejátszani és van beépített Youtube plugin -ja. Beállítható az alapértelmezett videófelbontás, a pufferméret, a kisablakos/háttérben lejátszás külön a videóra és az audióra. Böngészőben megnyitod a YT médiát, a címsorra hosszan nyomsz, majd a megosztás menüben kiválasztod a BSPlayer -t és átadod a lejátszást.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák