Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VZT

    tag

    tengermély tiszteletem mindenkinek.
    Egy olyan jellegű kérdésem lenne, ami lehet csak nekem nem triviális, pár nap foglalkozás után se találtam rá érdemi megoldást.
    Sony XZs andro.8.0 alatt google drive-n keresztül elért dokumentumokat voice type-l szeretném készíteni. Felmerült bennem az erre való csillapíthatatlan igény. De egyszerűen nem tudom kicsiholni belőle. Lehet régi az egész vas/droid kombináció, nem tudom. Felajánlja, hogy kapcsoljam be, de nem csinálja. Az más probléma, hogy a beállítás mellett nincs magyar nyelv, minden más igen (ez mondjuk kardinális bűn.) A Keep tudja rögzíteni, de csak nagyon rövid dolgokat. Én viszont szeretném diktálni a dokumentumot, mint a régi Gálvölgyi kabaréban.
    Tisztában vagyok vele, hogy ez a lassan 5 éves cucc nem feltétlen a legideálisabb eszköz már erre. Tervben van készülék frissítés. És kicsit átcsúsztatnám a kérdést egy készülék irányába. Láttam a Pixel 6 nagyon erős a mesterséges intelligencia fordítás/kezelés témában. Az újabb droidok vagy konkrétan a pixel 6 tud-e ilyet? Vagy akár almás telefon, vagy megbízható app (fizetős is ofc). Minden tippet köszönök előre is!

    mindig más

Új hozzászólás Aktív témák