Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolfskin

    őstag

    sziasztok,
    kezdő androidos vagyok és ezen nem is nagyon szeretnék változtatni. nem szeretném bűvölni, napi szinten állítgatni a kütyüt, nem hobbinak vagy tamagocsinak tartom, munkaeszköz, magyarul szerszám kéne, hogy váljék belőle. ennek viszont engedhetetlen feltétele, hogy állandó maradjon. egyes funkcióit megtanultam kezelni, szeretném ha azok nem változnának meg naponta, ehhez viszont az kellene, hogy

    NE menjen ki a netre és NE FRISSÍTSE MAGÁT semmilyen alkalmazás, soha, semmilyen körülmények között!!! (kivéve az a néhány, amit szeretnék)

    akárhányszor ránézek a telefonra legalább 3-5 rendszerüzenet van, hogy mi frissítette magát, kinek milyen nyűgje van. nem szeretnék ennyit foglalkozni a telefonommal, ezért kérnék segítséget.

    a beállításokban (kapcsolatok/adathasználat) találtam olyat, hogy mobilnetről letiltok alkalmazásokat, csak wifi esetén frissülnek, de olyat hogy egyes alkalmazásokat teljesen elzárjak a külvilágtól sajnos csak bizonyos tűzfal progik tudnak, és azok is csak rootolt telefonon.

    kérdéseim:
    1. van rá más megoldás, hogy csak azt a 2-3 progit engedjem ki a netre, amit online használok?
    2. a telefon rootolható, garanciavesztés nélkül? (samsung note 3, független, 4.3-as android)
    3. egy véletlen beállítás miatt letöltötte a 4.4-es androidot. szerencsére sikerült megakadályoznom a telepítését, de eltávolítani hogy tudom a letöltött telepítő fájlt?
    4. abba beletörődtem, hogy a knox csak a nagyon gagyi samsung billentyűzettel üzemel, a többit nem látja, de tegnap óta már a jelszót sem engedi beírni a használt Anysoft billentyűzettel. eddig az legalább ment. gondolom ez is valamilyen okos frissítés eredménye. vissza lehet ezt csinálni?
    5. gondolom a felesleges és idegesítő samsung programokat nem lehet letakarítani a gépről (pl saját folyóirat, ilyesmik).

    azt szeretném elérni, hogy ha azt a néhány funkciót, amit használok és megtanulom kezelni, akkor azok pont ugyanolyanok maradjanak mindaddig, amíg ki nem dobom a készüléket. mondjuk ez 90%-ban telefonálást jelent, 5% mail olvasást és 5% netezést opera böngészővel. semmi mást nem várnék el tőle...kb.

    köszi a segítséget!!
    üdW

    [ Szerkesztve ]

    ''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)

Új hozzászólás Aktív témák